Στη ραψωδία της «Οδύσσειας», όπου περιγράφεται η περιπέτεια του Οδυσσέα και η μεταμόρφωση των συντρόφων του σε χοίρους στο νησί της Κίρκης.
Το όνομα Κίρκη δεν είναι κάποιο τυχαίο.
Επίσης το όνομα του γιού της Κίρκης και του Οδυσσέα είναι Τηλέγονος [τήλε (= από μακρυά) και γόνος]....
...
Ο Όμηρος, που πάντα ακριβολογεί, για την Κίρκη λέει ότι είχε καλούς πλοκάμους, και δεν αναφέρεται για την κόμμωσή της άλλα στο DNA μια που η λέξη Κίρκη συμπεριλαμβάνεται στην λέξη Κηρύκειο με τις δυο έλικες του DNA. Το ξέρω ότι αυτό δεν αρκεί. Πάμε παρακάτω .
Η Κίρκη είχε τέσσερις βοηθούς, όσες και οι βάσεις του DNA. Όταν οι σύντροφοι του Οδυσσέα πήγαν στο ανάκτορο της Κίρκης, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στην μία αρχηγός ήταν ο Ευρύλοχος και στην άλλη ο Οδυσσέας. Μαζί του ο κάθε αρχηγός πήρε 22 άνδρες.
Ο Όμηρος μας περιγράφει λοιπόν δύο ομάδες των 23 μαζί με τους αρχηγούς .Αυτός όμως είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων!
Γιατί ο Όμηρος επισημαίνει τον αριθμό των 2 × 23 που είναι ο αριθμός των χρωμοσωμάτων στον πυρήνα των ανθρωπίνων κυττάρων; Τους έκανε λέει τους συντρόφους του Οδυσσέα χοίρους και με το όνομα του γιου της Κίρκης Τηλε-γονος δεν μας παραπέμπει σε Γενετικά πειράματα;
Οι μύθοι νομίζω δεν είναι παραμύθια. Κρύβουν αλήθειες. Κάθε μύθος έχει 7 διαφορετικά θέματα. Εμείς σπάσαμε μόνο τον 1 κώδικα . Ο Πίνδαρος παρακαλούσε τις μούσες να του φωτίσουν να σπάσει και τους 7 κώδικες. Έλληνας δικηγόρος έσπασε και τον τρίτο κώδικα άλλα εξαφανίστηκε.
Φώτο: η Κίρκη με τους συντρόφους του Οδυσσέα.
πηγη
Click here to
Νομίζω πως έσπασα έναν ακόμη γρίφο(έχω διαβάσει πολλάκις το άρθρο αλλά φαίνεται οι γενετιστές δεν ασχολούνται πολύ με τον Ομηρον για να μας διαφώτιζαν).Η ομάδα του Ευρυλόχου μεταμορφώθηκε,ενώ του Οδυσσέως όχι.Γενετικό αντίδοτο του Ερμή(με το κηρύκειο..) ή ελληνικό DNA του Οδυσσέως που υπερισχύει;Αυτά στο σημείο περί γενετικών πειραμάτων.Επίσης ίσως η μη μεταμόρφωση του Οδυσσέως υποκρύπτει το αρχετυπικό DNA των ελίκων που κατα τον πολλαπλασιασμό δεν μεταβάλλεται και όλες οι τυχόν μεταλλάξεις πάνε στο απέναντι κομμάτι.Αυτά τα πολύ εκλαικευμένα,δεν είμαι βιολόγος . Ευχαριστώ,Γιώργος Φωτ.Τανδρίας.
ΑπάντησηΔιαγραφή