Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Το γυναικείο ποδόσφαιρο προσφέρει μεγάλες sexy...γκολάρες


Το γυναικείο ποδόσφαιρο προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις

Αυτές είναι… γ..κολάρες!

δείτε τις....

Ο κρυφός πόλεμος για το πετρέλαιο. «Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου»


H υπόθεση με την οποία καταπι­άνεται το βιβλίο «Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου», που κυ­κλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα από τις εκδόσεις «Το Ποντίκι», έχει να κάνει με τη διαμόρφωση των σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας - ΗΠΑ από το 1974 που ξεκίνησε η αμφισβήτηση της ελ­ληνικής κυριαρχίας στο Βόρειο Αιγαίο μέχρι και σήμερα που αυτή η αμφισβή­τηση έχει παγιωθεί και επεκταθεί σε ολόκληρο τον θαλάσσιο χώρο που βρί­σκεται μεταξύ των δύο χωρών. 

Η περίληψη αυτής της «απόρρητης ιστορίας» έχει ως εξής: 
Σε περιοχή του ελληνικού «οικοπέδου» υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο (1.000.000.000) βαρέλια πετρέλαιο, όπως τουλάχιστον καταγράφεται στα....

Οι HΠΑ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο της Συρίας


Ζητούν για επιχειρήσεις την Σούδα.
Θα μας φέρουν αντιμέτωπους με ρωσικά συμφέροντα.

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο "απλά" όπως ήταν στην περίπτωση της Λιβύης, αφού δεν υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που να δίνει άλλοθι στην ελληνική πλευρά να εγκρίνει την χρήση της βάσης. Και αυτό είναι το τυπικό κώλυμα της υπόθεσης. 

Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έλθει μετωπικά αντιμέτωπη με τα.....

Ο τιμητής των ... πάντων ! Ο Πάγκαλος και η κότα



Πρέπει να παραδεχτούμε όλοι μας ότι κάθε εμφάνιση του κ. Πάγκαλου προκαλεί οργή για το απύθμενο θράσος του και θλίψη για το ότι ένας τέτοιος κακεντρεχής και κομπλεξικός άνθρωπος κατείχε επί σειρά ετών ανώτατα αξιώματα! Τώρα παρουσιάζεται ως τιμητής των πάντων και μάλιστα χρησιμοποιώντας απαξιωτικές φράσεις και ...

Ο Σόιμπλε το αφεντικό μας !! Μόνο όταν πεθάνω θα δείτε.....



Σόιμπλε: ''Όσο ζω δε θα υπάρξουν ευρωομόλογα''

Στη γραμμή της Γερμανίδας καγκελαρίου, κ. Άνγκελα Μέρκελ, αναφορικά με τα ευρωομόλογα, επανέλαβε πως βρίσκεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, κ. Βόλφκανγκ Σόιμπλε, λέγοντας πως δε θα υπάρξουν ευρωομόλογα για όσο καιρό είναι ζωντανός. 
Σε αντίθεση, πάραυτα, με τη κ. Μέρκελ ο κ. Σόιμπλε φρόντισε να αφήσει ένα παράθυρο διαλόγου ανοιχτό, καθώς σημείωσε ότι....

Ζουμερά, λαχταριστά... θανατηφόρα sexy οπίσθια



Οπίσθια.. ζουμερά, λαχταριστά... θανατηφόρα!

Θα με δεις και θα πάθεις ατύχημα... πας στοίχημα..?


Elena Barolo... μικροσκοπικό μπικίνι, με άκρως αισθησιακό περιεχόμενο!
Το νεαρό μοντέλο, φορώντας ένα super αποκαλυπτικό μαύρο μπικίνι που...

Επανάληψη του ματς με την Ιταλία, ζητά η Bild!



Με το σύνθημα «Επαναδιαπραγμάτευση και στο σκορ!» και με μια αποκαλυπτική εικόνα του Μπαλοτέλι, κυκλοφορεί η λαϊκή γερμανική εφημερίδα, που θεωρεί την ήττα χώρας της «Ευρωπαϊκή Συνταγματική Εκτροπή»!

Στον αέρα απειλεί να τινάξει την διοργάνωση του «Euro 2012» η γερμανική Bild που πικραμένη από την ήττα και τον αποκλεισμό, από τους Ιταλούς, απαιτεί από την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να πατήσει πόδι και να κάνει επιτέλους χρήση των προνομίων που.......
κάθε πλούσιος διαθέτει. Με άλλα λόγια να ζητήσει επανάληψη του αγώνα (ή επαναδιαπραγμάτευση των φάσεων των γκολ) όπως το ονομάζει με νόημα. Για να δείξει ότι και οι Γερμανοί πρέπει να απαιτήσουν από τους άλλους, αυτό που και οι άλλοι απαιτούν από τους Γερμανούς...
Παράλληλα, η εφημερίδα, δημοσιεύει....

Rodos. Σε αποθήκες μουχλιάζουν μυθικοί θησαυροί της Ρόδου!


Rodos-Ρόδος. Εξήντα χρόνια μετά την απελευθέρωση και τα εκατομμύρια που εισπράττει κάθε χρόνο το κράτος από τους αρχαιολογικούς χώρους, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να γίνει ένα νέο σύγχρονο μουσείο!

Πάνω από 800 κασόνια και χαρτοκιβώτια σε διάσπαρτες αποθήκες …φυλάσσονται αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν κατά καιρούς σε ανασφαλές της Αρχαιολογίας, ή σε ιδιωτικές εκσκαφές για την ανέγερση οικοδομών. Πρόκειται για μυθικό θησαυρό που λίγες περιοχές της χώρας έχουν την τύχη να διαθέτουν. Ανάμεσα σ’ αυτόν τον θησαυρό συγκαταλέγονται μοναδικά αντικείμενα ανυπολόγιστης ιστορικής και οικονομικής αξίας!
Τι προκύπτει από αυτήν την....

Τι απαντά η ΔΗΜΑΡ για τα πυρά Βουλευτή της ( Βουδούρη) κατά Σαμαρά ;



"Πυρά" Βουδούρη κατά Σαμαρά
Βουλευτής Β’ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης.

Επικριτικός απέναντι στο περιεχόμενο της επιστολής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους Εταίρους, εμφανίστηκε ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης.
Με δήλωσή του, ο κ. Βουδούρης υποστήριξε ότι «η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».
Επιπλέον, χαρακτήρισε "ιδιαίτερα ανησυχητικό" ότι απουσιάζει, όπως είπε, από την επιστολή η....

Οι πιο καυτές sexy 40άρες της showbiz!



Οι sexy ..σαραντάρες
Καταφέρνοντας να εκμεταλλευτούν την γυμναστική και την σωστή διατροφή κράτησαν τον μεταβολισμό τους σε τέλειο επίπεδο. 
 Αυτές οι 40άρες διάσημες γυναίκες έχουν πετύχει διπλά τον στόχο τους, αφού ακόμα και σε αυτήν την ηλικία τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας με την εμφάνιση τους που είναι πραγματικά μαγική. 

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο φανταχτερές ώστε να ....

Αλβανοί με πυροβόλα όπλα εναντίον τουριστικού λεωφορείου



Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν απόψε στη συμβολή των οδών Γιαννιτσών – Αναγεννήσεως!
 
Σύμφωνα με το thousandnews.gr 5 άτομα αλβανικής καταγωγής με πυροβόλα όπλα στα χέρια επιχείρησαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τουριστικού λεωφορείου!
Τους κατάλαβαν όμως και στο...

'' Φεύγουν'' οι μετανάστες !!


Στο δρόμο της επιστροφής, οι ....μετανάστες

Στους 8.800 έχει φτάσει ο αριθμός των μεταναστών που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης.


Η μερίδα του λέοντος αφορά παράνομους μετανάστες, (7.052 άτομα) και ακολουθούν οι αιτούντες άσυλο (1.661 άτομα) και αυτοί που έχουν ζητήσει άσυλο αλλά απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους (106 άτομα).

Ήδη, 3.348 μετανάστες έχουν γυρίσει στις...

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο ιταλικός Τύπος στέλνει "μήνυμα" στη Μέρκελ και στους Γερμανούς


Τα ιταλικά ΜΜΕ χλευάζουν Γερμανία & Μέρκελ!

O ιταλικός Τύπος αποτελείωσε τους Γερμανούς μετά τον θρίαμβο της ομάδας του Πραντέλι. Διαβάστε τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα για τα "πάντσερ", την Άνγκελα Μέρκελ και το spread του... Μπαλοτέλι!

Τα γερμανικά ΜΜΕ (με επικεφαλής φυσικά την διάσημη Bild) είχαν... ξεσαλώσει τις προηγούμενες ημέρες, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είχε έρθει η ώρα της Ιταλίας να πάει σπίτι της μετά από τον ημιτελικό της Βαρσοβίας κόντρα στο συγκρότημα του Γιόαχιμ Λεβ.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι είχε όμως....

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στην Κω για διακοπές η πρώτη κυρία της Ρωσίας



Στην Κω βρίσκεται  για διακοπές η πρώτη κυρία της Ρωσίας Σβετλάνα Μεντβέντεφ (σύζυγος του Ρώσου Πρωθυπουργού Ντιμίτρι Μεντβέντεφ).
Στο αεροδρόμιο της έγινε ιδιαίτερη υποδοχή από τον Ρώσο Πρόξενο που βρέθηκε στην Κω για να υποδεχτεί τη σύζυγο του Ρώσου Πρωθυπουργού (και Προέδρου μέχρι πριν από δύο μήνες), ενώ στην Κω βρίσκεται ήδη και ο 16χρονος γιος τους Ιλία Μεντβέντεφ. 
 Για την υποδοχή της ως vip προσώπου χρησιμοποιήθηκε η καλύτερη λιμουζίνα γνωστής αλυσίδας αυτοκινήτων, παρουσία....

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οι ''κακίες'' των γυναικών για τους άνδρες




Διαβάστε  ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες των γυναικών για τους άνδρες:

01. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;

Παντρέψου τον

02. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;

Γίνε η γραμματέας του

03. Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό;

Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι

04. Πως καταλαβαίνεις οτι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;

Αρχίζει με την φράση " Η γυναίκα μου είπε.....".....

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Εφιαλτικά εωτήματα αναγνώστη για το που μας οδηγούν ''οι προστάτες μας''



Πέντε εφιαλτικά ερωτήματα, που μας είχε θέσει αναγνώστης πριν κάποιους μήνες,  και είχαμε αναρτήσει γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ. 

Ας τα θυμηθούμε κι ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, βάσει των γεωπολιτικών εξελίξεων που τόσο  προφητικά είχε επισημάνει ο αναγνωστης μας, στο κείμενό του…
Κάποιοι, ξέρουν να διαβάζουν τα …σημάδια..στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα..
Μήπως είναι καιρός, να τα δούμε κι εμείς;;; Άλλωστε είμαστε πλέον πιο ......

Η τρόικα καρφώνει τέσσερις υπουργούς για παράνομες προσλήψεις



Η τρόικα καρφώνει τέσσερις υπουργούς για προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων από το «παράθυρο». Ελλάδα του 2012 στα... καλύτερά της!

Στον «ποταμό» των πρόωρων συνταξιοδότησεων που οδηγήθηκαν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι (ενόψει των οριζοντίων περικοπών σε μισθούς, επιδόματα, συντάξεις και εφάπαξ) και στις περίπου 70.000 προσλήψεις που έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια για να καλυφθούν κενά και «πολιτικές υποχρεώσεις» χάθηκε κάθε πιθανότητα επιτυχίας του μνημονίου.
Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η μόνιμη αντιπροσωπεία της τρόικας στην Αθήνα με έκθεσή της για την εξέλιξη του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι σε τέσσερις τομείς - ΟΤΑ, Υγεία, Αστυνομία και υπουργείο Πολιτισμού - το προσωπικό αντί να μειωθεί αυξήθηκε.

Η τρόικα εν όψει των σκληρών διαπραγματεύσεων που έρχονται με τη νέα κυβέρνηση «καρφώνει» τους παλαιούς.....

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

H ασύγκριτη ομορφιά των εξωτικών ελληνικών νησιών



Σ' όποιο μέρος του κόσμου κι αν πάτε, την ομορφιά των ελληνικών νησιών μας δεν θα τη συναντήσετε. 
Τώρα αν αυτό αποτελεί... και κατάρα, θα φανεί σε λίγο καιρό όταν και θα φανεί πλέον, αν ο στόχος των δανειστών μας είναι η αποπληρωμή των δανείων ή ο φυσικός μας πλούτος...

Τα διαβάζει κανείς αυτά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας..;;

 
To ιστορικό της κατάρριψης του Τουρκικού αεροσκάφους απ τη Συρία.
 
Δαμασκός, (SANA) - Εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας στρατού εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:
στις 11:40 πμ στις 22/6/2012, άγνωστο αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας, προερχόμενο από τα δυτικά με υψηλή ταχύτητα σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τα χωρικά ύδατα , έτσι ώστε η Συριακή αντιαεροπορική άμυνα να αντιδράσει με αντιαεροπορικά , καταρρίπτοντας άμεσα το αεροσκάφος. 
Το αεροσκάφος ήταν 1 χιλιόμετρο μακριά από τη γη, με αποτέλεσμα να....

Η Ελλάδα ζητάει από την Τρόικα τη.... Σελήνη



Δείτε τι γράφει ο ξένος τύπος για τις προτάσεις αναδιαπραγμάτευσης της κυβέρνησης...
Mike "Mish" Shedlock (MISH'S Global Economic Trend Analysis):

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσει η κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα, μετά την απόρριψη από την Γερμανία των προτάσεων διευκόλυνσης του μνημονίου ....για:
- Μείωση του ΦΠΑ
- Πάγωμα των απολύσεων
- Επέκταση χρονοδιαγράμματος μείωσης του ελλείμματος κατά δύο έτη
- Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

- Παροχή μεγαλύτερης βοήθειας στους ανέργους
- Επιτάχυνση πληρωμών σε παρόχους υπηρεσιών της κυβέρνησης
.
Το Bloomberg αναφέρει ότι η Ελλάδα επιδιώκει....

Έγινε και πάλι...ρόμπα ο ΣΥΡΙΖΑ. "γιατί σε ιδιωτικό νοσοκομείο ο Σαμαράς;"



Άλλη μια απόδειξη ότι ο Σύριζα είναι κόμμα χαβαλέ.
Καλός ο χαβαλές κύριοι του Σύριζα αρκεί να μην καταντάει γελοίος.

Είναι δε τόσο γελοίο το θέαμα που παρουσιάζουν, που πριν ανακοινωθεί η κυβέρνηση έβγαλαν ανακοίνωση με τον ανεκδιήγητο Σκουρλέτη να κατηγορεί την Νέα Κυβέρνηση ......που δεν υπήρχε.
Αυτό ήταν που έφτασε την Ελλάδα μέχρι εδώ. Που ο καθένας έλεγε ότι του κατέβαινε αρκεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Κάποιος φίλος του Σύριζα θεώρησε οτι....

Δημοτική υπάλληλος '' νομιμοποιούσε'' με το αζημίωτο λαθρομετανάστες



Είκοσι μήνες φυλάκιση σε δημοτική υπάλληλο για νομιμοποίηση λαθρομεταναστών.
Δημοτική υπάλληλος Ρόδου καταδικάσθηκε σε φυλάκιση 20 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.000ευρώ για παράνομη νομιμοποίηση αλλοδαπών. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου έκρινε την40χρονη δημοτική υπάλληλο ένοχη για πλαστογραφία, χορήγηση ψευδούς βεβαίωσης και διευκόλυνση παράνομης διαμονής αλλοδαπών στη Ρόδο.
Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση που....

Προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης. «Ολα βαίνουν καλώς, κ. υπουργέ»



Τα προβλήματα της ΕΛ.ΑΣ. παραμένουν, ανακυκλώνονται και διογκώνονται. Το ίδιο και η βία και η ανομία. Υπάρχει μια νέα κυβέρνηση. Θα ενδιαφερθεί;

Η επιστολή αριθμεί 7.200 λέξεις, την έχουν συντάξει αστυνομικοί που εντάχθηκαν στο Σώμα μετά το 1995 και τον νόμο Πεπονή και απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία. 

Κυκλοφόρησε ευρέως στο Διαδίκτυο, δεν έχει μέχρι στιγμής διαψευστεί από κανέναν και θα ήταν άριστο εργαλείο στα χέρια του νέου υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νίκου Δένδια. Διαφωτιστική και πλήρης στοιχείων (όχι άγνωστων, αλλά πάντα χρήσιμων), απευθύνεται σε κάθε Ελληνα πολίτη. Αναζητήστε τη .......... στο Διαδίκτυο, αξίζει τον κόπο.

Οι συντάκτες της (ότι είναι περισσότεροι του ενός αποδεικνύεται από τις αλληλοεπικαλύψεις και επαναλήψεις) διατρέχουν την ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1984, τότε που «ενοποιήθηκαν η πρώην Αστυνομία Πόλεων, την οποία ίδρυσαν οι....

Ένστολη οργιάζει εν ώρα υπηρεσίας! Στην Πάτρα



Kαυτή ένστολη, έχει προκαλέσει αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό στην υπηρεσία της Πάτρας όπου εργάζεται. 

Είναι παντρεμένη, όμως αυτό δεν φαίνεται να...αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για το να δημιουργεί εφήμερες σχέσεις αποσκοπώντας μόνο στην ερωτική ικανοποίησή της.

Σύμφωνα με το dete.gr, oι φήμες οργιάζουν για πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες η συγκεκριμένη προκαλεί συναδέλφους της, ενώ ακούγεται έντονα ότι σεξουαλικές επαφές έχουν υπάρξει ακόμα και εντός της....

Στη Θράκη ο ηγέτης του Τουρκικού Ναζιστικού Κόμματος. Πρόκληση !



ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ Ναζιστικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Ο DEVLET BAHCELI, ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ MHP ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ Ο ηγέτης του ΜΗΡ Κόμμα Εθνικιστικής Κίνησης, που έχει χαρακτηριστεί ως το λίκνο των Γκρίζων Λύκων στην γειτονική Τουρκία, αναμένεται να βρεθεί στη Θράκη την επόμενη εβδομάδα. 


Η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα από τα τοπικά τουρκόφωνα μέσα ενημέρωσης που έκαναν γνωστή και την ακριβή ημερομηνία άφιξης του Devlet Bahçeli. 

Την Τετάρτη 27/06 αναμένεται η επίσκεψή του στη Θράκη, που περιλαμβάνει ....

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τους "έτσουξε τους Τούρκους η τοποθέτηση του Πάνου Παναγιωτόπουλου στην θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας



Τους "έτσουξε τους Τούρκους η τοποθέτηση του Πάνου Παναγιωτόπουλου στην θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Είχαν "υποφέρει" από την δραστηριότητά του ως τομεάρχη Εξωτερικών (ο μοναδικός στη ΝΔ που έκανε κάθε μέρα ερωτήσεις και βομβάρδιζε το ΥΠΕΞ για την ανικανότητά του να αντιμετωπίσει τις τουρκικές προκλήσεις) και τώρα καταλαβαίνουν ότι αυτά που ήξεραν στο ΥΠΕΘΑ τελειώνουν.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής του άρχισαν να προβάλλονται στα τουρκικά ΜΜΕ σκηνές από την....

Χειροπέδες σε 76χρονο γιατί έπαιρνε παράνομα 11 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής γυναίκας του



Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εις βάρος του 76χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο 76χρονος λάμβανε την κύρια και επικουρική σύνταξη της θανούσης, από το 1994, συζύγου του, χωρίς να την δικαιούται αφού είχε τελέσει το 2001 νεότερο γάμο, τον οποίο δεν είχε δηλώσει, ως όφειλε.

Το ύψος της συνολικής ζημιάς που....

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εθνική Ελλάδος γεια σου...



Πόσο έχει αλλάξει η Ελλάδα του 2004 απ' τη σημερινή Ελλάδα; Και ποια η σημασία του παιχνιδιού μας με τη Γερμανία; ...

Οκτώ χρόνια πέρασαν από την κατάκτηση του κυπέλλου του Euro από την Εθνική Ελλάδος, το σωτήριον έτος 2004. Θα μπορούσαν να ήταν και είκοσι, αν συγκρίνουμε το τότε και το τώρα.

2004: ‘Η
εποχή μύριζε θειάφι, παντού κυκλοφορούσε χρήμα’. Η Αθήνα στα καλύτερα της. Κάτι λιγότερο από δυο μήνες πριν τους Ολυμπιακούς και η πόλη είχε μετατραπεί σε εργοτάξιο - λούνα παρκ. 
Όλοι γυρνοβολούσαμε στα μπαρ του κέντρου σαν τις μέλισσες, την ίδια στιγμή που άλλες εργατικές μέλισσες - μετανάστες άνοιγαν με.....

Rodos. Κι’ όταν με το καλό γίνεις πρωθυπουργός, μη ξεχάσεις…



«Καλώς όρισες στη Γη μου....
Κάποτε, από τα χρόνια των παππούδων μου, εδώ ήταν ένας ανθισμένος κάμπος, όπως ήμουν και εγώ στα χρόνια της νιότης μου. Τότε που καλλιεργούσα με αυτά τα ροζιασμένα χέρια που τώρα κρατάς, τα άγια χώματα του.
Ο κήπος των εσπερίδων της Ρόδου, από τους πιο όμορφους και φημισμένους σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.
Τα πορτοκάλια μας έφταναν μέχρι τη....

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η νέα Κυβέρνηση. Η σύνθεση της Κυβέρνησης. Νέοι Υπουργοί



Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Οι Υπουργοί-Υφυπουργοί
Υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος
Αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας αρμόδιος για τις δαπάνες
υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης αρμόδιος για τα έσοδα

Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης (πρόταση Κουβέλη)
Υφυπουργος Μανούσος Βολουδάκης

Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης....

Τα ονόματα των Υπουργών-Κυβέρνησης. Συνεχίζεται το θρίλερ



Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που υποστηρίζουν την κυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, στη 1 το μεσημέρι σήμερα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η σύνθεση της κυβέρνησης.
Την ίδια στιγμή συναντάται η ομάδα που διαμορφώνει το προγραμματικό κείμενο της κυβέρνησης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Στέλιος Αγγελούδης από το ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης με τον Σάκη Παπαθανασίου από τη ΔΗΜΑΡ, κείμενο που εν συνεχεία θα δοθεί προς έγκριση στους πολιτικούς αρχηγούς.

Παρά τα σχετικά ρεπορτάζ, πολλά ονόματα υπουργών δεν....

Τα χαστούκια-σφαλιάρες του Κασιδιάρη έγιναν..τραγούδι. video


To επεισόδιο που τάραξε τα νερά της προεκλογικής περιόδου, άρχισε πλέον να παίζεται σε μπαρ - Τα ''όχι'' του Γιώργου Παπαδάκη και το ''άντε βρε νούμερο'' του Ηλία Κασιδιάρη όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει...

Η... διασκευή του επεισοδίου έχει διάρκεια 1.17''. Ο δημιουργός του, που παραμένει άγνωστος έχει πάρει τις φράσεις που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής και έφτιαξε ένα...

Θα χυθεί αίμα στο Φαληράκι-Ρόδος με τους λαθρομετανάστες


Φαληράκι-Ρόδος-Rodos
«Εμείς έχουμε πάρει τα μέτρα μας, θα προστατεύσουμε τις οικογένειες και τις περιουσίες μας» προειδοποιούν «για τελευταία φορά»!.. οι κάτοικοι Φαληρακίου Ρόδου.

Έκρυθμη κατάσταση δημιουργήθηκε χθες αργά τη νύχτα στο Φαληράκι, όταν μεθυσμένοι μετανάστες άρχισαν να προκαλούν ντόπιους και ξένους τουρίστες με άσεμνες χειρονομίες και χυδαίες εκφράσεις, ένα φαινόμενο που συμβαίνει συχνά όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα μπαράκια και την κατάμεστη παραλία.
Είναι γνωστό ότι οι αλλοδαποί που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Φαληρακίου έχουν συγκροτήσει …

Οι τρείς και οι υποψήφιοι Υπουργοί-Υφυπουργοί



Πιθανότατα σήμερα γίνεται η ορκωμοσία της νέας κυβέρνηση και παρακάτω θα διαβάσετε όλα τα υποψήφια ονόματα για τα χαρτοφυλάκια των υπουργείων.

Πρόεδρος της Βουλής: Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Υπουργός Οικονομικών: Βασίλης Ράπανος

Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: Γιώργος Ζαννιάς

Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών: Χρήστος Σταικούρας

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Λευτέρης Οικονόμου

Υπουργός Εξωτερικών ή Άμυνας: Δημήτρης Αβραμόπουλος.....

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Έχουμε Πρωθυπουργό. Τον Αντώνη Σαμαρά



Αντώνης Σαμαράς, ο νέος Πρωθυπουργός

«Πλήρη επίγνωση» των κρίσιμων στιγμών που διερχεται η χώρα, αλλά και της ανάγκης να υπάρξει γρήγορα ανάκαμψη της οικονομίας καθώς και ανάγκη επιστροφής της αξιοπρέπειας στον ελληνικό λαό τόνισε ότι έχει ο Αντώνης Σαμαράς από το Μέγαρο Μαξίμου όπου παρέλαβε τη σκυτάλη από τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, αμέσως μετά την ορκωμοσία του.

Παραδίνοντας τα ηνία στον Αντ. Σαμαρά, ο κ. Πικραμμένος ανέφερε στον Αντώνη Σαμαρά ότι αναλαμβάνει τη....

Οι «κορυφαίοι» του ΠΑΣΟΚ θέλουν... κορυφαία υπουργεία



«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ακολουθήσει πρακτικές άλλων. Δεν θα είναι συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση και αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση», υπογράμμισε ο Ευ. Βενιζέλος
Με την πεποίθηση ότι εντός των προσεχών ωρών θα υπάρξει συμφωνία για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας πορεύεται το ΠΑΣΟΚ, παρότι μετά τη χθεσινή «επεισοδιακή» συνεδρίαση των κορυφαίων στελεχών υπό τον αρχηγό Ευ. Βενιζέλο το κλίμα που διαμορφώθηκε παρέπεμπε τουλάχιστον σε προσωρινό αδιέξοδο.
Με τη φράση «επάγγελμα υπουργός, τέλος!» στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου επιχειρεί να κόψει κάθε συζήτηση που συνδέεται με την αξιοποίηση στο νέο κυβερνητικό σχήμα πρωτοκλασάτων πράσινων υπουργών.
Αλλωστε ο κ. Βενιζέλος στα ....

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Δεν πρέπει να τα βάζεις ποτέ με μια γερακίνα… [Video]



Ερευνητές θέλησαν να μαρκάρουν τα μικρά γεράκια που ζουν σε έναν πύργο στο Πανεπιστήμιο του Τολέδο, αλλά η μαμά γερακίνα δεν έδειξε να χαίρεται και πολύ με το γεγονός. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την… 

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η γυναίκα του Μιχαλολιάκου- Χρυσής Αυγής- είναι ξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη



Εξαδέλφη της Λιάνας Κανέλλη είναι η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Αθήνας και σύζυγος του αρχηγού του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οπως δήλωσε στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», με την Λιάνα Κανέλλη έκαναν αναγκαστικά παρέα, σε μικρότερες ηλικίες, γιατί είναι μακρινή συγγενής. Είμαστε, είπε, μακρινά ξαδέλφια. Οταν ήταν παιδιά, σημείωσε η κυρία Ζαρούλια, έπαιζαν στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη με την αδελφή της, τον πατέρα και τη μητέρα της.
"Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια" σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Αναφερόμενη στη συνέχεια στο περιστατικό με το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, η κα Ζαρούλια.....

Τα ονόματα που ακούγονται για τη νέα Κυβέρνηση



Την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης άμεσα τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας ο οποίος δέχθηκε τον νικητή των εκλογών κ. Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να του αναθέσει την διερευνητική εντολή.

Κατά την υποδοχή του κ. Σαμαρά ο κ. Παπούλιας δήλωσε: «Θέλω να υπογραμμίσω την ανάγκη να σχηματιστεί κυβέρνηση.  Δεν μπορεί να μείνει η χώρα ούτε μία ώρα ακυβέρνητη. Αυτό ζητά ο ελληνικός λαός. Τα πράγματα είναι κρίσιμα σας εύχομαι επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι θα πρυτανεύσει το εθνικό συμφέρον και το εθνικό καθήκον».

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς είπε: «Θα επιδιώξω αμέσως να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με....

Δωδεκάνησα εκλογές. Αποτελέσματα εκλογών στα Δωδεκάνησα. Βουλευτές

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-ΡΟΔΟΥ

Οι Βουλευτές που εκλέγονται στα Δωδεκάνησα-Ρόδος
Μόνο σε τρία δεν υπερίσχυσε η Ν. Δημοκρατία
Χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα προκύπτουν από τα αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών στη Δωδεκάνησο. Η Ν. Δ. επικράτησε σχεδόν σε όλα τα νησιά, εκτός από τη Σύμη και τη Χάλκη. Μάλιστα στα περισσότερα νησιά – Δήμους επανήλθε στα προ του 2009 ποσοστά της. 
Γι’ αυτό άλλωστε από το 18,57% των εκλογών στις 6 Μαΐου, έφθασε χθες στο 32,39%, δηλαδή αύξησε τη δύναμή της κατά 13 μονάδες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ τα αποτελέσματα σε κάθε Δήμο της Δωδεκανήσου χωριστά, έχουν ως εξής:.....

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Χαλαρώστε λίγο πριν δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών






Τελικά στο youtube μπορείς να δεις τα πάντα! Δείτε μια τέχνη που ούτε καν γνωρίζαμε ότι υπάρχει.. Βίντεο!

Δείτε το Video......

Τα σενάρια που βγάζουν νέα Κυβέρνηση



Τα σενάρια της νέας Κυβέρνησης

Αδυναμία των πρώτων δημοσκοπικά κομμάτων να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δείτε ποια σενάρια βγάζουν κυβέρνηση

"Με δεδομένη την αδυναμία των δύο πρώτων δημοσκοπικά κομμάτων να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση, φαντάζει μονόδρομος το να οδηγηθούμε σε συνεργασίες, μέσω της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών" αναφέρει το Έθνος, το οποίος παραθέτει τέσσερα σενάρια που βγάζουν κυβέρνηση.
Παράλληλα, αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειονότητα των εταιρειών δημοσκοπήσεων στις μετρήσεις που....

Υποπολυβόλα χάθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα της Κω



Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.), προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες αφαίρεσης υπηρεσιακού οπλισμού από το Αστυνομικό Τμήμα Κω.

Συγκεκριμένα, σήμερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου – καταμέτρησης στην αποθήκη οπλισμού, που στεγάζεται στις
εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Τμήματος, διαπιστώθηκε ότι....

Κινδυνεύουν να χαθούν οι έδρες του ΠΑΣΟΚ ( Κρεμαστινός) και Ανεξάρτητων ( Ιατρίδη) στα Δωδεκάνησα


Έτσι δικαιολογείται η έντονη ανησυχία σε ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητους, οι οποίοι βλέπουν τις βουλευτικές έδρες να …σαλπάρουν!

Σε γνώση πολλών κομματικών και άλλων παραγόντων, βρίσκεται δημοσκόπηση που έγινε ειδικά για τα Δωδεκάνησα, με παραγγελία υποψήφιου βουλευτή που έχει αγωνία αν θα εκλεγεί ή όχι (σημειωτέον, δεν πρόκειται για τον κ. Δημ. Κρεμαστινό). Η εν λόγω δημοσκόπηση επιβεβαιώνει όλα όσα, το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύθηκαν στο «Rodosalarm», ως εκτιμήσεις στη βάση τεκμηριωμένων πληροφοριών.
Το βασικό συμπέρασμα της δημοσκόπησης είναι η πρόβλεψη ότι θα κυριαρχήσει το δίπολο Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, με την πρώτη να προηγείται με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ, παρά τις....

Η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, "νεκροθάφτης" ο Καραγκούνης




Ο ελληνικός θρίαμβος επί της Ρωσίας έγινε πρώτο θέμα στις κορυφαίες αθλητικές ιστοσελίδες. Διαβάστε σχετικά...

UEFA.com: "Ο Καραγκούνης πυροβόλησε στέλνοντας την Ελλάδα στην οκτάδα. Το γκολ του στον επιπλέον χρόνο του πρώτου ημιχρόνου οδήγησε το συγκρότημα του Σάντος στα προημιτελικά σε βάρος των αντιπάλων του".
Equipe.fr: "Η Ελλάδα έμεινε στη ζώνη του ευρώ. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, η Ελλάδα νίκησε τη Ρωσία και....

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Γερμανίας- Γαλλίας. Μέρκελ- Ολάντ



Την ώρα που η Ευρώπη «ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί», Γερμανία και Γαλλία «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» με σημείο αιχμής τις οικονομικές επιδόσεις και την πολιτική της λιτότητας σε ένα «λεκτικό πόλεμο» ανάμεσα στην Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ για τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης που δοκιμάζει τις αντοχές του γαλλογερμανικού άξονα.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, ’νγκελα Μέρκελ αντέδρασε έντονα μετά τις επικρίσεις, κυρίως της Γαλλίας, για την εμμονή της στην πολιτική της λιτότητας, εκφράζοντας τη λύπη της για την "έλλειψη εμπιστοσύνης ανάμεσα στους παράγοντες" της Ευρωζώνης και προειδοποιώντας κατά της "μετριότητας".
Η κρίση στην Ευρωζώνη, κατά την κ.Μέρκελ, δεν μπορεί να.....

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Παράταση για τα πηγάδια και τις γεωτρήσεις μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2012



Παρατείνεται η προθεσμία έως τις 17 Δεκεμβρίου 2012

Νομιμοποίηση ιδιωτικών γεωτρήσεων-πηγαδιών-δεξαμενών

 

Έως τις 17 Δεκεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών από τους αγρότες σε ό,τι αφορά στη χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις.

Η σχετική κοινή υπουργική απόφαση, υπεγράφη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Μαραβέγια και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γρ.Τσάλτα.

Σύμφωνα με τον κ. Μαραβέγια, η προθεσμία έληγε στις 16 Ιουνίου, ωστόσο, λόγω των εκλογών και του....

Παγκόσμιος συναγερμός για τις κάλπες της Κυριακής



Κεντρικές τράπεζες θωρακίζονται για το ενδεχόμενο τριγμών στην ευρωζώνη
Έκτακτα μέτρα -όπως η παροχή ρευστότητας αν χρειαστεί- προετοιμάζουν οι μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου εν αναμονή του εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει το Reuters, η Βρετανία ανακοίνωσε πως θα διοχετεύσει ρευστό στο τραπεζικό της σύστημα προκειμένου να το «θωρακίσει» έναντι της κρίσης χρέους που πλήττει την ευρωζώνη.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και το Eurogroup για πιθανή τηλεδιάσκεψη μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών. Ο επίτροπος Όλι Ρεν αποφάσισε να μην μεταβεί στην.....

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Παρέμβαση χωρίς ''πιέσεις'' του Φρανσουά Ολάντ ως φίλου της χώρας μας



Φρανσουά Ολάντ: Σας προειδοποιώ σαν φίλος για να μην υπάρξει ρήξη 
«η πλήρης ακύρωση του Μνημονίου θα θεωρηθεί από πολλές χώρες της Ευρωζώνης ως ρήξη»

Δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερος ο δεύτερος ισχυρότερος άνθρωπος της Ευρώπης, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, μιλώντας για το αύριο της Ελλάδας.


Μίλησε στην Όλγα Τρέμη ως «φίλος της Ελλάδας που θέλει να βοηθήσει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι «αν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δώσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες θέλουν να απομακρυνθούν από τις δεσμεύσεις τους, τότε θα....

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ξέφραγο αμπέλι


Παράγινε το κακό, η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ξέφραγο αμπέλι. Ειδική πρόβλεψη για τους λαθρομετανάστες

Δώδεκα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε ειδική εκδήλωση στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
«Η ασφάλεια του πολίτη είναι προϋπόθεση για την Δημοκρατία, δεν υπάρχει ελεύθερη πόλη αν δεν μπορεί να προστατεύσει τους πολίτες της από τον φόβο. Χωρίς ασφάλεια κυριαρχεί οφόβος που συνιστά κατάλυση της ελευθερίας. Το ξέρουν οι κάτοικοι της Αθήνας, του Αγίου Παντελεήμονα, αλλά και της Πάτρας και άλλων πόλεων», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.
«Μέχρι πριν από μερικά χρόνια κυριαρχούσε η άποψη ότι....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat