Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Παιδιά Μου, ετοιμαστείτε για την πρώτη θλίψη..."



Παιδιά Μου, έρχεται η πρώτη θλίψη. Πανικός, φόβος, λύπη, ταραχή και αναρχία θα επικρατεί παντού γύρω σας. Σ’ αυτό το ευλογημένο μέρος, την Ελλάδα, που τόσο πολύ λάτρεψε τον Μονογενή Μου, μα αγνοεί την ύπαρξή Μου,
θα έρθει το πρώτο κακό. 

Ένα κακό που Εγώ θα επιτρέψω, για να καθυστερήσω τα διαβολικά τεχνάσματα των οπαδών του Εωσφόρου. Δεν θα αφήσω να καταστρέψουν τελείως τη χώρα που μέχρι τώρα Με δοξολογούσε. Πριν θελήσουν να της δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, Εγώ θα αποτρέψω τα σχέδιά τους. Και όλοι θα καταλάβουν πόσο Εγώ σας στηρίζω.
Τα παιδιά Μου στην Ελλάδα δεν θα καταλάβουν πως από θεία πρόνοια ήρθε το κακό και πολλοί θα Με καταραστούν, μα Εγώ....

Τα πετρέλαια της Κρήτης μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση



Με επιστημονικούς “άσους” στο μανίκι του συμμετέχει ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντ.Φώσκολος, στην ημερίδα «Έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Ελλάδα» που διοργανώνει… σήμερα στο Ηράκλειο η Περιφέρεια Κρήτης και το ΤΕΕ/ΤΑΚ.

 Όμοια ημερίδα θα πραγματοποιηθεί, αύριο, στα Χανιά.
Ο κ.Φώσκολος με επιστημονικά δεδομένα και μελέτες έρχεται να υποστηρίξει, για άλλη μια φορά, ότι τα κοιτάσματα στην Ελλάδα και κυρίως νοτίως της Κρήτης όχι μόνο υπάρχουν, αλλά μάλιστα μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση, σε 36 μήνες!
Στην ημερίδα ο καθηγητής παρουσιάζει τα καινούρια στοιχεία που έχουν προκύψει και τα οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, επιβεβαιώθηκαν από τον πρόεδρο της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφια, ο οποίος στη Βιέννη είπε ότι επειδή αναβλύζουν φυσαλίδες μεθανίου, πιθανότατα θα....

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Υπάρχει αρμόδιος να μας απαντήσει τι συμβαίνει στο Golf Αφάντου Ρόδου ;



Ούτε ένας νόμιμα εργαζόμενος στο Golf Αφάντου Ρόδου!

Το Golf Ρόδου έχει μείνει χωρίς προσωπικό. Σήμερα, δεν υπάρχει ούτε ένας νόμιμα εργαζόμενος.  Και όταν λέω ούτε ένας, εννοώ ούτε ένας !  , Πότε ; τώρα τον Απρίλιο-Μάιο-Ιούνιο που είναι η καλύτερη εποχή για το Golf και έρχονται οι περισσότεροι ξένοι παίκτες. 

  (1)  Ο εκτελών χρέη  Διευθυντή ( στην πραγματικότητα είναι προπονητής) και τώρα, έχει συνταξιοδοτηθεί από τον Μάρτιο και όμως παραμένει στη θέση του και εργάζεται.  Καλά κάνει. Λέτε όμως να......

Προηγείται η Νέα Δημοκρατία στις 6 από τις 7 δημοκοπήσεις του Σαββατοκύριακου




Για να έχετε πλήρη εικόνα των δημοσκοπήσεων του Σαββατοκύριακου ενώσαμε και τις επτά που κυκλοφόρησαν σε μία εικόνα ....

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δημοσιογράφοι Καραγκιόζηδες ! Τόσα θέλω Άκη για να.....




"«Αγαπητέ Ακη», για να σε βγάλω λάδι θέλω 270.000 ευρώ καθαρά."

-ΣΟΚ από επιστολή δημοσιογράφου στον Α. Τσοχατζόπουλο.-Δείτε πως λειτουργεί το σάπιο κατεστημένο των ΜΜΕ και πως διαμορφώνει συνειδήσεις!

Μια επιστολή που βρέθηκε στο προσωπικό αρχείο του Ακη Τσοχατζόπουλου δείχνει τον τρόπο που δρούσαν και εξακολουθούν να δρουν πολλοί «δημοσιογράφοι». Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο… δημοσιογράφος «Νίκος» ζητούσε μόνο για την δική του αμοιβή του 15.000 ευρώ το μήνα για «18μηνη συνεργασία», σύνολο δηλαδή...
270.000 ευρώ!

Για την υπόλοιπη «ομάδα εργασίας» είχε προβλεφθεί άλλο κονδύλι και είχε υπάρξει συνολική πρόταση για την.....

Νέες δημοσκοπήσεις. Εκλογικό θρίλερ μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ



Επιβεβαιώνουν την διάσταση ενός εκλογικού «θρίλερ» μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ τρεις νέες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε δύο από τις τρεις ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να προηγείται στην εκτίμηση ψήφου, ενώ η ΝΔ παρουσιάζει ξεκάθαρη πρωτιά και στις τρεις όσον αφορά στην παράσταση νίκης.


Αναλυτικότερα, σε έρευνα της VPRC για το Kontra Channel, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται πρώτος στη μέτρηση εκλογικής επιρροής με ποσοστό 28,5%.


Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 26%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 7%, η ΔΗΜΑΡ ομοίως λαμβάνει 7%, η Χρυσή Αυγή 5,5%, ΚΚΕ 5% και το όριο του 3% φαίνεται να καλύπτει η Δημιουργία Ξανά-Δράση. 
Εκτός Βουλής εμφανίζονται να μένουν....

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Έχω μία απορία ! Πόσο κοστίζουν τα από...μέσα της Βίκυς του Τσοχατζόπουλου ;



Όσο είναι το ετήσιο εισόδημα ενός καλοπληρωμένου πλέον μέσου Ελληνα…
στοίχισε ο καναπές που επέλεξε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη, για να επιπλώσει το σαλόνι της.
Τον Φεβρουάριου του 2006 η σύζυγος του πρώην υπουργού, προσωρινά κρατούμενη στις Φυλακές Κορυδαλλού, ξόδεψε για ένα τραπέζι εισόδου 21.480 ευρώ και δαπάνησε για δύο ακόμη καναπέδες 34.860 ευρώ! Οι σχετικές αποδείξεις με τα ποσά αυτά -που πραγματικά αποτελούν πρόκληση- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τις δικαστικές αρχές στο σπίτι του ζεύγους και πλέον αποτελούν μέρος της δικογραφίας.
Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, στον φάκελο των.....

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Δεν είναι η πρώτη μου φορά από ...πίσω !



Ρόδος-Rodos. Την έτρωγε ο κώλος της. Ατύχημα με... ερωτικό παιχνίδι είχε 35χρονη και κατέληξε στο νοσοκομείο.
Άσχημη κατάληξη είχε ερωτικό παιχνίδι που επιχείρησε ζευγάρι στη Ρόδο, καθώς η σύζυγος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα...
της περασμένης Τετάρτης με αφόρητους πόνους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ροδιακή”, το ζευγάρι χρησιμοποίησε δονητή, ο οποίος εισχώρησε ολόκληρος στον πρωκτό της 35χρονης γυναίκας, με αποτέλεσμα να φθάσει μέχρι το “σιγμοειδές” σημείο του εντέρου και να είναι αδύνατο να βγει έξω.

Tο ζευγάρι, που εισήλθε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, ντρέπονταν αρχικά να.....

Βρέ, μπας και μας ψεκάζουν ;



Ο λαός αποφάσισε τι δεν θέλει αλλά… δεν αποφάσισε τι θέλει

Οι εκλογές διενεργήθηκαν, ο Ελληνικός λαός μίλησε καθαρά και ξάστερα με την ψήφο του, έστειλε στα κόμματα, παλαιά και νέα, ισχυρό και μη επιδεχόμενο παρερμηνείας, μήνυμα. «Όχι στις μονοκομματικές κυβερνήσεις, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ», αλλά κυβέρνηση δεν είδαμε. Το τραγελαφικό των διερευνητικών εντολών ήταν ότι... τα κόμματα που ευθύνονται περισσότερο για την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας και τη μιζέρια των Ελλήνων πολιτών, είχαν την πιο υπεύθυνη θέση. Πρότειναν κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ή Ειδικού Σκοπού (τι σημασία έχουν τα ονόματα;), με συμμετοχή ή μη, με ανοχή, χωρίς όρους και προκαταλήψεις. 

Δυστυχώς τα υπόλοιπα κόμματα, παλαιά και …γενόσημα, έθεταν όρους συνεργασίας για σχηματισμό κυβέρνησης. Η ΔΗΜΑΡ μόνο αν συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ μόνο δικιά τους, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε και το ΚΚΕ ....

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Εγκλημα και ατιμωρησία. Οι ειδήσεις μοιάζουν μπαγιάτικες, ξαναδιαβασμένες.



Η είδηση ταράζει. Η είδηση οργίζει, τσιγκλάει το θυμικό. Η εγχώρια είδηση έχει παράξενη ανάγνωση, ειδικά για εκείνους που ενημερώνονται συστηματικά. Η είδηση της ημέρας θυμίζει πολύ γεγονότα του προηγούμενου μήνα, του περασμένου εξαμήνου. Και πρόπερσι όμως τα ίδια γίνονταν. 

Οι ειδήσεις μοιάζουν μπαγιάτικες, ξαναδιαβασμένες. Να πιάσουμε μερικά παραδείγματα. Στη Θεσσαλονίκη ζευγάρι δικαστικών μαύρισε στο ξύλο το παιδάκι τους. Ο οκτάχρονος πήρε τους δρόμους μελανιασμένος, διωγμένος από το σπίτι του. Στην Αττική πιάσανε πάλι γιατρούς και επιχειρηματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις ή εξέδιδαν πλαστά τιμολόγια. Οι διώκτες του οικονομικού εγκλήματος βρήκαν καμιά εικοσαριά εκατομμύρια σε λογιών λογιών απάτες. 
Πού συνδέονται οι γονικές σφαλιάρες με τα....

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Δύο γάμοι σε μία μέρα ! Ένωση της Κεντροδεξιάς



Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό στην κεντροδεξιά, αφού αναμένονται όχι ένας αλλά δύο «πολιτικοί γάμοι».

Η συμφωνία του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, ανήμερα της γιορτής του επιτίμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Η κυρία Μπακογιάννη, θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις, στις λίστες του κόμματος θα βρεθούν και τρεις στενοί της συνεργάτες (οι κύριοι Μαρκογιαννάκης, Αυγενάκης, Κοντογιάννης), γεγονός που σημαίνει πως τουλάχιστον τρεις «γαλάζιοι» αιρετοί της Συγγρού, εάν το κόμμα δεν καταφέρει να αυξήσει σημαντικά τα.....

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Είμαστε οι πιό ...πλούσιοι...φτωχοί ! Ορυκτός πλούτος δεκάδων δις



ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ
ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ….! ! ! ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ.. Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΕΥΤΥΧΗΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ…ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ… ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ…
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ‘Ε’, ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ....

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Νέα Δημοσκόπηση. Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία. Πτώση στα μικρά Κόμματα



Δημοσκόπηση : 26% η Νέα Δημοκρατία, 23% ο ΣΥΡΙΖΑ, 14,9 ΠΑΣΟΚ
Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία και δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η πρώτη δημοσκόπηση μετά την οριστικοποίηση της απόφασης για νέα προσφυγή σε εκλογές.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα της εταιρείας Marc που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στην πρόθεση ψήφου η....

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Υπηρεσιακή Κυβέρνηση. Οι Υπουργοί της νέας Κυβέρνησης



Η σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης

Ανακοινώθηκε λίγο μετά τη 01:15 τα ξημερώματα η σύνθεση της νέας υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Κύρια πρόσωπα ο Υπουργός Οικονομικών ο Γ.Ζαννιάς, υπουργός Εσωτερικών ο Αντ.Μανιτάκης, υπουργός Εξωτερικών ο Π.Μολυβιάτης, υπουργός Αμυνας ο Φρ.Φραγκούλης, υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Λ.Οικονόμου.
Η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης και οι βουλευτές αμέσως μετά, στις 11 π.μ., ενώπιον του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.

Αναλυτικά, η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης έχει ως εξής:
.....

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ειδύλλιο Αντώνη-Ντόρας ;


Με την 17η Ιουνίου να μοιάζει ως η καταλληλότερη ημερομηνία διεξαγωγής των νέων Εθνικών Εκλογών, η Συγγρού «ανεβάζει στροφές» χρεώνοντας στην Αριστερά την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και στοχεύοντας στην επανένωση της κεντροδεξιάς ώστε να πάνε οι ψηφοφόροι «ενωμένοι» στις κάλπες.

Μπορεί η προηγούμενη προεκλογική περίοδος να στερούνταν ιδιαίτερων εντάσεων, η νέα εκλογική αναμέτρηση όμως αναμένεται να φέρει έντονες πολιτικές κόντρες και εντάσσεις. Ήδη η ΝΔ έχει εστιάσει την κριτική της στους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ τα αίματα θεωρείται πια σίγουρο πως θα ανάψουν περισσότερο το επόμενο διάστημα.
«Θα γελάσει και ο κάθε… Καμμένος»
Το σκληρό ροκ ξεκίνησε χθες, αμέσως μετά το....

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Μπορεί να καεί ο Καμμένος ;









Το ΚΚΕ «εκθέτει» τον Π. Καμμένο για το έγγραφο της Προεδρίας

Tο KKE επιβεβαίωσε ότι παρέλαβε έγγραφο με τις επίμαχες θέσεις Καμμένου από την Προεδρία- Ο Καμμένος επιμένει να διαψεύδει ότι παρέδωσε τέτοιο έγγραφο.



Από την Προεδρία της Δημοκρατίας δόθηκε φάκελος στην κ. Παπαρήγα - όπως και στους άλλους αρχηγούς - και με τις θέσεις του κ. Καμμένου, όπου υπάρχει και σενάριο Β για ψήφο ανοχής, επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Η κ. Παπαρήγα συναντήθηκε με τον κ. Παπούλια την Κυριακή το βράδυ, αμέσως μετά το....

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση. Το 81,4% των Ελήνων είναι υπέρ της παραμονής μας στο Ευρώ



Βραχεία κεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευθύνες στον Αλ. Τσίπρα για την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και σταθερή παραμονή στο ευρώ, καταγράφει η  δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για τον Ελεύθερο Τύπο, που διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία των διερευνητικών εντολών.

Σύμφωνα με την έρευνα της RASS στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα με 20,5% και ακολουθούν: Ν.Δ. με 19,4%, ΠΑΣΟΚ με 11,8%, Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,8%, Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%, ΚΚΕ με 4,8%, Χρυσή Αυγή με 3,8%, Δημοκρατική Συμμαχία....

Η πρόταση του Τσίπρα, οδηγεί την Ελλάδα έξω από το Ευρώ



Να πει στον λαό την αλήθεια, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Αλέκος Αλαβάνος

Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα να πει «την αλήθεια στον λαό» και να παρουσιάσει το σχέδιό του, εξηγώντας ότι η πρότασή του οδηγεί στην έξοδο από το ευρώ, στέλνει ο Αλέκος Αλαβάνος με άρθρο του στην ιστοσελίδα «tometopo.gr». Όπως σημειώνει: «Η Αριστερά προειδοποιεί με ευθύνη τον λαό. Δεν του λέει μόνο ότι ο δρόμος έξω από το Μνημόνιο είναι και δρόμος έξω από το ευρώ, αλλά ότι είναι και ιδιαίτερα επώδυνος, όμως με προοπτική» .

  • Διαβάστε όλο το άρθρο
«Υπάρχει η άποψη ότι αν η Αριστερά πει στον κόσμο όλη την αλήθεια (ότι η έξοδος από το Μνημόνιο οδηγεί στην έξοδο από το ευρώ), θα χάσει την επαφή της με την κοινωνία» γράφει ο Αλ. Αλαβάνος, σημειώνοντας:

«Εδώ όμως διαχωρίζεται η Αριστερά από τις....

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Φώτης Κουβέλης και η πολιτική ανηθικότητα του Αλέξη Τσίπρα



 
Δήλωση της Δημοκρατικής Αριστεράς-Φωτης Κουβελης
Ο κ. Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, ξεπέρασε κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας. Έως χθες μας καλούσε να μείνουμε σταθεροί στη γνωστή μας θέση να μην μετέχουμε σε κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Σήμερα μετά τη σύσκεψη δήλωσε ότι έχουμε συμφωνήσει με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε κυβέρνηση στήριξης του μνημονίου. Είναι ντροπή. Η προφανής αδυναμία να δικαιολογήσει τη ....

Σαμαρας Αντωνης : « Δεν καταλαβαίνω πού το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ »



Ενώπιον των ευθυνών του ετέθη κατά την διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης απέρριψε την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση που θα διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και θα επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο.


Αντ. Σαμαράς: Μπορείς να δώσεις ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με το να μην συμμετέχεις στην ψηφοφορία


Αλ. Τσίπρας: Kάτι τέτοιο είναι αμφίβολης νομιμότητας, δεν....

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Οδηγούν τον κόσμο σε αυτοκτονία. Σαν «νόμιμη μαφία» λειτουργούν οι εισπρακτικές video



Το Ευρωπαϊκό Διευθυντήριο προσπαθεί να επιβάλει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική σε όλη την Ευρώπη. Θέλει να ξεζουμίζει με φόρους τους εργαζόμενους και να τροφοδοτεί τα παγκάρια των τραπεζιτών. Αντί για την Ευρώπη των λαών εγκαθιδρύουν την Ευρώπη των χρηματιστών και τραπεζιτών.Οι λαοί αντιστέκονται. Η Ευρώπη δεν θα γίνει φέουδο των τοκογλύφων τραπεζιτών.

Δημιουργούν εισπρακτικές εταιρίες με σκοπό να εισπράττουν πάση θυσία τους εξοντωτικούς φόρους που επιβάλουν. Στην Ιταλία για αυτή τη βρωμοδουλειά έχουν την Equitalia. 

Η Equitalia δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση ιδιωτικών εισπρακτικών εταιριών (κυρίως τραπεζών) και λειτουργεί σε όλη την....

Κουράστηκα να αντιμετωπίζω κάθε μέρα την παράνοια



Οι ''πατριώτες'' θέλουν να μας οδηγήσουν στην δραχμή !
Παιδιά, εγώ βαρέθηκα. Παραδίδομαι, πως το λένε. Να γυρίσουμε στην δραχμή με πρόεδρο τον Τσίπρα και ας τρώμε πέτρες. Αρκεί να σταματήσει αυτή η καθημερινή φθορά. «Θα μείνουμε στο ευρώ ή θα βγούμε από το ευρώ»; Ας βγούμε να ησυχάσουμε. Να πετάξουμε το μνημόνιο και τα ευρώ τους στα μούτρα των ευρωπαίων και να πορευτούμε όπως εμείς νομίζουμε...

Μην πιστέψει κανείς ότι πρόκειται για ένα τρικ για να πείσουμε, δήθεν, ότι η χώρα χρειάζεται να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ. Όχι. Απλά, κουράστηκα. Κουράστηκα να αντιμετωπίζω κάθε μέρα την παράνοια.

Ευρώ ή δραχμή; Αν οι «δοσίλογοι» και οι....

Τρία πουλάκια κάθονταν κι ο Τσίπρας δε λαλούσε...



Θα έχουμε Κυβέρνηση, έστω και με ανοχή του Κουβέλη ;

Κλείνει και τυπικά σήμερα το μεσημέρι, με την παράδοση ης εντολής από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στον Κάρολο Παπούλια, ο κύκλος... των διερευντητικών εντολών στους πολιτικούς αρχηγούς των τριών πρώτων κομμάτων. Η μόνη πιθανότητα για σχηματισμο κυβέρνσης που απομένει είναι πλέον η διαβούλευστη του πρόεδρου της δημοκρατίας με τους αρχηγους, η οποία μπορεί να πάρει και το χαρακτήρα σύσκεψης, κατά την οποία θα αναζητηθεί λύση.
Σε διαφορετική περίπττωση οι εκλογές είναι προ των πυλών.
Κάτι βγήκε πάντως απο τη διαδικασία των εντολών: Η κοινή θέση των τριών από τα τέσσερα κόμματα που συμμετείχαν σ' αυτή και η οποία σε αδρές γραμμές συνοψίστηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο:
Ο ελληνικός λαός ψήφισε για.....

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Μπορούμε και χωρίς την Ελλάδα»



«Η Ευρωζώνη θα μπορούσε ενδεχομένως να αντέξει μια έξοδο της Ελλάδας» υποστηρίζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα Rheinische Post και επισημαίνει ότι η Ευρωζώνη είναι σήμερα πιο ανθεκτική από ό,τι πριν από δύο χρόνια.

«Τα τελευταία δύο χρόνια μάθαμε πολλά και εγκαταστήσαμε μηχανισμούς προστασίας. Ο κίνδυνος μετάδοσης σε άλλες χώρες της Ευρωζώνης έχει μειωθεί. Η Ευρωζώνη στο σύνολό της είναι πιο ανθεκτική» δηλώνει ο κ. Σόιμπλε και καλεί για μία ακόμη φορά την Ελλάδα να υλοποιήσει τις διεθνείς δεσμεύσεις της.
«Τα κράτη της Ευρώπης και οι ιδιώτες πιστωτές ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωροι προς την Ελλάδα. Κάναμε ό,τι είναι δυνατό.

Η Ελλάδα πρέπει να....

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ποιός καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις



Έντονες διεργασίες βρίσκονταν σε εξέλιξη όλο το βράδυ για το σχηματισμό κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη.Κεντρικό ρόλο στις προσπάθειες για να πειστεί ο κ. Κουβέλης διαδραματίζει ο κ. Ε. Βενιζέλος που θεωρεί καταστροφικό το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών. Την ίδια άποψη έχουν κύκλοι της Ε. Ένωσης που ασκούν τις δικές τους πιέσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί ότι σε αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ο πολιτικός σχεδιασμός του κ. Τσίπρα είναι η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες προκειμένου να αναδειχθεί πρώτο κόμμα. Στις επαναληπτικές εκλογές ο κ. Τσίπρας αναμένεται να στριμώξει ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ ή και να το τελειώσει.  

Αναμένει επίσης κέρδη από τα....

Πάμε για νέες εκλογές ;



Ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης με τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι αυτές δεν πρόκειται να αποδώσουν…με αποτέλεσμα η εκ νέου προσφυγή στις κάλπες να είναι αναπόφευκτη.

Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα, αλλά με πολύ χαμηλό ποσοστό (18,85%), και δεν διαθέτει συμμαχικές δυνάμεις στο κοινοβούλιο με τις οποίες θα μπορούσε να σχηματίσει κυβέρνηση, με δεδομένο ότι το μήνυμα της κάλπης ήταν μια ηχηρότατη καταδίκη της πολιτικής που εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα και του κραταιού τις τελευταίες δεκαετίες πολιτικού συστήματος. Ακόμη και με το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο συγκυβέρνησε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν διαθέτουν πλειοψηφία (έχουν μαζί 149 έδρες) και ως εκ τούτου κάθε τέτοια προσπάθεια είναι αδύνατον να καρποφορήσει. Άλλωστε δεν επιχειρείται καν.
Εκτός αυτού αν η ΝΔ επέλεγε στα αλήθεια να....

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αυτά τα διαβάσατε στο πρόγραμμα του Τσίπρα;



ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
Ενίσχυση της μειονοτικής παιδείας, με έμφαση στην υπέρβαση των γλωσσικών φραγμών και επαρκή διδασκαλία τόσο της τουρκικής όσο και της ελληνικής γλώσσας.


Κατάργηση της αρμοδιότητας του ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ για τα θέματα που αφορούν τη μειονότητα. Μεταφορά των σχετικών αρμοδιοτήτων στο υπουργείο Εσωτερικών.


Κατάργηση των δύο υπερνομαρχιών (Ροδόπης-Έβρου, Δράμας-Ξάνθης-Καβάλας) που δημιουργήθηκαν για να φαλκιδεύσουν την πολιτική βούληση των μειονοτικών Ελλήνων.


Επίλυση των ανοιχτών θεμάτων «ανιθαγενών» πολιτών με γνώμονα τη δική τους βούληση και όχι άλλες πολιτικές(;;;!!!) σκοπιμότητες από την....

...

Μαρία Δαμανάκη : είμαι και εγώ εδώ, για ...πρωθυπουργός



Η πολύπειρη πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, μετέπειτα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νυν επίτροπος την Κομισιόν, κυρία Μαρία Δαμανάκη, άρπαξε την ευκαιρία να δηλώσει παρούσα για υποψήφια οικουμενική πρωθυπουργός, σε περίπτωση που επιτευχθεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μετά από την αποτυχία των διερευνητικών εντολών.
 
Έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και του ζητάει «η επιτροπή να δει πέρα από το μνημόνιο», τονίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός με την πρόσφατη ετυμηγορία του αποδοκίμασε την μέχρι τώρα πορεία και την ύφεση». 

Η κυρία Δαμανάκη τονίζει ακόμη ότι « αυτός είναι ο μόνος ρεαλιστικός δρόμος για να βοηθήσουμε ως....

Ο Τσίπρας αναγκάζεται να αναλάβει ευθύνες ,χωρίς δυστυχώς να έχει ενηλικιωθεί .




Αναμφισβήτητα ο κ.Τσίπρας είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών. Ηγήθηκε
με επιτυχία, όπως φάνηκε, ενός αντί-μνημονιακού αγώνα. 

Έφερε λοιπόν την Αριστερά να συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά στην ιστορία της.
Το γεγονός αυτό δημιουργεί από μόνο του περισσότερες ευθύνες στην
έκφραση του πολιτικού λόγου και στην εφαρμογή των πολιτικών πρακτικών.
Τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα του πρότειναν λοιπόν ότι θα αντεχόντουσαν
(πολιτικά) τον σχηματισμό αριστερής κυβέρνησης με πρωθυπουργό ,γιατί
όχι, τον ίδιο τον κ.Τσίπρα, ο όποιος την άλλη εβδομάδα θα μετέβαινε
στο EYROGROUP να καταγγείλει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.
Πολύ θα ήθελα να έβλεπα με πόση.....

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς : Δεν βάζω την υπογραφή μου στην διάλυση της χώρας



Δεν βάζω την υπογραφή μου στην διάλυση της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι κανει το παν για να μη σχηματιστεί κυβέρνηση. 

«Θέλει απλά να συγκροτήσει αριστερό αντί-ευρωπαϊκό μέτωπο. Να ξέρει, όμως, ότι απέναντί του, τότε, θα βρει το ευρωπαϊκό κεντροδεξιό μέτωπο» είπε και τον καλεί μέχρι αύριο, Τετάρτη που θα συναντηθούν «να έχει συνέλθει».

Ο κ.Σαμαράς τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας σέρνει τη χώρα στο χάος και την οδηγεί σε έξοδο από το ευρώ. «Για να γίνουν όλα αυτά που λέει, πρέπει να βγει η χώρα από το ευρώ. Γιατί δεν το λέει ξεκάθαρα;» είπε και τον κατηγόρησε για λαϊκισμό και αλαζονεία.

«Δεν μου ζητάει ο κ. Τσίπρας να πάρω πίσω την υπογραφή μου στην επιστολή που έστειλα στην Ευρώπη, με την οποία ευθέως ζητούσα τροποποιήσεις στην πολιτική του Μνημονίου. Μου ζητάει να βάλω την.....

Οι νέοι Βουλευτές δεν προλαβαίνουν να ορκισθούν. Με λίστα οι νέες εκλογές


Μάλλον δεν σχηματίζεται κυβέρνηση, από Δευτέρα οι διαδικασίες για υπηρεσιακή κυβέρνηση, όπως όλα δείχνουν!
Οι βουλευτές που εξελέγησαν την Κυριακή θα περάσουν την πόρτα του Κοινοβουλίου, θα ορκισθούν, θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός έστω και για λίγες μέρες;
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, αλλά απολύτως πραγματικό και σχετίζεται με την ισχυρή πιθανότητα να μην σχηματισθεί κυβέρνηση και να διεξαχθούν νέες εκλογές, στις 10 ή 17 Ιουνίου, όπως αναφέρουν όλες οι πληροφορίες, αλλά και τα πραγματικά γεγονότα με τις διερευνητικές εντολές.

Σε περίπτωση που δεν σχηματισθεί κυβέρνηση μέσα στη βδομάδα, τότε από τη Δευτέρα θα....

Ποιά από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγονται



Οι 41 έδρες που κατάφερε να πάρει το ΠΑΣΟΚ, έχουν οδηγούν εκτός Βουλής κορυφαία στελέχη του κόμματος. 
Πολλοί από αυτούς που δεν κατέφεραν να εκλεγούν συμμετείχαν από τη σύνθεση του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου.

Στην
Α' Αθηνών, εκτός Βουλής μένουν... η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Νάσος Αλευράς. 
Στη Β' Αθηνών, το ΠΑΣΟΚ βγάζει μόνο.....

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ρόδος. Αποτελέσματα εκλογών Δωδεκάνησα-Ρόδος





Online Αποτελέσματα εκλογών 2012  Ρόδου-Δωδεκάνησα-Νότιο Αιγαίο...
Ποιοί εκλέγονται Βουλευτές, Ρόδος-Δωδεκάνησα

Εκλογές για γερά νεύρα και πολλά εγκεφαλικά !!



Οι δημοσκοπήσεις τελείωσαν και σήμερα μιλάει ο λαός. Το βράδυ θα ξέρουμε .
Οι δημοσκόποι πάντως χθες το βράδυ συμφωνούσαν ότι τις τελευταίες ώρες η Ν.Δ. ανέβαζε το ποσοστό της και άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενα να πλησιάσει το 30% με πίεση των ΑΝ. Ελλήνων οι οποίοι όπως λένε οι δημοσκόποι  θα πάρουν την πέμπτη θέση
Το ΠαΣοΚ υπολείπεται από το στόχο του να βάλει μπροστά στο ποσοστό του τον αριθμό 2 ενώ  στα αριστερά του , ο Σύριζα παρουσιάζει συνέχεια στη .....

Πολίτης πήρε το νόμο στα χέρια του και σκότωσε αλλοδαπό κλέφτη



Οι πολίτες ''αθώωσαν'' τον κατηγορούμενο!

Πρωτοφανής και δικαιολογημένη η εξέγερση των πολιτών της Σπάρτης σήμερα Σάββατο 5 Μαϊου 2012.
 

Ώρα 16:00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης. Σπαρτιάτες αλλά και Φαρίτες πολίτες συγκεντρώνονται περιμένοντας την Αστυνομία να φέρει με τη διαδικασία του αυτόφορου τον ιδιοκτήτη αποθήκης που τα ξημερώματα της Παρασκευής, κοντά στην Τραπεζοντή, πυροβόλησε και σκότωσε αλλοδαπό που προσπάθησε να κλέψει υλικά εργολαβίας.
Οι εκατοντάδες πολίτες, όλοι θύματα της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή, κατέφθασαν αποφασισμένοι να....

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Με λένε Δημήτρη Αναγνώστου και θέλω να ξέρω…



Ξερω δεν θα αρεσει σε πολλους.
Καταργηση ανωνυμιας στις εκλογες και δικαιωμα ψηφου σε οσους δηλωνουν το ονομα και το επιθετο πανω στο φακελο.
Γιατι; γιατι θελω να ξερω ονομαστικα ποιος θελει να με στειλει μεταναστη!
Ποιος με θελει ανεργο!
Ποιος με θελει προσκυνημενο στα νεοφιλελευθερα λομπυ!
Ποιος με στελνει εμενα και την οικογενεια μου να ψαχνω φαγητο στα...

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ένα εντυπωσιακό φαινόμενο κατέγραψε η NASA Video


Οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες βρίσκονται στο κέντρο σχεδόν κάθε γαλαξία και ζυγίζουν δισεκατομμύρια φορές περισσότερο από τον Ήλιο. Η NASA κατάφερε να καταγράψει στο φακό της τη διαδικασία «κατάποσης» ενός αστεριού από μια μαύρη τρύπα.

Το γιγαντιαίο αστέρι βρισκόταν πολύ κοντά στο κέντρο ενός γαλαξία, 2,7 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τη βαρύτητα της μαύρης τρύπας και να καταστραφεί ολοσχερώς.


Επειδή ακριβώς η μαύρη τρύπα αποτελεί μια υψηλή συγκέντρωση μάζας, η δύναμη της βαρύτητας δεν επιτρέπει σε....

Άλλος ένας κρεμασμένος σήμερα. Μήπως γνωρίζετε τους δράστες ;


Ανήλικο παιδάκι ξύπνησε και βρήκε κρεμασμένο τον 40χρόνο πατέρα του

-Οι δράστες και αυτής της "δολοφονίας" είναι αυτοί που θα πάτε (κάποιοι από εσάς) να ψηφίσετε την Κυριακή. 

Σήμερα το ξημέρωμα στην κεντρική πλατεία του Γκύζη και συγκεκριμένα επί της οδού Παπαστράτου βρήκε κρεμασμένο τον 40χρονο αυτόχειρα το ίδιο του το ανήλικο παιδί....

Ο άνδρας κρεμάστηκε στο σπίτι του πλησίον της κεντρικής πλατείας του Γκύζη στις 5 τα ξημερώματα και ο γιος του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, ύστερα από το.....

Ο Κόσμος δεν είναι αγανακτισμένος κύριε Βενιζέλο, είναι εξοργισμένος και αποφασισμένος !


Το βράδυ ο Βενιζέλος θα τα παίξει όλα για όλα για να πείσει ότι έχει αλλάξει, ότι απλά τόσο καιρό πάλευε να σώσει την χώρα και τώρα έχει όραμα και σχέδιο για έξοδο από το μνημόνιο και ό,τι άλλο λέει και ξαναλέει εδώ και εβδομάδες μπας και επιστρέψει κανένας απελπισμένος παλιός ψηφοφόρος (γιατί νέα είσοδο δεν βλέπουμε).

Φυσικά ο κόσμος ξέρει ότι αν τον ψηφίσει θα τον βλέπει σαν μέλος μιας κυβέρνησης που θα διοικεί μια κοινωνία 1,1 εκατ. ανέργων, με μισθούς 300-400 ευρώ τον μήνα, χωρίς να....

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Οι δημοσκοπήσεις «παγώνουν το αίμα» των κομματικών επιτελείων



Αμηχανία και εκνευρισμό προκαλούν στα κομματικά επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τα γνωστά κόμματα εξουσίας να υπολείπονται κατά πολύ των ποσοστών τους και να μην έχουν τη δυναμική να «επαναπατρίσουν» τους ψηφοφόρους οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να εκφράσουν στην κάλπη την οργή τους.
Η εικόνα είναι σχεδόν ίδια και για τη ΝΔ και για το ΠΑΣΟΚ. Η διαφορά τους παραμένει στις περίπου 10 μονάδες, αλλά η ΝΔ δυσκολεύεται να φτάσει το 30% και το ΠΑΣΟΚ το 20%. Το άθροισμα των ποσοστών τους ενδεχομένως να μην ξεπεράσει καν το 45%.
Η ΝΔ, βλέπει τη «Χρυσή Αυγή» να ξεφουσκώνει αλλά να μπαίνει στη Βουλή και τους ΑΝ.ΕΛ, του Πάνου Καμμένου να διατηρούν ακόμα υψηλά ποσοστά τα οποία τείνουν να αγγίξουν διψήφιο αριθμό. 
Αντιστοίχως το ΠΑΣΟΚ βλέπει τον....

Αυτοί που μόλυναν το νερό μας λένε τώρα πως δεν πίνεται



H διεκδίκηση, με ρεαλιστικές αξιώσεις, της Χρυσής Αυγής να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο και να χαιρετά ναζιστικά τον Πρόεδρο της νέας βουλής, θέτουν εκ των πραγμάτων ένα εύλογο ερώτημα: 
Γιατί έχουν τέτοια εντυπωσιακή άνοδο τα άκρα;
Για να απαντηθεί το ερώτημα αυτό, πρέπει να γίνουν μερικές βασικές παραδοχές.
Παραδοχή πρώτη: Η Χρυσή Αυγή δεν ιδρύθηκε σήμερα αλλά έχει ενεργή δράση από το 1993. Λέει και κάνει τα ίδια πράγματα από τότε, παραμένοντας όλα αυτά τα χρόνια στα «αζήτητα» και στο περιθώριο.  Για την  ξαφνική δυναμική που εμφανίζει σήμερα υπεύθυνα είναι τα πολιτικά κόμματα και το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.  Η αποτυχία τους να.....

Ροδος. Χειροπέδες σε Διοικητή Στρατιωτικής Μονάδας στη Ρόδο. Κλοπή καυσίμων ;



Χειροπέδες πέρασε το ΣΔΟΕ στον διοικητή του 95ου Τάγματος Μηχανικού της Ρόδου, στον αποθηκάριο καυσίμων του στρατοπέδου, στον οδηγό βυτιοφόρου που μετέφερε 2 τόνους πετρελαίου κίνησης από το τάγμα προς γνωστό στη Ρόδο εργολάβο Δημοσίων έργων και τον ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου.
Όλοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή στρατιωτικών καυσίμων και απιστία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και σήμερα οδηγούνται στο Αυτόφωρο.
Αρχικά, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ συνέλαβαν μόνο τον οδηγό ο οποίος μετέφερε το πετρέλαιο χωρίς παραστατικά. Κατασχέθηκαν τόσο το βυτιοφόρο όσο και τα καύσιμα και ο οδηγός οδηγήθηκε στον....

Σταύρωσον - σταύρωσον αυτόν !!



«Τίνα θέλετε πολύσω μν, Βαραββν ησον τν λεγόμενον Χριστόν;»
Το πλήθος αφηνιασμένο, χειραγωγούμενο, γεμάτο οργή και θυμό έκανε την επιλογή του: «Βαραββάν».
Τον Βαραββάν ζήτησαν από τον Πόντιο Πιλάτο να ελευθερώσει, ψήφισαν και ζήτησαν να σταυρωθεί ο Ιησούς ο λεγόμενος Χριστός.
Η πιο κραυγαλέα συναισθηματική επιλογή στην παγκόσμια ιστορία, λαθεμένη και άδικη αγνοώντας την επιρροή του «θεϊκού δακτύλου».
«Σταύρωσον - σταύρωσον εμέ τον εκλεκτόν» θα κράζουν όλοι οι υποψήφιοι την Κυριακή. Αν με σταυρώσεις θα σε σώσω, αν με σταυρώσεις θα σου κάνω τα ρουσφέτια σου, αν με σταυρώσεις θα είμαι συνεργός, βοηθός και συμπαραστάτης σου σε όλες σου τις.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat