Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Rodos. Η Ομιλία του Δημήτρη Αβραμόπουλο στη Ρόδο



Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Ρόδο. Rhodes.
Σας μεταφέρω το χαιρετισμό του Προέδρου του κόμματός μας, του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος αυτή τη στιγμή περιοδεύει ανά την Ελλάδα, μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης και παίρνοντας ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα από ολόκληρη τη χώρα.
Είναι χαρά μου, φίλες και φίλοι, που βρίσκομαι εδώ και βέβαια ανάμεσά σας διακρίνω γνώριμους φίλους από παλιά, συναδέλφους στη Κυβέρνηση και στη Βουλή και βέβαια τους σημερινούς μας υποψηφίους. 
Χαιρετίζω λοιπόν την παρουσία σήμερα του Τάσου Καραμάρη και του Γιάννη Σφαλινάκη και τους φίλους που θα δώσουν μέχρι την τελευταία στιγμή τη μάχη της νίκης, τον Στράτο Καρίκη, τον Μανώλη Κόνσολα, τον Παντελή Μαραβέλια, τον Δημήτρη Μαραντό, τον Γιάννη Παπά, τον Βασίλη Υψηλάντη και τον Βασίλη Χρύση. Και βέβαια, αν και δεν είναι υποψήφιος, αλλά....

Από την...ενθουσιώδη λαϊκή "υποδοχή" του ΓΑΠ στην Πάτρα! Video



Αποδοκιμάστηκε έντονα και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα ο οποίος βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πολίτες, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο, όπου μίλησε ο κ. Βενιζέλος, στη θέα του πρώην πρωθυπουργού, που είναι υποψήφιος στην Αχαΐα,  άρχισαν να φωνάζουν «κλέφτες» και «ληστές»..

Μάλιστα κάποια στιγμή υπήρξε κίνδυνος....

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Θα τα πω όλα στο δικαστήριο ! Προς πολλούς αποδέκτες ! Από τον Άκη το μεγάλο !



Μπροστά στο δικαστή θα μιλήσει για όλους και για όλα, είπε με σημερινή του δήλωση ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή τα τεκταινόμενα της συζύγου του.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος στη δήλωση του αναφέρει:

"Κάποιοι μου λένε: «Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η....

Δεν πιστεύω σε αυτή τη Δημοκρατία !



Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ , μέσα στην αφέλειά του , είπε κάτι που δεν κατάλαβε την πραγματική του σημασία:
”Από την δημοκρατία της πλειοψηφίας 
στην δημοκρατία της συναίνεσης”.
Όλοι εσείς που πιστεύετε στη δημοκρατία , στις εκλογές  , στα κόμματα , στις ιδεολογίες ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
Σε όλο τον κόσμο μέχρι την δεκαετία του 90 οι άνθρωποι ψήφιζαν σύμφωνα με τα πιστεύω τους. Ο δεξιός ψήφιζε δεξιό κόμμα, ο αριστερός ψήφιζε αριστερό κόμμα κ .ο.κ.
Με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης όλος ο κόσμος οδηγήθηκε στη αγκαλιά των αγορών.
Ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός (όπως εκφράστηκε από την Θάτσερ και τον Ρήγκαν) επικράτησε σε όλον τον κόσμο.
Αυτό έφερε την δικτατορία των αγορών. Οι αγορές πλέον αποφασίζουν όχι μόνο τις οικονομικές πολιτικές αλλά και τις....

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ο Νίκος Παπανδρέου ''αδειάζει'' το Γιώργο και το Βαγγέλη



“Άδειασμα” στον αδερφό του και πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, και τον νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, από τον Νίκο Παπανδρέου …
Ευθύνες κατά του οικονομικού επιτελείου και των επιλογών του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ρίχνει ο αδερφός του Νίκος.
Το άρθρο του αδερφού του Νίκου Παπανδρέου στην “Οικονομική Επιθεώρηση”
“Αν κάτι έχει λείψει από το πολιτικό σύστημα τόσες δεκαετίες είναι η ύπαρξη σοβαρών οικονομικών επιτελείων. Δεν έχω δει ποτέ το Υπουργείο Οικονομικών-Συντονισμού-Ανάπτυξης να έχει δίπλα του εκείνο που πραγματικά χρειάζεται: μια στρατιά άξιων οικονομολόγων που θα ξεσκονίζουν το κάθε άρθρο σε κάθε νόμο που προτείνεται, μια στρατιά ανθρώπων που θα μπορούν να απαντάνε με στοιχεία και να....

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Γράφω από οργή ή από θλίψη ; Ποιοί πέθαναν τα όνειρα του Νίκου ;



Η θηλιά σφίγγει  λίγο λίγο και το δικό μας λαιμό ίσως και των παιδιών μας
Δεν ξέρω  αν θέλω να γράψω για την οργή που νιώθω  ή για τη θλίψη που έχω από χθες μέσα μου  όταν  έμαθα για την αυτοκτονία  του 38 χρονου λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.  
Ο Νίκος Παλυβός είναι άλλο ένα θύμα της ανεργίας και της κοινωνικής  κατάρρευσης  της εποχής μας.

Νιώθω οργή γιατί δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι είναι τόσο ανίκητοι αυτοί που μας έφτασαν εδώ…και  να δεχόμαστε παθητικά και μοιρολατρικά τη ζωή  μας. Νιώθω οργή γιατί αυτοί που μας έφτασαν εδώ τολμούν και ζητούν την ψήφο μας και την υποστήριξή μας.


Νιώθω οργή γιατί φοβάμαι ότι στο τέλος θα....

Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο από τον Γιώργο Παπανδρέου



Πάνος Καμμένος-Γιώργος Παπανδρέου στα μαχαίρια !

Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε με ανακοίνωση του ο πρώην προέδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή δηλώσεις του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στις οποίες τον χαρακτήριζε απατεώνα και ότι «παρέδωσε την χώρα στο ΔΝΤ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Aπό καιρό ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας....


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων....

Ποιόν να πιστέψουμε. Δείτε τι μας έλεγαν πρίν και τώρα !





Ο λόγος σου συμβόλαιο Γιώργο !....
Περιμένουμε του Βαγγέλη !

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ιβάν Σαββίδης Ρώσος Βουλευτής : Ότι δεν κατάφερε ο Χίτλερ το κατάφερε η Μέρκελ



Ποιός δεν δέχτηκε το δάνειο βοήθειας της Ρωσίας προς την Ελλάδα.

Ποιές μυστικές δυνάμεις εμπόδισαν αυτό.


Ποιός Έλληνας Πρωθυπουργός δεν είναι πατρώτης.


Γιατί χάσαμε την ανεξαρτησία μας....

Πως να μην κοιτάξεις τέτοια φούστα...Απίστευτη φάρσα video




ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ: 

Mια πολύ κοντή Φούστα ....

 Πως να μην κοιτάξεις τέτοια φούστα...

Εκλογές. Εμφάνιση εχθρού ή φάρου ελπίδας; Θα σωθούμε ή θα χαθούμε ;

Η συνθηματική αυτή φράση σε παραλλαγή μπορεί να δηλώνει εμφάνιση εχθρού ή φάρου ελπίδας. Με τις ερχόμενες εκλογές μπορούμε και να σωθούμε και να χαθούμε. 
Δεν θα υποδείξω στους ώριμους κατά τη σκέψη αναγνώστες της «Εστίας» τι να ψηφίσουν. Κάτι τέτοιο θα ήταν προσβλητικό και για μένα ατιμωτικό. Απλώς, όπως πάντα συνιστώ: φεύγετε την αναγνωρισιμότητα. Μην αφήνετε τα «μήντια» να διαλέγουν για σας πριν από σας.

Τότε τι νόημα έχει το κείμενο αυτό; Είναι απλό: θέλω να υπενθυμίσω κάτι που εδίδασκα παλιά. Όταν κάποτε ρωτήθηκε ο μεγάλος ιστορικός Ιούλιος Μισελέ, ποιο είναι το πρώτο κεφάλαιο της πολιτικής, αποκρίθηκε: -Η παιδεία. –Ποιο το δεύτερο; -Η παιδεία. –Και ποιο το τρίτο; - Η παιδεία. Όλα, σύμφωνα και με τον Πλάτωνα, αρχίζουν και τελειώνουν με την παιδεία. Διότι, αν αληθεύει το λεγόμενο ότι ο άνθρωπος είναι η.....

"Με λένε Κατερίνα και είμαι Ελληνίδα" video



Θραύση κάνει ένα βίντεο που ανέβηκε πριν από δύο ημέρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Μουτσάτσου.

Η γλυκιά ηθοποιός,η Κατερίνα Μουτσάτσου, σε αγγλική γλώσσα, εξηγεί τι είναι Ελλάδα σε όσους επικρίνουν τη χώρα μας και τους Έλληνες.

"Θα μπορoύσα να "ράψω" τη σημαία της χώρας μου στην τσάντα μου αλλά η κληρονομιά της χώρας μου δεν έχει γεωγραφικά όρια. Δημιούργησε τη Δύση" λέει χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο.
 Γεια,
Δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτρα. Δεν πίνω ούζο, σπάω πιάτα ή λέω "Όπα" στην....

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Tα ψηφοδέλτια επικρατείας-υποψήφιοι Βουλευτές- όλων των κομμάτων



Τόσο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευ. Βενιζέλος, ανακοίνωσαν τα ψηφοδέλτια επικρατείας των κομμάτων τους, εκπέμποντας το δικό τους μήνυμα προ τους ψηφοφόρους. 
 
Για ψηφοδέλτιο που επιβραβεύει την αξιοσύνη, την καταξίωση, το ήθος έκανε λόγο ο κ. Σαμαράς, βάζοντας στην πρώτη θέση των Αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Αθανασίου.
«Με τα τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια του συμβολίζει την Ελλάδα που πρέπει να σηκωθεί και πάλι και να σταθεί όρθια» δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και....

Οικονομική ασφυξία στο Δήμο Ρόδου. Οδηγείτε σε στάση πληρωμών


Οι κατεργάρηδες των Αθηνών πήραν πίσω τις υποσχέσεις και αντί για έκτακτη ενίσχυση, προσφέρουν άτοκα δανειάκια!

Ή παίρνουμε τραπεζικό δάνειο 20 εκατ. ευρώ και λύνονται τα χέρια μας, ή θα οδηγηθούμε σε στάση πληρωμών, αφήνοντας απλήρωτους προμηθευτές, εργολάβους και άλλους πιστωτές του Δήμου. Με λίγα λόγια αυτό είναι το κατάντημα του Δήμου Ρόδου, όπως αναλύθηκε από τον αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών κ. Νικ. Τσουκαλά. Και όπως δήλωσε αυτή θα είναι η εισήγησή του προς τον δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά, προκειμένου στη συνέχεια να ληφθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο.

Δεν είναι καινούργιο το πρόβλημα, αλλά τώρα πια το αδιέξοδο είναι πλήρες και οι προοπτικές ζοφερές. Το εκπληκτικό όμως βρίσκεται στο ότι....

Σοκ στο πανελλήνιο ! Η Ντόρα δεν μπορεί να επισκεφθεί την συμπεθέρα της!



Σοκ στο πανελλήνιο !!!
Η Ντόρα  δήλωσε στο ΜEGA, σε μια περίλυπη Vanκλιφορούσα Όλγα Τρέμη, ότι ΔΕΝ μπορεί να επισκεφθεί την συμπεθέρα της στην Κυψέλη μετά τις 8 το βράδυ !!!
Το σκέφθηκε λιγάκι και το έκανε 8.30 μετά από 2 δευτερόλεπτα (μεγαλώνει η μέρα σου λέει, ΜΗΝ το παρα…αυτόσω).
Ο λόγος;;;;;;;
Φοβάται τους λάθρο.
Αδέρφια μαζευτείτε και....

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Δεν ξεχνώ !! Δύο χρόνια από το Καστελλόριζο του Γιώργου Παπανδρέου



Δυό χρόνια από το Καστελόριζο του Γιώργου Παπανδρέου !
Δύο χρόνια, συμπληρώνονται από την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου, ανακοίνωσε από το Καστελόριζο, ότι η χώρα προσφεύγει στην χρηματοπιστωτική στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 

Λίγες ημέρες αργότερα, «έπεσαν» οι υπογραφές για το πρώτο Μνημόνιο, οπότε και ξεκίνησε η δυσκολότερη οικονομική περίοδος για την ελληνική κοινωνία.
Ο απολογισμός είναι οδυνηρός.
Μέσα σε δύο μνημονιακά χρόνια η κοινωνία χρεωκόπησε. Οι άνεργοι ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο, περισσότερες από 150.000 επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο, μειώθηκαν....

Rodos. Aνακοπή της πορείας προς το χάος ζήτησε από τη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας



Ψήφο ανατροπής και ανακοπής της πορείας προς το χάος ζήτησε από τη Ρόδο ο Αλέξης Τσίπρας

Ομιλία του Προέδρου, Αλέξη Τσίπρα, της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοτικό Θέατρο, ενώποιον ενός ιδιαίτερα θερμού ακροατηρίου


Ρόδος-Rodos
Να δώσουν ψήφο ανατροπής και ανακοπής της πορείας προς το οικονομικό και κοινωνικό χάος στο οποίο οδηγείται η χώρα με αυτόματο πιλότο το μνημόνιο κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τη Ρόδο την Κυριακή. Στην ομιλία του εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ευ.Βενιζέλου και του Αντ.Σαμαρά, τονίζοντας ότι «συνυπέγραψαν πρώτα την παράδοση του λαού και του τόπου στους δανειστές για να....

"Δεν είμαι Αριστερός ή Δεξιός, είμαι Έλληνας σε επιστράτευση.." video



Πάνος Καμμένος
Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με κόμματα του μνημονίου !
Αυτό απάντησε καθαρά-ξεκάθαρα πριν λίγο, σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος..
Ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με κόμματα του μνημονίου
Ο Πάνος Καμμένος στην ερώτηση για το που τοποθετεί τον εαυτό του πολιτικά....

Ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να εμφανιστεί στο δελτίο του MEGA



Τι απάντησε στην πρόσκληση του σταθμού:
Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων.
Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί. Στη ζωή, αλλά και στην....

Το Οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας- Ομιλία Σαμαρά



Το Οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αντώνης Σαμαράς.

Η ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο.Παρουσίαση του Κυβερνητικού Σχεδίου για την Οικονομία
Φίλες και φίλοι
            Πριν δύο χρόνια, μιλήσαμε για Νέα Μεταπολίτευση. Τότε σε πολλούς αυτό φάνηκε παράξενο. Σήμερα ουσιαστικά συμφωνούν όλοι: Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες από την Μεταπολίτευση του 1974. Γιατί κλείνουν την ιστορική περίοδο που ξεκίνησε τότε…
            Στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα.
            Ποια «όλα»;
            Το μοντέλο ανάπτυξης! Και το σύστημα διακυβέρνησης!
Όχι ένα από τα δύο. Και τα δύο
            Πρέπει να αλλάξουμε το....

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Αυτοκτονία δασκάλου για πολιτικούς λόγους



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 45χρονος δάσκαλος αυτοκτόνησε στη Σταυρούπολη το απόγευμα του Σαββάτου σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας.
Πρόκειται για ένα δάσκαλο, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πασχα. 

Ο αυτόχειρας Σάββας Μετοικίδης απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη. Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Aποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στο....

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δεξιοί και Αριστεροί αντιμνημονιακοί. Τα όρνια τους θα παραφυλάνε…



Τα όρνια τους θα παραφυλάνε…

Πλησιάζουν εκλογές…

Δεξιοί και Αριστεροί αντιμνημονιακοί 
 

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα μας πρήξουν με τον κάθε πολιτικό που διεκδικεί την ψήφο μας… Στις τηλεοράσεις στο διαδίκτυο… στο ράδιο…
Τα τελευταία δύο χρόνια δημιουργήθηκαν νέα κόμματα. Είτε από γνωστούς πολιτικούς πρώην κομμάτων είτε όχι.

Ο αντιμνημονιακός λόγος -  όσων φορέων και κομμάτων αντιτίθενται στο μνημόνιο και στα δύο πρώην «μεγάλα» κόμματα -  προσπαθεί να «ξυπνήσει» τον Έλληνα ψηφοφόρο ώστε να μην πέσει στην παγίδα της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του κάθε κόμματος που προσδοκά να γίνει «δεκανίκι» τους σε μια πιθανή συνεργασία μεταξύ τους....

Για τα κόμματα τα στελέχη τους είναι αναλώσιμα


Της Ρένας Διακίδη, Δημοσιογράφου.
Είναι γεγονός, ουκ ολίγες φορές επιβεβαιωμένο, ότι, για τα κόμματα, τα στελέχη τους είναι υλικό κατ΄ εξοχήν αναλώσιμο
Κατά συνέπεια, κανένα πρόβλημα δεν έχουν να τα εκθέσουν, να τα προσβάλουν, να τα απαξιώσουν, να τα εξευτελίσουν, όταν πιστεύουν ότι έτσι εξυπηρετούνται οι σκοπιμότητες της δεδομένης στιγμής.
Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Χρύση. Πρώτα του υποσχέθηκαν ότι θα είναι υποψήφιος, μετά τον έκοψαν από το ψηφοδέλτιο στο παρά πέντε της ανακοίνωσής του και την επομένη  αποφάσισαν να τον ξαναβάλουν μέσα, ζητώντας του συγγνώμη για το …λάθος. Έξω ο Χρύσης, μέσα ο.....

Η καλύτερη προεκλογική ομιλία που έγινε ποτέ ! video





Προεκλογική ομιλία !
Για να θυμούνται οι παλιοί, να μαθαίνουν οι νεότεροι…
Διαχρονικά λόγια… μεγάλων ανδρών…

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο φοβισμένος, ο ατρόμητος και ο αυτοκαταστροφικά ανεξέλεγκτος Έλληνας



Εκτός του ότι αυτή η λογική είναι μια λογική εκβιασμού και εξαγοράς της ψήφου, την οποία ούτως ή άλλως δεν την θέλουμε, είναι εντυπωσιακό πόσο αποδεικνύει την έλλειψη κοινής λογικής, στρατηγικής και στοιχειώδους παρατηρητικότητας των δεδομένων, από την πλευρά των διαφόρων ηγεσιών της κοινωνίας.
Πρώτον, τους έχει τελείως διαφύγει ότι η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε γιατί κανείς δεν φοβόταν κανένα, πλην της αναποτελεσματικότητας και της ανικανότητας του όλου συστήματος.
Ώσπου κάποια στιγμή φτάσαμε και στον να μην πληρώνει κανείς κανένα.
Άρα αυτός ο φόβος που σήμερα επικαλούνται -που σημαίνει αφενός την επίγνωση του κινδύνου, αφετέρου την αίσθηση ότι αυτοί που τον επικαλούνται μπορούν και να τον αποσοβήσουν- είναι ένα αίσθημα, το οποίο σε επίπεδο κοινωνίας δεν είναι βιωμένο βαθιά, τουλάχιστον για τα.....

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Συμπιλίδης από υποψήφιος στο Κιλκίς


Η παραίτηση του Γιώργου Συμπιλίδη από τα ψηφολέλτια της Νέας Δημοκρατρίας στο Κιλκίς.
Ο Γ. Συμπιλίδης ήταν να κατέβει υποψήφιος στο Κιλκίς, ενώ είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της Ρηγίλλης.

Η δήλωση Συμπιλίδη:

«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της παράταξης, που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.

» Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει… 

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το αδικήσαμε το κορίτσι !!





Βιαστήκαμε να πούμε ότι σήμερα οι Ελληνοποιήσεις της Φωφάρας είναι λίγες... Που να ξέραμε ότι τα σαϊνια στο εσωτερικών τις... "μαγείρευαν" για να τις δημοσιοποιήσουν το μεσημέρι...
Την αδικήσαμε την κόρη του μπαμπά της!!! 
Δεν σταματάει να δουλεύει για το ΜΠΑΤΣΟΚ!!!

Πάρτε 'Ελληνες φρέσκα "αδερφάκια" δια χειρός Γεννηματά....

Αντώνης Σαμαράς : Άλλοι σπέρνουν φόβο και απελπισία, Εμείς μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας



Αντίδοτο στην εθνική κατάθλιψη, διεκδικεί να γίνει η ΝΔ, που μαζί με τις επιθέσεις της σε πρόσωπα και κομματικούς μηχανισμούς, επιχειρεί να κάνει ενέσεις αισιοδοξίας στο εκλογικό σώμα, υποσχόμενη την ελπίδα και την αισιοδοξία.
 
«Άλλοι σπέρνουν το φόβο, τη μοιρολατρία, την απελπισία. Εμείς φέρνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας», είπε χθες ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στους ΟΝΝΕΔίτες.
«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θεμελίωσε μια σύγχρονη Δημοκρατία το 1974. 
Ύστερα την στρέβλωσαν όσο μπορούσαν. Μετά τη νίκη μας, την 6η Μαΐου, η Δημοκρατία θα ανανεωθεί και η....

Η αυτοκτονία του πατέρα μου ήταν κραυγή αφύπνισης με πολλαπλούς όμως αποδέκτες


Η κόρη του αυτόχειρα μιλά για την αυτοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

«Ο πατέρας μου δεν αυτοκτόνησε, διερράγη μέσα στην καρδιά της πόλης για να σπάσει τη σιωπή»…

Κραυγή αφύπνισης ήταν η αυτοκτονία του Δημήτρη Χριστούλα στην πλατεία Συντάγματος στις 4 Απριλίου, τονίζει στα «Επίκαιρα» η κόρη του.
Η Έμμυ Χριστούλα καταγγέλλει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η «κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου» απέναντι στην κοινωνία που αντιδρά: «Βίαιη καταστολή, απόλυτη λογοκρισία, φασίζουσα προπαγάνδα, χυδαίοι εκβιασμοί απέναντι σε....

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Ελεονόρα Μελέτη κάνει...πίπα








Αυτή η φωτογραφία της Μελέτη δεν έχει προηγούμενο: Και κάνει…
πίπα και αμακιγιάριστη εντελώς είναι! Δείτε τη μέσα από τους...

Πρόβλεψη εκλογών. Νέα Δημοκρατία 110 έδρες, ΠΑΣΟΚ 48, σύνολο 158 έδρες


Πρωτοφανής πολιτική ρευστότητα και κομματικός κατακερματισμός αποτυπώνονται μόλις 18 μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Δημοσκόπηση της Marc προμηνύει την ανάδειξη μιας Βουλής με χαρακτηριστικά Βαβέλ. Με σαφήνεια καταγράφεται η τάση να εξασφαλίσουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δέκα σχηματισμοί. Ο στόχος της ΝΔ για αυτοδυναμία μετατρέπεται σε «όνειρο θερινής νυκτός». Τα δύο κόμματα εξουσίας συγκεντρώνουν από κοινού το 40,1%, ποσοστό που τους δίνει 158 έδρες

Μόλις 18 ημέρες πριν από τις κάλπες, η έρευνα της Marc δείχνει ότι στη νέα Βουλή θα υπάρχουν 10 κομματικοί σχηματισμοί, με....

Ρε, Αν αγαπούσατε το λαό και την πατρίδα, θα αυτοκτονούσατε !



Και άκουγα τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 να λέει με θέρμη, "ο κύριος Τσοχατζόπουλος, χαιρέτησε δια χειραψίας τους αστυνομικούς και τους φρουρούς των φυλακών, με αγέρωχο βλέμμα, και με ψηλά το κεφάλι.." δίνοντας μεγάλη έμφαση και στο ότι θα μείνει στο ίδιο κελί με τον Εφραίμ.

Γιατί να μην έχει αγέρωχο βλέμμα; Λέτε να πληρώσει όπως του χρειάζεται; Μη δουλευόμαστε!
Αλήθεια, εσείς εκεί στον ΑΝΤ1, πληρώνεστε καλά; Απλή απορία, εντάξει;

_Πετάξανε λέει γιαούρτια στον "Μπουμπούκο", και έτρεξε για συμπαράστασή του η "Μπουμπούκα". Συγκινητική σκηνή.. δάκρυσα γαμώτο. Η όλη κατάνυξη του εσταυρωμένου και του επιταφίου θρήνου, δεν κατάφεραν να με κάνουν να δακρύσω. Ορών την του Αδώνεως σκηνήν, μου....

Γνωστή τραγουδίστρια έγινε...καλόγρια



Απίστευτο κι όμως αληθινό...
Η Έφη Σαρρή έγινε καλόγρια και σε συνέντευξη που παραχώρησε, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή!

H πρώην τραγουδίστρια, με συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town Κύπρου» της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» τόνισε ότι το... θείο ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και όταν πήρε από συνάδελφό της τα τα συγγράμματα της Μοναχής Γαβιηλίας αποφάσισε να μονάσει!



Αναλυτικά η συνέντευξη:


Τι σε οδήγησε στον μοναχισμό, Έφη;

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Από την παιδική μου ηλικία το θείο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, πηγαίναμε....

Πώς πέρασε την πρώτη του νύχτα ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη φυλακή



Η βαριά πόρτα στην είσοδο των φυλακών έκλεινε, καθώς ο πρώην υπουργός περνούσε το κατώφλι του Κορυδαλλού.
 
Η όψη του παρέπεμπε σε έναν αγέρωχο άνθρωπο, είπαν κάποιοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Άλλοι πάλι είδαν τον ίδιο άνθρωπο διαφορετικά: Τον περιέγραφαν  παγωμένο από το σοκ. Επί της «υποδοχής» ήταν αρχιφύλακες.
Όπως κι αν το δει κανείς, δεν είναι λίγο για κάποιον, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες απολάμβανε τις ανέσεις σε ένα μικρό παλάτι επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και βρέθηκε στο «κελί 2», στην ΣΤ πτέρυγα. Εκεί, όπου κρατούνται τα λεγόμενα....

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα-Ρόδο



Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Δωδεκάνησο





Οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας-Δωδεκάνησα
Εκλογές 6 Μαίου 2012.
 ένας μπαίνει  άλλος βγαίνει και άλλος ξαναμπαίνει

Καμπανής Γιάννης 
Κόνσολας Μάνος
Μαραβέλιας Παντελής
Μαραγκός Δημήτριος
Παππάς Ιωάννης
Υψηλάντης Βασίλειος
Καρίκης Στράτος  (Χρύσης Βασίλειος) 

Χρύσης Βασίλειος (Καμπανής Γιάννης)

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος : Εξαιρούν Ρόδο και Καστελλόριζο από τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας



Panos Kammenos : Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η Ελλάδα, ή δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες.

Το μέγα αυτό θέμα που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας αναδεικνύει το κόμμα του κ Καμμένου "Ανεξάρτητοι Έλληνες" που αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου :

"ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης που οικοδόμησαν τη πλήρη εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, συνεχίζουν να συμβάλλουν με τη γνωστή τους υποταγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, στα απαράδεκτα και επικίνδυνα....

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ο Αριστοτέλης Παυλίδης ετοιμάζει το δρόμο της επιστροφής του



Tην επιθυμία του να επιστρέψει στη ΝΔ, εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς ο πρώην υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής Αριστοτέλης Παυλίδης, από την Πάτμο όπου βρέθηκε. 

Στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις που είχε μετά την τελετή του Ιερού Νιπτήρα ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ο φυσικός του χώρος.
"Η ατμόσφαιρα σήμερα στην Πάτμο πέραν από θρησκευτική είναι και πολιτική", σχολίασε ο Αριστοτέλης Παυλίδης ερωτηθείς αν αληθεύουν οι πληροφορίες περί επανένταξής του στη ΝΔ, μετά το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά.  "Έχουμε ευθύνη όλοι να τηρήσουμε εκείνη τη στάση που θα συμβάλει στο να αντιμετωπισθούν εκείνες οι....

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Καλή Ανάσταση. Καλό Πάσχα σε όλους !



Αγαπητοί φίλοι, Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση !...

Νέα Δημοσκόπηση συνεργασίας !



Υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας τάσσεται το 65,7% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύεται στην... εφημερίδα Real News, ενώ το 32,7% θεωρεί πως κανένα κόμμα από μόνο του δεν θα είναι αποτελεσματικό σε περίπτωση αυτοδυναμίας.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 20,5% έναντι 12,7% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 8,6%, ΚΚΕ με 7,9 &, Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,1%, Δημοκρατική Αριστερά με 7%, Χρυσή Αυγή με 3,9%, Οικολόγοι Πράσινοι με 2,9%, ΛΑΟΣ με 2,5% και Δημοκρατική Συμμαχία με 2,4%. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 50,6% έναντι 4% του ΠΑΣΟΚ ενώ το 26,7% θεωρεί πως κανένα κόμμα δεν θα κερδίσει τις εκλογές.

Πρώτος στη δημοτικότητα των....

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ποιοί επώνυμοι της Showbiz κατεβαίνουν στις εκλογές και πού



Στη... showbiz στρέφονται και σε αυτές τις εκλογές τα πολιτικά κόμματα, προσπαθώντας να αντλήσουν υποψήφιους οι οποίοι θα προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους. 

Ειδικά στις φετινές εκλογές που η δημοτικότητα των πολιτικών βρίσκεται στον... πάτο λόγω των μνημονίων, τα κόμματα επιχειρούν ένα άνευ προηγουμένου άνοιγμα προς τους επωνύμους, προκειμένου να προσθέσουν στις λίστες τους «αναγνωρίσιμους» υποψήφιους. Αθλητές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, συγγραφείς πολιορκούνται από τα κόμματα τα οποία ακολουθούν μια τακτική η οποία έχει αποδώσει πολλάκις και στο παρελθόν, με πιο πρόσφατο ίσως.....

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Τι κρύβεται πίσω από τις γραμμές του διαγγέλματος του μεταβατικού πρωθυπουργού



Να ψηφίσουν τα κόμματα του Μνημονίου ζήτησε με έμμεσο τρόπο ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος από τους Έλληνες πολίτες στο διάγγελμα που απηύθυνε το βράδυ της Μ. Τετάρτης.
Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε ως αποδόμηση την επιλογή όσων ψηφίσουν στις κάλπες κόμματα που αντιτάσσονται στο Μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «ως κοινωνία θα επενδύσουμε στη δημιουργία και όχι στην αποδόμηση» και πρόσθεσε «αυτό σημαίνει να επιλέξουμε το δρόμο που διασφαλίζει το δρόμο της χώρας μας στην ΕΕ και στο ευρώ. Το δρόμο της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών αλλαγών που θα .....

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μία έξοδος της Ελλάδας μπορεί να αποδειχθεί μεσοπρόθεσμα ευεργετική



Financial Times: «Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ και θα κηρύξει στάση πληρωμών»

Με ένα άρθρο-βόμβα, οι Financial Times προβλέπουν έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη αλλά και στάση πληρωμών, ωστόσο επισημαίνουν πως το σενάριο αυτό ίσως να μην είναι τόσο κακό για τη χώρα.
Το άρθρο προβλέπει αδυναμία αποπληρωμής του χρέους της χώρας προς......

το ΔΝΤ και χρησιμοποιώντας ως «προηγούμενο» το παράδειγμα της Αργεντινής μιλά για παρόμοια μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος, δηλαδή κατά τα 2/3 των σημερινών επιπέδων, εάν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη, όπως έγινε και στην Αργεντινή το 2001.
Ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει «σεισμικές» τις συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης και κάνει λόγο για....

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί στις αυξανόμενες αυτοκτονίες



Από τη μέρα που η οικονομική κρίση χτύπησε την πόρτα της Ελλάδος και η “ανίκανη” πολίτικη εξουσία του τόπου άνοιξε την πόρτα στην εφαρμογή της πιο βάρβαρης και νεοφιλελεύθερης πολίτικης εξόδου από μια οικονομική κρίση.

Παρακολουθούμε την ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών και της εγκληματικότητας που μας δίνει ακόμα μια ντροπιαστική πρωτιά ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης “πρωτοι στον μέσο όρο αυτοκτονιων”
Έτσι προκύπτει μπροστά μας ένα μεγάλο ερώτημα πως πρέπει να διαβάσουμε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο σαν κάτι...

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μία φανταστική ιστορία. Η ελληνική "τίγρης"... έμαθε ξανά να βρυχάται...



Έναν φουτουριστικό μύθο, με... ηθικό δίδαγμα που απευθύνεται σε όσους θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, «πλέκουν» οι αναλυτές της HSBC, σε έκθεσή τους με ημερομηνία 4 Απριλίου 2012.

Η αφήγησή τους ξεκινάει από τα τέλη του 2015, σε μία Ελλάδα πολύ διαφορετική από τη σημερινή...

«Στα τέλη του 2015 η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να κοιτάξει προς τα πίσω με κάποια ικανοποίηση για τα πρόσφατα επιτεύγματά της. Ο έξω κόσμος, που κάποτε ήταν τόσο απελπισμένος με την Αθήνα, τώρα έβλεπε μια ‘Ελληνική Τίγρη’. Το ελληνικό χρηματιστήριο, που είχε υποχωρήσει 90% από τα υψηλά του 2007 έως τις αρχές του 2013, ανέκαμπτε εκ νέου. 

Τα επιτόκια δανεισμού, που κάποτε βρίσκονταν στην.....

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Θέλω να ξαναγίνει η πατρίδα μου σύμβολο ελπίδας, αξιοπιστίας και επαγγελματισμού...


Θέλω να ξαναγίνει η πατρίδα μου σύμβολο ελπίδας, αξιοπιστίας και επαγγελματισμού... 

Ποιος έκανε άραγε αυτή την δήλωση και είπε όλα αυτά που ακολουθούν...;;
Θα πάρουν όλοι πίσω τα χρήματα τους, όσοι επένδυσαν σε ελληνικά ομόλογα, τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι; «Βεβαίως»...
«Εξάλλου ο γερμανός φορολογούμενος επωφελείται από την καλή τοποθέτηση χρημάτων που έκανε η γερμανική κυβέρνηση.  
Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών μπορεί να δανείζεται χωρίς κόστος και στη συνέχεια να μας δανείζει με ορισμένο επιτόκιο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια η Γερμανία κέρδισε από μας.....

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει κ. Μπεγλίτη...




Από τις δηλώσεις του κ. Μπεγλίτη, φαίνεται ότι ενώ χρησιμοποιεί αρκετές φορές τις λέξεις σεβασμός και τραγικό, αντίθετα προκυπτει ότι δεν αισθάνεται ούτε σεβασμό ούτε αντιμετωπίζει ένα τέτοιο γεγονός ως τραγικό.

Προσπαθεί να αποσυνδέσει την οικονομική κατάσταση της χώρας, από οποιαδήποτε εκδήλωση απελπισίας μπορεί να οδηγήσει σε μία αυτοκτονία ένα συμπολίτη μας και σε απελπισία πολλούς άλλους.
Δεν συνδέει δηλαδή την απελπισία των πολιτών, με τις δικές τους πολιτικές πρακτικές & ως εκ τούτου αποδεικνύεται ότι δεν έχει καμία επαφή με τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινό αγώνα για μια αξιοπρεπή επιβίωση.
Αναρωτήθηκε ποτέ πως αισθάνεται κάποιος που γυρίζει στο σπίτι του και τον έχουν ληστέψει ενώ είναι χρεομένος και προσπαθεί με κόπο να τα βγάλει πέρα; Τι έχει απομείνει άραγε στους.....

Επενδύουν στον κοινωνικό εμφύλιο


της Ρένας Παυλάκη - Διακίδη  Δημοσιογράφου
Τις τελευταίες ημέρες έχουν στοχοποιηθεί δύο κλάδοι εργαζομένων (έχουν προηγηθεί κι άλλοι και θα ακολουθήσουν περισσότεροι) οι ναυτεργάτες και οι ξεναγοί. Καταστρέφουν τον τουρισμό, καταστρέφουν τη χώρα, καταδικάζουν τα νησιά και άλλα συναφή επιχειρήματα είναι στην ημερήσια διάταξη από τους κυβερνωντες, τα κατοχικά ΜΜΕ κα τους υπόλοιπους κλάδους που πλήττονται από τις κινητοποιήσεις.

Ας γίνει κατανοητό από όλους μας ότι ο “εχθρός” δεν είναι οι εργαζόμενοι που διεκδικούν μια αξιοπρεπή διαβίωση. Ο πραγματικός εχθρός είναι αυτός που συστηματικά εδώ και χρόνια αποδομεί  την ελληνική κοινωνία, συντρίβει και δολοφονεί ανθρώπους, συρρικνώνει το βιωτικό επίπεδο σε ασιατικά πρότυπα και αυξάνει το κόστος διαβίωσης σε επίπεδο ....Μανχάταν!
 
Ας γίνει κατανοητό ότι οι κυβερνώντες επενδύουν ακριβώς σ΄αυτό, στην κοινωνική κατακραυγή, στον.....

Ζωγράφοι ''ταξιδεύουν'' στην εικόνα της Ελλάδας



Τις απεριόριστες δυνατότητες για την πρωτότυπη και αποτελεσματική προώθηση των εθνικής σημασίας θεμάτων του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού, όπως αυτές προκύπτουν από τη συντονισμένη δράση ατόμων και φορέων της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ». Μέσα από την δράση «ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ταξιδεύει την εικόνα της χώρας μας εκτός συνόρων. Προβάλλει την Ελλάδα, μέσα από την ματιέρα 20 ζωγράφων, οι οποίοι παραχώρησαν τα πνευματικά δικαιώματα των έργων τους για την ανατύπωσή τους σε σουπλά. 

O Ελληνοαμερικανικός οργανισμός εστιατορίων Pan Gregorian ανέλαβε την εκτύπωσή τους και την.....

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σύνταγμα ! Μυρίζει θάνατο Εδώ. Και η Ζωή θ' ανθίσει !...



Στοίχειωσε πια το Σύνταγμα!  
Τίμιο αίμα πότισε το χώμα της Πλατείας, η Νέμεση και η Δίκη βάθρο έστησαν.  
Διαβάτη, δεν μπορείς πια να περνάς, χωρίς ανατριχίλα.
Λουλούδι μνήμης "ρίξε" στον  τίμιο "αυτόχειρα", που να ζυγιάζει πλέρια ήξερε και να διαλέγει, Ζωή κι' Αξιοπρέπεια !
Το τσαλάκωμα της αξιοπρέπειάς του δεν το άντεξε.   Έδωσε "λύση" με μια σφαίρα...κι' έστειλε μήνυμα, πολιτικά βαρύ και βαθυστόχαστο!
Ζηλεύω σε άγνωστε ΣυνΕλληνα, όμως καλάσνικοφ στο χέρι δεν αντέχω, κάποιων γονιών παιδιά είν' οι εξωμότες .
Στην μνήμη σου, την Νέμεση και Δίκη θα καλώ και....

Ένας έφυγε- αυτοκτόνησε, Είμαστε 11 εκατομμύρια οι ζωντανοί !



Ένας φοιτητής ακούγοντας την συγκλονιστική είδηση της αυτοκτονίας του 77χρονου θέλησε να εκφράσει την οργή του μέσα σε λίγες γραμμές.
Διαβάστε τι έγραψε:
«Ανοίγοντας  το πρωί της Τέταρτης το διαδίκτυο η πρώτη είδηση που διάβασα ήταν η αυτοκτονία του 77χρονου συμπολίτης μας στην μέση της Πλατειάς Συντάγματος, μια κίνηση σίγουρα συμβολική, καθώς ο συνταξιούχος ήθελε να δείξει ότι αυτοκτονεί μπροστά από τον δήθεν ναό της δημοκρατίας.
Εκεί μας οδήγησαν, οι ‘’σωτήρες’’ του τόπου μας , να μην θέλουμε την ιδία μας την ζωη, να προτιμούμε την αυτοκτονία , παρά να ζούμε. 

Συμφώνα με κάποια στοιχειά την τελευταία τρία χρόνια έχουν σημειωθεί 2.000 συμπολίτες μας έβαλαν τέλος στην ζωή τους μην αντέχοντας την οικονομική κρίση.
Ηθικοί αυτουργοί σίγουρα υπάρχουν, και δεν είναι δύσκολο να τους....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat