Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ευρώ ή δραχμή ; Μία άλλη άποψη !



Μετα τη διαβίβαση του εξαιρετικά ενδιαφέροντος  άρθρου της πρώην Πρυτάνεως και Καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη με τίτλο «PSI: REQUIEM  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», παρακαλώ να μου επιτραπεί να παρατηρήρω τα εξής:

-      Οι εγκυρότεροι Έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι αποφαίνονται ότι μόνον η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα θα σώσει τον Ελλήνισμό.

-      Μετά τις εκλογές θα πρέπει να συγκλιθεί ολιγομελής σύσκεψη των πλέον έγκριτων Ελλήνων οικονομολόγων για να εισηγηθει για το θέμα. Δεν μπορεί νααποφασίζει για μας ο Σόϊμπλε σύμφωνα με τα νεοΝΑΖΙστικά συμφέροντα του.

-      Φτάσαμε στο χείλος της καταστραφής οδηγούμενοι σε....

Συμβαίνει κάτι, με την αιφνιδιαστική υπογραφή στρατιωτικού συμφώνου Ισραήλ-Κύπρου ;



Αιφνιδιαστική στρατιωτική συμφωνία υπογράφηκε χθες μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ χωρίς να ανακοινωθεί το παραμικρό! 

Η συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ του διευθυντή του στρατιωτικού γραφείου του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας, Τζέικομπ Λαόρ και του υπουργού Άμυνας της Κύπρου, Δημήτρη Ηλιάδη. 
Οι συμφωνίες σύμφωνα με πληροφορίες από το Τελ Αβίν αφορούν τόσο βιομηχανική συνεργασία στο τομέρα της άμυνας όσο και κοινές στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ των δύο χωρών με το Ισραήλ να αναλαμβάνει την στρατιωτική εκπαίδευση της Εθνοφρουράς σε διάφορους τομείς!
Το πιο σημαντικό είναι ότι προβλέπεται συνεκπαίδευση με μεταφορά ισραηλινών μονάδων στην Κύπρο!
Στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί επίσης συνάντηση ενημέρωσης υπό μορφή συνεδρίου μεταξύ του....

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, τί θα ψηφίσουν ;



Ένα απίστευτο κόλπο που μόνο οι Πασόκοι θα μπορούσαν να σκαρφισθούν βρίκεται σε εξέλιξη και δεν είναι άλλο από το "παιδομάζωμα" των μεταναστών.

Είναι διάχυτη η αίσθηση ότι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών θα μετατραπούν την Κυριακή των εκλογών σε εκατοντάδες χιλιάδες ψηφαλάκια του Πασόκ.

Ο Αχμέτ και ο Τσετίν από το Πακιστάν θα βρεθούν με ταυτότητες και πράσινα δαγκωτά....

Η ασθένεια του Νίκου Χατζηνικολάου και τα σχέδια του



Μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο.

Για ποιο λόγο δεν εγκαταλείπει το ΑΛΤΕΡ;
Φιλοξενούμενος του Πέτρου Κωστόπουλου το "Βράδυ" της Παρασκευής ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου! Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τη σύζυγό του ενώ όσον αφορά στο πρόβλημα υγείας που πέρασε είπε χαρακτηριστικά: 


 "Όταν περάσεις μια σκληρή δοκιμασία με την υγεία σου, αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο που σκέφτεσαι...".

Επιπλέον, όσον αφορά στο ALTER και την....

Λεπτομέρειες για τον πασίγνωστο παρουσιαστή με τα ναρκωτικά



Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η showbiz με την είδηση ότι πασίγνωστος παρουσιαστής εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο  παρουσιαστής είναι πάρα πολύ γνωστός και αγαπητός στο κοινό που του κρατάει συντροφιά καθημερινά. Μάλιστα δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να ακουστεί το παραμικρό για τον ίδιο ή την οικογένειά του και φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους, χωρίς να θέλει να προβάλει πολύ την……..

Να μείνω στη σχέση μου ή να χωρίσω ;



Να μείνεις στη σχέση ή να χωρίσεις; Διάβασε τα έξι στάδια που θα σε βοηθήσουν να... πάρεις την απόφαση (και να ηρεμήσεις)... 

Η ψυχολόγος και οικογειακή θεραπευτής Beverley Stone στο βιβλίο της "Stay Or Leave? Six Steps To Resolving Your Relationship Indecision" προτείνει ένα πρόγραμμα 6 σταδίων για να πάρεις την απόφαση στο δίλημμα που σε ταλαιπωρεί. Να μείνεις ή να φύγεις από τη σχέση-γάμο;

Ας ξεκινήσουμε...

1. Να είσαι ο εαυτός σου, όχι ο άνθρωπος που θα ήθελαν οι άλλοι Πόσες φορές θες να κάνεις ή να πεις κάτι αλλά τελικά δεν το κάνεις επειδή φοβάσαι τι θα πουν οι άλλοι; Πόσες φορές έχεις κάνει πίσω τα θέλω σου όταν σου ζήτησε ο σύντροφός σου να.....

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Γκάφα στον «αέρα» από την υποψήφια βουλευτή Βάνα Μπάρμπα



Η Βάνα Μπάρμπα και οι Μακεδόνες !
Γκάφα στον «αέρα» για την Βάνα Μπάρμπα, που αποκάλεσε τους Σκοπιανούς… «Μακεδόνες». 

Μιλώντας στο «Πρωινό» του MEGA και στους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά,  για προτάσεις συνεργασίας που δεν ακολούθησαν την πετυχημένη της παρουσία στην ταινία «Μeditarraneo» (1991) αναφέρθηκε στον κινηματογράφο που έχουν οι υπόλοιπες βαλκανικές χώρες.

«Κινηματογράφο έχουν οι Σέρβοι, οι Μακεδόνες, οι άλλοι Μακεδόνες και δεν έχουμε εμείς» δήλωσε η ίδια, αντιλαμβανόμενη αμέσως την γκάφα της.

Στην ίδια συνέντευξη, η ίδια αποκάλυψε πως θα είναι....

Σωκράτης Ξυνίδης υπουργός : «Ντρέπομαι να πάω στους ψηφοφόρους μου…»



Για τον Σωκράτη Ξυνίδη !
Πυρ και μανία είναι κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη, ιδίως εξαιτίας των όσων είπε ο τελευταίος στην εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη περί ντροπής και απολογίας.

«Ντρέπομαι να πάω στους ψηφοφόρους μου…» φέρεται να είπε ο υπουργός, ανάβοντας το αίμα στο κεφάλι των συγκεκριμένων βουλευτών, αλλά κυρίως ενός Πελοποννήσιου συναδέλφου του που του έσουρε τα εξ αμάξης.

«Τώρα ντρέπεται ο κύριος Ξυνίδης; Όταν ήταν ο κολαούζος του Παπανδρέου δεν ντρεπόταν; Τον πήρε ο Παπανδρέου από το χωριό του, ένα....

Συμβαίνει κι αυτό στην Ελλάδα ! Υπουργός θεωρεί ΄΄εκβιασμό΄΄ την εφαρμογή των νόμων !



"Αν ο νόμος εφαρμοζόταν, ίσως εγώ να μην ήμουν σε αυτή τη θέση", απαντά ο υπουργός Παιδείας, Γιώργος Μπαμπινίωτης, στην κριτική περί "οπισθοχώρησης" στην εφαρμογή του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της προκατόχου του.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να αποσυνδέσει τη χρηματοδότηση των πανεπιστημίων -τουλάχιστον για εφέτος- με την εφαρμογή του νόμου και επανέλαβε την πρόθεσή του να παραιτηθεί, αν θεωρηθεί ότι δεν καλύπτει επαρκώς τη θέση του.

Πρόσθεσε ότι "το μείζον θέμα είναι ότι ο νόμος δεν έχει.....

Μετά τις εκλογές οι διαγωνισμοί για τον ορυκτό πλούτο μας



Μετά τις εκλογές θα κατακυρωθεί ο διεθνής διαγωνισμός για την πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών στο Ιόνιο και την θαλάσσια περιοχή της νότιας Κρήτης, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στο ενεργειακό συνέδριο του Economist. 

«Βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιολόγηση των προσφορών των 8 εταιρειών για τις σεισμικές έρευνες καθώς και ο διαγωνισμός open door που λήγει στις 2/7. Είναι θέμα υπευθυνότητας, οι διαδικασίες επικύρωσης στη Βουλή να μην κλείσουν άμεσα.

Εκτός του γεγονότος ότι η τεχνική αξιολόγηση των πολύπλοκων φακέλων χρειάζεται κάποιες ακόμη εβδομάδες αξιολόγησης και στη συνέχεια διαπραγμάτευσης με τις εταιρίες, το θέμα αυτό το.....

Λαθρομετανάστες. Προσαγωγές και συλλήψεις αλλοδαπών



Σε εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία, κατά τη διάρκεια δράσης της στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από τους 1.023 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, προσήχθησαν 415 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 15, εκ των οποίων ένας για ληστεία, 4 για ναρκωτικά, 3 για κλοπές και 7 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. 

Επίσης, συντάχθηκαν 13 εκθέσεις Αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, ενώ βρέθηκαν 3 κλεμμένα αυτοκίνητα. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση της....

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Εσείς τί θα λέγατε, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία ;



Πως βλέπουν μια φωτογραφία διάφορες ηλικιακές ομάδες

Αφού συλλέξαμε και αναλύσαμε τις απαντήσεις από την ίδια έρευνα σε διάφορα sites σε όλο τον κόσμο, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα (και τα στερεότυπα).
  1. Οι νεαροί άντρες βλέπουν ένα κώλο (και τι κώλο!). Μόνο οι πιο παρατηρητικοί λένε «ένας κώλος που περνάει το δρόμο απέναντι».
  2. Οι γεροντότεροι άντρες βλέπουν....

Σαμαράς για τους λαθρομετανάστες : Ανάγκη να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας



«Για τη λαθρομετανάστευση: Το πρόβλημα διογκώνεται συνεχώς γύρω μας και κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε. Είναι στρουθοκαμηλισμός αυτό το πράγμα.
Εμείς θα πρέπει -και θα είμαι καθαρός- να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. 

Έχουν, σήμερα, καταληφθεί πολλές πόλεις στην Ελλάδα, από παράνομους λαθρομετανάστες. Θα καταργήσουμε το νόμο του Ραγκούση για την ιθαγένεια. Ένα νόμο που μετέτρεψε την Ελλάδα σε μαγνήτη για τους λαθρομετανάστες, για ανθρώπους ταλαιπωρημένους από τον  Τρίτο Κόσμο. Θα αρχίσουμε να μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας, μακριά από τις πόλεις και τις γειτονιές, που σήμερα στοιβάζονται. 

Θα πάνε σε παλιά στρατόπεδα, μέχρι τον επαναπατρισμό τους. Θα βρούμε λύσεις με τις τοπικές κοινωνίες, όπου....

Αν αυτό είναι βρακί Ελεονώρα μας , τότε της θείας μου τι είναι ;



Το πρώτο «δροσερό» μπάνιο στη Βουλιαγμένη απόλαυσε την περασμένη Κυριακή η Ελεονώρα Μελέτη . 

Η άνοδος της θερμοκρασίας και η ανεβασμένη της διάθεση συνετέλεσαν ώστε να κάνει την πρώτη της εξόρμηση στη θάλασσα.

Η Ελεονώρα εμφανίστηκε όπως πάντα  χαλαρή και άνετη με μπικίνι μαύρου-μωβ χρώματος και με άψογη σιλουέτα που θα ζήλευαν πολλές. Τα μαθήματα χορού με την Γκαλένα , οι προπονήσεις στο ΟΑΚΑ αλλά και η σωστή διατροφή της βοήθησαν σ'αυτό. 
Η παρουσιάστρια της « Πρωινής Μελέτης»  αφού έκανε ιδιαίτερα μαθήματα  θαλάσσιου σκι , πέρασε λίγη ώρα με τον....

Έρχεται η μεγάλη ανατροπή !




Η ΜΕΓΑΛΗ δημοσκόπηση της ΜRB, δεν αποκαλύπτει μόνον τις κομματικές προτιμήσεις των Ελλήνων, στην αφετηρία αυτής της προεκλογικής περιόδου, αλλά και τις τάσεις που επικρατούν στην κοινωνία των πολιτών για την ουσία της πολιτικής που πρέπει να εφαρμοσθεί στη χώρα, προκειμένου να εξέλθει το ταχύτερο δυνατόν από τη βαθιά και πολύπλευρη κρίση που τη μαστίζει. 

Ο νέος πολιτικός χάρτης, που θα προκύψει από τις κάλπες σε μερικές εβδομάδες, δεν μπορεί ακόμη να προβλεφθεί με απόλυτη ακρίβεια. Η στρατηγική των κομμάτων στην πορεία προς τις εκλογές θα παίξει αναμφισβήτητα τον ρόλο της στην τελική διαμόρφωσή του. Τα βασικά του χαρακτηριστικά, όμως, είναι ήδη ορατά. Και, κατά τα φαινόμενα, πολύ δύσκολα θα ανατραπούν. 

Η πολυδιάσπαση και ο κατακερματισμός, για παράδειγμα, των πάλαι ποτέ ενιαίων και ευρύτατων παρατάξεων της....

SOS από την Ευρώπη και για το νερό !



Ευρωπαϊκό SOS για το νερό
Ευρωβαρόμετρο για το νερό

Σύμφωνα με έρευνα του Ευρωβαρομέτρου που δημοσιεύθηκε σχεδόν οι τρεις στους τέσσερις Ευρωπαίους πιστεύουν ότι η ΕΕ πρέπει να προτείνει επιπρόσθετα μέτρα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα υδάτων στην Ευρώπη. 

Ισχυρή στήριξη για δράση σε επίπεδο ΕΕ
Οι Ευρωπαίοι σε ποσοστό 73% θεωρούν ότι η ΕΕ πρέπει να προτείνει πρόσθετα μέτρα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα ως προς τα ύδατα στην Ευρώπη. Η τάση αυτή επιβεβαιώθηκε σε όλη την ήπειρο, καθώς η πλειοψηφία των πολιτών σε όλα τα κράτη μέλη θεωρεί ότι το ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί σε επίπεδο ΕΕ, με ποσοστά που κυμαίνονται από 55% στην Εσθονία και 56% στο ΗΒ, μέχρι 81% στη Σλοβακία και τη Γερμανία. 
Οι Ευρωπαίοι θεωρούν ότι τα  μέτρα αυτά πρέπει να....

Ληξιπρόθεσμες οφειλές. Ρύθμιση, Δόσεις, Παράταση



Λεπτομερείς οδηγίες για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο έδωσε με εγκύκλιο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου.

Στη ρύθμιση υπάγονται υποχρεωτικά όλες οι οφειλές ή δόσεις οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2012 και δεν ξεπερνούν τις 10.000 ευρώ για τα φυσικά πρόσωπα και τις 75.000 ευρώ για τα νομικά πρόσωπα.

Η προθεσμία για την υπαγωγή στη ρύθμιση λήγει στις 30 Μαρτίου αλλά εξετάζεται να δοθεί παράταση από το....

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Καρατζαφέρης, καλεί κοντά του τη μοιραία ξανθιά



Μετά τον Κοραντή και την Τζαβέλλα, ο λάτρης του κόσμου του παρασκηνίου Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης,  καλεί κοντά του τη μοιραία ξανθιά που έβλεπε τις μίζες και τους πολιτικούς να περνούν.

Μια σκηνή από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν της, υποψήφιας πλέον βουλευτού,  κ. Αικατερίνης Τσακάλου.

Νωρίς το πρωί σε μια κάθετο της Κηφισίας, στο Μαρούσι. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας σταμάτησε μπροστά στο υπόγειο πάρκινγκ της   πολυκατοικίας, ακούμπησε το κράνος  του στο δεξί καθρέφτη, φόρεσε  ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά και κατευθύνθηκε πεζός στην είσοδο. Διάλεξε κάποιο από τα κουδούνια  και το πάτησε. Ήταν τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι πρόκειται για.....

Προφητεία. «...από τις εκλογές και μετά μετράμε αντίστροφα... Θα επέλθει ακυβερνησία...»



"τα γεγονότα είναι να ξεκινήσουν τον Μάιο. Όλα οδηγούν στην εκπλήρωση των προφητειών τον Μάιο. Και θα ξεκινήσει πάρα πολύ μεγάλη πείνα, θα πεθάνει κόσμος από τη πείνα στην Ελλάδα και μετά θα γίνει και η πρόκληση των Τούρκων..."

Όταν έχουμε μαρτυρίες από αξιόπιστους ανθρώπους που γνωρίζουμε και συνάδουν με το πνεύμα των προφητειών τις καταθέτουμε, με μία επιφύλαξη πάντα για τους χρονικούς προσδιορισμούς. Από τον αγαπητό φίλο Σάββα μάθαμε :

«Ο θείος μου πήγε στο Άγιο Όρος στη Μονή ..................... (σ.σ. δεν το αναφέρουμε για να μην υποστούν οι μοναχοί τις συνέπειες της αδιακρισίας μας) το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο Γέροντας που διακόνευε τους επισκέπτες τους είπε....

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει στη Νέα Δημιοκρατία ;



Προσκλήση για επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη, Δημοκρατικής Συμμαχίας, στη Νέα Δημοκρατία !
Υπέρ της επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία τάσσεται ο βουλευτής της γαλάζιας παράταξης Θεόδωρος Καράογλου.
 

Σε συνέντευξή του στο SPNews και σε ερώτηση εάν η σημερινή πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πρέπει να επιστρέψει, είπε τα εξής: 

“Το έχει καταστήσει σαφές και ο Πρόεδρός μας και το συμμερίζομαι πλήρως: στη μάχη που έρχεται κανείς δεν περισσεύει.
Όλοι χρειάζονται στον αγώνα, όλοι έχουν να....

Υπάρχει Ελλάδα και εκτός...συνόρων !


Η καλύτερη παρέλαση όλων των εποχών, έγινε φέτος (στην Νέα Υόρκη). Τι κρίμα που δεν μπόρεσε να την παρακολουθήσει ο Ελληνικός λαός! Τάδε έφη………..

Πέρασαν κι αυτές οι μέρες. Γεμάτες συγκινήσεις, ενθυμήματα άλλων εποχών, καταδύσεις στις σελίδες της Ιστορίας, αλλά και θλίψεως. Βλέποντας τις φωτογραφίες από την μεγαλειώδη παρέλαση στην Νέα Υόρκη, τα στολισμένα άρματα και τις υπέροχες στολές που φορούσαν τα Ελληνόπουλα, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, παρελαύνοντας γεμάτα καμάρι, μας συνεπήρε ένα κύμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, μαζί με ένα τσίμπημα ζήλειας και ....

Πάνο Καμμένε ιδού η Ρόδος ! Από τη Ρόδο και το..πήδημα


Ο Πάνος Καμμένος και το πήδημα !
Είναι αλήθεια Πάνο,πως έτσι τό’φεραν τα πράγματα,

που τώρα   πιά καλείσαι ,γιά το  άλμα του θανάτου.Γιά το

salto mortale. Γιά   το salto στο κενό,γιά ένα salto από  πολύ ψηλά,

γιά ένα salto , δίχως δίχτυ. Το επεδίωξες. Είναι σαφές. Μα βλέπεις

πως και οι  Μοίρες,δεν σου χαλάσαν το χατήρι. Είναι εδώ γύρω σου.

Και σε  παρατηρούν. Και σε ζυγίζουν. Ετοιμες να σε βοηθήσουν,

αλλά και να σε κρίνουν. Και η κρίση των Μοιρών Πάνο,είναι  πάντοτε σκληρή.

Αδυσώπητη κι ανήλεη. Λένε  Πάνο,πως η.....

Γνωστός παρουσιαστής καναλιού στα χέρια της Αστυνομίας για ναρκωτικά



Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξετυλίγοντας το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός παρουσιαστής.
 
Πριν από λίγες μέρες η αστυνομία έκανε εφόδους σε συνδέσμους μεγάλης ομάδας στην Αττική. Από τις 4 συνολικά προσαγωγές, μία εξ αυτών μετατράπηκε σε σύλληψη. Στην υπόθεση σημαντικό ρόλο παίζει η κατάθεση ενός αστυνομικού, που παρακολουθούσε τον οπαδό της ομάδας, καθώς εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις, που έχει διατελέσει κατά το
παρελθόν και έτσι η αστυνομία έφτασε από τύχη και στον παρουσιαστή.

Οι αρχές παρακολουθούσαν από καιρό, πολύ στενά τον συγκεκριμένο σύνδεσμο, αλλά και τον συγκεκριμένο οπαδό , χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, όπως παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών κλπ. Πώς συνδέεται τώρα ο γνωστός παρουσιαστής με τον συλληφθέντα στον σύνδεσμο της ομάδας; Ο παρουσιαστής ήρθε σε....

Θα γνωρίζουν και πόσα χρήματα έχουμε στην ..τσέπη μας !



«Διαβάζει» τη μαγνητική μελάνη και μετράει πόσα χαρτονομίσματα έχουμε στο πορτοφόλι. Το περιεχόμενο του πορτοφολιού μας -εφόσον αυτό υφίσταται- θα μπορούν να.... διαβάζουν οι αρχές με τη βοήθεια απλών ανιχνευτών μετάλλου.
   
Ένας κοινός ανιχνευτής μετάλλου χειρός μπορεί να «διαβάσει» ένα χαρτονόμισμα από απόσταση τριών εκατοστών, ανακάλυψαν φυσικοί στις ΗΠΑ.
Οι Κρίστοφερ Φούλερ και Αντάο Τσεν από το Πανεπιστήμιο της Ουόσινγκτον, στο Σιάτλ, διαπίστωσαν ότι οι μεγάλες δεσμίδες χαρτονομισμάτων - και συγκεκριμένα δολαρίων - λόγω της μαγνητικής μελάνης που φέρουν στην επιφάνειά τους, συγκεντρώνουν αρκετό μαγνητικό υλικό ώστε είναι δυνατή η εξ αποστάσεως ανίχνευσή τους.
Κάτι τέτοιο, υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να βοηθήσει τις αρχές ώστε να εντοπίζουν τα....

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο κόσμος πεινάει και δίνουν 8 εκατ. στα κόμματα για....ερευνητικούς σκοπούς !



Στην Ελλάδα της κρίσης, η μόνη χρηματοδότηση που δεν διακόπτεται και δεν περικόπτεται είναι όπως όλα δείχνουν αυτή των πολιτικών κομμάτων.

Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, το υπουργείο Εσωτερικών, ενισχύει με 7.720.000 ευρώ τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους, για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.
Αυτό προβλέπει κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του.....

Ο τρελλός του χωριού, ο Κίμωνας και ο Τσουκάτος στο πλευρό του Βαγγέλη


Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα πράσινα ψηφοδέλτια ανά την Ελλάδα. Ειδικά στους νομούς του Ελληνικού βορρά και τις ακριτικές περιοχές, το κόμμα δεν μπορεί να συμπληρώσει ψηφοδέλτια!

Εννοείται ότι τα γραφεια υπολειτουργούν, οι νομαρχιακές έχουν καταντήσει “κρυφό σχολιό” και δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να επανδρώσει την “μεγάλη δημοκρατική παράταξη”. Υπ’ αυτό το πρίσμα, η επιλογή του Βενιζέλου να επαναφέρει τον Θόδωρο Τσουκάτο στο οργανωτικό αλλά και να αποκαταστήσει τον ηρωϊκό αγωνιστή Κίμωνα Κουλούρη είχε νόημα. Και οι δύο....

"Άγγιγμα θανάτου" από ελληνικά Mirage 2000 στην τουρκική φρεγάτα



Ένα σαφές μήνυμα ότι αν συνεχιστεί η επίδειξη επιθετικότητας από τουρκικής πλευράς θα μπορούσαν να υπάρξουν και ... ατυχήματα, έστειλαν για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του defencenet.gr μαχητικά αεροσκάφη Μirage 2000, προερχόμενα από την Τανάγρα στοχοποίησαν την τουρκική φρεγάτα  Gaziantep (F490) η οποία το Σάββατο 24/03 έφτασε μέχρι τις νότιες ακτές της Αττικής, περνώντας μεταξύ Μακρονήσου και Τζιάς και ακολούθησε εν συνεχεία βορειοανατολική - ανατολική πορεία μέχρι το ναύσταθμο του Ελλησπόντου.  
Πιο συγκεκριμένα εκτός από την φρεγάτα του ΠΝ Θεμιστοκλής (F465) που παρακολυθούσε τις κινήσεις της τουρκικής φρεγάτας, δύο μαχητικά αεροσκάφη επιφυλακής Mirage 2000 εστάλησαν από την Τανάγρα στην περιοχή που έπλεε η τουρκική φρεγάτα.
Τα μαχητικά πέταξαν οπλισμένα σε.....

Ο Βαγγέλης παίρνει πάνω τους διαγραμμένους



Σιωπητήριο για το θέμα των διαγραφέντων βουλευτών ζήτησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος προαναγγέλλοντας ότι τη λύση θα τη δώσει ο ίδιος έπειτα από διαβούλευση στα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ. 
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια διευρυμένης σύσκεψης στην Ιπποκράτους με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπονόησε ότι κάθε περίπτωση θα εξεταστεί χωριστά. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος ο κ. Βενιζέλος να ανοίξει το θέμα της επιστροφής ή μη των διαγραφέντων, το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε προεκλογικό αγκάθι για το ΠΑΣΟΚ.
NON PAPER.Σύμφωνα πάντως με non paper της Ιπποκράτους σε σχέση με τους διαγραφέντες βουλευτές, θα εξεταστούν όλες οι κατηγορίες βουλευτών που κατά τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρέθηκαν σε «ειδική» κατάσταση. 
Σε αυτούς εντάσσονται οι οκτώ βουλευτές που....

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Όχι, αυτή δεν είναι η Δημοκρατία μας !



Αυτή δεν είναι η Δημοκρατία μας.

Δεν είναι η Δημοκρατία μας αυτή που υψώνει συρματοπλέγματα απομόνωσης από την κοινωνία της.

Δεν είναι η Δημοκρατία μας αυτή που γιορτάζει την εθνική της επέτειο χωρίς τους πολίτες της.
 
Δεν είναι η Δημοκρατία μας αυτή που ψάχνει να βρει σανίδα σωτηρίας πάνω στην πιο σκληρή εκδοχή του "νόμος και τάξη".
Δεν είναι η Δημοκρατία μας αυτή που μία εθνική γιορτή για τους πολλούς την μετατρέπει σε κλειστή ροτόντα για τους εκλεκτούς της.
Δεν είναι η Δημοκρατία μας αυτή που μία.....

Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου !



Και έκραξε το όρνεο το φέρον το όνομα Τζιμ Ο’ Νιλ, ο αρχιτοκογλύφος πρόεδρος της Goldman Sachs Asset Management: «Ποιός νοιάζεται για την Ελλάδα; Είναι μια θαυμάσια χώρα, αλλά ως μεμονωμένη οικονομία με το συγκεκριμένο χρέος είναι ασήμαντη….»  

Και εμείς, στην ύβρη του ένοχου αλαζόνα για το κατά της Ελλάδος συντελεσθέν έγκλημα, απαντάμε διά στόματος του μεγάλου ήρωά μας, του Νικηταρά: « Πάλεψα με τα λιοντάρια, Νίκησα τις τίγρεις και με φάγανε οι κοριοί.»
Ήρθαν αλήθεια οι καιροί που, κατά την λαϊκή έκφραση, σηκώθηκαν τα ποδάρια να χτυπήσουν το κεφάλι και τούτο με την συνδρομή απάτριδων μίσθαρνων «ηγετών» που, υπό τας διαταγάς του διεθνούς Σιωνισμού και των σκοτεινών Στοών, επέπεσαν επί του κορμού της Ελλάδος ως αιμοδιψή βαμπίρ ξοφλώντας τις οποιεσδήποτε συναλλαγματικές της προδοσίας τους για να γίνουν μεγάλοι και τρανοί και υπό το καθεστώς φόβου και....

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ελλάδα σ αγαπώ !!






Με λένε Ελλάδα !!


........

Τι ''κορόιδο'' ήταν ο Κανάρης που έκαιγε τα τουρκικά πλοία !



(οι σημερινοί «κυβερνήτες» μας, επιτρέπουν να έρθουν ως την Εύβοια παραμονή της 25ης Μαρτίου);!

Ο Κων/νος Κανάρης, έμεινε στην ιστορία, ως ο μπουρλοτιέρης της Επανάστασης του 1821. Γεννήθηκε το 1793 ή 1795 στα Ψαρά, από μεγάλη οικογένεια του νησιού. Έμαθε την τέχνη του καπετάνιου από την θητεία του στο πλοίο του θείου του, Δημήτρη Βουρέκα. Μετά τον θάνατο αυτού, τον αντικατέστησε και έκανε με το πλοίο του πλέον, ταξίδια εμπορικά στην Μεσόγειο. Μάλλον δεν μυήθηκε στην Φιλική Εταιρεία, αλλά συμμετείχε από την αρχή της, στην Ελληνική Επανάσταση. Έγινε ο φόβος και ο τρόμος του τουρκοαιγυπτιακού στόλου. Για την τέχνη του στο μπουρλότο έγραψαν ως και ο λόρδος Βύρων και ο Ουγκώ. 

Ο ιστορικός Gordon ανέφερε «είναι ο πιο έξοχος εκπρόσωπος του ηρωισμού, που η Ελλάδα όλων των εποχών μπορεί να.....

ΕΛΑΣ: “Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες” . Μήπως είναι για τα περιστέρια ;



“Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν είναι για τους πολίτες” δήλωσε η αστυνομία. Αμα ακούς τέτοιες καθησυχαστικές δηλώσεις από τους αρμόδιους, όσο νάναι νιώθεις και μια ασφάλεια ως πολίτης, μιας σοβαρής, ευνομούμενης και κυρίως ισόνομης χώρας.

Νιώθεις μια ευελφάλεια. Που να σου εξηγεί την ετυμολογία ο Μπαμπινιώτης-δοτός, να σου τρέχουν τα σάλια.
Αλλά πάλι, ως δημοκράτης πολίτης, σε ζώνουν τα φίδια. Ανθρωποι με στολές και ντουφέκια στις ταράτσες τη μέρα της εθνικής επετείου; Κάποιος θά χει έναν πολύ σοβαρό λόγο. Η σοβαρό φόβο.
Οι ελεύθεροι σκοπευτές μας διαβεβαίωσε πάντως η ΕΛΑΣ, δεν είναι για τους πολίτες. Τους πολίτες τους έχει αναλάβει το υπουργείο οικονομικών, η ΔΕΗ, η τρόϊκα, η Μέρκελ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Ησυχάστε. Η ελληνική αστυνομία οταν θέλει να.....

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Θα σας αρέσει η sexy.....μαυρομ......


 


Γιατί αγαπάμε την Jennifer Love Hewitt!!

Δείτε τα καλύτερα....

Οι υποψήφιοι Βουλευτές, ονόματα, του Πάνου Καμμένου Ανεξάρτητοι Έλληνες



Ονόματα υποψηφίων Βουλευτών 
( ψηφοδέλτια) του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Τα ψηφοδέλτιά του για τις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε το κόμμα του Πάνου Καμμένου, «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Αυτά έχουν ως εξής:
Οι υποψήφιοι Βουλευτές:
Α’ ΑΘΗΝΑΣ: Κουντουρά Ελενα βουλευτής, Δρίτσας Νίκος πρόεδρος εργαζομένων προαστιακού, Αργυρόπουλος Ντίμης φωτορεπόρτερ, Ρομποτής Σπύρος δικηγόρος
Β’ ΑΘΗΝΑΣ: Μανώλης Γιάννης τέως βουλευτής, Μπέλτσος Θανάσης διευθυντής πολιτικού γραφείου Π.Καμμένου, Κολιός Ζώης φοροτεχνικός, Καμπιώτης Σπύρος Πανεπιστημιακός, Αντωνίου Δημήτρης ιατρός, ....

15χρονη ζωντανή κούκλα! VIDEO



Η 15χρονη Venus Angelic από το Λονδίνο έχει καταφέρει να γίνει γνωστή χάρη στην ιδιαίτερη εμφάνισή της και τα...

βίντεο που ανεβάζει στο Διαδίκτυο.

Η νεαρή κοπέλα όχι μόνο θυμίζει κούκλα αλλά δίνει και συμβουλές για το πώς θα μοιάσεις σε κούκλα.


Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, η 15χρονη έχει....

Μέτρα για ''γνωστούς άγνωστους'' πήρατε ;


Εδώ και πολύ καιρό ενημερωνόμαστε από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι υπάρχουν φόβοι στο πολιτικό σύστημα για επαπειλούμενα επεισόδια στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ανακοινώθηκε ακόμα ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης θα παρουσιαστούν, ως τιμώμενα πρόσωπα, στις παρελάσεις σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Φαίνεται λοιπόν σαν να θέλουν να προκαλέσουν τους πολίτες. Ουσιαστικά με έμμεσο τρόπο τους λένε ότι έχουν μία ευκαιρία να δείξουν την αντίδρασή τους, σε όλους αυτούς που θεωρούν υπεύθυνους για το κατάντημα της πατρίδας τους και την προσωπική τους εξαθλίωση.

Εδώ λοιπόν υπάρχει το ερώτημα. Αυτή τη στιγμή που η κοινωνία είναι ρευστή, αν υπάρξουν έντονα....

Τα αυξημένα μέτρα θα παροξύνουν την λαϊκή οργή και τον θυμό



Αύριο στις 25 Μαρτίου αυτός ο λαός θα γιορτάσει την επέτειο της ανεξαρτησίας του πολύ θυμωμένος.

Η δοτή ψευδο-κυβέρνησή θα παρατάξει μια μεραρχία αστυνομικών δυνάμεων και ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες για να αντιμετωπίσει τον θυμό του λαού. Οι υπάλληλοι και οι υπηρέτες των τοκογλύφων και των τραπεζιτών θα διαπράξουν για άλλη μια φορά το ανόσιο έγκλημα της εφαρμογής ακήρυχτου στρατιωτικού νόμου, όπως έκαναν και στην προηγούμενη ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη.
Ομως ο θυμός ενός ολόκληρου λαού δεν αντιμετωπίζεται με “μέτρα τάξεως” και με την αστυνομία σε ρόλο στρατού κατοχής. Και με ακροβολισμένους ελεύθερους σκοπευτές. Ισα ίσα το αντίθετο.

Τα μέτρα αυτά θα παροξύνουν την λαϊκή οργή και τον θυμό. Οπως έγινε και στους αντίστοιχους εορτασμούς των....

Γιατί οι Κουρίδες έκοψαν το Μακελειό του Στέφανου Χίου ;



Κάθε φορά που τελειώνει μία διαδρομή, η τελευταία γεύση είναι σαν την πικρή αίσθηση του τσιγάρου που πολλές φορές το καπνίζεις και με λίγη γόπα μαζί. Αυτή τη φορά όμως, η γεύση δεν ήταν πικρή.

Γιατί όλοι όσοι συμμετείχαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα δημοσιογραφικά αναχώματα της ευρύτερης αντιμνημονιακής πληροφόρησης(που δυστυχώς την παρέχουν ελεύθερα όλο και πιο λίγοι), είχαμε καταλάβει ότι θα μας "κόβανε". Εδώ και πολύ καιρό. Έτσι είμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Βλέπαμε τι γίνεται γύρω μας(ένας ,ένας, φιμωνόταν, δεν θα έφτανε και η σειρά μας;)και είχαμε....

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Την Όλγα η χαρά δεν την αφήνει να κρυφτεί….



Έχουν ξεφύγει οι μεγαλοεργολάβοι καναλάρχοεκδότες εντελώς! 
Στην πρεμούρα τους να σταματήσουν την αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, βγάζουν δημοσκοπήσεις με καταλληλότερο πρωθυπουργό τον …Βενιζέλο!
Τουλάχιστον περιμένετε λίγο μπρε! Κάντε καμιά ντρίπλα πρώτα!
Ούτε καν τα …πρωκαταρκτικά! Κατ ευθείαν στο… ψητό!
Κι εκείνη η Τρέμη να …τρέμει από συγκίνηση όταν έλεγε το :
μειώνεται η διαφορά με τη ΝΔ με τον Βαγγέλη Βενιζέλο!
Η χαρά δεν την αφήνει να κρυφτεί….

Οι πολίτες θα παρακολουθήσουν την παρέλαση με τα… κιάλια!



Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου! Οι κυβερνώντες πολιτικάντηδες και η ηγεσία της ΕΛΑΣ βάζουν μπουρλότο στην στρατιωτική παρέλαση της Κυριακής!

«Η φετινή παρέλαση στο Σύνταγμα για την Αστυνομία ισοδυναμεί με Πολυτεχνείο και με αυτά τα δεδομένα καταστρώνουμε το σχέδιό μας. 

Όποιος πολίτης ξεπεράσει τα όρια θα προσάγεται, αν κάποιες ακραίες ομάδες προσπαθήσουν να διαλύσουν την παρέλαση οι άνδρες των ΜΑΤ θα κάνουν χρήση κλομπ και χημικών, ενώ θα ελέγχονται προληπτικά άτομα που θα μεταφέρουν σακίδια…. Θα ψάχνουμε για μολότοφ, αλλά και ντομάτες, γιαούρτια και αβγά…».
Μ΄ αυτά τα λόγια αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάζει τα πλάνα του Αρχηγείου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή που δόθηκε....

Πάνο Καμμένε, Μη σε ενδιαφέρει ο ένας για να γίνουν δέκα



Από όσα πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, διαπιστώνουμε μια αγωνία του Πάνου Καμμένου να σχηματίσει κοινοβουλευτική ομάδα το νέο του κόμμα. 

Αν δεν κάνουμε λάθος, μέχρι στιγμής έχουν προσχωρήσει (μαζί με τον ίδιο) εννέα βουλευτές και του λείπει ένας για να σχηματίσει δεκάδα, η οποία, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής αναγνωρίζεται ως ΚΟ. Μάλιστα φήμες που διέρρευσαν, μιλούσαν ακόμα και για θέμα ηγεσίας στο νέο κόμμα, λες και θα μπορούσε να είναι άλλος αρχηγός πέρα από τον ίδιο τον  κ. Καμμένο.
Επιπλέον, τόσο το κόμμα των κ.κ. Κατσέλη – Καστανίδη, όσο και το κόμμα του κ. Κουβέλη, σχημάτισαν ΚΟ και μένει εκτός μόνο το....

Δεν θα συμμετέχουν οι ''Σπίθες'' του Μίκη Θεοδωράκη στις εκλογές



Φρένο στο ενδεχόμενο συμμετοχής της «Σπίθας» στις εκλογές πατά ο Μίκης Θεοδωράκης. 

Σε απάντηση των πιέσεων οργανώσεων και στελεχών του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών (ΚΑΠ) που προτείνουν την εκλογική κάθοδο, ο μουσικοσυνθέτης επιλέγει να αποστασιοποιηθεί, επικαλούμενος τον προσανατολισμό που έχουν οι εκλογές.
Όπως αναφέρει Το Βήμα, το τελευταίο διάστημα, πληθαίνουν οι φωνές στις «Σπίθες» -πυρήνες του ΚΑΠ- οι οποίες επιμένουν ότι πρέπει να γίνει το βήμα της διεκδίκησης της ψήφου στις εθνικές εκλογές, με όποιον τρόπο -άλλοι προτάσσοντας τη....

Κάνουν τα πάντα για να μην γίνουν οι εκλογές!


Απειλούν, προειδοποιούν, βάζουν ΜΜΕ και όποιον μπορούν να σκεφτούν, προκειμένου να φέρει έτσι τα πράγματα ώστε εκλογές να μην γίνουν!

Βλέπουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν διαφορετικά και βάζουν μπροστά το PSI.

Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν τα σενάρια ότι οι εκλογές μπορεί να πάνε ..πίσω, αφού πλέον υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην δεύτερη φάση του PSI, η οποία λήγει αύριο. Η ανταλλαγή των ομολόγων υπό ξένο δίκαιο, έχει οριστεί για....

Γυναίκα παντρεύτηκε...τον εαυτό της!



Τι άλλο θα ακούσουμε πια σε αυτόν τον μάταιο κόσμο! 
Σίγουρα την συγκαταλέγουμε στην πιο απελπισμένη γυναίκα της χρονιάς!

Η Chen Wei-Yi από την Ταϊβάν βαρέθηκε να καλλωπίζεται, να πηγαίνει σε ραντεβού και να γνωρίζει διάφορους άνδρες μέχρι να βρει τον κατάλληλο! 
Έτσι πήρε την απόφαση και έκανε πρόταση γάμου...στον εαυτό της! Νοίκιασε ένα ωραιότατο νυφικό, κάλεσε λίγους φίλους και έγινε και διάσημη αφού το μυστήριο του γάμου της έκανε τον γύρο του....

Άνοιξε το πρώτο αντιμνημονιακό στριπτιζάδικο



«Κρεμάλα» ονομάζεται το πρώτο μαγαζί με ζωντανό ερωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία και ζητούν να τιμωρηθούν οι προδότες πολιτικοί.

Ακολουθώντας την τάση της αγοράς, που δείχνει ότι τα καταστήματα, τα κόμματα και γενικά τα προϊόντα εναντίον του μνημονίου, έχουν εξασφαλισμένη απήχηση στον κόσμο, εγκαινιάστηκε χθες και το πρώτο strip club αποκλειστικά για πατριώτες.

Για να περάσει κάποιος την αυστηρή είσοδο του club και να απολαύσει το πρόγραμμα χωρίς την ενοχλητική παρουσία προσκυνημένων, πρέπει να αποκτήσει την «ειδική αντιμνημονιακή ταυτότητα». 
Η συγκεκριμένη ταυτότητα, μπορεί να χορηγηθεί και επιτόπου, ύστερα από αίτηση και έλεγχο από....

Ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες για την...παρέλαση ;



Ελεύθερους σκοπευτές θα αναπτύξει στις ταράτσες γύρω από την πλατεία Συντάγματος η Αστυνομία κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. 

Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο, προβλέπεται στον σχεδιασμό που εκπόνησε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τα μέτρα Ασφάλειας και Τάξης την ερχόμενη Κυριακή, προκειμένου να αποφύγει τις αναμενόμενες διαμαρτυρίες των πολιτών κατά των «επισήμων» της εξέδρας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Στην διαταγή που διαβιβάστηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προς όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου, εκτός των άλλων μέτρων που αφορούν το «σφράγισμα» της ευρύτερης περιοχής της πλατείας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την.....

Η αλήθεια που δεν θα σου δείξει ποτέ η τηλεοπτική κάμερα



Οι μικρές αλήθειες είναι πίσω από τις ψευδής εικόνες που σου δείχνει η τηλεόραση.
Θα στο πω αγαπητέ αναγνώστη, κι ας με πεις ότι θες. Κι ας με πεις ακόμα και λαϊκιστή...

Η τηλεόραση σου δείχνει μόνο έναν αρχηγό που μιλά.. Έναν αρχηγό κόμματος ... έναν Βενιζέλο, έναν Σαμαρά, μία Παπαρήγα ... σου δίνει έναν Τσίπρα, έναν Καρατζαφέρη..
Δεν σου δείχνει όμως έναν πατέρα που μπαίνει στο σπίτι και τα παιδιά του τον κοιτάνε στα μάτια και δακρύζει ο ίδιος από ντροπή γιατί χάνει την αξιοπρέπεια του όταν δε μπορεί να....

Η Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στον ΑΝΤ1


Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά.
Για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ο Α. Σαμαράς χωρίς να κατονομάσει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά:

«Να πάμε τώρα σε ορισμένα κομματίδια, αν θέλετε, τα οποία τελευταία φυτρώνουν στα δεξιά μας. Αυτοί μιμούνται την Αριστερά. Δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν θέσεις. Κατά την άποψή μου, υιοθετούν τις λογικές της Αριστεράς. Καμιά φορά συγκρούονται μεταξύ τους, αλλά το μόνο που πραγματικά τους ενδιαφέρει είναι να μην πάρει η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας την αυτοδυναμία. Γιατί τότε οι ίδιοι δεν θα έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Επομένως, κατά την άποψή μου, όσοι πολεμούν την αυτοδυναμία, δεν θέλουν στον τόπο αυτό να αλλάξει τίποτα και δεν....

Πάνος Καμμένος : "Θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί ήδη η οικογένεια Παπανδρέου»


Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Πάνος Καμμένος,πήγε σήμερα στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων για να αντιμετωπίσει ο ίδιος την αγωγή του Αντρίκου Παπανδρέου σχετικά με το σκάνδαλο των CDS.

Ο Αντρίκος Παπανδρέου,αδελφός του πρώην Πρωθυπουργού της Τρόϊκας Γιώργου Παπανδρέου,προτίμησε να εξαφανιστεί και να στείλει τους εξουσιοδοτημένους δικηγόρους του.

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε.

Ο Πάνος Καμμένος αποχωρώντας από τα Δικαστήρια,δήλωσε:

"Θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί ήδη η οικογένεια Παπανδρέου και οι συνεργοί τους για το έγκλημα που έχουν διαπράξει κατά της χώρας», συμπληρώνοντας πως «οι κύριοι που έφεραν την χώρα σε....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat