Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μέχρι τις εκλογές θα δούμε πολλά ΄΄σκάνδαλα΄΄


Τώρα πια τα πράγματα ξεκαθάρισαν.
Πάμε για εκλογές και ξέρουμε ποιος είναι ο ανήθικος βουλευτής.
Τόσες μέρες ψάχναμε και δεν τον βρίσκαμε.

Δώσαμε τον ΕΝΑ στο λαό και στα ΜΜΕ και κερδίσαμε χρόνο … άσε που έχουμε διπλό κέρδος …

Και τι δεν άκουσε η Μπακογιάννη δυο χρόνια τώρα, επειδή ψήφισε το Μνημόνιο γιατί πίστευε πως...
ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα από την πτώχευση.

Ήταν η "πρόθυμη", η "μνημονιακή" και γι' αυτό ήταν καταδικαστέα.

Ήταν η μοναδική διαφορετική φιλελεύθερη φωνή....

Ληξιπρόθεσμες οφειλές. Παράταση μέχρι 30 Μαρτίου



Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου παρατείνεται έως τις 30 Μαρτίου 2012 η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.


Η παράταση αφορά σε οφειλές οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 2012.


Στη ρύθμιση υπάγονται φυσικά πρόσωπα με οφειλές που δεν υπερβαίνουν τις 10.000 ευρώ και νομικά πρόσωπα που οι οφειλές τους δεν...

Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν ;

Ως πότε, παλικάρια, θα ζούμε στην ψευτιά ;
Ψέμα στο ψέμα, την Ελλάδα γύρισα. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθώ τα γεγονότα στην Ελλάδα γύρω από το κρατικό χρέος. Δεν έχω δει κανέναν μέχρι τώρα να κοιτάζει αυτό το μείζον πρόβλημα κατάματα και να εξηγεί γιατί είναι έτσι. Γιατί όμως; 

Δύο είναι οι λόγοι. 

Πρώτος λόγος είναι ότι, με τόσα ψέματα που πέφτουν από τους πάντες, και ιδιαίτερα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Έλληνας έχει μπερδέψει την αλήθεια με το ψέμα. 
Δεύτερος λόγος είναι το ότι, στην πραγματικότητα, το θέμα είναι πολύ απλό και μπορεί να το καταλάβει και ένα μικρό παιδί. Το βλέπει λοιπόν ο πολίτης και λέει: «Μπα, όχι, δεν πρέπει να βλέπω σωστά, εάν ήταν τόσο απλό, θα το έβλεπαν και θα το έλεγαν και άλλοι».
Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν ;

Η Ελλάδα, ως κράτος, δανείστηκε περισσότερα απ΄ όσα μπορούσε να πληρώσει. Γιατί το έκανε αυτό;  Διότι ο Έλληνας (ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού) έχει παραπληροφορηθεί, καθώς του έχουν πει ότι οι....

Για «πραξικόπημα» και «ρεσάλτο» μιλούν στο ΠΑΣΟΚ


Μιχάλης Καρχιμάκης.  Αυτό είναι ρεσάλτο, είναι....... πραξικόπημα

Για «πραξικόπημα» και «ρεσάλτο» μιλούν στην Ιπποκράτους σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν την πλευρά Βενιζέλου να θέτει στο Πολιτικό Συμβούλιο της Παρασκευής θέμα «ηθικού ασυμβίβαστου» του Μιχάλη Καρχιμάκη λόγω της συγγενικής του σχέσης με τον ανθυποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Παπουτσή.
Ο ίδιος ο κ. Καρχιμάκης θεωρεί απαράδεκτη την επίθεση που εξαπολύουν εναντίον του και σε συνεργάτες του αναφέρει: «Αυτό είναι ρεσάλτο, είναι....... πραξικόπημα. Οι μισοί απ' αυτούς δεν θα υπήρχαν αν δεν δούλευα εγώ» λέει και θυμίζει ότι δημοσκοπική κατάρρευση της Ν.Δ. το 2008 ξεκίνησε από την αποκάλυψη που έκανε ως βουλευτής της off shore εταιρείας του Γιώργου Βουλγαράκη.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επίσης σε κατ' ιδίαν συνομιλίες του προτάσσει και το στοιχείο της ενότητας αλλά και της....

Οικοδομικές άδειες. Αλλάζει η έκδοση οικοδομικών αδειών από αύριο 01-03-2012



Αλλάζουν όλα στην έκδοση οικοδομικών αδειών από αύριο 1 Μαρτίου 2012
 Η υποβολή των απαιτούμενων μελετών και δικαιολογητικών θα γίνεται στην Υπηρεσία Δόμησης του οικείου δήμου. Ο φάκελος για την έκδοση άδειας δόμησης θα πρέπει να υποβάλλεται μέσα σε δώδεκα μήνες από την ημερομηνία χορήγησης της έγκρισης δόμησης,

Για κτίρια επιφάνειας έως 2.000 τ.μ. η έγκριση δόμησης θα ισχύει για ένα έτος, ενώ για τα μεγαλύτερα κτήρια θα λήγει μετά από δύο έτη. Σχετικά με την άδεια δόμησης, αυτή θα ισχύει για τέσσερα έτη από την έκδοσή της _ εκτός εάν αφορά ανέγερση κτιρίου ή κτιρίων με συνολική επιφάνεια μεγαλύτερη των 5.000 τετραγωνικών μέτρων οπότε θα ισχύει για έξι χρόνια.

Κατ΄εξαίρεση _ αντί για την 1η Μαρτίου οπότε τίθενται σε ισχύ οι περισσότερες διατάξεις του νόμου για τον νέο τρόπο έκδοσης των αδειών δόμησης (νόμος 4030) _ η ισχύς ρύθμισης για τις κατασκευές που....

Στρατιώτες φυλακίου καταγγέλουν : Πεινάμε και κρυώνουμε !



«ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ»

Για μια ακόμη φορά ο Στρατός δείχνει το δρόμο στην εκμετάλλευση της νεολαίας και στην κτηνώδη αντιμετώπιση της. 

Οι επιτελείς της 30Ης Μ/Κ Ταξιαρχίας σκέφτηκαν να λειτουργήσουν με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και να βγάλουν κέρδος από τους συναδέλφους φαντάρους, που αμείβονται με 8 ευρώ το μήνα. Από την άλλη μεριά, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πετιούνται για τις δολοφονικές εκστρατείες και ασκήσεις του ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, αλλά και για ασκήσεις με πραγματικά πυρά των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ και πάλι οι συνάδελφοι στρατιώτες αποτελούν τα μεγαλύτερα θύματα των περικοπών.

Ταυτόχρονα, τείνει να γίνει καθεστώς η άρνηση παροχής θέρμανσης στους στρατιώτες που υπηρετούν στην παραμεθόριο. 


Στους θαλάμους, τα βράδια, τα καλοριφέρ λειτουργούν ελάχιστη ώρα, ενώ ακόμη και στα οχήματα που βρίσκονται σε....

Δεν έπαιρναν τα λεφτά του Πούτιν, για να μας σύρουν στο ΔΝΤ! Video



Το ΠΑΣΟΚ έριξε τις σχέσεις Ελλάδος – Ρωσίας σε χειρότερο επίπεδο ακόμα και από την εποχή του ψυχρού πολέμου...

ΙΔΟΥ λοιπόν πώς “δένουν” οι αποκαλύψεις που έκανε το βράδυ της Παρασκευής στο “Λαβύρινθο” της ΕΡΤ3 και στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη ο Βουλευτής Ευβοίας και τομεάρχης Μέσων Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας ο Σίμος Κεδίκογλου, με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” , πως, “Μας έστελναν στο ΔΝΤ από τον Ιούνιο του 2009!”.

Ο κ. Κεδίκογλου αποκάλυψε για πρώτη φορά…

Αγανακτισμένος και ο... δήμαρχος Ρόδου με την καθαριότητα της πόλης!



Ευρεία σύσκεψη κατά την οποία ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της πόλης σε θέματα καθαριότητας, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι παρουσία των εμπλεκομένων υπηρεσιών όπου και δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις για την αλλαγή της εικόνας αυτής.


 Κατά τη σύσκεψη υπήρξαν και εντάσεις, ενώ το Σωματείο των Εργαζομένων έθεσε θέματα οικονομικά, αλλά και ασφάλειας και υγιεινής.
 Ο Δήμαρχος τόνισε ότι δεν πρέπει να απογοητεύουμε τον κόσμο και ότι θα υπάρξουν κυρώσεις για τους υπαλλήλους οι οποίοι δεν εργάζονται όσο πρέπει. Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα ο δήμαρχος θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα όπου και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα.
Ο κ. Στάθης Κουσουρνάς σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια ζήτησε συγνώμη από τους πολίτες για την εικόνα της πόλης το....

Δύσκολο πράγμα η υπευθυνότητα ενός ...αριστερού



Είναι τραγέλαφος το πράγμα. Η ΔΗΜΑΡ καταψηφίζει το Μνημόνιο Νο2 αλλά θέλει να εμφανίζεται ως υπεύθυνη δύναμη λέγοντας ότι η δική της αρνητική ψήφος δεν έχει σχέση με την αρνητική ψήφο του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Εδώ αρχίζει η σχιζοφρένεια γιατί όλοι ξέρουμε ότι το δάνειο που διακαώς θέλει το πολιτικό σύστημα για να επιβιώσει συνοδεύεται από το συγκεκριμένο πακέτο μέτρων, από το συγκεκριμένο Μνημόνιο.
Η ΔΗΜΑΡ αρνείται να δεχτεί το αυτονόητο νομίζοντας ότι μπορεί να κοροϊδέψει τον κόσμο. Το δάνειο συνοδεύεται με συγκεκριμένα μέτρα. Η ΔΗΜΑΡ καταψηφίζει στη Βουλή.

Χτες, στη Γερμανική Βουλή η Αριστερά καταψηφίζει το δάνειο έχοντας μια άλλη πολιτική πρόταση. Υποστηρίζει η βουλευτής που....

Ο Λάκης Λαζόπουλος δάκρυσε στον επίλογο του Τσαντιριιού



"Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω"!  
Στον επίλογο της πρώτης εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου η συγκίνηση ήταν μεγάλη. "Τώρα αρχίζει να φεύγει το τρακ", είπε ο Λάκης και συνέχισε: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω. Μόλις ηρεμήσω λίγο και βρεθώ μακριά, λέω τι το 'θελα", εξομολογήθηκε για το άγχος που συνοδεύει κάθε του τηλεοπτική εμφάνιση. 

Ο ίδιος όμως τόνισε πως όλα τελειώνουν μόλις εισπράξει την αγάπη του κοινού.

"Αφού σκέφτομαι... μετά που θα τελειώσει....

Αστυνομικοί : "το αγαθό της ασφάλειας για τον ελληνικό λαό κινδυνεύει".



Έκαψαν σημαία των ναζί οι αστυνομικοί
Στη Βουλή κατέληξε η πορεία των ένστολων, ήτοι από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, ενώ προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Οι πρόεδροι των Ενώσεων παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, στο οποίο αναφέρεται η αντίθεση τους "στη συνεχιζόμενη πολιτική των περικοπών και των δυσβάσταχτων μέτρων", καταγγέλλοντας ότι με αυτό τον τρόπο "το αγαθό της ασφάλειας για τον ελληνικό λαό κινδυνεύει".

Σημειώνουν πως στο νέο μνημόνιο προβλέπεται περικοπή, της τάξεως του 10%, για όλα τα ειδικά μισθολόγια, ενώ παράλληλα καλούν τους συναδέλφους τους να υψώσουν φωνή διαμαρτυρίας για όσες....

Γαλλική εφημερίδα. Τραγικές οι συνθήκες ζωής πολλών Ελλήνων



Σε ένα ακόμα δημοσίευμα του γαλλικού Τύπου, η εφημερίδα L’Humanité κάνει λόγο για τις τραγικές συνθήκες ζωής πλέον στην Ελλάδα.

Η ανταπόκριση του Γάλλου δημοσιογράφου Fabien Perrier αναφέρεται στον καθημερινό Έλληνα βιοπαλαιστή, ο οποίος έχει δει μισθούς και συντάξεις να μειώνονται, ΦΠΑ και φόρους να αυξάνονται, ενώ οι δημόσιες υπηρεσίες βρίσκονται υπό διάλυση…



Με αρκετές μαρτυρίες Ελλήνων πολιτών η Humanité αναφέρει ότι πολλοί συμπατριώτες μας πηγαίνουν πια....

Ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή των Ελλήνων



Αντώνης Σαμαράς στη Βουλή 28-02-2012
Όλοι κατανοούμε ότι η σημερινή δεν είναι μια συνηθισμένη ψηφοφορία.
Γι’ αυτό είναι απαραίτητες απόψε τέσσερις κρίσιμες διευκρινίσεις.
– Για το πώς βρεθήκαμε σε αυτό το μεταίχμιο.
– Για το τι πραγματικά διακυβεύεται σήμερα.
– Για το που θέλουμε να πάμε από δω και μπρος.
– Και για το πώς θα βγούμε από το τωρινό αδιέξοδο για να μπούμε σε ένα δρόμο σταθερότητας, Ανάκαμψης, Ανάπτυξης και κοινωνικής Συνοχής.
​* Πρώτον, πως βρεθήκαμε ως εδώ: Η σημερινή κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που παρέλαβε το ΠΑΣΟΚ το 2009 ή με εκείνη που επικρατούσε το Μάιο του 2010, όταν υπογράφηκε το πρώτο Μνημόνιο.
​Τον Οκτώβριο του 2009 η Ελλάδα αντιμετώπιζε πρόβλημα ελλείμματος. Όμως οι αγορές εξακολουθούσαν ακόμα....

Κύριε Junker με το κόμμα της Τζούλιας συμφωνείς ;



Ο «φιλέλληνας» Junker μας απείλησε ότι αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ(θα υπάρχει και, αν ναι, σε ποια μορφή;) και ΝΔ, θα χρεοκοπήσουμε. Με αυτό το «κόμμα» συμφωνείς;  

Η Τζούλια Αλεξανδράτου θα μας σώσει! Έτσι και αλλιώς, ως επαγγελματίας το ξέρει, μας … όλοι, γιατί όχι και αυτή; Να γίνεται γιορτή και να λείπει;! 

Εδώ η αφίσα(είναι, για τα δεδομένα της, σεμνή). Στείλτε μας τα ψηφοδέλτια έτοιμα και ρίξτε τα στις κάλπες μόνοι σας, για να είστε.....

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η κ. Μπακογιάννη απαντά για το εκατομμύριο του συζύγου της. video





Απάντηση-θέση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη για το θέμα του ενός εκατομμυρίου του συζύγου της.


δείτε το video....

Η Τζούλια στη Βουλή ! Η sexy Τζούλια στη Βουλή !


Π.Α.Ν.Ο.   : Το νέο κόμμα της ...Τζούλιας Αλεξανδράτου!
Π.Α.Ν.Ο. (Πανελλήνιο Κόμμα Αγανακτισμένων και Οικολόγων Ελλάδος).
Η Τζούλια Αλεξανδράτου κρατά τις υποσχέσεις της! Είπε ότι θα φτιάξει κόμμα και το έκανε! Πλέον ίδρυσε το δικό της κόμμα και είναι απολύτως έτοιμη να κατέβει στις εκλογές.


Η πρώτη φορά που αποκάλυψε τις σκέψεις της για να ιδρύσει νέο κόμμα ήταν όταν η Τζούλια είχε πάει σε πάρτι μεγάλου καναλιού της Κύπρου.
Συγκεκριμένα η Τζούλια είχε δηλώσει στο onlycy: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες... Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει...

Τι άλλο να πούμε, τι άλλο να γράψουμε ! Στέρεψαν οι λέξεις



Έχει χαθεί πλέον κάθε έννοια λογικής.

Συνέχεια στ΄αυτιά μας καταιγίδα ειδήσεων κάθε είδους, τις καταπίνουμε αμάσητα, λουφαγμένοι στις φωλιές μας. Πνίγουμε το βρισίδι μέσα μας γιατί αν το αφήσουμε ελεύθερο θα γίνει πολύ άγριο το τοπίο...

Όλοι αναζητούν ένα βουλευτή που έβγαλε ένα εκατομμύριο στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης και παίζεται ένα καραγκιοζιλίκι άνευ προηγουμένου,( βρέθηκε ! Είναι ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη), μιλάμε για τη χώρα που όπως μας ανακοίνωσαν οι Άγγλοι τα τελευταία δυο χρόνια τριακόσια άτομα, Έλληνες, έχουν αγοράσει στο Λονδίνο επαύλεις στα πιο χλιδάτα προάστια του Λονδίνου! 
Στη χώρα της Ζίμενς, των υποβρυχίων, της διαφθοράς σε κάθε επίπεδο και κάθε χιλιόμετρο όλης της επικράτειας, τη διαφθορά μέχρι το....

Το παραμύθι του κομπλεξικού που αισθάνεται μεγαλοαστός, επειδή φοράει κουστούμι Αρμάνι !


Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η κηδεία του Lifestyle

Η συνταγή των αρχιερέων της προπαγάνδας και των εργολάβων του «εκσυγχρονισμού» ήταν πετυχημένη: Ιλουστρασιόν πρότυπα ανοργασμικού περιεχομένου, ήχοι βλαχομπαρόκ, προγραμματισμένα ξεσαλέ, μελετημένα βίτσια και πλαστικές, καλά προφυλαγμένες από αισθήματα, απολαύσεις. 

Το άλλο φύλλο, σε συσκευασία δώρου, να περιμένει πάντα τη σωστή χρήση, αρκεί οι αναγνώστες να ακολουθούσαν κατά γράμμα τις οδηγίες.  Έρωτες δίχως χθες και χωρίς αύριο. 

Η ηδονή σαν τεχνική life style, χωρίς life, ούτε και style – «στυλάκι» μόνο. Όσο πιο ιμιτασιόν, τόσο πιο αυθεντικό.  Ο σνομπισμός του φτωχομπινέ που πιστεύει ότι έχει πιάσει τη ζωή....

50 βιογραφικά ( μέχρι στιγμής) για μια θέση Τσοπάνη αιγοπροβάτων στην Ιθάκη !



Περισσότερα από 50 βιογραφικά έχουν κατατεθεί στον δήμο Ιθάκης μετά την προκήρυξη θέσης ειδικού συμβούλου τσοπάνη.

Ο δήμαρχος Ιθάκης ζητά με προκήρυξη σύμβουλο επί θεμάτων αιγοπροβάτων (κοπαδιού), ο οποίος θα πρέπει να είναι απόφοιτος Δημοτικού.
Οι αιτήσεις, όπως τόνισε ο δήμαρχος της Ιθάκης, Γιάννης Κασσιανός, έρχονται από όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν ήδη αποσταλεί 50 βιογραφικά.
Ο επίδοξος τσοπάνης που θα προσληφθεί ως ειδικός σύμβουλος, θα αμείβεται και αναλόγως, κερδίζοντας 1.600 ευρώ.

Διαβάστε την προκήρυξη:
Ο Δήμαρχος Ιθάκης έχοντας υπόψη
- τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07
- τον ΟΕΥ του Δήμου Ιθάκης
καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και....

σύζυγος της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη είναι ο εκατομμυριούχος !



Και το όνομα αυτού ο σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη
Ο Ισίδωρος Κούβελος είναι αυτός που έβγαλε 1 εκατομμύριο στο εξωτερικό!

Ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρας Μπακογιάννη είναι το πρόσωπο που μετέφερε στο εξωτερικό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων και όχι ευρώ, τον Μάρτιο του 2011...

Είδαν τον δράστη του μετρό Αιγάλεω οι κάμερες


Διαφωτιστικό φέρεται να είναι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο σταθμό του μετρό Αιγάλεω, καθώς φαίνεται ότι έχει καταγραφεί ο δράστης της απόπειρας εμπρησμού του συρμού το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", πρόκειται για ένα νεαρό που μπήκε στο σταθμό Σύνταγμα και αποβιβάστηκε στον τερματικό σταθμό Αιγάλεω.
Πριν εξέλθει του βαγονιού, έβγαλε από το σακίδιο που είχε στην πλάτη την πράσινη χάρτινη σακούλα, που περιείχε τον εμπρηστικό μηχανισμό.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία επικαλείται μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο νεαρός έβγαλε την πράσινη σακούλα, από το σακίδιό του, λίγο πριν ο συρμός σταματήσει στο....

Προδομένοι Έλληνες. Είμαι ακόμα περήφανη που ονομάζομαι Ελληνίδα.



Είμαι 20αχρονη φοιτήτρια Ελληνίδα κάτοικος. Είμαι ακόμα περήφανη που ονομάζομαι Ελληνίδα. 

Η περηφάνεια της εθνικότητας μου όμως προέρχεται από το θάρρος και τη δύναμη των Ελλήνων προγόνων να υπερασπιστούν με αιματοχυσίες την Ελληνική σημαία. Σύμβολο ελευθερίας,
ανεξαρτησίας, ειρήνης ενώ ο σταυρός της σημαίας, μας υπενθυμίζει ασταμάτητα την ελπίδα μας στο Θεό. Η ψυχή του ανθρώπου διαθέτει αναλλοίωτη θέληση να μάχεται και να υπερασπίζεται αξίες, παραδόσεις μεταβιβασμένες από παλιότερες γενεές οι οποίες συγκροτούν τον χαρακτήρα μίας χώρας και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των πολιτών της. 

Η Ελληνική ψυχή παρέδωσε πνεύμα και κορμί προκειμένου να διαφυλάξει και να αναγεννήσει ποδοπατημένες αρχές. Ύστερα από χρόνια....

Τρία χρόνια φυλακή και για τους πελάτες της πορνείας


Μην ανησυχείτε ! Δεν συμβαίνει στην Ελλάδα !
Η αρμόδια επιτροπή της αλβανικής Βουλής ενέκρινε αλλαγές στον ποινικό κώδικα σχετικά με την πορνεία.

Ο νέος ποινικός κώδικας προβλέπει ποινές φυλάκισης έως 3 χρόνια για τους πελάτες και μέχρι 5 χρόνια για τους προαγωγούς.

Ο παλιός ποινικός κώδικας προέβλεπε ποινή φυλάκισης μέχρι 3 χρόνια μόνο για τις γυναίκες-ιερόδουλες.
Η πορνεία στην Αλβανία, παρά τις προσπάθειες μη...

Ένα πραγματικό σ’αγαπώ, έσωσε μία ζωή !



Της είπε σ’αγαπώ και αναστήθηκε !

Η 49χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή και ενώ πέθανε επανήλθε στη ζωή όταν ο άνδρας της θέλοντας να την αποχαιρετίσει της ψιθύρισε «σ’αγαπώ».

Ο σύζυγος της, ο γιος της και οι τρεις κόρες ήταν απαρηγόρητοι όταν μετά από σκληρές προσπάθειες τριών ωρών οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.
Η γυναίκα ήταν «τεχνικά νεκρή» καθώς το μόνο που κρατούσε τη γυναίκα στη ζωή ήταν ηλεκτρικά σοκ και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης.
Έτσι, η οικογένεια συντετριμμένη συγκεντρώθηκε γύρω από το κρεβάτι της 49χρονης για να την αποχαιρετίσει.
Δε πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά αφότου ο σύζυγός της έσκυψε στο αυτί της και της...

Η σύνοδος κορυφής της ευρωζώνης ματαιώνεται. Γιατί ;


Με μία λιτή δήλωση στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ευρωπαίος αξιωματούχος ανακοίνωσε την ματαίωση της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης.

Η σύνοδος κορυφής των ηγετών των χωρών της ευρωζώνης που ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής των 27, ματαιώθηκε, εξαιτίας της απροθυμίας της Γερμανίας να συζητήσει το θέμα των πόρων του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, έγινε σήμερα γνωστό από ευρωπαϊκές πηγές.

''Η σύνοδος κορυφής της ευρωζώνης ματαιώνεται", ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ευρωπαίος αξιωματούχος.


Ο πρόεδρος του....

Μετά από 10 γάμους, ήταν παρθένα !



Ένας δικηγόρος παντρεύτηκε μια γυναίκα που είχε ήδη χωρίσει δέκα άντρες.
Τη νύχτα του γάμου του είπε αυτή:
"Να είσαι ευγενικός αγάπη μου. Είμαι ακόμη παρθένα"
"Τι πράγμα;" ρώτησε συγχυσμένος ο δικηγόρος.
"Πως είναι δυνατόν αφού έχεις περάσει από δέκα άντρες;
Tι γινόταν με το σεξ;"
"Ε, να, ....

ο σύζυγος #1 ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος, μου έλεγε πάντα πόσο όμορφα θα ήταν..

Ο σύζυγος #2 ήταν προγραμματιστής, δεν ήταν ποτέ σίγουρος πως έπρεπε να δουλέψει αλλά είχε υποσχεθεί πως θα του έριχνε μια ματιά και μετά θα ερχόταν στο κρεβάτι.

Ο σύζυγος #3 δούλευε στη ΔΕΗ. Έλεγε πως όλα τα....

“Δεν είναι κρίμα να γονατίσεις, κρίμα είναι να μην ξανασηκωθείς και να προχωρήσεις”



 "Τα φοβικά σύνδρομα εμποδίζουν την Ελλάδα να σταθεί όρθια"

Με μία ομιλία - τοποθέτηση απέναντι σε ολόκληρο το φάσμα των Ελλήνων πολιτικών που πάσχουν από "φοβικό σύνδρομο", απέναντι σε εχθρούς και "φίλους" - και λέμε φοβικό σύνδρομο για να μην εισέλθουμε στην διαδικασία αναζήτησης άλλων ταπεινότερων ελατηρίων - ο επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, δημιουργός της κατασκευαστικής εταιρείας "ΜΗΧΑΝΙΚΗ', έδωσε τις απαντήσεις που χρειάζεται να ακούσουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες για έξοδο από την κρίση.
   
Μίλησε στην εκδήλωση που είχε θέμα την εθνική ανάταση πέρα από την λύση του Μνημονίου (στην εκδήλωση του ΕΛΚΕΔΑ στην Παλαιά Βουλή την περασμένη εβδομάδα όπου χορηγός επικοινωνίας ήταν το defencener.gr), για άμεση ανάγκη οριοθέτησης της ΑΟΖ και έναρξης ερευνών για υδρογονάνθρακες, για την ανάγκη διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, για την ανάγκη ποινικού κολασμού όσων έκλεψαν το ελληνικό κράτος για το....

Γιατί οι Έλληνες Πολίτες αρνούμαστε την κυριαρχία μας ;



Αναρωτιέμαι γιατί δεν αναρωτιέστε κι εσείς
Αναρωτιέμαι ειλικρινά:
Εάν όλα τα δεινά που μας έχουν πλήξει τόσα χρόνια και μας έχουν φέρει σ’ αυτή την επώδυνη θέση οφείλονται στην κακοδιαχείριση, την ανικανότητα και την αναξιοπιστία των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, γιατί να παρασυρθείτε και να τους ξαναψηφίσετε; Τι θα έχει αλλάξει;

Αναρωτιέμαι: Εάν το υπό διάλυση ΠΑΣΟΚ και η σε αγωνιώδη  προσπάθεια αναζήτησης «νέου προσώπου» Νέα Δημοκρατία βρίσκονται στο τελικό στάδιο «διαπραγματεύσεων» για μετεκλογική συνεργασία – ΟΤΑΝ με το καλό γίνουν εκλογές- γιατί αυτό δεν ισοδυναμεί με προθανάτιο ρόγχο του δικομματισμού που «πουλάει την ψυχή του στο διάβολο» για να παραμείνει στην εξουσία; 

Και γιατί άραγε να θέλει τόσο πολύ να παραμείνει, ανεξαρτήτως όρων και καταστάσεων;

Αναρωτιέμαι: Γιατί,  αν τα δυο υπεύθυνα για το....

Έλα ρε συ Αντώνακη μόνο εσύ μπορείς (!)



ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ

Έλα ρε συ Αντωνάκη. Κάνε μια δηλωσούλα για τους 160 εφοριακούς Γερμαναράδες που θα μπουκάρουν στις Ελληνικές εφορίες. 
Πες κάτι γουστάρουμε να ακούσουμε τι θα γεννήσει η κοιλιακή σου χώρα. Έλα ρε συ Αντώνακη γουστάρουμε να ξεσκίσεις αυτό τον πούσ..η τον Πινόκιο που τόσα χρόνια κρατάει τον....

Η κυβέρνηση της αποικίας έχει πολύ καλή συνεργασία με την κυβέρνηση του Βερολίνου



Τώρα από τον τηλεοπτικό σταθμό της καγκελαρίας στην Αθήνα, ο εκπρόσωπος τύπου των κατακτητών Παντελής Καψής δήλωσε πως η κυβέρνηση της αποικίας έχει πολύ καλή συνεργασία με την κυβέρνηση του Βερολίνου.
 Άρα προς το παρόν θα αποφύγουμε τα καταναγκαστικά έργα στα στρατόπεδα...

Σήμερα θα μάθουμε το όνομα του Βουλευτή του ενός εκατομμυρίου



Σήμερα θα γίνει γνωστό το όνομα του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης...
και ενώ η κυβέρνηση καλούσε τον κόσμο να μην αποσύρει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες.
Ο κ. Νικολούδης ανέφερε ότι η συναλλαγή έγινε στις 4 Μαρτίου. Εκέινη την ημερομηνία έγιναν συνολικά πέντε κινήσεις προς το εξωτερικό οι οποίες και ελέγχονται.

"Πέντε κινήσεις υπάρχουν του ενός εκατομμυρίου αυτή την ημέρα. Είναι τριών επιχειρήσεων που είναι για επαγγελματική δραστηριότητα, ενός φυσικού προσώπου που ψάξαμε και δεν έχει σχέση, είναι γυναίκα, δεν έχει σχέση με πολιτικό πρόσωπο και μιας τράπεζας. 

Εάν λοιπόν είναι αυτό που λέει ο κ. Νικολούδης θα ζητήσουμε αύριο το πρωί από την τράπεζα να μας πει ποιος.....

Στο 4,8% το κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου



Επιβεβαιώνονται όλες οι πληροφορίες για την δυναμική που καταγράφει στην κοινωνία, το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Σε έρευνα που τρέχει αυτές τις μέρες, μεγάλης και έγκυρης εταιρίας δημοσκοπήσεων, για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Καμμένου, συγκεντρώνουν 4,8% στην πρόθεση ψήφου....


Σύμφωνα με το parapolitika.gr, η ΝΔ χάνει σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρίας περίπου δύο μονάδες και βρίσκεται κάτω από το 18%, ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι κοντά στο 14%.

Η Αριστερά αυξάνει κι άλλο τα ποσοστά της, ενώ όλα τα...

Ο Έλληνας αριστερός είναι ΄΄εχθρός΄΄ της Γερμανικής Κυβέρνησης



Η Merkel, πρώην Ανατολικογερμανίδα κομμουνίστρια, έπαθε πανικό μετά τα «χαστούκια» του κόσμου στα «μεγάλα» κόμματα-πελάτες της γερμανικής ελίτ, όχι μόνο επί της κυβέρνησής της και ψάχνει την αιτία με την κλασική μέθοδο, που έβγαλε τον ελληνικό λαό ως τον εχθρό της Ευρώπης και, επομένως, ΜΟΝΟ ένοχο της ευρωπαϊκής κρίσης. 

Ο νέος εχθρός που κάνει την «κυβέρνηση» του υπάλληλου Λουκά Παπαδήμου να μην μπορεί να ελέγξει την Ελλάδα, είναι ο «επικίνδυνος» αριστερός. Ενώ ο ελληνικός λαός, επί 2 χρόνια τώρα, περνάει και θα περάσει και άλλα

μαρτύρια και το πείραμα του Mengele συνεχίζεται, από το μνημόνιο 2 και μετά(12/02/2011) ο γερμανικός, ο μερκελικός καλύτερα(μην βρίζουμε ΟΛΑ τα γερμανικά ΜΜΕ), τύπος άρχισε το κυνήγι των αριστερών(μαγισσών) στην Ελλάδα με δημοσιεύματα αντιγραμμένα από τον Τύπο του 1960-70, τα οποία αναφέρονταν στον κίνδυνο εξαπλώσεως των κομμουνιστών και δικαιολογούσαν όσα......

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ βρήκε...Αρχηγό !


Ο Mr.SAMINAS ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ "ΜΙΑ και ΚΑΛΗ"  ΣΤΑ... ΒΡΑΧΙΑ...!!!
 

Σύμπασα η Ελλάδα καταστενοχωρήθηκε, πού έχασε τον "Προστασίας του Πολίτη" Υπουργό της,  Χρ. Παπουτσή, πού στά σκαριά ήταν να συλλάβει την οργάνωση    «Αντάρτικο Πόλεων», πού ανέλαβε την ευθύνη για το παρολίγον αιματοκύλισμα αθώων πολιτών προχθές στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. 
 

Πάντως ολοκλήρωσε το έργο του γιά την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τού τείχους της λαθρομετανάστευσης στον Έβρο και υπέβαλε την παραίτησή του γιά να διεκδικήσει και την...

Απίστευτο ! Ο Γιούνκερ μας απειλεί να ψηφίσουμε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ γιατί......



Απίστευτη παρέμβαση στα εσωτερικά πράγματα της χώρας έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Hannoversche Allgemeine Zeitung». 

Για να δείτε δηλαδή πόσο υπολογίζουν την ελληνική «δημοκρατία» και τον ελληνικό λαό οι ευρωπαίοι «σύμμαχοί» μας.
 
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι θα συμβεί εάν στην Ελλάδα μετά τις εκλογές έλθουν στην εξουσία κόμματα που δεν προτίθενται να τηρήσουν τις υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις που έδωσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, απάντησε πως  Σαμαράς και Παπανδρέου δεσμεύτηκαν ότι θα .....

Γράμμα Εφραίμ από τις φυλακές Κορυδαλλού



Απο τα δεσμά των φυλακών σας Ευλογώ και ταπεινά σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας.

Φυλακές Κορυδαλού
Για τον Π. Νήφωνα 4.2.2012
Ι.Β.Μετόχι Αγ.Νικολάου

Αγαπητοί μου αδερφοί χαίρετε εν Κυρίω.

«Απο τα δεσμά των φυλακών σας Ευλογώ και ταπεινά σας ευχαριστώ για τις προσευχές σας.
Ευχαριστώ και δοξολογώ το Χριστό μας που επέτρεψε για τις πολλές μου αμαρτίες, να γευθώ έστω και στον άκρον της γλώσσης μου, λίγο απο το Σταυρό Του.

Να συνεχίσετε να προσεύχεσθε ώστε να αντέξουμε εδώ στη φυλακή, που είναι δύσκολο για τον κάθε άνθρωπο πολλώ δε.....

Γιαγιάδες για παραμύθια και για...πολλά άλλα !



Οι γιαγιάδες με την κλασσική έννοια του όρου που όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν πια…

Στη Βραζιλία ο διαγωνισμός για τη «Μiss Γιαγιά 2012», έχει ανάψει κυριολεκτικά φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό κάθε ηλικίας…

Δείτε τις sexy-σέξι γιαγιάδες στις φωτό που ακολουθούν, οι οποίες είναι έτοιμες να πουν παραμύθια κάθε είδους στον κόσμο!!....

Καθηγητές παρουσιάζουν τον απίστευτο ορυκτό πλούτο της χώρας μας



Η Ελλάδα, σε σχέ­ση με πολ­λές άλ­λες χώρες α­νά­λο­γης έ­κτα­σης, θε­ω­ρεί­ται πο­λύ προ­νο­μι­ού­χα για τον ο­ρυ­κτό πλού­το που δι­α­θέ­τει.

[Ανανίας Τσιραμπίδης, Ανέστης Φιλιππίδης, Καθηγητές Τομέα Ορυκτολογίας-Πετρολογίας-Κοιτασματολογίας, Τμήμα Γεωλογίας, ΑΠΘ]
Με­γά­λη ποι­κι­λί­α, κυ­ρί­ως βι­ο­μη­χα­νι­κών και μεταλλικών ο­ρυ­κτών, αλ­λά και ε­νερ­γεια­κών ορυκτών πρώτων υλών ό­πως οι λι­γνί­τες, βρί­σκον­ται στο υ­πέ­δα­φός της. Η Ελλάδα συνεχίζει να διατηρεί πρώτες θέσεις παγκοσμίως στην παραγωγή και στις εξαγωγές του μαγνησίτη, μπεντονίτη, περλίτη, κίσσηρης και χουντίτη. 
Επενδύσεις σε εξοπλισμό υψηλής παραγωγικότητας και χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για την παραγωγή προϊόντων υψηλής αξίας με καλύτερες ιδιότητες, θεωρούνται προαπαιτούμενα για.....

Να κάνουμε και εμείς ό,τι κάνουν τα πουλιά



Ήταν ένα ζευγάρι που μόλις είχαν γνωριστεί σ` ένα πάρκο.

Και ξαφνικά βλέπει η κοπέλα να κάνουν σεξ δύο πουλιά.

Λέει τότε η κοπέλα στο αγόρι:
- Να κάνουμε και εμείς ό,τι κάνουν τα πουλιά.

Το αγόρι τότε απαντά:....

Το κούρεμα του χρέους, οδηγεί σε ξύρισμα των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού



Σώζουν τις τράπεζες, αλυσοδένουν το λαό
Ούτε ένα ευρώ δεν θα πάει από το περιβόητο νέο δάνειο για τov ελληνικό λαό. Όλο το πακέτο προορίζεται για τη σωτηρία των τραπεζών, ξένων και ελληνικών, καθώς και για πληρωμή των τοκογλύφων - δανειστών. Γι' αυτό και όλες οι δόσεις φυλάσσονται αυστηρά σε ειδικό Ταμείο, υπό την άγρυπνη φύλαξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό να πληρώνονται "υποχρεώσεις" της Ελλάδας. Αλλιώς καραδοκεί το Αγγλικό Δίκαιο των πιστωτών. Εκεί θα πηγαίνουν και τα έσοδα από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, που προετοιμάζει το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και τα συνεταιράκι τους.

Το κούρεμα του χρέους, οδηγεί σε ξύρισμα των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού. Το "πρωτογενές πλεόνασμα", φέρνει μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, διάλυση της υγείας, της παιδείας και των κοινωνικών υπηρεσιών, παύση των δημόσιων επενδύσεων.

Οι μισθοί συρρικνώνονται από 22%-50% επιπλέον. Τα ασφαλιστικά Ταμεία ληστεύονται και οι συντάξεις γίνονται....

«Μεθυσμένη» και ψύχραιμη η Μέρκελ video



Με ψυχραιμία αντιμετώπισε η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών, όταν ο σερβιτόρος έριξε στην πλάτη της το δίσκο που κρατούσε με 5 ποτήρια μπύρα.

Το στιγμιότυπο, που απαθανατίστηκε από την κάμερα, έχει κάνει – όπως ήταν φυσικό – το γύρο του κόσμου, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται ποια τύχη θα έχει ο «άτυχος» νεαρός...video...

Το Πατρινό Καρναβάλι και η αισχροκέρδεια



Το Πατρινό Καρναβάλι 2012 αποτελεί παρελθόν. Όμως, κι αυτή τη (δύσκολη)  χρονιά που βιώνει η χώρα μας... τα φαινόμενα αισχροκέρδειας δεν έλειψαν από την Πάτρα.

Ο Δήμος προσπαθεί να διοργανώσει αυτήν την εκδήλωση-θεσμό, αλλά υπάρχουν
κάποιοι «έξυπνοι» που την καταστρέφουν.
Εδώ και 1,5 περίπου χρόνο κατοικώ στην πόλη του Καρναβαλιού και αυτό
που βλέπω στα δύο Καρναβάλια που έχω ζήσει, ως φοιτητής, είναι ότι αυτές οι μέρες είναι
η καταστροφή της… τσέπης μας! Για αυτό το λόγο θέλω να καταγγείλω περιστατικά
αισχροκέρδειας. Κάποια από αυτά ήταν σε βάρος μου και κάποια τα άκουσα από τον ....

Εμπρόσθια και οπίσθια, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά...



Πρόσφατα εστεμμένα οπίσθια κόβουν την ανάσα.! 
Την λένε Sara Chafak, και είναι η Miss Φινλανδία για το 2012... Ένας τίτλος που η όμορφη Sara κέρδισε με την αξία της, ή μήπως με τα οπίσθιά της..?

Γιατί όπως διαπιστώσαμε από τις φωτογραφίες της στην παραλία, όπου κυκλοφορεί με το μαγιό βεβαίως βεβαίως, τα προσόντα της, εμπρόσθια και οπίσθια, είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά...

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Μία ΄΄Ελληνίδα΄΄ μητέρα !



Έχει ένα γιο ( να της ζήσει ) που πηγαίνει στη Δευτέρα Λυκείου . Ο   γιός της , όμως πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (  στη Βάρη ) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό   πρόγραμμα αλλά το IB ( Διεθνές Μπακαλορεά )

Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα :
1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο .... Δημόσιο Σχολείο .
2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο , αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί   το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό ..

Ποια είναι αυτή η μητέρα ?....

Οι ΄΄Ανεξάρτητοι Έλληνες΄΄ με τον Πάνο Καμμένο ταράζουν τα νερά !


 

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Είναι κίνημα Πολιτών !



Δείτε το video.....

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κλαίνε και οδύρονται γιατί δεν μπορούν ΄΄να βρούν΄΄ τον Βουλευτή !



Προσπαθούν να μας πείσουν ότι θέλουν να αποκαλυφθεί το όνομα του βουλευτής που έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό για να τα προστατεύσει από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας μας, αλλά κάποια Αρχή προστασίας κλπ., λέει, δεν τους επιτρέπει να πουν το όνομά του και κλαίνε και οδύρονται... ναι καλά....

Μα αν θέλανε και χωρίς να... παραβούνε τους κανόνες της Δημοκρατίας (ναι καλά...), θα μπορούσε να ζητήσει ο πρόεδρος της Βουλής, απλά και χωρίς ψηφοφορίες και άλλα τέτοια ... θεσμικά, να ζητήσει μια... πρωτότυπη (για τα Δημοκρατικά ........

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ποιό είναι το ΄΄σημείο΄΄ της γυναίκας που λατρεύουν οι άνδρες


Το sexy σημείο της γυναίκας !
Μα φυσικά εννοούμε το χώρισμα ανάμεσα στα υπέροχα στήθη που θα απολαύσετε στις εικόνες…

Ποιος άντρας δεν τρελαίνεται στη θέα τους ή δεν φαντασιώνεται πράγματα θαυμάζοντάς τα;.....

Ποιοί γυρνούν στο μαντρί της Νέας Δημοκρατίας



Στενεύει ο κλοιός της πίεσης στους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ λόγω των δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί από τους όρους επιστροφής τους στο «κομματικό μαντρί», όπως τους αποσαφήνισε ο Α. Σαμαράς, μεταθέτωντας επί της ουσίας όλο το βάρος και την ευθύνη της απόφασης, στους… ώμους εκείνων που καταψήφισαν τη νέα δανειακή σύμβαση την περασμένη Κυριακή.

Οι «σίγουροι» να επιστρέψουν υπολογίζονται από 5-6 μέχρι ίσως λίγοι περισσότεροι από 10, αναλόγως με τις εκτιμήσεις των στελεχών της ΝΔ. Οι όροι περιγράφονται με σαφήνεια και επί της ουσίας επικεντρώνονται στην ανάληψη της ευθύνης από τον κάθε βουλευτή που καλείται εμμέσως να ανακαλέσει το «όχι» που ψήφισε, αποδεχόμενος την....

Πάνος Καμμένος. Και το όνομα αυτού : «Ανεξάρτητοι Έλληνες»



Ανεξάρτητοι Έλληνες το νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου
Την ίδρυση του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το σήμα του κόμματος αποτελείται από ένα γαλάζιο γλάρο, τον τίτλο «Ανεξάρτητοι Έλληνες» σε μπλε χρώμα, με υπογραμμισμένη τη λέξη «Ανεξάρτητοι» με κόκκινο χρώμα.

Στις 11:00 αναμένεται να ανακοινωθεί η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Όπως δήλωσε στον ANT1, ο κ. Καμμένος στη συνδιαμόρφωση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος συμμετείχαν σχεδόν 200.000 πολίτες. Όπως είπε, με ανάλογες διαδικασίες θα αναδειχθούν και οι....

Ανεργία. Επίδομα ανεργίας. Αλλαγές-τροποποίήσεις. Η απόφαση



Αλλαγές που αφορούν όλους τους ανέργους έρχονται μετά την σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού 

Η απόφαση αυτή είναι πλέον σε.....ισχύ αφού δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Μεταξύ των κυριότερων τροποποιήσεων είναι η χρονική διάρκεια των δελτίων ανεργίας, ο τρόπος καταβολής του επιδόματος ανεργίας αλλά και το πως θα εκδίδονται οι βεβαιώσεις ανεργίας.

Διαβάστε όλη την απόφαση.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat