Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Οι σηκωμάρες του.... διαδικτύου. θέλεις να χτενίσεις το.... γουνάκι μου;



Αναλύοντας από την κόψη του σπαθιού την τρομερή τα αγόρια του διαδικτύου, τα οποία νομίζουν ότι ένας λογαριασμός στη Google, είναι εισιτήριο διαρκείας για το μπουρδέλο της γειτονιάς τους, ένιωσα τύψεις.


Όχι που κατέδωσα τους καμπαλέρος με τα πίξελς, αλλά που κανείς τους δεν είπε να παραπονεθεί.

Γιατί, είναι γνωστό πως τα περισσότερα αγοράκια, μπαίνουν στον πειρασμό να την πέσουν στην κουνιστοκώλα, που ποζάρει στην προσωπική της σελίδα με το μαγιό βαθιά χωμένο εκεί που σέρνει το καράβι, όπως λέγεται αυτό που ακόμη και η βασίλισσα το πάει μόνη της στην τουαλέττα.

Αν εγώ δεν είχα καραβοσούρτη, αλλά καραβοσμπρώχτη, το ίδιο θα έκανα.


Γι αυτό ένιωσα τύψεις. Που δεν αντέδρασαν τα παλικάρια στο χαφιεδισμό μου, αντίθετα αντιμετώπισαν με στωικότητα τις πικρές διαπιστώσεις μου.


Βέβαια, εγώ δεν αναφερόμουν σε όλους τους....

Άλλα μας έλεγες πριν ένα μήνα Θέμο ! για να μην ξεχνιόμαστε ...


 

Τα Κάλαντα του Θέμου...
Τα ψέλνει ο Θέμος στον κ. Παπαδήμο...
ότι μας πάει για χρεοκοπία, επικαλούμενος επιστολή της τρόικας....
Άλλα μας έλεγες πριν ένα μήνα Θέμο,

άλλα έλεγες....

Το πρωτοχρονιάτικο ΄΄δώρο΄΄ από Financial Times



 "ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ... ΑΥΞΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ"...!!!

 Καταδικασμένη να... αποτύχει είναι κάθε προσπάθεια διάσωσης της Ελλάδας γράφουν οι αναλυτές των Financial Times, θεωρώντας ότι οι Αξιωματούχοι θα πρέπει να θεωρήσουν την έξοδο της Ελλάδας ως πολιτική επιλογή
και όχι ως... ταμπού.!!!
Στη  ανάλυση οι FT θεωρούν ότι παρά το γεγονός ότι η έξοδος από την ευρωζώνη θα έχει ...

Αξιότιμοι Κύριοι Εισαγγελείς, τα ονόματα τα ζητά ο απλός Πολίτης !



«Δεν θα εκτραπούμε από τον προεκτιθέμενο ουσιώδη πυρήνα της ενέργειάς μας και δεν θα χαθούμε σε δυσώδεις ατραπούς ονοματολογίας, αναλισκόμενοι σε ενασχόληση με το αυτονόητο και πασίδηλον, δυστυχώς, της νεοελληνικής πραγματικότητας. Δεν έχει νόημα, άλλωστε, να επικεντρωθούμε και εστιάσωμε σε κάτι που ναι μεν συμβαίνει (και είναι γνωστό σε όλους ότι συμβαίνει)….», 

αναφέρουν στο γραπτό τους υπόμνημα οι δύο γνωστοί πλέον στο πανελλήνιο εισαγγελείς κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης.

Αν συνδυάσουμε και ερμηνεύσουμε με προσοχή τα πιο πάνω, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι πράγματι υπάρχουν ονόματα, τα οποία όμως θα έπρεπε να ζητηθούν.....

Αντώνη μέχρι...τότε, τι θα επαναδιαπραγματευθείτε ; Tην ταφόπλακα ;




Οι παλαιοί μας φίλοι θυμούνται ότι όταν ανοίξαμε την ενότητα “HORCA”, το κάναμε συγκεκριμένα για τους νταβατζήδες και τις θεραπαινίδες τους… Πρώτα αυτούς και μετά οποιονδήποτε άλλον.
Αυτοί είναι οι πρωταίτιοι της καταστροφής μας, όπως και τα τσουταέκια τους. 


Και τώρα οι νταβατζήδες, βλέπουν χρεωκοπία… Τι θα τους κάνουμε;


Κάτι λαμόγια του πεντοχίλιαρου που παριστάνουν και τους bloggers. Αυτοί που υμνούσαν τον Γιώργο Παπανδρέου και την πολιτική του ευφυΐα. Που προσκυνούσαν την ιδιοφυΐα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Που έβριζαν χυδαία όσους
ούρλιαζαν ενάντια στο μνημόνιο της υποδούλωσης.
Όχι, δεν είμαστε εμείς κάτι ιδιαίτερο, ούτε έχουμε προφητικές ικανότητες. Οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις οικονομικών αλλά και μελέτη της ιστορίας θα έβλεπε την σκοπιμότητα.
Οι νταβατζήδες λοιπόν, γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν. Έβγαλαν πακτωλούς χρημάτων στο....

Η Βόρειος Κορέα, το σύστημα σε ρόλο πενθούντος Καραγκιόζη




Η μακρινή Κορέα στο χάρτη, σε δυο κομμάτια και με διαφορετικά (αντίθετα) καθεστώτα. Στο άκουσμά της, το μυαλό του Έλληνα... πάει στις αρχές της 10ετίας του ’50 και στο μέτωπο. Με τη συμμετοχή Ελλήνων στρατιωτών (ένα τάγμα), για τα «ιδανικά» του αντικομουνισμού. 

«Ήρθαμε πάνοπλοι, μη μας φάνε οι κίτρινοι. Σταλμένοι απ’ το (μεγάλο) αφεντικό εδώ στην άκρη του κόσμου, μη καταλάβουν τον κόσμο μπολσεβίκοι. Και πολεμήσαμε “σαν έλληνες”. Με κάποια κουφάρια θαμμένα εκεί και κάποιους σακάτηδες με αναπηρική σύνταξη, εδώ.

ΑΥΤΑ, τότε, και πριν ο κόσμος πάρει γεύση από συστήματα του νόμου και της τάξης, με τα ηνία σε χέρια αξιωματούχων και της νομενκλατούρας. Κι αν κυβερνάει δικτάτορας με τη χλαμύδα του λαϊκού δημοκράτη και την ομάδα τριγύρω του; Κι αν ο «πολυαγαπημένος ηγέτης» (Κιμ Γιονγκ Ιλ) πάθει....

Ε ρε γλέντια…'' Βόμβες μεγατόνων'' από στελέχη της Ν.Δ κατά της Κυβέρνησης !



Προκόπης Παυλόπουλος στον ΣΚΑΪ (!): Ανίκανη η κυβέρνηση Παπαδήμου (!!), κανείς από το ΠΑΣΟΚ δεν θα σωσει το πολιτικό του σαρκίο!
Λέτε να διαγραφεί; Ή μήπως να περιμένουμε καμμία κίνηση – έκπληξη;;


   Και τι δεν είπε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνέντευξή του στο SKAI και συγκεκριμένα στον –πραγματικά ανεξάρτητο- δημοσιογράφο Βασίλη Κουφόπουλο!

          Πρώτα-πρώτα κατήγγειλε ευθέως την πολιτική της κυβέρνησης Παπαδήμου για τα φορολογικά τεκμήρια, λέγοντας ότι όχι μόνον είναι κατάφωρα αντισυνταγματικά αλλά οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη.  Με αυτή την ευκαιρία τόνισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου, μ’ αυτή την πολιτική είναι ουσιαστικά συνέχεια της καταστροφικής κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.

          Με την ίδια αφορμή ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι υπό τα δεδομένα αυτά η διενέργεια εκλογών.....

Φοβούνται την αλλαγή τοτ χρόνου στην πλατεία Συντάγματος



Φοβούνται οι αχυράνθρωποι την σοβαρή πιθανότητα να ενωθούν οι Έλληνες απέναντί τους και να τους αποκαθηλώσουν εν ριπή οφθαλμού.

Το καθεστώς της μνημονιακής κυβέρνησης, της κυβέρνησης των υποταγμένων υπαλλήλων των "δάνειων δυνάμεων", των μισάνθρωπων στραγγαλιστών της Ελλάδας, τρέμει στην ιδέα πιθανής και για οποιονδήποτε λόγο συγκέντρωσης των πολιτών.

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα αποτροπής και από σήμερα (30.12.2011) αστυνομοκρατείται το κέντρο της πρωτεύουσας με ΜΑΤ και κλούβες να έχουν «στρατοπεδεύσει» στην Ακαδημίας και σε όλους σχεδόν τους παράδρομους που την τέμνουν
ΜΑΤ σε πλήρη εξάρτηση και ετοιμότητα βρίσκονται σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας.

Αυτό συμβαίνει, επειδή οι λαθρο-κυβερνώντες δεν φοβούνται κάποιο επεισόδιο που μπορεί να....

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Με απασχολεί ο προβληματισμός του Γιώργου. Δεν «ξέρει» αν θέλει να φύγει !


Δεν χαιρετάνε… μουτζώνουν
 Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού…Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ! Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.

Στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.

Η κοινωνία έπαψε πλέον να...

Σιατίστης Παύλος: Καταστρέψατε την Ελλάδα και τώρα φοβισμένοι δείχνετε την Εκκλησία.



Η ώρα του τέλους γι’αυτή την πολυεξαρτόμενη εξουσία που αντί να διακονεί δυναστεύει και απειλεί δεν είναι μακρυά. Η ώρα της ανατροπής δεν θα αργήσει.

«…εσείς είσθε ήδη νεκροί και σεσηπότες» από τον Σιατίστης Παύλο


Μια και κάποιοι μας σπρώχνουν να μπούμε στο χορό, ας μπούμε.
Η πατρίδα μας ζει πρωτοφανείς συνθήκες κατάρρευσης, εξαθλίωσης, καταστροφής.

Ο λαός μας οδηγείται σε μια εξουθενωτική φτώχεια, αλλά και σε ένα απίστευτο εξευτελισμό.

Φτώχεια ο λαός μας έζησε και στο παρελθόν, αλλά τότε αυτή η φτώχεια μας έκανε περήφανους γιατί ήταν καρπός αντίστασης.
Σήμερα ο λαός μας ζει μια κατάσταση ντροπής και ευτελισμού.


Η Πατρίδα μας έγινε περίγελως του κόσμου. Ποιός φταίει; Πρώτος και χειρότερος η πολιτική εξουσία αυτού του τόπου.

Μια εξουσία που κατέστρεψε το τόπο μόνο και....

Πρωθυπουργός : "Οι νόμοι δεν αρκούν. θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλα, που να εγγυώνται την εφαρμογή τους"



Δηλώσεις Παπαδήμου για το περιβάλλον.
"Οι νόμοι δεν αρκούν. Αποτελούν ένα αναγκαίο πρώτο βήμα, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήσουν και άλλα, που να εγγυώνται την εφαρμογή τους", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου που ασχολήθηκε με θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. 

"Απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες από την κυβέρνηση, την περιφέρεια και την τοπική αυτοδιοίκηση, με σαφή όμως οριοθέτηση των αρμοδιοτήτων τους", συμπλήρωσε ο κ. Παπαδήμου.

Η αναφορά αυτή του πρωθυπουργού αφορούσε το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης του σημερινού υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο περιελάμβανε τρεις ενότητες με κύριο αντικείμενο την ενσωμάτωση στην ελληνική έννομη τάξη δύο κοινοτικών Οδηγιών για την ποινική προστασία του περιβάλλοντος και την...

Μπορούμε να σωθούμε ! Γιατί επιμένετε στην άρνηση ; Ξυπνήστε !



1 τρισ. ευρώ σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο κρύβουν νότια της Κρήτης 


Eπιμένει στην άρνησή της να μην δοθούν άδειες γεωτρήσεων νότια της Κρήτης η κυβέρνηση, παρά την επιμονή των ρωσικών και των ισραηλινών εταιρειών, αλλά τώρα βάζει περιτύλιγμα στην άρνησή του λέγοντας ότι "Του χρόνου θα δουλεύουν γεωτρύπανα στην Ελλάδα", αλλά αναφέρεται στα μικρά κοιτάσματα των 400-500 εκατ. βαρελιών της Δυτικής Ελλάδας που θα αλλάξουν βέβαια τις τοπικές οικονομίες, αλλά δεν αποτελούν την "κρίσιμη" ανακάλυψη που θα αλλάξει την πορεία του Έθνους, όπως συμβαίνει με την Κύπρο αυτή την στιγμή.
Τα κοιτάσματα αυτά είναι στην καλύτερη περίπτωση διπλάσιας περιεκτικότητας σε πετράλιο από τον.....

Είδηση ημέρας ! Επιστρέφει ο προστάτης του καταπονημένου, ο τηλε-Ρομπέν των Φτωχών


Τιμημένε μου αναγνώστη, λίγο πριν σε αποχαιρετήσω για την νέα χρονιά και σε φιλήσω σταυρωτά, ένα έχω να σου πω. Μπορεί να υπάρχει κρίση, αλλά προσλήψεις γίνονται στην Ελληνική tv. 

Και ναι τιμημένε μου συνταξιούχε, την ώρα που στο φτωχικό σου θα κάνεις ρεβεγιόν, ύψωσε το ποτήρι σου και πιες στο όνομα του Γιώργου Αυτιά.

Ο τηλε-ήρωας κάθε καταπονημένου.......
συνταξιούχου, ο τηλε-Ρομπέν των Φτωχών, από τις αρχές του νέου έτους θα είναι στον ΣΚΑΪ. Καρατσεκαρισμένο σου λέω, για πρωινή ενημέρωση το Σαββατοκύριακο. Ε, μην τα θέλεις και όλα δικά σου τιμημένε συνταξιούχε. 
Οι καθημερινές είναι καπακωμένες από το δίδυμο Λυριτζής-Οικονόμου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά…Έχει ο Θεός. Δηλαδή αν ο Γιωργάκης σαρώσει το Σαββατοκύριακο ετοιμάσου Γιώργο Παπαδάκη να τα .....

Υπερβολική και αναιτιολόγητη η προφυλάκιση Εφραίμ



Μάκης Βορίδης-Υπουργός.
Υπερβολική και αναιτιολόγητη χαρακτήρισε την προφυλάκιση του Ηγούμενου Εφραίμ, ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως από την  μια δεν ήταν ύποπτος φυγής και από την άλλη πως αυτή καθαυτή η υπόθεση των ανταλλαγών δεν συνιστά σκάνδαλο.


Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ο κ. Βορίδης είπε για την ουσία της υπόθεσης των ανταλλαγών πως «εάν λέγαμε ότι υπάρχει μία μεταβίβαση περιουσίας από το ελληνικό δημόσιο σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και αυτή είναι μία πρακτική που ούτε φοβερή είναι ούτε δημιουργεί κανένα τρομερό ζήτημα.»

Με λίγα λόγια ο κ. Βορίδης στήριξες την άποψη του πως αφού η Μονή Βατοπαιδίου αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου τότε οι όποιες ανταλλαγές αποτελούν ουσιαστικά μια.....

Πολιτικοί μας, Μη στέκεστε κορδωμένοι, κατεβάστε λίγο το κεφάλι σε ένδειξη ντροπής



Οι πολιτικοί μας, ας κατεβάσουν λίγο το κεφάλι σε ένδειξη ντροπής κι ας δουλέψουν πραγματικά αντί να μας εύχονται δύναμη, αντοχή, αλληλεγγύη, ομοψυχία και πλείστα άλλα που μας τα έχουν εξαντλήσει προ πολλού.
Πάνε οι παλιές καλές εποχές που οι εκάστοτε Υπουργοί και  βουλευτές συμμετείχαν αφειδώς σε κάθε είδους εορταστικές εκδηλώσεις.
Μιλάμε για τις εποχές, που στέκονταν κορδωμένοι  προκειμένου να ανταλλάξουν , χειραψίες, ευχές ενίοτε και ρουσφέτια τύπου... δώσε εσύ ψήφο κι από μένα ότι θες, με στόχο, τι άλλο από το να εξασφαλίσουν την επόμενη είσοδο στο μεγάλο κτίριο της Βουλής και της ζωής .


Περασμένα μεγαλεία με κουραμπιεδόσκονη και διηγώντας τα να κλαις. 

Η φετινή χρονιά βρίσκει τους περισσότερους πολιτικούς αν όχι κλεισμένους στα σπίτια τους άντε σε ένα...

Αγαπούλα πούλα..την περιουσία του ΟΤΕ



Ο ΟΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ TELECOM SERBIA

Έσοδα 397 εκατ. ευρώ μαζί με το μέρισμα 2011

Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2011 - Υπεγράφη σήμερα στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στην Αθήνα, η Σύμβαση Πώλησης Μετοχών μεταξύ του ΟΤΕ και της Telecom Serbia για την πώληση του συνόλου του ποσοστού, ύψους 20%, που κατέχει ο ΟΤΕ στη Σερβική εταιρεία. 
Τον ΟΤΕ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ενώ εκ μέρους της Telecom Serbia παρέστη ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Branko Radujko.
Το ποσό που θα καταβληθεί στον ΟΤΕ από την Telecom Serbia ανέρχεται σε 380 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, ο ΟΤΕ θα λάβει για τη χρήση 2011 μέρισμα που αναμένεται να.....

Κατόπιν ...ενεργειών μου ! Η μάστιγα των Πολιτικών !



Ο χώρο της υγείας, ιδιαιτέρως προνομιακός και αυτός για μικροπολιτική (όπως και η πρόνοια)

Τις τελευταίες μέρες ζούμε για πολλοστή φορά καταστάσεις διαλυτικές για τον τόπο, ευτελισμού της πολιτικής, απόρροια προσωπικών φιλοδοξιών και τακτικισμών των τοπικών ταγών.

Περί του Νοσοκομείου ο λόγος, όπου αγγίξαμε για μια ακόμη φορά το παράλογο και το γελοίον του πράγματος. Διότι ο χώρο της υγείας - ιδιαιτέρως προνομιακός και αυτός για μικροπολιτική (όπως και η πρόνοια) – για πολλοστή φορά έγινε πεδίο άσκησης προσωπικών πολιτικών, με σκοπό στο τέλος να αναφωνήσουν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά το ηρωικό «κατόπιν ενεργειών μου αποφασίστηκε…»!


Το αυτονόητο σε τόσο σοβαρά ζητήματα, δηλαδή η συνεργασία και η συνεννόηση, είναι το μόνο που ποτέ δεν....

Ο φασισμός ''κατακτά'' τη Μακεδονία ! Ξυπνήστε ρε !


Ο φασισμός κατακτά με γοργά βήματα τη Μακεδονία

Πληθαίνουν τα σημάδια εκφασισμού της κοινωνίας στη Μακεδονία. Φασιστικές ομάδες κρετίνων, επιτίθενται σε θεσμούς και μνημεία κατά συρροήν, με την ανοχή -αν όχι τη συνενοχή- του γελοίου, ανύπαρκτου ελληνικού κράτους. 

Μετά τις μπογιές στον ήλιο της Βεργίνας στη Θεσσαλονίκη, τους βανδαλισμούς δεκάδων εκκλησιών από ομάδες....
....

Χάρρυ Κλυνν : Ξυπνήστε ρέεεε και πάρτε τους στο κυνήγι



Harry Klinn
Στην Κυβέρνηση τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να πλησιάζουν τα CDS, τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τον Γεωγίου (καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ) τις καταγγελίες Κουσελά για ύπαρξη λίστα φοροφυγάδων, , τον Σπινέλη (ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που...

Οι δύο δρόμοι ! Πρό των ευθυνών μας ή πρό του Ολέθρου μας ;



Δύο δρόμοι: της ευθύνης και της αναισθησίας. 
Ο δύσκολος και ο εύκολος. Οι ίδιοι δρόμοι για τον καθένα παντού και πάντα για το καθετί. Δυό δρόμοι, εξίσου για το σύνολο και το άτομο. Μιά απόφαση για την επιλογή.


Το έθνος μας πήρε τον εύκολο δρόμο, μια συνιστώσα για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά, ακόμα και όσους  τραβούσαμε στον βίο μας το σκοινί στην αντίθετη κατεύθυνση. Φανερά δεν το τραβήξαμε ούτε γερά ούτε αρκετά. Ήτανε περισσότεροι οι απέναντι, δεν μπορέσαμε να τους πάρουμε με την μεριά μας, ούτε αυτό πράξαμε καλά.

Η κατηφόρα έφτασε στο τέρμα της. Αλλη κατηφόρα δεν φαίνεται να υπάρχει για να μεταθέσει τις ευθύνες μας,  μόνο γκρεμός και η ανηφόρα που δεν πήραμε ποτέ. Μια ανηφόρα πολύ μακρύτερη απο αυτήν που ποτέ δεν τραβήξαμε γιατί πέσαμε πολύ χαμηλά. Τώρα ή θα ανεβούμε ή θα γκρεμιστούμε.

Συνηθισμένοι στην ραστώνη και την κραιπάλη μάθαμε στην εθελοτυφλία και τον ατομισμό, η καταστροφή δεν θα μας....

H Κύπρος έχει προεδρική δημοκρατία ! Εμείς τι έχουμε ;




Ευτυχώς που η Κύπρος έχει προεδρική δημοκρατία…

Ευτυχώς λοιπόν που η Κύπρος έχει προεδρική και όχι κοινοβουλευτική δημοκρατία και έτσι δεν μπόρεσαν οι πολιτικοί αντίπαλοι του προέδρου Χριστόφια, να τον «φάνε» εξ αιτίας του περιστατικού της γνωστής έκρηξης στην ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». Τότε, όπως θα θυμάστε είχε ξεσηκωθεί ολόκληρη η αντιπολίτευση και ζητούσε την παραίτηση του κ. Χριστόφια, καθώς και την ποινική τιμωρία του.

Σήμερα ο αριστερός (αριστερός δεν αναλαμβάνει ποτέ την εξουσία σε κοινοβουλευτικές δημοκρατίες) κ. Χριστόφιας, υπέγραψε και καθόρισε ΑΟΖ, με το Ισραήλ, έκανε τις κατάλληλες....

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Α, ρε Πάνο. Πάλι φωτιές βάζεις…



Ένα “μυστήριο” μήνυμα έστειλε ο Πάνος Καμμένος μέσα από το twitter του, με αποδέκτη και τον Λουκά Παπαδήμο.
 
Σημαντικό στοιχείο αναφοράς είναι η παραίτηση των δυο οικονομικών εισαγγελέων Μουζακίτη και Πεπόνη, αλλά και η υπόθεση των CDS, που διαχειρίζονταν οι δυο εισαγγελείς.
Συγκεκριμένα γράφει:.....

Ο Πατριάρχης Ρωσίας Κύριλλος πρός τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας


Ο Πατριάρχης Ρωσίας Κύριλλος ζήτησε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας την απελευθέρωση του Εφραίμ.

Ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας ζήτησε σήμερα, από τoν Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, να απελευθερώσει από την φυλακή τον ηγούμενο Εφραίμ, επικεφαλή της Μονής Βατοπεδίου στο Άγιο Όρος, λόγω κατηγοριών για απάτη σε μια συμφωνία ανταλλαγής γης, αναφέρει το RIA Novosti
"Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας  για την κοινή θλίψη μας και να ζητήσω την αποφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ από τη φυλακή" δήλωσε ο Πατριάρχης Κύριλλος της Μόσχας και Πάσης Ρωσίας.
Ο Κύριλλος είπε....

Ρωσία και Ισραήλ, "Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο» στην Ελλάδα



Ρωσία και Ισραήλ : «Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες» νότια της Κρήτης !

Ρωσία και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ  ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεκινήσουν ΆΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να περιμένουν τα χρονοβόρα αποτελέσματα των ερευνών του ΥΠΕΚΑ, αφού όπως ισχυρίζονται, "Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο». 
 
«Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες» δήλωσαν τόσο η Gazprom και η Rosneft, όσο και η ισραηλινή Delek, αφού έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και θεωρούν ότι από την στιγμή που αναλαμβάνουν αυτές το ρίσκο της γεώτρησης σε σημεία που θα επιλέξουν αυτές, δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το «πράσινο φως» για να....

Δεν γίνεται ! Κάτι μας.... ετοιμάζουν !


Κάτι μας ετοιμάζουν… με τα δελτία πλύσης εγκεφάλων !

Δεν μπορεί. Κάτι τρέχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας… Πάλι πολλά και, για μερικούς, αξιόλογα γεγονότα ήρθαν να κατακλύσουν τη ζωή μας και το μυαλό μας αλλά φυσικά και να μας "αποπροσανατολίσουν" για μια ακόμα φορά.

Χωρίς να παίρνουμε μία θέση υπέρ ή κατά, κάθε φορά που όχι και τόσο σπουδαία περιστατικά "ρέουν" με αφθονία στη τρέχουσα επικαιρότητα, κάτι μας σερβίρεται στη συνέχεια που είναι απείρως πιο σημαντικό από τα ήδη αναμασημένα από τα μέσα συμβάντα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, για μερικά μόνο από όσα βλέπουμε στα δελτία των ειδήσεων:

x Πολύς ο ντόρος με τον Εφραίμ και μάλιστα χωρίς αντίκρισμα αφού προφυλακίζεται ο ένας εκ των συμβαλλομένων ενώ οι άλλοι, γνωστοί και με ονοματεπώνυμο, παραμένουν ελεύθεροι. Οι χριστιανοί και οι...

Θα γίνει της....αναλήψεως




Ο Ηγούμενος Εφραίμ, μπορεί ανά πάσα στιγμή, όποτε το θελήσει να .....δραπετεύσει από τον Κορυδαλλό

Οδηγήθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού, ο Ηγούμενος Εφραίμ.
Έτσι ηρέμησαν για λίγο, εκεί στον ΑLPHA, οι δημοσιογραφούντες πρωτοσπαθάριοι της καθάρσεως και θεματοφύλακες των Ιερών και Οσίων του Έθνους μας. 
Ο αγώνας τους επιτέλους δικαιώθηκε.

Μεταφέρθηκε λοιπόν στην φυλακή ο Εφραίμ, με «τιμητική συνοδεία» 6 οχημάτων και δύο δικύκλων της αστυνομίας, ώστε να αποφευχθεί το
ενδεχόμενο απαγωγής του από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, με την συνδρομή τάγματος μοναχών του Αγίου Όρους, του παπά- Τσάκαλου και της κυρίας Λουκά.

Επειδή όμως μου αρέσει να σπέρνω ζιζάνια, θα γράψω κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους των ΜΜΕ και ιδιαιτέρως του....

Της Δικαιοσύνης το κάγκελο....




Είμαι περίεργος αν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων θα φιλοτιμηθεί να στηρίξει με ανακοίνωσή της, τους δύο παραιτηθέντες οικονομικούς εισαγγελείς, οι οποίοι κατήγγειλαν παρεμβάσεις στο έργο τους.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση στήριξης προς τους Εφέτες που αποφάσισαν την προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ.

Είμαι περίεργος αν το συνδικαλιστικό όργανο των δικαστικών θα κρίνει ότι οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης είναι δικαστικοί λειτουργοί «εγνωσμένου κύρους, ήθους και επιστημονικής κατάρτισης»

Εκτός αν όσοι εισαγγελείς αντιστέκονται στις πιέσεις και δεν δέχονται παρεμβάσεις στο έργο τους, είναι ξένα σώματα και....

Τούρκικος δάκτυλος πίσω από τις φωτιές ; "Αν κάναμε λάθος, ερευνήστε".......



Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση της αποκάλυψης από το στόμα του τούρκου πρώην πρωθυπουργού, κ. Μεσούτ Γιλμάζ, για την πρόκληση δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα από μέλη της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών στην περίδο από το 1995 έως το 1997. 

Η τουρκική εφημερίδα "Μπίργκιουν" στο σημερινό της φύλλο, επανέρχεται στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ περί εμπρησμών στην Ελλάδα από πρόσωπα που χρηματοδοτούντο μέσω μυστικών κονδυλίων της τουρκικής κυβέρνησης, γράφοντας πως ο συντάκτης της συνέντευξης δηλώνει "είμαι πολύ σίγουρος για το τι είπε ο Γιλμάζ", αλλά ταυτοχρόνως προκαλεί την επίσημη τουρκική πολιτεία να διερευνήσει το αληθές ή μη των όσων.....

O ΛΑ.Ο.Σ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση



Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση Παπαδήμου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, οποίος, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι δεν πρόκειται να σωθεί ο τόπος με το να παίζουν κάποιοι το «κρυφτούλι».

«Εάν δεν βγουν μπροστά οι άλλοι δύο εταίροι, πολύ φοβούμαι ότι «ναρκοθετείται» η όλη προσπάθεια. Αυτό θα με προβληματίσει πολύ κατά πόσο θα συμμετέχω πλέον», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Επίσης τάχθηκε εμμέσως υπέρ ενός ανασχηματισμού με ένα νέο κυβερνητικό σχήμα πιο μικρό, σφικτό και ευέλικτο, για να είναι πιο αποτελεσματικό, ενώ επιτέθηκε στη ΝΔ, ζητώντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της. «Η ΝΔ ή πρέπει να μπει και να συμμετέχει ενεργά στη.....

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Εισαγγελείς : Δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ’ υπαγόρευση



Με αυτά τα λόγια οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, επικαλούμενοι παρεμβάσεις, προσκόμματα και αγκυλώσεις στο έργο τους, όπως η υπόθεση των CDS, του φουσκώματος του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ, την παραίτηση Σπινέλλη και πολλά ακόμα άλλα καίρια σκοτεινά ζητήματα.
 
Μάλιστα, ο ήρωας Ηπειρώτης Γρηγόρης Πεπόνης είχε αρνηθεί να μπει στο αρχείο και η υπόθεση της Proton Bank.

Η επιστολή παραίτησης:
«Παρά το γενικότερο αρνητικό κλίμα και με πλήρη επίγνωση της ιδιάζουσας σχέσης μεταξύ της νεοελληνικής πραγματικότητας και του εν Ελλάδι αναπτυσσόμενου οικονομικού εγκλήματος, αποδεχτήκαμε ασμένως τον διορισμό μας, εμφορούμενοι από.....

Ο Γιώργος δεν θέλει να φύγει ! Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στη δυναστεία των Παπανδρέου



Το ΠΑΣΟΚ είναι δημιούργημα του Ανδρέα Παπανδρέου, χωρίς τον οποίο, όλους αυτούς που σήμερα προβάλλονται ως σοσιαλιστικοί πολιτικοί αστέρες και μέλλοντες σωτήρες του τόπου, δεν θα τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους, όπως είχε πει και κάποιος άλλος, που είχε γνώση προσώπων και πραγμάτων. 

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν ήταν, είναι και θα είναι, ένα προσωποπαγές κόμμα που ανήκει στη δυναστεία των Παπανδρέου. Ο κορμός του κόμματος αυτού είναι καθαρά Παπανδρεϊκός. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, κληρονόμος της δυναστείας, συνιδρυτής άλλωστε, μαζί με τον πατέρα του, αυτού του κόμματος.  

Εμείς εκτιμούμε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν θέλει (και πολλοί άλλοι στη θέση του το ίδιο θα έκαναν),  να φύγει από την....

Έβρος: Άγρια δολοφονία γιαγιάς με σφυρί


Τα φρικτά εγκλήματα συνεχίζονται αφήνοντας τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας έρμαια μίας νεοοθωμανικής κατοχής. 

Είναι ασύλληπτο το κράτος του ΠΑΣΟΚ να ασχολείται με τον Εφραίμ την ώρα που έχει εγκαταλείψει την κοινωνία στο έλεος ανθρωπόμορφων κτηνών. 

Ο κύριος Παπανδρέου και η συμμορία του πρέπει να λογοδοτήσει για την συνεχιζόμενη εθνοκτονία.

Το στυγερό έγκλημα, έγινε στο χωριό Ταύρη του Έβρου, το βράδυ της Δευτέρας (26-12-2011), αλλά αποκαλύφθηκε το μεσημέρι. Οι γείτονες της 85χρονης, της τηλεφωνούσαν, χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού της, αλλά δεν έπαιρναν απάντηση και ανησύχησαν.

Το μεσημέρι, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η άτυχη γιαγιά, βρισκόταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο....

Υπόθεση Εφραίμ. Μαθήματα δημοσιογραφίας από την Kατερίνα Ακριβοπούλου


Kατερίνα Ακριβοπούλου : Η απόφαση για προφυλάκιση του Εφραίμ προκαλεί σπέκουλες και πολιτική-διπλωματική ένταση ..(Βίντεο-video)
Μαθήματα δημοσιογραφίας, ολοκληρωμένης προσέγγισης και συμπυκνωμένης αλήθειας σε 2 λεπτά, έδωσε για μια ακόμα φορά η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου. 
Κανένας δεν θα μπορούσε  να πει τα πράγματα καλύτερα, για το Βατοπαίδι, από την Κατερίνα Ακριβοπούλου..
Δείτε το βίντεο.....

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ΄΄απολογείται΄΄ ;




Ο διασυρμός στην συνείδηση των Ελλήνων, της δικαιοσύνης μετά την απόφαση για τον Εφραίμ δείχνει ότι ο κατήφορος δεν έχει τέλος.
Δεν ξέρω αν είναι αθώος ή ένοχος, δεν είναι αυτό το θέμα, αν είναι ένοχος όταν δικαστεί ας....

Τρέμουν την λαϊκή ετυμηγορία



Ζούμε στιγμές απίθανου και ανεκδιήγητου πολιτικού ‘’κάλλους’’…Είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ η επιθυμία ΚΑΠΟΙΩΝ, εντός και εκτός Ελλάδας, για παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου.


Πρώτα απ’όλα οι ξένοι δανειστές. Επιθυμούν, ΔΙΑΚΑΩΣ, την παραμονή μιας τέτοιας κυβέρνησης. Οι λόγοι γνωστοί και να μην κουράζω.

Κατόπιν,μέσα στην Ελλάδα,τα κόμματα του μνημονιακού μπλοκ. Ο πασοκισμός,τα κόμματα των Καρατζαφέρη-Μπακογιάννη και οι ‘’αριστεροί εκσυγχρονιστές’’ του κόμματος Κουβέλη. Όλοι οι παραπάνω γνωρίζουν άριστα πως οι εκλογές θα τους σαρώσουν…Γι’αυτό,σαν ‘’το διάολο με το λιβάνι’’,ξορκίζουν,συνεχώς,κάθε ιδέα προσφυγής στις κάλπες.

Στη συνέχεια,η διαπλοκή,που μέσω των παρεμβάσεών της από τα ελεγχόμενα κανάλια και εφημερίδες της,θέλει τη διατήρηση του.....

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Σε κρατητήριο της Αστυνομίας - Αθήνα ο Εφραίμ. Αύριο στον Κορυδαλλό


Το πρωί θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Τρίτης ο Εφραίμ, αφού πρώτα παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα εφετών και έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που αφορούσαν το ένταλμα σύλληψης του ηγούμενου της μονής Βατοπεδίου.

Το πρωί θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Εφραίμ δεν υπέβαλλε κανένα απολύτως αίτημα.

Δείτε την άφιξη του ηγούμενου της μονής Βατοπεδίου στο Εφετείο. 






«Δεν λυπούμαι για τη δική μου ταλαιπωρία. Εγώ μοναχός είμαι και θα τα υποστώ όλα. Λυπούμαι βαθύτατα γιατί ταλαιπωρείται η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Από νέος Παραδόθηκα στα χέρια της.....

"Παιχνίδια" Τούρκων, μεταξύ Σάμου-Χίου !


Τούρκοι ναυαγοί προτίμησαν να …θαλασσοπνίγονται για κάμποση ώρα μέχρι να εμφανιστούν “δικά” τους μέσα διάσωσης.


Η άμεση αντίδραση της Αθήνας στην επιχείρηση έρευνας διάσωσης για τη σωτηρία Τούρκων ναυαγών,μεταξύ Χίου-Σάμου, “χάλασε” το σενάριο των Τούρκων που ήθελαν για άλλη μια φορά να εμφανιστούν “αφεντικά” του Αιγαίου,μέσω του ευαίσθητου θέματος της έρευνας διάσωσης.
“Στις 10:58 απογειώθηκε με εντολή του ΕΚΣΕΔ, ελικόπτερο Super Puma της πολεμικής αεροπορίας, για αποστολή έρευνας και διάσωσης, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, κατόπιν εκπομπής σήματος κινδύνου την 10:55 του, υπό τουρκική σημαία, φορτηγού πλοίου DOGU HASLAMAN. Το πλοίο βρισκόταν σε ....

Ας γελάσουμε και λίγο ! Δείτε τι έλεγε ο Καρατζαφέρης για τον γέροντα Εφραίμ




Ένας καλόγηρος έκανε μαντάρα την Ελλάδα 22-10-2008
Αργότερα :  Άγιε Πατέρα
και αργότερα...........video....δείτε.....

Βρέθηκαν αποθέματα μεταλλευμάτων χρυσού στο Κιλκίς, αξίας 1,5 δισ. ευρώ !


Χρυσός αξίας 1,5 δισ. ευρώ στο Κιλκίς

Σε δημόσιο Διεθνή ανοικτό Πλειοδοτικό Διαγωνισμό για το Δημόσιο Μεταλλευτικό Χώρο που περιλαμβάνεται στις  περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας στο νομό Κιλκίς προχωράει το υπουργείο ΠΕΚΑ με στόχο τη συμβολή του Ορυκτού Πλούτου στην εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια,

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο συγκεκριμένο χώρο, εκτιμάται ότι τα αποθέματα μεταλλευμάτων χρυσού, χαλκού και άλλων μεταλλευμάτων είναι της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ σε αξία περιεχόμενων μετάλλων. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ, κ. Γιάννης Μανιάτης: 
"Ο ορυκτός πλούτος της χώρας αποτελεί βασικό....

«Ως επί ληστήν ήλθαν, βαλείν χείρα» επί του Ηγουμένου, Γέροντος Εφραίμ



....Πάνοπλοι Αστυνομικοί, παρέμειναν έξωθι της πύλης, την νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων, δίκην ομάδος Σαρακηνών Πειρατών, που πολιορκούσαν, εκ νέου, το Μοναστήρι μας, όπως προ πολλών αιώνων….

1.- Η κοινή γνώμη της πατρίδας μας και η Διεθνής Χριστιανική Κοινότητα, με έκπληξη πληροφορήθηκε την έκδοση απόφασης τινός, του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, δυνάμει της οποίας, διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή κράτηση του Ηγουμένου 
 
της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 282 παράγραφος 3 του Κώδικος Ποινικής Δικονομίας.
2.- Πρόκειται περί βουλεύματος, που επέλυσε τη διαφορά, μεταξύ της Ανακρίτριας της Υπόθεσης και του κ. Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών, ο οποίος ήτο αντίθετος στην ως άνω προσωρινή κράτηση.
3.- Η απόφαση «διέρρευσε» στο κοινό, μέσω του ΙΝΤΕRNET, γύρω στις 4 μ.μ. ώρα Ελλάδος, της Παρασκευής 23-12-2011 και ακολούθως έγινε γνωστή την 24-12-2011 από την τηλεόραση (γιατί ο έντυπος τύπος είχε ήδη ενημερωθεί, μέχρι και τα νέα – ειδήσεις της Παρασκευής πρωϊας 23-12-2011).
4.- Και δεν πρόφθασε να στεγνώσει η μελάνη, στο περίεργο αυτό Βούλευμα, σε χρόνο μηδέν, ήδη το.....

Αποκλειστικό. Γέροντας Εφραίμ : Αδίκως οδηγούμαι στη φυλακή



«Είμαι μοναχός και από την αρχή της ζωής μου παρέδωσα την ύπαρξη μου στα χέρια της Παναγίας.» φέρεται να είπε ο ηγούμενος Εφραίμ  σε μοναχούς που τον συνάντησαν για να πάρουν την ευχή του, σύμφωνα με πληροφορίες του agioritikovima.gr
 

«Μέρος του πιστού λαού σας βλέπουν ως ομολογητή που άδικα οδηγείστε στη φυλακή», του είπαν ορισμένοι μοναχοί.

Σχολιάζοντας  ο γέροντας Εφραίμ είπε, «Από νέος  Παραδόθηκα στα χέρια της Παναγίας και πάλι εκεί που πάω  παραδίνομαι στα.....

Ο Γιλμάζ-Τούρκος-πάει να να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα !


Η ιστορία της Τουρκικής κωλοτούμπας:  Από τον ηθοποιό Αττίλα στον “ηθοποιό” Γιλμάζ!

Κάθε φορά που τους πιάνει κρίση ειλικρίνειας, ανασκευάζουν μετά τον σάλο που προκαλούν οι δηλώσεις τους.

Το ίδιο είχε γίνει και με τον Τούρκο ηθοποιό, ο οποίος είχε δηλώσει δημοσίως ότι είχε σκοτώσει δέκα ανθρώπους στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, που μετά το σάλο που προκλήθηκε ανασκεύασε τις δηλώσεις του.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με τον Γιλμάζ, αποδίδοντας τις δηλώσεις του σε κόντρα με την...

Πανικός στις εφορίες με τις καταθέσεις πινακίδων αυτοκινήτων


Καταθέτουν μαζικά τις πινακίδες των ΙΧ!

Πανικός γίνεται στις εφορίες από κόσμο που σπεύδει να καταθέσει τις πινακίδες των ΙΧ τους.

Το κίνημα γίνεται όλο και πιο μαζικό, αφού οι έκτακτες εισφορές, η εκτίναξη στις τιμές των καυσίμων, τα ασφάλιστρα και τα τέλη κυκλοφορίας που έχουν πάρει την ανιούσα για μια ακόμα φορά, ο φόρος 5% στα αυτοκίνητα πάνω από 2.000 κυβικά, βάζουν φωτιά στην τσέπη των οδηγών.


Αν το συνδυάσουμε με την αύξηση της ανεργίας και τις συνεχείς μειώσεις μισθών τότε το μείγμα γίνεται όλο και πιο εκρηκτικό.

Πονοκέφαλος έχει δημιουργηθεί στο.....

Μιλαμε για πολυ θρασος ! Αλλα καλα εκαναν αφου ειμαστε μα@@κες !



....Η λίστα με τις 41 Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, Νομικά Πρόσωπα και Αυτοτελείς Υπηρεσίες, που δημιουργήθηκαν από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι το Μάιο του 2011, αλλά και οι νέες κρατικές δομές:

1. Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Υπουργείο Εσωτερικών
Π.Δ. 11 (ΦΕΚ Α’ 15, 16.02.2010) 2 θέσεις Ειδικών Συμβούλων, 3 θέσεις Διοικητικών, 215.000 ευρώ/έτος.
2. Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής
Ν. 3818 (ΦΕΚ Α’ 17, 16.02.2010) 2 θέσεις Ειδικών Συμβούλων, 200.000 ευρώ/έτος + 160.000 ευρώ εφάπαξ.
3. Γενική Γραμματεία Τουρισμού στο....

Γνωρίζει και η ΕΥΠ, για το ποιοι έβαζαν φωτιά στην Ελλάδα;



Τα μυστικά τουρκικά κονδύλια την περίοδο της πρωθυπουργίας Τανσού Τσιλέρ, προορίζονταν για δολοφονίες Κούρδων και για εμπρησμούς Ελληνικών δασών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιργκιούν ο Γιλμάζ αναφέρθηκε στη χρήση των μυστικών κονδυλίων εκείνης της περιόδου και έκανε λόγο για αναφορά στην οποία “πέραν των κρατικών μυστικών όλες οι πληροφορίες υπάρχουν στην αναφορά. Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες αγνώστων δραστών δεν υπάρχει κάποιο εμπόδιο”,είπε!
Συγκλονίστηκε λοιπόν, η ελληνική κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ότι από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον της Ελλάδας. Κι όμως. Ήταν γνωστό ότι πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές, βρίσκονταν Τούρκοι πράκτορες και παρακρατικοί που χρηματοδοτούνταν από την “μητέρα Τουρκία”.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες το γνώριζαν αυτό, εδώ και χρόνια. Και μάλιστα, το πρώην στέλεχος της....

Δείτε Εζέλ εσείς κουτόφραγκοι…


20111227-071839.jpgΗ Valerie Boyer, η βουλευτής του γαλλικού UMP,η οποία πρωταγωνίστησε στην υπόθεση της ποινικοποίησης της άρνησης της γενοκτονίας των Αρμενίων, δέχθηκε απειλές θανάτου και βιασμού!

Η ιστοσελίδα της έγινε στόχος φανατικών Τούρκων “χάκερς” και ήδη η...

Γιώργος Παπανδρέου : Θα παραμείνω, λοιπόν, ενεργός αλλά το πώς δε θα το απαντήσω ακόμη



Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε πολιτικές δυνάμεις εντός αλλά και εκτός του κόμματος του.
 
Λίγες μόλις ώρες πριν την αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθήσει παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών, ο κ. Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «PRI’s The World» ξεκαθαρίζει ότι θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες: «Σε όλη μου την πολιτική ήμουν ενεργός, και πριν μπω στην πολιτική και αφού μπήκα. Θα παραμείνω, λοιπόν, ενεργός αλλά το πώς δε θα το απαντήσω ακόμη».

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στην απόφαση για δημοψήφισμα ξεκαθαρίζοντας ότι εμμένει στην....

Τι κρύβεται πίσω από την προφυλάκιση Εφραίμ ;



   ......Αν το υπό κατάρρευση σύστημα φαντάζεται ότι η προφυλάκιση ενός ηγουμένου  θα το σώσει, γελιέται.....

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής προέβη στην ακόλουθη δήλωση :   
 
Δεν μπορεί ο Εφραίμ να είναι το άλλοθι  Πολιτείας και Δικαιοσύνης  για την ανικανότητα τους επί τόσα χρόνια να συλλάβουν και τιμωρήσουν,  ένα έστω, φυσικό αυτουργό της  Κλεπτοκρατίας και της δημόσιας  Διαφθοράς.
   Πότε έχει ξαναγίνει να μην αγγίζονται οι φυσικοί αυτουργοί και...
να την πληρώνουν οι ( υποτιθέμενοι ) ηθικοί αυτουργοί
Ο χρόνος και ο τρόπος του συμβάντος προκαλεί....

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ποιoς χουφτώνει κάθε μέρα την Ελένη Μενεγάκη ;



Στις «ορέξεις» ενός άνδρα υποκύπτει καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη, που αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της ότι ο εν λόγω κύριος την χουφτώνει καθημερινά, ακόμα και σημεία του σώματός της που δεν πρέπει! 

«Πιάνει από εδώ, πιάνει από εκεί κάθε μέρα! Καμιά φορά πιάνει και εκεί που δεν πρέπει», είπε η παρουσιάστρια και σηκώθηκε για να μας δείξει το «εκεί που δεν πρέπει». Πού είναι αυτό; Στην…πίσω όψη! 

Ο άντρας που χουφτώνει κάθε μέρα την Ελένη δεν είναι άλλος από τον… floor manager (μα που πήγε το μυαλό σας;), Γιώργο Ασημινάκη!Μάλιστα, όταν πιάνει εκεί που δεν....

Τα κέρατα τα βλέπεις, Αντωνάκη ;


Ήταν ένα ζευγάρι στον ζωολογικό κήπο και πάνε στους ελέφαντες: Ρωτά η Γεωργία τον ξεναγό: 
- Πόσο διαρκεί η σεξουαλική πράξη του ελέφαντα; 
- 40 λεπτά, λέει ο ξεναγός. 
- Το ακούς Αντωνάκη; ρωτάει η Γεωργία τον άντρα της. Και στα υπόλοιπα ζώα η γυναίκα κάνει την ίδια....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat