Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Οι Γερμανοί ξανάρχονται ! Αυτή τη φορά για να μας '' σώσουν ''


Όλο και πιο συχνά ακούω απόψεις σύμφωνα με τις οποίες είναι καλό που «έρχονται οι Γερμανοί για να μας σώσουν». Ότι ερχόμενοι θα μας βάλουν σε τάξη. Θα κτυπήσουν την διαφθορά και θα δώσουν νέα πνοή στην οικονομία. 

Οι απόψεις αυτές είναι βαθιά λανθασμένες ως προς την ιστορία, τα ελληνικά και γερμανικά συμφέροντα, τους στόχους των γερμανών και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επιλογών που προωθούν με τους ντόπιους συνεργάτες τους. Οφείλω δε, εξαρχής, να διευκρινίσω ότι όταν ομιλώ για γερμανούς και γερμανικά συμφέροντα, δεν αναφέρομαι στον μέσο γερμανό. 

Στην προοδευτική και αγωνιζόμενη Γερμανία. Στα συνδικάτα και την διανόηση αυτής της χώρας που στέκουν αλληλεγγύη με το δράμα της Ελλάδας. Που η κυβέρνησή της κατάφερε ένα πρόβλημα να το κάνει.....

Αναγκαίες οι εκλογές όσο το δυνατόν γρηγορότερα



 
Γράφει ο  Χρυσόστομος-Ρόδος
Σαν  Έλληνας πολίτης έχω το δικαίωμα να εκφράσω την άποψή μου. Δεν ανήκω σε κόμμα και δεν εκφράζω κανένα παρά μόνο τον εαυτόν μου. Είμαι λύκος  χωρίς καμία απόχρωση. 

Παρακολουθώ εδώ και μήνες αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου και με πολύ σκέψη, καταλήγω σε κάποια προσωπικά συμπεράσματα.
Η σημερινή πολιτική ηγεσία είναι ανίκανη και ανήμπορη να διαχειριστεί τις τύχες των πολιτών της. Το δείχνουν τα αποτελέσματα των ενεργειών της.  Τα γράφουν οι ειδικοί.
Έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία. Δε χαίρει της νομιμοποίητης των πολιτών. 

Οι εκλογές της  4ετίας θα είχαν νόημα όταν οι αποφάσεις τους ήταν συνακόλουθες των .....

Τελείωσαν οι λαγοί απ’ το μανίκι ! Έρχεται το τέλος !

 

 Μάρκος Μουζάκης. “Είναι πλέον εθνικό καθήκον η πάλη για το ξωπέταγμά τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας…”


** Δεν τα ‘χει ξαναζήσει η δόλια πατρίδα όλα τούτα που βιώνει

με την κατοχική κυβέρνηση του ΓΑΠ! Τη χειρότερη κυβέρνηση που ‘χει γνωρίσει ο τόπος μετά τη μεταπολίτευση, για να μην πάμε πιο πίσω!

** Τούτοι οι μοιραίοι άνθρωποι, όργανα άλλων, εξωχώριων και εγχώριων νταβατζήδων, οδηγούν τις εξελίξεις σε εθνικό διχασμό, την πατρίδα σε ξεπούλημα, το λαό σε εξανδραποδισμό, την κοινωνία σε πλειστηριασμό! Ολετήρες, κινούμενα πολιτικά πιόνια στη σκακιέρα της διαπλοκής, του ξεπουλήματος, της δήωσης, της των πάτων διάλυσης!

** Είναι πλέον εθνικό καθήκον η πάλη για το ξωπέταγμά τους, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Μετά την Ύβριν, πρέπει να ‘ρθει η.....

Το HΛΙΟΣ "καίει" την κυβέρνηση - Δεύτερο κατοχικό δάνειο!






Δεσμεύονται  τα έσοδα από το ΗΛΙΟΣ, να πάνε για αποπληρωμή του δανείου.

Ανατριχίλα προκαλεί το άρθρο 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής που αναφέρεται στο πως θα εξοφληθεί το ελληνικό χρέος. 
Για πρώτη φορά ένα ελεύθερο (τυπικά τουλάχιστον) κράτος δέχεται να εκχωρεί όλα τα έσοδά του από ένα τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ στους δανειστές του, να έχουν οι δανειστές του τον απόλυτο έλεγχο, την τιμολόγηση, την πώληση και την αγορά και να μην μπορεί ούτε μία κιλοβατώρα από αυτό το τεράστιο έργο να απορροφηθεί από την εγχώρια αγορά!
Σε άλλες εποχές όποιος υπέγραφε τέτοιο κείμενο τον περίμενε το εδώλιο του δικαστηρίου με την κατηγορία της.....

Καταγγελία Δημάρχου : Οι φωτιές στην Πεντέλη ήταν '' χειρουργικές ''



Είναι απίστευτες οι καταγγελίες του Δημάρχου που καταγγέλει ότι οι φωτιές του 2009 ήταν “χειρουργικές” προκειμένου να καεί για τρίτη φορά η καμμένη περιοχή ώστε η φυσική της αναδάσωση να είναι αδύνατη.
 
Ο Δήμαρχος αποκάλυψε ακόμα και τα όρια της περιοχής που κάηκαν και προσφέρονται κάλλιστα για business με.....

Γαλλική εφημερίδα : "Η συμμορία της Μέρκελ κέρδισε τη μάχη όχι όμως τον πόλεμο"



Οι ηγέτες της Ευρωζώνης συμπεριφέρθηκαν απέναντι στους τραπεζίτες "όπως στα πιο ωραία μαφιόζικα φιλμ" γράφουν οι "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" στη γερμανική τους έκδοση.

Νέα φάση αβεβαιότητας και αναμονής άρχισε με την προχθεσινή απόφαση των ηγετών της Ευρωζώνης για "κούρεμα" κατά 50% των ελληνικών ομολόγων που βρίσκονται στα χέρια ιδιωτών - δηλαδή ιδιωτικών τραπεζών, ασφαλιστικών ταμείων, ασφαλιστικών εταιρειών, ιδρυμάτων διαχείρισης κεφαλαίων κ.λπ.
Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος θα μειωθεί κατά 50% και από 360 δισεκατομμύρια ευρώ που είναι θα γίνει μόνο 180 δισεκατομμύρια. 

Ούτε κατά διάνοια δεν θα συμβεί αυτό επειδή ομόλογα αξίας τουλάχιστον 160 και ίσως 200 δισεκατομμυρίων ευρώ θα....

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Το Ερωτοδικείο ! Η "δικαστής" Βίκυ Μιχαλονάκου




Η "δικαστής" 
Βίκυ Μιχαλονάκου

Μια εκπομπή που αποτέλεσε κατηγορία από μόνη της στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ήταν το Ερωτοδικείο. Ένα πρόγραμμα που έκανε πιο ερωτικά τα βράδια των τηλεθεατών με δικαστή τη Βίκυ Μιχαλονάκου. Το Cosmo.gr ταξίδεψε μαζί της στο χώρο των ψευδαισθήσεων...



Το Ερωτοδικείο αποτέλεσε “καινοτομία” για την ελληνική τηλεόραση, ένα πρόγραμμα που δίχασε καθώς άλλοι το αγάπησαν και άλλοι το αντιπάθησαν. Εκεί, άνθρωποι περιθωριοποιημένοι με ιδιαιτερότητες πήγαιναν και αποκάλυπταν τις πιο ενδόμυχες σκέψεις του μυαλού τους. Το Ερωτοδικείο συζητιέται μέχρι σήμερα ακόμα και από ανθρώπους που τότε δεν είχαν ιδέα τι θα πει έρωτας και έπαιζαν με τα παιχνίδια τους.

Παρουσιάστρια η Βίκυ Μιχαλονάκου. Με φωνή που σε προκαλούσε να μιλήσεις για την ερωτική σου ζωή και τις φαντασιώσεις σου. Με λεξιλόγιο που θα ζήλευαν αρκετοί. Με παρουσιαστικό που κάθε άλλο παρά σε....

Παραλάβατε δημοκρατία, θα παραδώσετε προτεκτοράτο





Ο έντονα αποδοκιμασθείς κ. Παπούλιας στην επέτειο του ΟΧΙ στη Θεσσαλονίκη, εξεμάνη κατά των οπως καί τα καθεστωτικά ΜΜΕ.Ετσι παρουσίασαν την ολοένα αυξανόμενη πανελλαδική οργή κατά της βάρβαρης και αντικοινωνικής κυβερνητικής πολιτικής πού θέλει να καταδικάσει στην εξαθλίωση και την υποδούλωση τη χώρα.

Ως προσβολή ή και βεβήλωση της εθνικής επαιτείου χαρακτηρίστηκαν από άλλους καθεστωτικούς οπαδούς οι αποδοκιμασίες και η κακήν-κακώς αποχώρηση των πολιτικών υπαλλήλων της τρόίκας.
Αλλά εάν κάποιοι βεβήλωσαν το ΟΧΙ ΤΟΥ 1940 ήταν η παρουσία των θρασσύτατων αυτοαποκαλούμενων μας, πού παραμονή της μεγάλης επετείου έδοσαν τα κλειδιά της χώρας σε.....

Γερμανοί δημοσιογράφοι : “ Έλληνες μηνύστε τους δανειστές σας !”

 

Αν ήμουν Έλληνας θα είχα μηνύσει τους δανειστές μου και το βράδυ θα κατέβαινα στο Σύνταγμα για να διαδηλώσω μπροστά στο Κοινοβούλιο

Δεν περίμενα ποτέ Γερμανοί να δουν πραγματικά τι συμβαίνει στην Ελλάδα και να αναγνωρίσουν πόσο άδικα είναι όλα αυτά τα μέτρα που λαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση. Μας έχουν συνηθίσει αλλιώς, τους έχουμε δει να λοιδορούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, αυτή τη φορά όμως τι και αν οι συντάκτες του Focus επιμένουν να στρέφονται εναντίον μας, οι συντάκτες της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt αναφέρουν πως αν ήταν Έλληνες θα έκαναν μήνυση στους δανειστές!

Οι Γερμανοί αναφέρουν μεταξύ άλλων: “Η Ελλάδα είναι μια εξαντλημένη χώρα, που υποφέρει από ένα διπλό βάρος: το χάος του χρέους που η ίδια επέβαλε στον εαυτό της και την ευρωπαϊκή πολιτική διάσωσης, που κάνει τα πράγματα χειρότερα. Αν ήμουν Έλληνας θα είχα....

Δάκρυσαν οι Ευέλπιδες όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση από την παρέλαση



Ετσι γινεται!
Οι γενναιοι υπακουοντας εντολες φαινονται σε καποιους ανυπαρκτοι !
Αυτο ομως απαιτησαν οι επικριτες της αμυντικης δομης της Ελλαδος!
40 χρονια σχεδον! Διαλυοντας την!

Η ψυχη των Ευελπιδων όμως ειναι γεματη Ελλαδα!
Ειναι εδω και εχουν την δυναμη να υπερασπισουν την Πατριδα!
Φαινεται στην ματια τους!

Συγκλονιστικό βίντεο με τους Ευέλπιδες να τραγουδούν την "Μακεδονία" αμέσως μετά την εντολή να.....

Βελτίωση των σχέσεων Προέδρου Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξη ο Τσίπρας


Συνάντηση με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει αύριο Δευτέρα, στις 13:30, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η επίσκεψη του κυρίου Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο γίνεται στα πλαίσια της εξομάλυνσης της έντασης και των σχέσεων του κόμματος με τον Πρόεδρο μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, όταν και ουσιαστικά ματαιώθηκε η παρέλαση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδοκιμάστηκε από μερίδα των παρευρισκομένων.

Η οργίλη αντίδραση  του κυρίου Παπούλια και κυρίως η  στάση που τήρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας – όπως αναφέρθηκε – πολιτική κάλυψη στα.....

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Τι έκανες στον πόλεμο κύριε Πρόεδρε ;



Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας απο την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη", γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών. 

Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν θυμάται καλά την ηλικία του, καθώς σύμφωνα με το Wikipedia, ο Παπούλιας γεννήθηκε το 1929, και το 1940 ήταν 11 ετών.

Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 11 του χρόνια, είναι άλλο θέμα!

To σίγουρο όμως είναι ότι ο Παπούλιας έδωσε με επιτυχία άλλες ενδιαφέρουσες μάχες, όπως η συμβολή του στο να βγει ο Παπανδρέου από τη δύσκολη θέση για το.....

Γιατί μπαμπά ;



Χθές το πρωί λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι για να πάμε στην παρέλαση, η μικρή μου κόρη (Α’ Δημοτικού) μου έκανε μια ερώτηση, η οποία με … ξάφνιασε και με έφερε σε αμηχανία.

Μου έδειξε το πάνω μέρος από το κοντάριτης σημαίας και με ρώτησε:
“Γιατί είναι έτσι; Μου φαίνεται παράξενη. Εδώ δεν πρέπει να έχει το σταυρό”;

Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα να της απαντήσω. Να ομολογήσω ότι τη σημαιούλα δεν την αγοράσαμε εμείς. 

Μια φίλη που αγόρασε για τα παιδιά της πήρε κι άλλη μια για μας. Δεν ξέρω από....

Υπό το φως της ημέρας, οι τρύπες στο σχέδιο διάσωσης είναι ορατές


Το σχέδιο προκαλεί σύγχυση και δεν είναι πειστικό.

To σχέδιο διάσωσης της Ευρώπης..
Αυτή την εβδομάδα  η σύνοδος κορυφής υποτίθεται ότι, θα έβαζε τέλος στην κρίση του Ευρώ..Όμως  δεν έβαλε
Μπορείτε να καταλάβετε τα αυτο-συγχαρητήρια. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 27 Οκτωβρίου, μετά από μαραθώνιες συνομιλίες , οι ηγέτες της ευρωζώνης συμφώνησαν σε ένα «ολοκληρωμένο πακέτο» για να διαλυθεί η κρίση που έχει μολύνει τη ζώνη του ευρώ για δύο σχεδόν χρόνια. Προώθησαν

χρηματοδότηση σχεδιασμένη για να στηρίξει τους.....

Η Γερμανική Βουλή αποφάσισε ! Η Ελληνική Βουλή τι δουλειά έχει;


Ό,τι αποφάσισε  η Γερμανική Βουλή, όλα έγιναν αποδεκτά στην κατ΄ ευφημισμό Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, για να αποδειχθεί πλέον, το ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στην ΕΕ. 
Τώρα, εδώ στην Ψωροκώσταινα, θα πρέπει να παιχτεί το γνωστό θέατρο των διλημμάτων, των διακυβευμάτων και των πολιτικών εκβιασμών, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου οι βουλευτές του να πάνε δήθεν με «βαριά» καρδιά, να ψηφίσουν την οριστική και μόνιμη υποδούλωση της χώρας, στους Γερμανούς κατακτητές.

Πάλι θα έχουμε μελοδραματικές και δακρύβρεχτες ομιλίες από τους συνήθεις διαφωνούντες, οι οποίοι θα ορκίζονται ότι...

Το τζουκ μποξ…( του Ιορδάνη Χασαπόπουλου) μόνο.... παραγγελιές παίζει !




Εκτός από την φίμωση του Μανώλη Γλέζου, το MEGA χθες έκανε άλλη μία τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία… Περιχαρής ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, υποστήριξε πως ο λαός έκραξε τους πάντες, “ακόμα και τον Γ. Δημαρά παρόλο που είχε σηκώσει “αντιμνημονιακή παντιέρα”!

Ναι, το είπε χωρίς αιδώ ο ανεκδιήγητος δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Η παρέμβαση του Γιάννη Δημαρά στην εκπομπή βέβαια τον έκανε να χάσει το χρώμα του. Αλλά τι να περιμένεις από το τζουκ μποξ… μόνο παραγγελιές παίζει.
Ο κόσμος όμως γνώριζε την αλήθεια, ειδικά για τον Γιάννη Δημαρά που πήγε να σπιλώσει ο.....

Μια δυσάρεστη και απρόσμενη εξέλιξη


Mια εξαιρετικά δυσάρεστη και απρόσμενη εξέλιξη είχαμε πριν μερικές ώρες, εξέλιξη που αν «τριτώσει» μπορεί να έχει κρίσιμα αρνητικές παρενέργειες ακόμα και αε αυτή την θνησιγενή απόφαση του «κουρέματος» κατά 50% του ελληνικού χρέους της Συνόδου Κορυφής: 

Ο τρίτος μεγαλύτερος οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch Ratings μας βγάζει σε καθεστώς κανονικής χρεοκοπίας (!) λόγω του 50%, δεν δέχεται τον εθελοντικό χαρακτήρα δηλαδή, του «κουρέματος» και πέρα από αυτό η όλη πρόβλεψή της  για την Ελλάδα είναι «μαύρη».

Για την ακρίβεια πιο «μαύρη» δεν γίνεται: Εκτιμά ότι μετά την ανταλλαγή ομολόγων το χρέος θα διαμορφωθεί στο 142% του ΑΕΠ το 2013, ενώ για να μειωθεί στο 120% έως το 2020 εκτιμά ότι το.....

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ξύπνησαν και οι Ροδίτες ! Επεισόδια στην παρέλαση.


Επεισόδια στην Ρόδο 28-10-2011.

Επίθεση στον Σκανδαλίδη. video

Και στη Ρόδο, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ξεχείλισε η οργή των πολιτών κατά των πολιτικών και κυρίως των κυβερνόντων. (Δείτε το βίντεο)
Κοσμοσυρροή και οργή με συνθήματα και αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, είναι τα χαρακτηριστικά της 28ης Οκτωβρίου 2011 στη Ρόδο.
Η οργή των πολιτών φάνηκε από νωρίς, πριν την παρέλαση, στο άκουσμα των ονομάτων των «επισήμων» κατά την κατάθεση των στεφανιών που συνοδευόταν από γιουχαΐσματα.

Η παρέλαση άργησε να ξεκινήσει, αφού έδειχναν να δειλιάζουν οι πολιτικοί να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων. Με καθυστέρηση .....

Το ναι της 27ης του 2011 και το ΟΧΙ της 28ης του 1940



Αυτή η ηρωική χώρα λοιπόν ετοιμάζεται να γιορτάσει την επέτειο του ΟΧΙ με σκηνικό λίγο πολύ ανάλογο με εκείνο 70 χρόνια πριν, με Γερμανούς, με δυνάμεις του άξονα (Τροϊκα), με δωσίλογους και σπιούνους… Όμως πάντα με έναν λαό που αντιστέκεται και που στο τέλος θα νικήσει.


Γιατί το κατοχικό σκηνικό που βιώνουμε έχει ( αλλοίμονο αν δεν είχε) και εθνική αντίσταση. Ίσως να λέγεται σήμερα κίνημα του δεν πληρώνω, κίνημα των αγανακτισμένων, κίνημα ανυπακοής, κίνημα της πλατείας, των γηπέδων, των καταλήψεων, των ταξιτζήδων, των οδοκαθαριστών, των εκπαιδευτικών των εργατών. Σύνολο 11 εκατομμύριων απέναντι σε 154 νενέκους.

Kαι για να γίνω πιο ακριβοδίκαιος δεν είναι η χώρα το πρόβλημα, αλλά οι προδότες ταγοί της που με δόλο υφάρπαξαν την.....

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τι θα μας πεις απόψε ! Θαυμάζουμε την αξιοπιστία σου !



Προεκλογική περίοδος 2009:ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , το ΔΝΤ είναι καταστροφή, και άλλα πολύ ωραία λόγια που χαϊδεύουν αυτιά και μαζεύουν ψήφους.

Μετεκλογική περίοδος 2009, αφού έγινε πρωθυπουργός: ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και πρέπει να πάμε στο ΔΝΤ για να σωθεί η χώρα .

Και μετά ήλθε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, η ΤΡΟΙΚΑ, το ΔΝΤ, το μεσοπρόθεσμο, το ένα το άλλο, οι φόροι και τα τέλη, η περικοπή των δώρων, οι έκτακτες εισφορές και οι περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, πάρα πολλές εργασιακές κατακτήσεις των εργαζομένων του δημόσιου και κυρίως του ιδιωτικού τομέα καθώς και ότι άλλο εφηύραν οι.....

Κα Μέρκελ Είμαι Πολύ Θυμωμένη



«Κα Μέρκελ Είμαι Πολύ Θυμωμένη»
Είμαι Ελληνίδα Ποιήτρια. Ο Ποιητής, η Ποιήτρια, εκφράζει την ψυχή του λαού του, κι όπως δηλώνει ο  μεγάλος Ποιητής και Φιλόσοφος Γιώργος Σαραντάρης, «Ο Ποιητής είναι πάνω από τον πολιτικό».
                Η σκληρή σας αντιμετώπιση της πατρίδας μου της Ελλάδας τη στιγμή της μεγάλης ανάγκης, θυμίζει μια άλλη σκληρότητα. Τη σκληρότητα της Γερμανικής Κατοχής στον τόπο μου. Έναν εφιάλτη που πέρασε πια στο DNA του λαού μας και του λαού σας, ένα εφιάλτη που δεν κάνατε τίποτε να σβήσει, να μαλακώσει. 
                Κρεμασμένοι στα δέντρα στης πλατείες με τον κόσμο να περνάει πηγαίνοντας στις δουλειές του, συστηματική λιμοκτονία ενός ολόκληρου λαού με τους ανθρώπους να πέφτουν πεθαμένοι στους.....

Από κρατικά κεφάλαια 30 δις ενισχύσεις για τις τράπεζες


Τη συμφωνία της Ευρωζώνης με τους ιδιώτες πιστωτές για μείωση του ελληνικού χρέους στο 120% του ΑΕΠ το 2020 ώστε να διασφαλιστεί η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές ανακοίνωσαν Άγκελα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί στις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από μαραθώνιες και δραματικές διαβουλεύσεις.
 
Όπως είπε η Γερμανίδα καγκελάριος, η λύση για την Ελλάδα προβλέπει "κούρεμα" 50% στις τιμές των ελληνικών ομολόγων και ένα νέο πρόγραμμα 130 δισ. ευρώ -εκ των οποίων τα 30 δισ. θα δοθούν στις τράπεζες- και ενισχυμένη εποπτεία με μόνιμη παρουσία της τρόικας.
Ο Νικολά Σαρκοζί εξήγησε ότι "οι ιδιώτες πιστωτές θα κάνουν μια εθελοντική προσπάθεια της τάξεως των 100 δισ. και ως αντάλλαγμα θα διατεθούν ως εγγυήσεις 30 δισ. από κρατικά κεφάλαια για να.....

Για ληστεία συνελήφθη αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ



Για ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Άγιο Δημήτριο συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 46 χρονος αρχιφύλακας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μπήκε στο πρακτορείο αρπάζοντας με την απειλή του υπηρεσιακού του όπλου άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγε.


Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από ειδικό φρουρό εκτός υπηρεσίας που υπηρετεί στην Άμεση Δράση, ο οποίος ενημέρωσε την....

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τι θέλετε ; Ένα σουβλάκι ή μία μετοχή Τράπεζας ;



Θέλετε να φάτε ένα σουβλάκι καλαμάκι ή μήπως με τα ίδια λεφτά προτιμάτε να αγοράσετε μία… μετοχή της Εθνικής Τράπεζας; 

Οχι, δεν σας κοροϊδεύουμε, όντως 1,60 ευρώ κόστιζε προχθές η μετοχή της Εθνικής! Αν μάλιστα προτίθεστε να φάτε γύρο με πίτα, με τα 2 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε πάνω από… 8 (!) μετοχές της Αγροτικής Τράπεζας ή 6 μετοχές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Δεν κάνουμε πλάκα.
Τα εκατομμύρια των Ελλήνων, που καλά κάνουν και δεν ασχολούνται καθόλου με το χρηματιστήριο, δεν διανοούνται καν σε τι εξευτελιστικά χαμηλό επίπεδο έχουν πέσει οι μετοχές των τραπεζών. 

Η Αγροτική Τράπεζα (ΑΤΕ), που έχει ουσιαστικά στην κατοχή της αν θέλει τα μισά χωράφια της Ελλάδας ως υποθήκες μη εξυπηρετούμενων δανείων, άξιζε προχθές στο.....

Διεκόπησαν οι συνομιλίες μεταξύ Τραπεζών και ΕΕ ;


Βρυξέλλες, Βέλγιο 

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγούνται οι συζητήσεις μεταξύ των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ιδιωτικού τομέα για την εξεύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της συμμετοχής των τραπεζών στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg οι συζητήσεις που γίνονται λίγο πριν την έναρξη της σημερινής Συνόδου Κορυφής «βρίσκονται σε αδιέξοδο και.....

Οργισμένη η αντίδραση του κόσμου. Βρισίδια και μούντζες στον Μπεγλίτη.



BINTEO: Άγριο κράξιμο, βρισίδια και μούντζες στον Μπεγλίτη!

Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του Πάνου Μπεγλίτη από τον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου. Το οργισμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τον Άγιο Δημήτριο για να διαμαρτυρηθεί και οι πιστοί που βρέθηκαν στο Ναό για να τιμήσουν τη μνήμη του πολιούχου όταν αντίκρισαν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, να βγαίνει από την εκκλησία ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες. 

Ο υπουργός αρχικά ενημέρωσε με νεύμα τους δημοσιογράφους ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις και στη συνέχεια....

Ένας ένας παίρνει ...το δρόμο του !


 

Γ. Φλωρίδης: Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί μόνη της να κάνει αλλαγές

Η χώρα βρίσκεται επί δεκαετίες υπό καθεστώς εσωτερικής κατοχής από οικονομικά συμφέροντα, συντεχνίες και πολιτικούς που δεν κάνουν την δουλειά τους, τόνισε ο Γιώργος Φλωρίδης, ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του Ομίλου προβληματισμού.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου της Βουλής, αλλά και του ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας ως αντιστάθμισμα σε ένα «σύστημα ενός ανδρός».

Παράλληλα, έθεσε την η ανάγκη να γίνει παραγωγική η παρασιτική οικονομία στην Ελλάδα.

Σχετικά με την κυβερνητική πολιτική, τής καταλόγισε ότι....

Πάψτε να μας προκαλείτε ! Δεν εκφράζετε τους Έλληνες !


 
Πάψτε να σκούζετε την υποταγή σας στα αφεντικά σας για να εξασφαλίσετε την όποια δόση σας.
Μαυρόψυχο κομπλεξικό ανθρωπάριο ενός ταχα-μοντέρνου συρμού, που θέλει Ελλάδα χωρίς μνήμη, χωρίς παράδοση, χωρίς σεβάσματα και ελπίδα για το μέλλον, βαρεθήκαμε να ακούμε παρέες ρεμαλιών να υβρίζουν όχι τυχαία αλλά σε διατεταγμένη υπηρεσία μάλλον θεσμούς και αξίες που πάμπολλοι Έλληνες ποτέ δεν λησμόνησαν αλλά δυστυχώς ανεχθήκαμε να υβρίζονται. 
Πάψτε να σκούζετε την υποταγή σας στα αφεντικά σας για να εξασφαλίσετε την όποια δόση σας. 
Πάψτε να μας προκαλείτε με τον αναίσχυντο κυνισμό ή κιναιδισμό σας. Πάψτε να καταφέρεστε με ύφος.....

ΟΧΙ με 180. Εμείς θα προχωρήσουμε με την κοινοβουλευτική δύναμη που διαθέτουμε


Τέλος στην κυβερνητική «Βαβέλ» που ξέσπασε γύρω από το θέμα της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης στη Βουλή, έσπευσε να βάλει αργά χθες το βράδυ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ξεκαθαρίζοντας ουσιαστικά ότι θα ψηφιστεί με απλή πλειοψηφία 151 βουλευτών, αφού «ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές», όπως είπε.

Αυτού, όμως, είχε προηγηθεί πλήθος αντιφατικών δηλώσεων ως προς την ανάγκη αυξημένης πλειοψηφίας 180 ή μη, ενδεικτικών του εκρηκτικού κλίματος στην κυβερνητική παράταξη, την πιο κρίσιμη ίσως στιγμή. Αφορμή, είχαν σταθεί οι δηλώσεις του «τσάρου» της Οικονομίας Ευάγγελου Βενιζέλου, μία ημέρα πριν, από τις Βρυξέλλες, που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο ευρείας πλειοψηφίας.


«Το ζήτημα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό. Εμείς θα προχωρήσουμε με την κοινοβουλευτική δύναμη που διαθέτουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μόσιαλος, σημειώνοντας για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι «μίλησε για.....

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Μια ψυχολόγος γδύνεται μπροστά στους πελάτες της video




H ψυχολόγος που τα .....βγάζει
Η   Σάρα Γουάιτ είναι ψυχοθεραπεύτρια που έστησε τη φήμη της στο γεγονός   ότι γδύνεται μπροστά στους πελάτες της. Ακολουθεί προοδευτικές μεθόδους   για να τα βγάλει πέρα.

Αυτή η γοητευτική καστανομάλλα,   βέβαια, λέει πως ό,τι κάνει, το κάνει για να ενθαρρύνει τους πελάτες   της να ανοιχτούν, δείχνοντας πως κι αυτή δεν έχει τίποτα να κρύψει.


Η Γουάιτ χρεώνει 150 $ τις υπηρεσίες της για την κάθε συνεδρία. Στην   αρχή της συνεδρίας φοράει τα ρούχα της κανονικά, ( Δείτε το video) αλλά όσο περνά η...

36χρονη θα γεννήσει μπροστά στους επισκέπτες !



Η 36χρονη Marni Kotak θέλει η γέννηση του μωρού της να είναι …έργο τέχνης, μάλιστα βρήκε και τίτλο, «η γέννηση του μωρού Χ».

Με αυτό τον τρόπο θα αποδείξει ότι η γέννηση ενός μωρού είναι η …υψηλότερη τέχνη!


Η 36χρονη καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει μια γκαλερί με υλικό που συγκέντρωνε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ έχει σκοπό να …γεννήσει εκεί μέσα!
Φανταστείτε ότι ακόμη δεν έχετε ακούσει και το πιο …

Η γυμναστική νικά τη κατάθλιψη !


 

Η οικονομική κρίση μοιάζει ανίκητη. Οποιαδήποτε επιθυμία πλέον εξετάζεται βάση της αναγκαιότητας, ενώ η απόκτηση κάθε αγαθού περνά πρώτα από αυστηρό οικονομικό έλεγχο. 


Έφτασε τελικά η συντέλεια του κόσμου ή μήπως έχουμε πάρει τη ζωή μας λάθος; 

Παρακάτω θα προσπαθήσω να σας αποδείξω ότι υπάρχει αντίδοτο στη μιζέρια και την θλίψη των καιρών.

Η γυμναστική νικά τη κατάθλιψη

Οι περισσότεροι φαντάζονται ότι η άσκηση βελτιώνει τη ψυχολογία μόνο θεωρητικά. Στην πραγματικότητα οι αλλαγές που έρχονται μέσα από τη κίνηση είναι καθαρά βιοχημικές. Ως γνωστόν η σεροτονίνη είναι η ορμόνη που ελέγχει τη διάθεση. Όταν τα επίπεδα της σεροτονίνης είναι ....

'' Το κόμμα Στρατιωτικών '' : Φύγετε με το καλό, διαφορετικά θα φύγετε με τη…βία!


Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία!
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση τους…

Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της.
Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών αντιλαϊκών, αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της. Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Είναι ολοφάνερο ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι πλήρως αναξιόπιστοι. 

Οι προεκλογικές τους υποσχέσεις απέχουν πολύ πέραν των συνήθων ψευδών που είχε συνηθίσει να ανέχεται ο Λαός από τους.....

Αναβολή Εurogroup, Εcofin κσι ίσως και η Σύνοδος Κορυφής


Ακυρώθηκε το Ecofin, φήμες και για τη Σύνοδο Κορυφής ;

Σε θρίλερ εξελίσσεται  η προετοιμασία της Συνόδου Κορυφής. Το Εurogroup  που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί για απόψε αναβάλλεται  για αύριο (και βλέπουμε), το συμβούλιο Εcofin που ήταν για αύριο αναβάλλεται … από βδομάδα (και βλέπουμε) ενώ στο πρόγραμμα παραμένει μόνο η Σύνοδος Κορυφής για αύριο το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πολωνός υπουργός Οικονομικών  κ. Ροντόφσκι ζήτησε την αναβολή του συμβουλίου των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης, επειδή δεν διαβλέπει να καταλήγει σε απόφαση. Και αυτό γιατί δεν κατέληξε σε συμπέρασμα εδώ και μέρες η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, που «τρέχει» εδώ και μέρες, σε επίπεδο των εκπροσώπων των....

Συνέλαβαν το φίλαθλο ! Θέλουν να πνίξουν το πολιτικό αίσθημα και τις ευαισθησίες των νέων στα γήπεδα


Η υπερβολή καταστολής συνιστά ένδειξη τρόμου εκ μέρους των εκπροσώπων του συστήματος.




Ένα πολιτικό σχόλιο, από το οποίο θα εξαχθεί αβίαστα και η νομική απάντηση στο ερώτημα για το αν νομίμως ενήργησε η αστυνομία την έρευνα και σύλληψη του φιλάθλου για το πανό διαμαρτυρίας στο γήπεδο μετά τον αγώνα Παναθηναϊκού – Εργοτέλη το Σάββατο:

Οι Έλληνες είναι περήφανοι για τους 300 του Λεωνίδα και ταυτόχρονα οργισμένοι με τους 300 της Βουλής, που στη συνείδηση του κόσμου εκφράζουν το .....

Συνέλαβαν το Διευθυντή της Siemens στην Αργεντινή. Εδώ ;;;




ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Συνέλαβαν έναν πρώην Διευθυντή της Siemens για μίζες εκατομμυρίων για την έκδοση των Εθνικών Ταυτοτήτων (DNI)
O Carlos Sergi, διευθυντής της εταιρείας, που κατηγορείται για δωροδοκία των κυβερνήσεων του Μένεμ και De la Rúa, συνελήφθη στο σπίτι του στο πολυτελές Le Parc Towers

Οι υπερπολυτελείς Πύργοι (Torres Le Parc), η κατοικία όπου συνέλαβαν τον πρώην επικεφαλής της Siemens Αργεντινής.

Φωτογραφία: Cedoc.
Ο Carlos Sergi, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής της Siemens στην Αργεντινή και ύποπτος για την.....

Μήνυμα Ευάγγελου Βενιζέλου προς τις τράπεζες



Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τις επιπτώσεις του κουρέματος στα ασφαλιστικά ταμεία, ο υπουργός Οικονομικών επιτέθηκε στις… τράπεζες, δάχτυλο των οποίων είδε πίσω από τα όσα λέγονται και γράφονται.

«Όσοι, όμως, επιχειρούν να κρύψουν πίσω από την δήθεν ανησυχία τους για τα ασφαλιστικά ταμεία, την ανησυχία τους για τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθούν οι μετοχικές σχέσεις στις τράπεζες, μετά την επανακεφαλαιοποίηση και την πλήρη εξυγίανσή τους, ας μη συνεχίζουν να καλλιεργούν αυτό το επιχείρημα γιατί δεν τους οδηγεί πουθενά» δήλωσε από τις Βρυξέλλες.

«Είναι άλλο οι βασικοί μέτοχοι των τραπεζών και άλλο οι εργαζόμενοι, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι» διευκρίνισε, επιλέγοντας ένα επιχείρημα που αποκαλύπτει πως, πρώτον, οι εξελίξεις οδηγούν στην κρατικοποίηση τραπεζών και, δεύτερον, σε…

Δήλωση Sok του Μίκη Θεοδωράκη


      

Η  ΕΥΡΩΠΗ  ΜΑΣ  ΟΔΗΓΕΙ  ΣΤΟ  ΔΡΟΜΟ  ΤΗΣ  ΒΙΑΣ  ! 

Δήλωση –σοκ του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ) σήμερα το πρωί.

Ολόκληρη η δήλωση του ιδρυτή του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:     

«Οι ξένοι μας βάζουν όλο και πιο βαθειά το μαχαίρι. Μας προκαλούν προσβλητικά κάθε μέρα και περισσότερο και μας οδηγούν σε έκρηξη, που πιθανόν να καταστρέψει και τους ίδιους.   Οι υπεύθυνοι της Κυβέρνησης συμπεριφέρονται απέναντί τους σαν.....

Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού ζητά ο τ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου




Κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162), όποιος εξαπατά εκλογέα, με οποιονδήποτε τρόπο, για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.

Ο πρωθυπουργός μας υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό προεκλογικώς, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ότι υπάρχουν χρήματα και θα δώσει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ανώτερες του πληθωρισμού.
Όμως αμέσως μετά τις εκλογές μείωσε μισθούς και συντάξεις, έπραξε δηλαδή το αντίθετο εκείνου που είχε υποσχεθεί. 

Ο αντιπρόεδρος του, για να δικαιολογήσει την εξαπάτηση του ελληνικού λαού, είπε ότι όλα τα κόμματα δεν τηρούν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Άλλο είναι να προσπαθήσει ένα κόμμα να.....

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ένα ζευγάρι........, σε διάσταση, μαλώνουν σε ξένο αχυρώνα !




Όπως τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει από κλίνης, αλλά αποφασίζουν να ζήσουν συμβατικά μαζί για… χάρη των παιδιών και για να κλείσουν τα στόματα φίλων και γνωστών υποκρίνονται οργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι με μπόλικες τρυφερές σκηνές, συμπεριφέρονται από χθες Μέρκελ και Σαρκοζί.

Γνωρίζουν ότι το πρόβλημά τους δεν θα λυθεί ποτέ ριζικά, γιατί οι διαφωνίες είναι βαθιές, αλλά συνεχίζουν να παίζουν θέατρο και… όσο πάει.

Για το δίδυμο του γαλλογερμανικού άξονα, ελλοχεύει και ένας επιπλέον κίνδυνος που ακούει στο όνομα «εκλογές», προσθέτοντας νέα στοιχεία αβεβαιότητας στο.....

Αντώνη τι σε ετοιμάζουν το Νοέμβρη ; Τη νέα δανειακή σύμβαση με 180 ψήφους ! Ετοιμάσου !



Τι είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους πολιτικούς αρχηγούς στις τηλεφωνικές τους συνομιλίες;
Τους ενημέρωσε ότι επέρχεται κούρεμα και ότι θα είναι μεγάλο. Πόσο μεγάλο; ΑΝΩ ΤΟΥ 50%!!
Δυστυχώς επαληθευόμαστε. Περνά η στάση της Γερμανίας και μάλιστα ενισχυμένη.

*Το Credit Event θεωρείται αναπόφευκτο, έτσι το σχέδιο ολοκληρώνεται. Εκτός εάν εφαρμοστεί η μόχλευση που ζήτησε ο Σαρκοζί με το EFSF, ώστε το κούρεμα να πέσει τεχνητά κάτω από 50%.

Το κερασάκι;

Ναι, θα υπάρξει νέα δανειακή σύμβαση και θα έρθει για ψήφιση στα...

Ξένη στρατο-χωροφυλακή βρίσκεται στην Ελλάδα ;


Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! 

Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!

Φαίνεται όμως, ότι η Κυβέρνηση είναι εντελώς εκτεθειμένη, μιας και σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η δύναμη αυτή που όλοι αναζητούσαμε που βρίσκεται,.....

Εγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο αν υπογραφεί υποχρεωτικό κούρεμα haircut


Αν δεχθείτε και υπογράψετε κούρεμα των χρεών της Ελλάδας το οποίον δεν θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένο ότι θα είναι  εθελοντικό από τους πιστωτές,  θα έχετε διαπράξει  έγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο απέναντι στην Πατρίδα μας.
Από αυτή την μικρή γωνιά της blogόσφαιρας αισθανόμαστε την ανάγκη αυτή την κρίσιμη στιγμή να πούμε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Δεν χρειάζεται να σας γράψουμε επιχειρήματα μπορείτε να τα διαβάσετε σε όσα δηλώνουν ο Παπαδήμας , ο Χριστοδουλάκης  πάρα πολλοί οι οποίοι....

…Μια συμμορία, η οποία έχει μετατρέψει την παγκόσμια κοινωνία σε μια κακόφημη "γειτονιά"


Μέσα σε λίγες ημέρες μπορεί να σωθεί η Ελλάδα.
Αρκεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να δουν τι συμβαίνει.
Στα χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της η Ελλάδα έχει γεμίσει άπειρες σελίδες με τις περιπέτειές της. Μεγάλες, ένδοξες και περίεργες περιπέτειες, οι οποίες ήταν τόσο εντυπωσιακές, που έγιναν ανάγνωσμα όχι μόνον για τους Έλληνες, αλλά για όλους τους λαούς του κόσμου. Θα υπέθετε κάποιος ότι σε αυτήν τη μακραίωνη πορεία η Ελλάδα θα τα είχε "δει" και θα τα είχε αντιμετωπίσει όλα. Θα έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσαμε, λόγω ιστορικής εμπειρίας, να επιβιώσουμε ως λαός στον αυτόματο "πιλότο". Θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε με ένα απλό "λυσάρι" έτοιμων λύσεων. Λογικό είναι.....

Ζητούν από το ΣτΕ να ακυρωθεί ως παράνομο το χαράτσι για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ


Ως παράνομο, αντίθετο στο Σύνταγμα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα δικαιώματα του Ανθρώπου ζητούν να ακυρωθεί από το ΣτΕ το «χαράτσι» του Υπουργείου Οικονομικών μέσω της ΔΕΗ για τα ακίνητα, το Σωματείο «Έλληνες Φορολογούμενοι», μια ανώνυμη εταιρεία επενδυτικής διαμεσολάβησης και ένας ιδιώτης που μαζί με την εταιρία κατέχουν ακίνητα.

Η αίτηση ακύρωσης βάλλει κατά του τέλους ακινήτων και κυρίως κατά της υποχρεωτικής διακοπής ηλεκτροδότησης σε περίπτωση μη πληρωμής του τέλους και αναφέρει πώς κατά παράβαση του Συντάγματος :

-Ανατίθεται σε έναν ιδιώτη , όπως η ΔΕΗ , ένα πλέγμα εξουσιών που ανήκεις την κεντρική εξουσία και δη στην φορολογική αρχή, όταν με αποφάσεις του το ΣτΕ «φορολογική εξουσία, ως κατεξοχήν.....

Την Τετάρτη τα νεότερα… «αρχίζει να υπάρχει μία κατανόηση»



Δείγματα γεφύρωσης των διαφωνιών Γαλλίας και Γερμανίας.
Την Τετάρτη οι αποφάσεις για Ελλάδα και τράπεζες 
«Tα πράγματα προοδεύουν, αλλά δεν έχουν ακόμα καταλήξει» δήλωσαν Αγκέλα Μέρκελ και Νικολά Σαρκοζί κατά την κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στο ενδιάμεσο στη συνόδου Κορυφής, ενώ η Μέρκελ εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα υπάρξει συμφωνία έως την Τετάρτη. 

Επεσήμανε ότι θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό και άλλους εταίρους «για τη δέσμη μέτρων». Στο σημείο αυτό υπογράμμισε ότι οι «οι χώρες πρέπει να έχουν απόλυτη συνείδηση των δικών τους ευθυνών και των αποφάσεων που πρέπει να λάβουν».

Ταυτόχρονα, ο Νικολά Σαρκοζί αναγνώρισε την ειδική ευθύνη που έχουν Γαλλία και Γερμανία στους.....

Βιώσιμη λύση για την Ελλάδα. Βελτίωση βιωσιμότητας του χρέους



«Συμφωνήσαμε σε μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα»



Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι υπήρξε συμφωνία για μια βιώσιμη λύση στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.

«Καλωσορίζουμε την ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο του νέου πακέτου μέτρων, όπως και την απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση της έκτης δόσης. Εργαζόμαστε για μία λύση με τον ιδιωτικό τομέα, για βελτίωση της βιωσιμότητας του χρέους, ως μέρος του νέου προγράμματος για την Ελλάδα», πρόσθεσε.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υιοθέτηση ενός πακέτου μέτρων το οποίο θα απαιτεί......

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Η sexy Καλόγρια ο παπάς και το … ηθικό δίδαγμα !!


Ένας παπάς προσφέρθηκε να οδηγήσει μια καλόγρια με το αυτοκίνητό του.

Μπαίνει η καλόγρια στο αυτοκίνητο και καθώς κάθεται, ανοίγει το ρούχο της και αποκαλύπτει τα πόδια της.

Ο παπάς παραλίγο να τρακάρει.

Αφού κέρδισε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, διστακτικά άπλωσε το χέρι του στο...

Δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) στην Πελοπόννησο

 
«το φλερτ» του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με Γερμανούς επενδυτές.
Εντονο προβληματισμό προκαλεί σε κατοίκους, φορείς και οικονομικούς παράγοντες της περιοχής «το φλερτ» του περιφερειάρχη Π. Τατούλη με Γερμανούς επενδυτές, για δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) στην Πελοπόννησο. 

Οι ζώνες αυτές ουσιαστικά αποτελούν κράτος εν κράτει με ειδικό νομικό, μισθολογικό, διοικητικό και εργασιακό καθεστώς και ας προσκρούουν στο Κοινοτικό Δίκαιο.

Από πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για θέματα σκουπιδιών, αιολικών πάρκων και λατομείων Το όραμα και τους βασικούς άξονες των συγκεκριμένων ζωνών, καθώς και τον....

Άκου δασκαλάκο…Άκου γιατρουδάκο…Άκου έντιμε εφοριακέ…



Μόνο έτσι θα φύγουν...



Ναι σε εσένα το λέω που διαμαρτύρεσαι στο διάλειμμα με τους συναδέλφους σου για το κόψιμο των δώρων, για τη μείωση του μισθού σου κατά 300 ευρώ και για την ‘επιτυχία’ σου να παίρνει ο πρωτοδιόριστος 660 ευρώ μισθό!
Άκου λοιπόν δασκαλάκο καλά τι θα σου πω: σταμάτα να μυξοκλαίς και κάνε το μόνο πράγμα που θα τους πονέσει, το μόνο πράγμα στον κόσμο που κάνει τις χούντες να γυρίσουν να σε δούν και να σε ακούσουν:
ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! ΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ. …
Μη μυξοκλαίς για τα χρήματα που θα χάσεις! Αυτοί σου έχουν κλέψει ΤΕΣΣΕΡΙΣ μισθούς μέχρι τώρα και.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat