Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Νομιμοποιούνται μέσω… ΙΚΑ - ΑΜΚΑ Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες ;



Η  κυβέρνηση κατηγορείται για πρωτοφανή και εθνικά επικίνδυνη πρακτική για έμμεση νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών μέσω του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας του ΙΚΑ.


Με αφορμή τις δημόσιες ανακοινώσεις του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρδου Σπυρόπουλου το πρωί, στην εκπομπή του mega «Κοινωνία ώρα mega», ότι με την αρχή της ισχύος του Εργόσημου θα μπορούν ακόμα και οι παρανόμως εισελθόντες και διαμένοντες στη χώρα, ανεξαρτήτως δε του χρόνου εισόδου να προσέρχονται στα κατά τόπους ΚΕΠ και να προμηθεύονται Αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε.....

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο Πάνος Καμμένος να παραιτηθεί και να αναλάβει πρωτοβουλίες



Πρόταση προς τον Πάνο Καμμένο :
“Θέλω να δω Έλληνες να κυβερνούν Έλληνες”
Καλώ τον Πάνο Καμμένο, να υιοθετήσει μια πιο δυναμική στάση. Υπάρχει ο πυρήνας, Χρειάζεται μόνο μια μικρή κινητοποίηση και οι εξελίξεις θα πάρουν την μορφή χιονοστιβάδας.

Τελευταία, όλο και πληθαίνουν οι φωνές σχετικά με την επικείμενη συγκυβέρνηση των κομμάτων. Πως και ποιοι όμως θα επωφελούντο από μια τέτοια κατάσταση και ποιες είναι οι συνέπειες για όλους εμάς;
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.


Έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία. Δεν λέω προεδρευομένη, μιας και ο πρόεδρος, λάμπει διά της απουσίας του ανελειπώς.
Για να συντηρηθεί το σύστημα, χρειάζονται ψηφοφόροι, δηλαδή εμείς. Ο απλός λαός. Το εκλογικό σώμα.
Για να παίρνουν τις ψήφους μας, χρησιμοποιούν όλες τις....

Νέες μειώσεις μισθών ζητά ευθέως η τρόικα !



Νέες μειώσεις στους μισθούς ζήτησε ευθέως από την κυβέρνηση η τρόικα! 
Η επιτροπή ζητά μεγαλύτερη ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις εδώ και καιρό, προκειμένου όπως λέει, να υπάρξει ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας στη χώρα μας, αγγίζοντας τα αντίστοιχα ποσοστά των ευρωπαίων εταίρων μας!
Η τρόικα πήγε χθες στο Υπουργείο Εργασίας όπου και ζήτησε την «παράκαμψη» των κλαδικών συμβάσεων ώστε να διευκολυνθεί η εφαρμογή των ειδικών επιχειρησιακών συμβάσεων και η χορήγηση μικρότερων αμοιβών.
Οι ελεγκτές τόνισαν ότι από τις 17 Δεκεμβρίου 2010 έχουν υπογραφεί μόνο 10 επιχειρησιακές συμβάσεις και ζήτησαν από την κυβέρνηση.....

Δύο νεαροί και τα 'αφεντικά τους' επικήρυξαν το Γιώργο Παπανδρέου


 
Wanted σε αφίσα ο Παπανδρέου. 
Συνέλαβαν δύο νεαρούς 

Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορούνται δύο νεαροί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, επειδή κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, συνελήφθησαν επί τω έργω, χθες το βράδυ , στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας "Ζ".
Σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της....

Κατασκηνώτριες σε στιγμές πατριωτικής...έξαψης



Ιδού πώς βεβηλώνεται η ιστορική φράση "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ", προσαρμοσμένη στις...ανάγκες των "πατριωτών" του Λαος 

Αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με ένα φαιδρό θέμα, αυτό της κατασκήνωσης της Νέος στο Τολό Αργολίδας: Και λέμε φαιδρό,γιατί είναι εξοργιστικό να βλέπεις τη νεολαία ενός "πατριωτικού" κόμματος να βαδίζει στα χνάρια άλλων "παρατάξεων" που το μόνο που τους απασχολεί είναι τα πάρτυ στη Μύκονο και αλλού.


Ακόμα χειρότερα, οι νεολαίοι του Καρατζαφέρη φρόντισαν να...διακοσμήσουν τις καλοκαιρινές κραιπάλες τους ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ: Αυτός είναι ο λόγος που.....

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Με άλλο όνομα κάνει τις διακοπές του ο Πρωθυπουργός ;


Το ζεύγος... Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει. 

Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην....

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η Αμερικανική Πρεσβεία βαθμολογεί τους 'καλούς' Έλληνες δημοσιογράφους


Το ότι η πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Αθήνα παρακολουθεί μεθοδικά τα ελληνικά Μ.Μ.Ε. δεν αποτελεί είδηση. 
Το ότι όμως η αμερικανική πρεσβεία βαθμολογεί (!) Έλληνες δημοσιογράφους και δίνει τα εύσημα σε εκείνους που παρουσιάζουν θετικά τις αμερικανικές θέσεις και ενημερώνουν με λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ρεπορτάζ τους το γραφείο Τύπου της αμερικανικής πρεσβείας, προφανώς, και εξοργίζει. Αυτό το θέμα απασχολεί τις τελευταίες ώρες το Διαδίκτυο και ιδιαίτερα τον χώρο των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσιογράφοι σχολιάζουν τις δραστηριότητες της αμερικανικής πρεσβείας στην Ελλάδα.

Όταν μάλιστα η πρεσβεία των Η.Π.Α. ομολογεί ότι χορηγεί δημοσιογραφικές …σχολές, φοιτητές και.....

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Alpha Bank και Eurobank ενώνουν τις δυνάμεις τους με συμμετοχή κεφαλάιων από το Κατάρ.



Ενώνουν τις δυνάμεις τους 
Alpha Bank και Eurobank

Μία ιστορική συμφωνία που ανοίγει νέους ορίζοντες στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα έκλεισε σήμερα, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία του μεγαλύτερου τραπεζικού ομίλου στη χώρα. 

Όπως έγινε γνωστό, η Alpha Bank και η Eurobank ενώνουν τις δυνάμεις τους συγκροτώντας νέα τράπεζα, στην οποία θα μετέχουν και επενδυτικά κεφάλαια από το Κατάρ.
Η συμφωνία, αποτελεί την πρώτη μεγάλη κίνηση στον τραπεζικό κλάδο στο πλαίσιο των ραγδαίων αλλαγών που.....

Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί. Θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα



Δημοτικοι Παιδικοί Σταθμοί σε απόγνωση! Γράφουν τα παιδιά για να φάνε !
Μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία τους θα αντιμετωπίσουν φέτος οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί της χώρας, που ανοίγουν τις πόρτες τους την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη αύξηση των αιτήσεων από οικογένειες που δεν έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στον ιδιωτικό τομέα, προμηνύουν έναν ιδιαίτερα δύσκολο χειμώνα για γονείς, νήπια και εργαζομένους. Μάλιστα, για πρώτη φορά.....

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Νέο χτύπημα στις ακριτικές περιοχές της χώρας ! Καταργούνται επιδοτήσεις



Αποκαλύπτουμε ένα θέμα που πέρασε στα ψιλά γράμματα της ειδησεογραφίας. Πρόκειται για ένα θέμα ιδιαίτερα “ευαίσθητο” καθώς έχει να κάνει με την επιδότηση αγοράς ή ανέγερσης κατοικίας, από δημοσίους υπαλλήλους, σε υπηρεσία προβληματικής περιοχής.

Στις 4 Αυγούστου ψηφίστηκε από την Βουλή νομοσχέδιο που προβλέπει την κατάργηση της επιδότησης αγοράς ή ανέργεσης κατοικίας στις προβληματικές – παραμεθόριες περιοχές της χώρας.  Για να λάβει την επιδότηση ο δημόσιος υπάλληλος έπρεπε να έχει παραμείνει 5 χρόνια στην παραμεθόρια περιοχή και αφού λάβει την επιδότηση να παραμείνει εκεί άλλα 10 χρόνια. Η αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου υποστήριζε ότι “η παροχή του κινήτρου καταργείται δεδομένου ότι.....

Παραίτηση Παμπούκη. «τρικυμία εν κρανίω» στην κυβέρνηση για το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας


Ισχυρά πολιτικά μποφόρ προκαλεί –πάλι– η κατάργηση του υπουργείου Ναυτιλίας και η ενσωμάτωσή του στο Ανάπτυξης.

Την αφορμή, αυτή τη φορά, έδωσε δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Ναυτιλίας Χάρη Παμπούκη ότι ήταν λάθος η κατάργηση του υπουργείου Ναυτιλίας και ότι αυτή την άποψη την είχε μεταφέρει στον πρωθυπουργό προ ανασχηματισμού. Υπερασπιζόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, την επανασύσταση του υπουργείου, σημείωσε ότι ο κλάδος της ναυτιλίας έχει μία ιδιαιτερότητα και χρειάζεται υποστήριξη και διοικητική συνέχεια.

Σχολιάζοντας αυτή τη θέση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μίλησε για... «τρικυμία εν κρανίω» στην κυβέρνηση και....

ΦΠΑ. Ο ένας υπουργός καρφώνει τον άλλο για την αύξηση του ΦΠΑ



Με «καρφιά» εναντίον του προκατόχου του αλλά και επιχειρηματιών του χώρου εστίασης απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ανοιχτή επιστολή που του έστειλαν 28 μεγάλες επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, για να τον… προειδοποιήσουν με λουκέτα και 120.000 απολύσεις, εφόσον εφαρμοστεί τελικά η αύξηση του ΦΠΑ.

«Εχω πει κατ’ επανάληψη ότι δεν πρέπει να κινείται σε τόσο υψηλό επίπεδο ο ΦΠΑ σε υπηρεσίες τέτοιου τύπου. Βρήκα, όμως, και είμαι υποχρεωμένος να εφαρμόσω ένα μέτρο που είχε συμφωνηθεί το Μάιο, προκειμένου να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και άλλα είδη λαϊκής κατανάλωσης, που κινούνται στο χαμηλό συντελεστή του 6,5%», απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, «σφάζοντας με το βαμβάκι» τον.....

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μ.Κ.Ο. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Σκάνδαλα με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ ;



ΜΚΟ. Μη Κυβερνητική Οργάνωση.
Το σκάνδαλο Κοσκωτά, μπροστά στις αποκαλύψεις που έρχονται για τις παράνομες χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι γενεθλίων! 
Διαβάστε την επερώτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου για το τεράστιο αυτό ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑΣ για εργασία των Ελλήνων: 
«Το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει σοβαρότατο πρόβλημα με την ευρεία και αμφιλεγόμενη συμμετοχή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) στο κοινοτικό πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» για την πρόσληψη ανέργων. Η συμμετοχή αυτή εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για την διαφάνεια της διαδικασίας επιλογής της κάθε ΜΚΟ που συμφωνεί με τον εκάστοτε δημόσιο φορέα, καθώς επίσης για τον τρόπο επιλογής των ανέργων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, χωρίς ουσιαστικό ρόλο τουΑΣΕΠ.
Σωρεία δημοσιευμάτων κάνουν ιδιαίτερη μνεία στη.....

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο....... νέος κυβερνήτης έρχται το Σεπτέμβριο !!!


Απο τη μία να γελάς, με το πρωτοσέλιδο του Βήμα τος.
“Μη μας πιέζετε άλλο”, στέλνει μήνυμα η κυβέρνηση, δείχνοντας τα κοφτερά της δόντια στους τροικανούς.
Αυτοί βέβαια έπαθαν τόση ταραχή .. που τους κόπηκαν τα τσ…..

Και απο την άλλη να κλαις.
Λίγο πιο κάτω η δήλωση του ΧΟΡΣΤ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ

“Ήρθα να αλλάξω τη ζωή των Ελλήνων” !!!.

Τι λές ρε μάγκα, τέτοιο θράσος… πότε έπεσε η κυβέρνηση και αναλάβατα εσείς;. Θα πείτε, ποιά κυβέρνηση; Και στην κατοχή στα χαρτιά έλληνας ήταν ο πρωθυπουργός …

Στίς μέσα σελίδες (Α10) ακολουθούν οι....

Όχι. Δε γουστάρω να σε έχω πλαϊ μου. Έχουμε πόλεμο και θα σε τσακίσω….



Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και τίποτα δεν είναι αυτό που ακούγεται.
Και ξαφνικά, εκεί που είμαι έτοιμη να σβήσω την τηλεόραση που είναι ούτως ή άλλως ξεχασμένη στο mute κανένα δίωρο, βλέπω μια ωραία εικόνα. Δυναμώνω ασυναίσθητα την ένταση. Πρόκειται για διαφήμιση.

Βλέπω ένα παλιό διώροφο σπίτι με μικρό κήπο μπροστά. Είναι νύχτα. Τα φώτα στο ισόγειο είναι σβηστά. Στον πρώτο όροφο είναι φωτισμένα δύο δωμάτια. Κοντά σχετικά, αλλά όχι δίπλα.
Οικειότητα. Το πρώτο συναίσθημα. Γλυκούλι σπίτι, φέρνει από παλιά κτλ κτλ κτλ …..
Μετά, περιέργεια. Τι θέλει να πει ο ποιητής, γιατί το φως ανάμεσα στα δωμάτια δεν είναι ανοιχτό κτλ….
Ξαφνικά που λέτε, μπαίνει και ο ήχος. Από τη μία....

Ο ' συλληφθείς' γιός του Καντάφι κυκλοφορεί ελεύθερος στην Τρίπολη της Λιβύης


Ελεύθερος στην Τρίπολη, βρισκόταν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Σείφ αλ-Ισλάμ, ένας από τους γιούς του Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο.

Μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο γιος του συνταγματάρχη, ο οποίος κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είχε συλληφθεί από Λίβυους επαναστάτες, είδηση που είχε επιβεβαιώσει και ο δικαστικός του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, Λουίς Μορένο - Οκάμπο.

Ωστόσο παρά την είδηση αυτή ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι Σαΐφ αλ Ισλάμ βρέθηκε στο ξενοδοχείο των ξένων ανταποκριτών στο κέντρο της Τρίπολης, όπως μεταδίδουν τα.....

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Με αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου γεμίζουν τα Σκόπια



Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ύψους 1,5 μέτρου, τοποθετήθηκε στο νέο κτίριο του αεροδρομίου των Σκοπίων, το οποίο από τα τέλη του 2006 έχει μετονομαστεί σε αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος».



Το νέο κτίριο του αεροδρομίου των Σκοπίων θα εγκαινιαστεί στις 8 Σεπτεμβρίου, ημέρα της ανεξαρτησίας της ΠΓΔΜ.



Ο επικεφαλής της τουρκικής εταιρείας TAV στην ΠΓΔΜ Μουράτ Όρνεκολ δήλωσε ότι η τοποθέτηση του αγάλματος του Μ.Αλεξάνδρου συμφωνήθηκε με το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΓΔΜ.



«Το υπουργείο Μεταφορών επέλεξε και ενέκρινε το....

Οι εξελίξεις στην Τρίπολη της Λιβύης



Ο Μουάμαρ Καντάφι βρίσκεται ακόμα στην κατοικία του στην Τρίπολη, δήλωσε διπλωμάτης που βρίσκεται στην λιβυκή πρωτεύουσα και τον συνάντησε τις δύο τελευταίες εβδομάδες. 



  "Βρίσκεται πάντα στην κατοικία του, στην Μπαμπ αλ-Αζιζίγια", διευκρίνισε ο διπλωμάτης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

    

   

Στο μεταξύ, πηγή των αντικαθεστωτικών τόνισε στο αλ Τζαζίρα πως αυτόπτες μάρτυρες είδαν άρματα μάχης να βγαίνουν από το συγκρότημα όπου βρίσκεται η κατοικία του Καντάφι και να βομβαρδίζουν περιοχή της λιβυκής πρωτεύουσας. 


Οι πιστές στον Μουάμαρ Καντάφι δυνάμεις εξακολουθούν να....

Εκδότης εφημερίδος βγάζει στη φόρα τα άπλυτα τού κλάδου του...!!!



 

 

4η ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ...!!!

«ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ (ο Τύπος) ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ... ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ»...!!!

Ιδιαίτερα σημαντική η επισήμανση πού κάνει η εκδότης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», σε κείμενό της, προχθές Παρασκευή...
Έχει πολλούς...αποδέκτες.!!!
Λοιδωρεί
την «Δημοκρατία» μας, ακόμη και επί εποχής Περικλέους (με σκλάβους) και την αντιδιαστέλει με την.....

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να μη δεχθεί άλλους εξευτελισμούς..



Σήμερα πού είναι οι “μπουρλοτιέρηδες” και πού είναι ο νέος επαναστάτης να βγάλει την Ελλάδα από τη μιζέρια; 
Υπομονή ! Αυτoί θα «σκάσουν μύτη» από εκεί που δεν το περιμένουμε !

ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ αυτή η πέννα σήμερα αν δεν θυμίσει ότι τα μεσάνυχτα της 14ης Αυγούστου του 1909 ξεκινούσε η μεγαλύτερη δημοκρατική επανάσταση της νεότερης ελληνικής ιστορίας... Η επανάσταση του συνταγματάρχη Ζορμπά στο Γουδί που έσωσε την πατρίδα από την παρακμή και έφερε στην εξουσία τον Βενιζέλο!..

ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ
αυτή η πέννα αν δεν θυμίσει ότι οι αιτίες της επανάστασης εκείνης ήταν απολύτως όμοιες με τις....

«Ρε συ, δεν πιστεύω να έκανες καμμιά κατάχρηση;». «Ε, και; Μαζί τα φάγαμε!»


Μέχρι και τις ατάκες κλέβουν αυτοί!

Προβλήθηκε, στην υπό κατάργηση ΕΤ-1, η ταινία «Τρεις κούκλες κι εγώ», (1960, Σενάριο: Ν.Τσιφόρος-Π.Βασιλειάδης, Σκηνοθεσία: Ν.Τσιφόρος)
Σε μια (προφητικότατη) σκηνή ο Ντίνος Ηλιόπουλος (ο φουκαράς Μανώλης, ενός οίκου μόδας, που έχει ξαμοληθεί στα νησιά για να πουλήσει τις δημιουργίες της αφεντικίνας του) ρωτάει αγωνιωδώς τον Γιώργο Λευτεριώτη (εφοπλιστής Ανδρέας Λαρής, που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα και τα πλούτη του, αλλά.....

Το βαρέλι δεν έχει πάτο.




Χρηματοδοτούν τους ηθικούς αυτουργούς και συνεργούς της καταστροφής του τόπου.
2.000.000 ευρώ το χρόνο για τη μεταφορά των εφημερίδων !

Πριν λίγες ημέρες, επικροτήσαμε την απόφαση του υπουργού επικρατείας κ Μόσιαλου, να καταργήσει τον οργανισμό Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου επειδή όπως δήλωσε, στεγάζεται σε κτίριο με ενοίκιο 600.000 ευρώ και απασχολεί 11 υπαλλήλους.
Όμως, τώρα θα βάλουμε τις φωνές. Διαβάστε : 
«Σας διαβιβάζουμε δικαιολογητικά συνολικού ποσού € 115.497,29 (ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΥΡΩ και ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ ΛΕΠΤΑ) , που αφορούν Μεταφορά του Τύπου στο εσωτερικό της χώρας για το μήνα Δεκέμβριο του 2010». 
Το ίδιο ακριβώς σκεπτικό υπάρχει και σε....

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΟΧΙ ρε Νταλάρα ! Το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια του !


Με «Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» κι άλλες γνωστές παπαριές της περιόδου της ελληνοτουρκικής ζεμπεκικολογικής προσέγγισης  Σημιτοπαπανδρέου και χόρευε ο Γιωργάκης και παρ’ ολίγον να συμφωνήσουν να παραιτηθεί η Ελλάδα απ’ όλα τα δικαιώματά της στην θάλασσα…


ΑΟΖ Ελλάδος (οποτεδήποτε καθορισθεί)

Στην Χουριέτ δόθηκε η συνέντευξη και προκαλεί οργή ειδικά σε μια περίοδο που η Τουρκία όχι μόνο δεν ρίχνει νερό στο κρασί της αλλά απειλεί ευθέως με πόλεμο Ελλάδα Κύπρο Ισραήλ κι όποιον άλλο βρεθεί στον δρόμο της.
Είπε κι άλλα ωραία:

«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο.....

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ακούσατε...Ακούσατε ! Το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος δεν είναι δεσμευτικό απαραίτητα για την κυβέρνηση....



......δεν μπορεί το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος να είναι δεσμευτικό απαραίτητα για την κυβέρνηση....
δηλαδή, 
Θα γίνονται δεκτά ως δεσμευτικά μόνο τα αποτελέσματα που θέλουν, τα υπόλοιπα απλά θα συμβουλεύουν…

Δημοψηφίσματα – δημοσκοπήσεις για την μεταλλαγμένη δημοκρατία τους…

Θα κάνουμε δημοψήφισμα λέει ο ποδηλάτης ηγεμών εδώ και καιρό.
Το θέλει πολύ! Όσο και την αποποινικοποίηση του χασίς!!!
Πρέπει να δείξει ότι είναι δημοκράτης, είναι αριστερός και σοσιαλιστής (ή σοσιαληστής, άλλωστε με το επίπεδο των ελληνικών του δεν έχει σημασία η ορθογραφία).
Πρέπει να δείξει ότι έχει την λαϊκή νομιμοποίηση ότι ο....

Ιδού τι έλειπε και δεν «έπαιρνε μπρος» η μηχανή της «ανάπτυξης»!



ΔΕΣΕ...μέσα ! «Ανασύνθεση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ)»
Ιδού τι έλειπε και δεν «έπαιρνε μπρος» η μηχανή της «ανάπτυξης»! 

Ιδού η ρωμαλέα κυβερνητική απάντηση στην επενδυτική απραξία: «Ανασύνθεση της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ)». Αφού τους έ-ΔΕΣΕ με τον ανασχηματισμό ο Ανθύπατος, τώρα τους ανασυνθέτει και περιμένει την ανάπτυξη. 

Με Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (που «φαίνεται» ότι συνεδρίασε την πρώτη Κυριακή του Αυγούστου – «Πράξη 27 της 7.8.2011») δίδεται συντριπτικό κτύπημα στην....

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η Φινλανδία την κάνει με ελαφρά ....πηδηματάκια


Η Φινλανδία τόσκασε..

Πολλοί από μας ακούγοντας εδώ και 2 μέρες από τα δελτία ειδήσεων την διαβεβαίωση οτι η διαπραγμάτευση μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας -γύρω από το ζήτημα των εγγυήσεων που ζητούσε η Φινλαδία για να συμμετέχει στην "βοήθεια" της χωρας μας- είχαν αίσιο τελος δεν καταλαβαν τίποτα.
 
Άκουσαν πως θα δίναμε μετρητά 1δις στην Φινλανδία ως εγγύηση για να μας δωσει εκείνη με τη σειρά της 1δις δανεικά ως βοήθεια (με δόσεις μάλλον σε αντίθεση με μας). 


Το πρωτο που ρωτησαν όλοι -και οι δημοσιογράφοι- ήταν που θα βρίσκαμε τα χρήματα αφού αυτό ήταν το ζητούμενο. Και το δεύτερο και λογικό πως γίνεται...

Αν αποδειχτεί πως οι τράπεζες θησαυρίζουν, θα βρεθούμε μπροστά σε μια επανάσταση



Η κόλαση βρίσκεται μπροστά σ' εκείνους που τη φοβούνται περισσότερο

«...θα ενταθούν οι συγκρούσεις ανάμεσα στις τάξεις και πως αν οι άνθρωποι εξακολουθήσουν να πλήττονται από την ανεργία και τη φτώχεια, θα υπάρξουν ταραχές...».


Ενα βίντεο που το BBC μάλλον δεν πρόκειται να ξαναπαίξει ποτέ, είναι αυτό με τη συνέντευξη του Ντάρκους Χάου.
  Ο γνωστός στο βρετανικό κοινό συγγραφέας και πολιτικός σχολιαστής δείχνει σαν να μην πιστεύει στα μάτια του για τη στάση που τηρούν οι Αρχές απέναντι σε όσα συμβαίνουν σήμερα στη Βρετανία.
  «Οι πολιτικοί ηγέτες μας δεν είχαν ιδέα», λέει στη.....

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Δείτε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου. Είναι σα να ταξιδεύεις !



Απολαύστε και «ταξιδέψτε» σε όμορφα νησιά του κόσμου! 
Είναι τόσο όμορφα που μόνο και μόνο ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες... είναι σαν να ταξιδεύεις...
 1. Galapagos Ecuador (Γκαλαπαγκός)










Είναι τόσο όμορφα που μόνο και μόνο ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες... είναι σαν να ταξιδεύεις...

Οι αποδείξεις στα σουπερμάρκετ και εισιτήρια είναι επικίνδυνες για την υγεία


Επικίνδυνες για την υγεία τα εισιτήρια και οι αποδείξεις στα σουπερμάρκετ; 

Συναγερμός στην Greenpeace Γερμανίας: το θερμογραφικό χαρτί που χρησιμοποιείται για φαξ, αποδείξεις στα σουπερμάρκετ και εισιτήρια είναι διαποτισμένο με μια αμφιλεγόμενη χημική ουσία: τη δισφαινόλη Α ή S.

Σύμφωνα με ελέγχους που έκαναν συνεργάτες του περιοδικού Greenpeace Magazin σε αποδείξεις από σουπερμάρκετ και εισιτήρια των Γερμανικών Σιδηροδρόμων διαπιστώθηκαν ίχνη δισφαινόλης Α. Τους ελέγχους διενήργησε το Ινστιτούτο Χημικών Αναλύσεων και Ελέγχων PiCA του Βερολίνου. Το αποτέλεσμα των αναλύσεων είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό:
-Στις αποδείξεις των.....

Βενιζέλος και Πάγκαλος όχι μόνο δε βάζουν πάτο στο βαρέλι, αλλά ανοίγουν και τρύπες στα τοιχώματα !



Ζωή να έχει ο άνθρωπος, δεν λέω, αλλά τώρα ξαφνικά εν μέσω κρίσεως, απεφάσισε ο κ. Βενιζέλος να αποκτήσει πολιτικό γραφείο και ως αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως. 

Έτσι, στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, τεύχος Β΄, αριθμός 1763, 4/8/2011, δημοσιεύθηκε η σχετική απόφαση, και πληροφορούμεθα ότι η δαπάνη λειτουργίας του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου ως αντιπροέδρου, ανέρχεται στο ποσό των 895.000€ ετησίως και θα εργάζονται σε αυτό είκοσι υπάλληλοι.

Όμως ο κ. Βενιζέλος διαθέτει πολιτικό γραφείο και ως.....

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τι έγινε στη Ρόδο με τον Μουσουλμάνο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζί - Video



Δηλώσεις- σοκ βουλευτή ΠΑΣΟΚ: "Είμαι Τούρκος και στην Ξάνθη είναι Τούρκοι"

Αυτό είναι το δημοσίευμα που προκάλεσε σάλο στο Πανελλήνιο

"Θυμάστε το βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, κ. Τσετίν Μαντατζί, για τον οποίο αποκάλυψε νωρίτερα αποκλειστικά η «prionokordela.gr» ότι εγείρει θέμα τουρκικής μειονότητας στην Ξάνθη; Και εμείς εύλογα αναρωτηθήκαμε πώς είναι ποτέ δυνατόν ένας Τούρκος να διαφυλάξει τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή; Δεν προλάβαμε να το πούμε και δυστυχώς, ήρθε ο ίδιος, με τις δηλώσεις του, να μας επιβεβαιώσει, με το χειρότερο τρόπο.

Στην ομιλία του στο χωριό Σέλερο της Ξάνθης, απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ και δήλωσε «Τούρκος» και πιστός στο κατευθυνόμενο από το προξενείο εξτρεμιστικό κόμμα της μειονότητας! Μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε σφοδρά, γιατί.....

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ - Μίκης Θεοδωράκης-Mikis Theodorakis


alt



ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ - Μίκης Θεοδωράκης-Mikis Theodorakis

Η επιστήμη της Επανάστασης μας διδάσκει ότι τα αυθόρμητα κινήματα μαζών που εκφράζουν τη λαϊκή διαμαρτυρία, είναι αδύνατο να μετεξελιχθούν σε επαναστατική δύναμη αν λείπει η κοινή και αποδεκτή από όλους ηγετική δύναμη που θα τα μεταβάλει σε συγκεκριμένη και πειθαρχημένη δύναμη κρούσης με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και συγκεκριμένα προγράμματα. Χωρίς αυτή τη μετεξέλιξη όσο μεγάλος κι αν είναι ο όγκος και το πάθος των αυθόρμητων αλλά σκόρπιων και δίχως εσωτερική δομή και σύνδεση διαδηλωτών, τα κινήματα αυτά αποτελούν εύκολο στόχο για την Εξουσία και τα συγκροτημένα με στρατιωτική πειθαρχία όργανά της, εφοδιασμένα με όλα τα μέσα βίας από τα γκλομπ και τα δακρυγόνα έως τα όπλα, ακόμα και τα κανόνια (όπως τα χρησιμοποίησαν στην Ινδία οι Βρετανοί κομματιάζοντας το τεράστιο πλήθος).


Το Κίνημα των Αγανακτισμένων Πολιτών το δημιούργησε από τη μια μεριά η πρωτοφανής συμπεριφορά της Κυβέρνησης με μια σειρά απεχθείς, αντεθνικές και αντιλαϊκές ενέργειες και από την άλλη η......

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Η Κοίμηση της Θεοτόκου. Η Παναγία, το ιερότερο από τα πρόσωπα της Ορθοδοξίας.



Η Κοίμηση της Θεοτόκου. Με επίκεντρο την Παναγία Σουμελά και την Παναγία της Τήνου θα γιορταστεί και φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου.

Η Παναγία, το ιερότερο από τα πρόσωπα της Ορθοδοξίας, δοξάζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η μεγάλη λατρεία που έχουν οι Έλληνες για τη «μάνα» του Θεού και των ανθρώπων αποδεικνύεται από τα πολλά ονόματα που της έχουν προσδώσει. Μεγαλόχαρη, Εκατονταπυλιανή, Φανερωμένη, Κοσμοσωτήρα, Χοζοβιώτισσα, Εικοσιφοίνισσα, Βρεφοκρατούσα, Ελεούσα, Θαλασσινή, Γιάτρισσα, Μυρτιδιώτισσα και πολλά ακόμη.
Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης. Η προετοιμασία των πιστών αρχίζει από την 1η Αυγούστου με τη νηστεία που διαρκεί έως τον Δεκαπενταύγουστο, αποτελώντας για τους Ορθόδοξους χριστιανούς το «Πάσχα του καλοκαιριού».

Στις 15 Αυγούστου χιλιάδες πιστών με την ψυχή γεμάτη ελπίδα και κατάνυξη, προστρέχουν στα αμέτρητα προσκυνήματα, όπου.....

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Πάσχος Μανδραβέλης. Συγχαρητήρια Μανδραβέλη έκανες την καλύτερη τοποθέτηση για την ανωνυμία των Blogs Bloggers


Πάσχος Μανδραβέλης δημοσιογράφος, για την άρση της ανωνυμίας των blog-bloggers: 
... Τα προβλήματα της ενημέρωσης δεν λύνονται με απαγορεύσεις, αλλά απελευθερώνοντας την έγκυρη ενημέρωση να πνίξει τα ζιζάνια στο χωράφι της...

Τον έχουμε στην μπούκα λόγω της μνημονιακής του στάσης. Η (σταθερή) θέση όμως που εκφράζει για το διαδίκτυο αξίζει συγχαρητήρια.


Όχι μόνο επειδή υπεραμύνεται για το δικαίωμα της ανωνυμίας, αλλά κυρίως επειδή τολμά και φωτογραφίζει τους πραγματικούς ενόχους που χρησιμοποιούν την ανωνυμία για εγκληματικές ενέργειες: Μα φυσικά, συναδέλφους του δημοσιογράφους!


Διαβάστε το άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη.

Το Διαδίκτυο είναι εκ κατασκευής του το πιο παγκοσμιοποιημένο εργαλείο που ανέπτυξε ποτέ ο άνθρωπος. Χτίστηκε έτσι, ώστε....

άλλος μ@μεί κι άλλος πληρώνει !


Σημαίνει πως άλλος διαπράττει μια ανομία ή ανευθυνότητα και άλλος τιμωρείται γι' αυτήν σε μια νοηματική παραλλαγή, να δηλώνει ότι άλλος έχει επωφεληθεί από ή απολαύσει μία κατάσταση, χωρίς αυτή να είναι παράνομη ή ανήθικη κι άλλος καλείται να καταβάλει το κόστος, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα τιμωρία

Σε κάθε περίπτωση, αυτός που εκστομίζει την ατάκα το κάνει με αγανάκτηση κατά του θράσους τού «πηδίκουλα» και, νιώθοντας ο μ@κ@κας της υπόθεσης, προσπαθεί να δημιουργήσει το ρητορικό υπόβαθρο για να αποτινάξει από πάνω του συνέπειες και ευθύνες που δεν του αναλογούν
Όσο για την προέλευση, ας μου επιτραπεί να τολμήσω δύο.....

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Προς στους «Πνευματικούς Ανθρώπους» του τόπου. Είσαστε Ξεφτίλες!



Είσαστε ξεφτίλες οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου μας !
Ποιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε;

Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;

Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα.....

Εξετάζοντες τους........ “απέναντι”




Στην Ελλάδα μας  εξετάζοντες τους “απέναντι”, παρατηρούμε ότι…
Έχομε τις γνωστές 50 οικογένειες της διαπλοκής, τους πρώην βιομηχάνους που είναι μεγαλομέτοχοι καρτέλ, την “ανοιχτομάτισσα” δικαιοσύνη,τους πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης, τους μεγαλοδημοσιογράφους, τους μεγαλοτραπεζίτες, τους μεγαλοεμπόρους συν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχοντας συμφέρον από την μνημονιακή πολιτική και μετά κάποια “σκυλάκια” που τρέχουνε για τα κοκκαλάκια .

Όλοι αυτοί αποτελούν την εγχώρια διαπλοκή.
Επί πλέον απέναντι έχομε τα ξένα καρτέλ τα οποία έχουν συμφέροντα στον τόπο μας…επειδή πουλάνε χωρίς να προσφέρουνε τίποτα στην παραγωγή.
Αυτοί συναποτελούν τον ΑΕΡΑ.
Όλοι αυτοί αποτελούν το.....

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

« Πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα » !! Φώναξε στο Γιώργο νεαρή κοπέλα !



 

Ο Γιώργος Παπανδρέου στη Σκιάθο.

Ποδηλατάδα του πρωθυπουργού στη Σκιάθο 

-«πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα»!!!


Χαμός έγινε  το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γ. Παπανδρέου κοντά στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο, όταν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ  του kentrinews.gr,  λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να περνά στον δρόμο με το.....

Στρατιωτική θητεία. Θα αυξηθεί στους 12 μήνες ; Θα υπηρετούν και στο Ναυτικό και στην Αεροπορία.


Στρατιωτική θητεία. 
Θα υπηρετούν και στο Ναυτικό και στην Αεροπορία.Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αύξηση της θητείας άφησε ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Σύμφωνα με τον Υπουργό, αυτή η απόφαση θα υιοθετηθεί σε περίπτωση που δεν αποδώσουν οι σχεδιασμοί για τον εξορθολογισμό στη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κενά που παρουσιάζονται στο στράτευμα.


Ο Πάνος Μπεγλίτης επανέλαβε την αντίθεσή του με τον θεσμό του πλήρους επαγγελματικού στρατού, ενώ ξεκαθάρισε πως πρώτα θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις, συγχωνεύσεις στρατοπέδων.....

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Επιτυχημένα όπλα για την .. αποβλάκωση του Λαού


Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία.

1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής, που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές, μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.

Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής.

«Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν....

Άλκηστις Πρωτοψάλτη Στέφανος Κορκολής στη Ρόδο. Rhodes Rodos Rodi





Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Στέφανος Κορκολής
“Φανερά Μυστικά”
Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011
Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Η πολυαναμενόμενη μουσική συναυλία του καλοκαιριού είναι γεγονός. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής, έρχονται έπειτα από αρκετά χρόνια στη Ρόδο για ένα μοναδικό μουσικό ρεσιτάλ.

Η μουσική συνάντηση που πέρυσι έγινε γεγονός, η παράσταση που άγγιξε μελωδικά τις αισθήσεις μας και μάγεψε όλους όσους την είδαν, έρχεται να .....

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Υδροπλάνα στο Αιγαίο-στα νησιά μας από το 2012 !



Στην τελική ευθεία για να παρουσιαστεί στο Υπουργικό Συµβούλιο εισέρχεται πλέον το πολυαναµενόµενο νοµοσχέδιο του υπουργείου Υποδοµών για τα υδατοδρόµια.  

Συνεχίζοντας την επεξεργασία που έκανε ο πρώην υφυπουργός Υποδοµών κ. Σπ. Βούγιας ο νέος υπουργός Υποδοµών κ. Ι. Ραγκούσης βάζει τις τελευταίες «πινελιές» µε στόχο την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την ανάπτυξη του τουρισµού.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήµατος», ο κ. Ραγκούσης επεξεργάζεται την απλοποίηση των διαδικασιών ίδρυσης και κατασκευής των υδατοδροµίων µε στόχο τη δηµιουργία ενός πλαισίου fast track για τις επενδύσεις στον συγκεκριµένο τοµέα, τη συγκρότηση µιας νέας µεταφορικής αγοράς και την παράλληλη ενίσχυση της......

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η Γαλλία ο επόμενος αδύναμος κρίκος ; Πλήγμα για την ευρωζώνη



Aπειλείται και η Γαλλία με υποβάθμιση;


Οι υπαινιγμοί του οίκου S&P ότι κινδυνεύει και η διαβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γαλλίας, αν δεν προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην ευρωζώνη. Θα είναι ο επόμενος στόχος;

Πρώτα η Ελλάδα. Μετά η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία, Τώρα η Ιταλία, Θα ακολουθήσει η Γαλλία; Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που οδηγούν στην υποψία ότι η Grande Nation εξ αιτίας του υψηλού της δημόσιου χρέους θα βρεθεί στο .....

Είναι πολύ πιθανό, η οικονομική κρίση, να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου πριν το 2012


Πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου μέσα στο 2011 προβλέπουν στις ΗΠΑ

Έρχεται κύμα χρεοκοπιών που θα πλήξουν άσχημα τις ευκαιρίες επανεκλογής του Ομπάμα

Η επιδείνωση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους  συμβαίνει την  χειρότερη στιγμή για τον Ομπάμα. Πλέον, όλα είναι ανοιχτά στο να οδηγηθούμε σε  ένα κύμα ευρωπαϊκών χρεοκοπιών στους επόμενους έξι με δώδεκα μήνες, την περίοδο δηλαδή των αμερικανικών εκλογών του 2012.


Όταν θα συμβούν οι ευρωπαϊκές χρεοκοπίες, θα υπάρξει ένα ντόμινο συνεπειών στην   παγκόσμια οικονομία, όπως συνέβη και το 2008, όταν ξέσπασε η αμερικανική κρίση.

Και με φόντο την επιβράδυνση της....

Διεθνείς αγορές ! ......αέρας και μάλιστα γεμάτος δηλλήτηριο… Σε άγνωστους δε χρωστάμε !


 
Θα μηδενίσουμε το κοντερ και δεν σας χρωσταμε τιποτα !
αγορες, χρεος, αποπληρωμη…
αερας και μαλιστα γεματος δηλλητηριο…
λαοι μην σκυβετε το κεφαλι,δεν υπαρχει χρεος,δεν εχω χρεος,δεν εχω χρεος…
πως ελεγε ο βουτσας ,δεν εχω θειο, ετσι και εμεις ολοι μαζι πρεπει να τους πουμε δεν εχουμε χρεος.
και δεν εχουμε γιατι πληρωθηκε απο τους τοκους ολων αυτων των χρονων.
αυτο πρεπει να πουνε και οι κυβερνησεις της ευρωπης και της αμερικης στις ”αγορες”.
προυποθεση να εχουν ”υλικο” οι κυβερνωντες στα παντελονια τους, καπου εκει στον καβαλο…
και μαλλον δεν εχουν δυστυχως.
εμεις φιλοι εχουμε; εχουμε απαντω και πρεπει να τους το.....

Μπροστά η Νέα Δημοκρατία 12 μονάδες, σε μη δημοσιοποιήσιμες δημοσκοπήσεις !




Μπροστά η Νέα Δημοκρατία με μεγάλες αυξήσεις στα μικρά κόμματα.
Προβληματισμός, γράφει  το Πρώτο Θέμα, στην κυβέρνηση από τις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτή τη περίοδο. Γράφει λοιπόν η εφημερίδα:  

"Στις μετρήσεις πρόθεσης ψήφου που δεν δημοσιοποιούνται το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 16%, η Ν.Δ κινείται στο 28%, ο ΛΑΟΣ πιάνει 12%, το ΚΚΕ είναι στο 10%, ο ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει το 8%, ενώ οι Οικολόγοι και τα κόμματα της Ντόρας Μπακογιάννη και του Φώτη Κουβέλη είναι περίπου στο 3%. 

Οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται επισήμως προέρχονται ωστόσο από αξιόπιστη πηγή και δείχνουν ποια είναι η.....

Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ ! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για τους λίγους και εκλεκτούς


Τόσα χρόνια βουλευτής και νομάρχης ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είχε συνηθίσει  να παίρνει ανελιπώς τον παχυλό μισθό του από τον Δημόσιο κορβανά χωρίς να χρειασθεί να εξασκήσει το δύσκολο επάγγελμα του δικηγόρου. 

Έτσι λοιπόν η αποτυχία του να εκλεγεί στις εκλογές του 2010 δήμαρχος της Πάτρας σταμάτησε την επί χρόνια (νόμιμη βέβαια) ροή του κρατικού χρήματος στην τσέπη του.

Επειδή όμως το σύστημα ΠΑΣΟΚ, δεν ξεχνάει τους επιτυχημένους υπηρέτες του, ήταν δεδομένο και μάλιστα μάλλον άργησε, έπρεπε να βρεί αντικείμενο για να ασχολείται ο πρώην νομάρχης, και μάλιστα να πέφτει και ο παράς!! Και το λέμε αυτό μιας και ο κ. Κατσικόπουλος είχε ήδη μια θέση.....

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Δεν θέλουν ελεύθερους bloggers-blogs, θέλουν ρουφιάνους και χαφιέδες


Η απίστευτη σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, απαγορεύει το τσιγάρο ενώ επιτρέπει τα ναρκωτικά. Απαγορεύει το blogging ενώ ενισχύει το ρουφιανιλίκι και τον χαφιεδισμό. Δεν θέλει ελεύθερους bloggers, ενώ ζητάει τη βοήθεια ελεύθερων ρουφιάνων και ελεύθερων χαφιέδων.

Όπως είχαμε επισημάνει με προηγούμενο άρθρο του Γιάννη Τριάντη από την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»....
με τον τίτλο «Κοινωνία χαφιέδων...», η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, ανενδοίαστα και αστόχαστα νομιμοποιεί το «κάρφωμα» και τον χαφιεδισμό, εκπαιδεύοντας την κοινωνία στον χαφιεδισμό και δημιουργώντας ένα επικίνδυνο ίζημα.


Αντίθετα, επιδιώκει την κατάργηση της ανωνυμίας των bloggs, δηλαδή το ξεδόντιασμα της κοινωνίας που μέσω του......

Ο Απόστολος Γκλέτσος δήμαρχος, στον εισαγγελέα, για τη συμμορία της Στυλίδας



Τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου θα ανέβει  ο Δήμαρχος Στυλίδας, για να ενημερώσει τον εισαγγελέα για το σοβαρό θέμα της συμμορίας της Στυλίδας που τρομοκρατεί όλη την ανατολική Φθιώτιδα και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πριν από την επίσκεψη στον Εισαγγελέα, ο Απόστολος Γκλέτσος θα έχει συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Νίκο Δουβλέκα για το ίδιο θέμα και δεν αποκλείεται να επισκεφτούν από κοινού τον Εισαγγελέα.

Οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά, αλλά όλοι εύχονται και παρακαλάνε να μπει ένα τέλος, επιτέλους, στη δράση και στην παραβατική συμπεριφορά των.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat