Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κώστας Καραμανλής ξεκούραστος ! Θα επανέλθη ; Επαφές με ξένους ηγέτες


Aδυνατισμένος,  κουρεμένος crew cut και πάνω απ’ όλα Ξεκούραστος!
Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε ο Κώστας ο Καραμανλής πριν λίγες ώρες.
Ακόμη και το «ΕΘΝΟΣ» στάθηκε στο νέο του look του πρώην πρωθυπουργού.

Κι αν η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ όλους,  ελάχιστοι γνωρίζουν πως ο Κώστας Καραμανλής  όλο αυτό το διάστημα πραγματοποιεί την  μεγάλη «επιστροφή»  του στη διεθνή πολιτική σκηνή από το στρατηγείο του στη πλ. Μαβίλη.
Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι  αλλά και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, δυο καλούς του φίλους από τα χρόνια της πρωθυπουργικής θητείας, είναι πολύ τακτικές. 
Ανοιχτή γραμμή  διατηρεί και με τον.....

Το κίνημα των αγανακτισμένων θα πρέπει να επανέλθει αμέσως στον αρχικό του στόχο


το κίνημα των «αγανακτισμένων», με την έξυπνη τακτική των ΜΜΕ του καθεστώτος, άρχισε να ξεστρατίζει από τον βασικό του στόχο. 

Τώρα τελευταία βλέπουμε να πυκνώνει στα ΜΜΕ και κυρίως στα τηλεοπτικά κανάλια του κρατικοδίαιτου καθεστώτος η παρουσία διαφόρων τύπων οι οποίοι αυτοπαρουσιάζονται ή χρίζονται, από τα παπαγαλάκια των αφεντικών του καθεστώτος, ως ηγήτορες του κινήματος των «αγανακτισμένων». Τα ΜΜΕ, μετά το αρχικό σοκ από το αυθόρμητο ξέσπασμα του λαού στις πλατείες, έπιασαν αμέσως δουλειά και προσπαθούν να....

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κύριε Πάγκαλε, Οι Έλληνες δεν έχουν μείνει στην ιστορία για τα «ναι»….Αλλά για τα….. ΟΧΙ ! !



Οι Έλληνες δεν έχουν μείνει στην ιστορία για τα «ναι»….Αλλά για τα….. ΟΧΙ  !    
«Τα εύκολα όχι πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα, απ’ ό’τι τα πολύ πιο δύσκολα ναι»
 
«Δείτε την Αίγυπτο. Που οδήγησε το κίνημα του Facebook; Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου στη χώρα. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ’ εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες».
Αυτά δήλωσε ο αντιπρόεδρος της  τροικανής κυβέρνησης…

Κι έλεγα τι λείπει…. τι λείπει…..
Μα ναι….. μίλησε……!!!……
Αντικάποιε  του 19% επί του εκλογικού σώματος πλην της αποχής, θες και αυτοδυναμία;
Πόσες έδρες χρειάζεται επιπλέον το...

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις !! Όταν την είδα δάκρυσα !





Μα το Χριστό, όταν την είδα, δάκρυσα.

Η Συναίνεση επί τέλους επετεύχθη ! Να μη μάθει ο πολίτης ,ποτέ την αλήθεια, για το Δημόσιο χρέος !


Η Συναίνεση επί τέλους επετεύχθη ! Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για την σύσταση«Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους», προκειμένου να νη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός πώς δημιουργήθηκε αυτό και ποιο μέρος του είναι παράνομο και επαχθές.


Η Συναίνεση επί τέλους επετεύχθη !

Μήπως ήταν αυτό που τελικά συμφωνήθηκε στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, που συνήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο υπό τον Εγγυητή του Πολιτεύματος της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας της Τρόικας, του ΔΝΤ και της Διεθνούς Κερδοσκοπίας ;

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ τάχθηκαν ομόφωνα κατά του Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους, προκειμένου να σωθεί η.....

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ας χαλαρώσουμε λίγο απ αυτά που βλέπουμε και ακούμε. Δείτε τη sexy Denise Milani


Σάββατο σήμερα. Αφήστε τους Πολιτικούς. 
Αρκετά μας κούρασαν αυτή την εβδομάδα.

Η sexy  Denise Milani. Δείτε foto
Δείτε photo της Denise Milani..........

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Χάλασε η συγκυβέρνηση της Παράγκας. Μόνος θα βαδίσει το γολγοθά του !



Επί 190 σχεδόν μεταπελευθερωτικά χρόνια, το ίδιο πολιτικό σύστημα της προεδρευόμενης (παλιότερα βασιλευόμενης) κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αποτέλεσε στην ουσία ένα θεατρικό ολιγαρχικό πολιτικό σύστημα, κατ’ επίφαση δημοκρατικό, αυτόνομο από την κοινωνία, τις κοινωνικές ανάγκες και την κοινωνική δυναμική.
Ένα πολιτικό σύστημα που ευνόησε την ανάπτυξη της διαπλοκής των πολιτικοοικονομικών ολιγαρχικών συμφερόντων, των συντεχνιακών συμφερόντων και την οικογενειοκρατία, σε βάρος της...
κοινωνικής δικαιοσύνης και της ανάπτυξης..


Ολόκληρη η ιστορία της μεταπελευθερωτικής Ελλάδας, αποδεικνύει ότι αυτό το πολιτικό σύστημα κάνει κύκλους. Σαπίζει, διαφθείρεται και στη συνέχεια καταλήγει σε αδιέξοδα, τα οποία.....

Antonis Samaras. Δηλώσεις Αντώνη Σαμαρά. ΟΧΙ στη συναίνεση


«Δεν προσυπογράφουμε μια πολιτική που ισοπεδώνει την οικονομία και διαλύει την κοινωνία»

Κατηγορηματικό «όχι» είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαρά, στον πρωθυπουργό κατά τη σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στις δηλώσεις του, ο Αντώνης Σαμαράς στάθηκε στην άρνηση του πρωθυπουργού για μείωση της φορολογίας, λέγοντας ότι «έχουμε προτείνει ένα διαφορετικό σχέδιο από την αποδεδειγμένα λανθασμένη κυβερνητική συνταγή. Το οποίο στηρίζεται, όχι σε περισσότερους φόρους, αλλά σε λιγότερους. Για να δουλέψει η οικονομία».

«Η κυβέρνηση δεν έχει διάθεση για συναίνεση στην επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», τόνισε ο κ. Σαμαράς τονίζοντας ότι.....

Πρέπει να βγεί καπνός-συμφωνία μετά τη σύσκεψη. Μια άλλη άποψη της κρίσης



Οι περισσότεροι συνεχίζουν να μην αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των περιστάσεων. Δεν κατανοούν ότι η χώρα μας, η πατρίδα μας, βρίσκεται μπροστά σε ένα χρηματοδοτικό κενό, ότι κινδυνεύει να ξεμείνει από χρήματα και απειλείται με αυτό που οι τραπεζίτες περιγράφουν ως «αιφνίδιο θάνατο».

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δήλωσε ευθέως ότι εκ του καταστατικού του και στον βαθμό που αναφύονται πιστωτικοί
κίνδυνοι δεν μπορεί να δώσει το μερίδιό του για την πέμπτη δόση του δανείου. Και οι ευρωπαίοι εταίροι μας μετέδωσαν στον κ. Παπανδρέου ότι αν δεν λάβουν εγγυήσεις εθνικού επιπέδου, με τη συναίνεση των κομμάτων θα δεν θα καλύψουν τα χρήματα που αναλογούν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
 

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας και άλλες δήλωσαν ότι δεν είναι.....

Αντώνη Σαμαρά, κάνε το καθήκον σου. Κόψε τον Γόρδιο δεσμό !


Ο Αλέξανδρος έφθασε στο Γόρδιο κατά τον μήνα Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 333 π.Χ. Εκεί, στο ανάκτορο των παλαιών βασιλέων της Φρυγίας, βρισκόταν το άρμα του Γόρδιου ως ανάθημα στον Δία. 
Ο ζυγός του άρματος ήταν δεμένος με φλοιό κρανιάς και ο δεσμός ήταν τόσο περίπλοκος, ώστε δεν διακρινόταν πουθενά η αρχή του. Σύμφωνα με την κρατούσα παράδοση, όποιος έλυνε τον Γόρδιο δεσμό, θα κυριαρχούσε στην Ασία. Ο Αλέξανδρος μετέβη στο ανάκτορο, εξέτασε τον δεσμό και τον έλυσε εύκολα. Ο τρόπος με τον οποίο τον έλυσε παραμένει μυστήριο.
Αυτό χρειαζόμαστε και εμείς  στην σύσκεψη σήμερα υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Χρειαζόμαστε κάποιον να κόψει τον......

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας το πιθανότερο σενάριο !



Σε ιστορικό πρόσωπο κλειδί στην παρούσα φάση δείχνει να αναδεικνύεται ο Κάρολος Παπούλιας μετά και τις τελευταίες όλο και περισσότερο γενικευμένες και εντεινόμενες κοινωνικές και λαϊκές πιέσεις εναντίον συνολικά του πολιτικού προσωπικού της χώρας. 

Ήδη όπως  έχει γίνει γνωστό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Εκεί θα εκθέσει τις  απόψεις του που λίγο ως πολύ είναι γνωστές και θα προτείνει τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ευθύνης.
Στο σχηματισμό  κυβέρνησης  «εθνικής ευθύνης», όπως θα λέγεται με διάγγελμα του προέδρου της δημοκρατίας φαίνεται να καταλήγει ο Κάρολος Παπούλιας, όπως επιμένουν  όλες οι πληροφορίες και το σχετικό ρεπορτάζ και καλά διασταυρωμένες πηγές.

Ανώτερος κυβερνητικός παράγων με τον οποίο μιλήσαμε μας τόνισε.....

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει δώσει ήδη την απάντηση εκλογές με “καθαρή” εντολή…!


Έδωσε την απάντησή του ο Αντώνης Σαμαράς –έλεγαν συνεργάτες του--ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει στάση και να υποκύψει στον εκβιασμό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει προσφυγή στις κάλπες. 
 
«Ας πάρουν την ευθύνη για το αδιέξοδο που οδήγησαν τη χώρα και για τις πρόωρες εκλογές» έλεγαν.
Φυσικά, στη ΝΔ εξετάζουν τα διαφορετικά ενδεχόμενα με βάση πληροφορίες από κυβερνητικούς κύκλους, που αναφέρουν ακόμη και κυβέρνηση συνεργασίας.
Οι απαντήσεις όμως έχουν ήδη δοθεί από τον Σαμαρά ότι “συνεργατικά ή οικουμενικά σχήματα” δεν θα αποδώσουν και δεν συμφωνεί και, όταν θα έρθει η ώρα, θα ζητήσει “καθαρή” εντολή…!


Επίθεση με νόημα
με νόημα--πού σηματοδοτεί και την στάση του στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών--εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, στην Κυβέρνηση σε εκδήλωση των.....

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Η Ελένη Μενεγάκη, το ροζ sexy βίντεο video και ο υπουργός!

                                                                                                                        

Η Ελένη Μενεγάκη, το ροζ βίντεο και ο υπουργός!

«Τρελάθηκε» στις ερωτήσεις η Ελένη όταν είδε το ροζ βίντεο που έπαιζε πίσω από τον Ανδρέα Λοβέρδο στην εκπομπή της Έλλης Στάη.

«Μα πώς συνέβη αυτό; Εμείς «θολώσαμε το πλάνο; Γιατί θολώσαμε το πλάνο; Γιατί δεν .δείχνουμε το πλάνο; Εδώ δεν το θόλωσαν εκείνοι που το έπαιξαν και το θολώσαμε εμείς; Και καλά ο υπουργός δεν το είδε; Ο οπερατέρ που το έβλεπε, τί έκανε εκείνη την ώρα; Έκαναν παιδιά ο άνδρας και η γυναίκα που... συνευρέθηκαν ερωτικά;»

Άρχισε τις ερωτήσεις και σταματημό δεν είχε η Ελένη για το θέμα που προκάλεσε σάλο. Τί για το πόσο κοντινά ήταν σχολίασαν στον......

Χαιρετίζουμε την εντυπωσιακή αφύπνιση της ανεξάρτητης Ελληνικής Νεολαίας




Χαιρετίζουμε την εντυπωσιακή αφύπνιση της ανεξάρτητης Ελληνικής Νεολαίας και ευχόμαστε να είναι μόνιμη, σταθερή, διαρκής και συνεχώς αυξανόμενη σε ποσότητα και σε ποιότητα. 

Ποιότητα σημαίνει ότι θα πλουτίζει καθημερινά την ιδεολογική της βάση αφήνοντας πίσω τα κατεστημένα και ξεπερασμένα πολιτικά σχήματα που όλα -είτε ενεργητικά είτε παθητικά- είναι υπεύθυνα για το σημερινό δραματικό εθνικό αδιέξοδο.

Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών άνοιξε πρώτη πριν από έξι μήνες την προοπτική για μια καινούρια ανεξάρτητη ιδεολογική πορεία. Έθεσε τα θεμέλια για την οριστική και τελεσίδικη έξοδο του Ελληνικού Λαού με στόχο το μετωπικό χτύπημα στην ξένη εξάρτηση και στο πολιτικο-οικονομικό Σϋστημα Εξουσίας.

Επέλεξε την Τακτική της εξόδου από το.....

Thanasis Papadopoulos, Θανάσης Παπαδόπουλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ : Να πάμε σε εκλογές !




Να πάει σε εκλογές τώρα κάλεσε τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο Θανάσης Παπαδόπουλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

Λίγες ημέρες πριν υποδεχτεί τον κ. Παπανδρέου στα Καλάβρυτα τόπο καταγωγής του, ο Αχαιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑΧ FΜ και εμφανίστηκε λάβρος κατά των νέων μέτρων, τα οποία είπε πως πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από αναπτυξιακά μέτρα και προστασία του εισοδήματος των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, ενώ επεσήμανε πως αφού δεν υπάρχει κοινωνική συναίνεση μέσα στην Βουλή, τότε αυτή θα πρέπει να δοθεί από την κοινωνία.

Για τον λόγο αυτό και για να μην είναι μόνο οι Βουλευτές στο....

Προς Μαρία Δαμανάκη . Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή παρά.........



Ο «λαγός» Δαμανάκη μεταφέρει τον εκβιασμό.

Η περίσταση μοιάζει με την παραμονή της επίθεσης της φασιστικής Ιταλίας κατά της Ελλάδας.
 
Κάπως έτσι εκβιαστικά ο Ιταλός πρόξενος ζήτησε από τον τότε πρωθυπουργό Μεταξά υποταγή στις φασιστικές αξιώσεις για ελεύθερη διάβαση του Ιταλικού στρατού.
Η απάντηση που δόθηκε ήταν ένα βροντερό ΟΧΙ.
Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας άρνησης εκείνη την εποχή με δεδομένη την υπεροπλία του φασιστικού Ιταλικού στρατού σήμαινε για κάποιους που δεν γνωρίζουν την Ελληνική ψυχή απόφαση αυτοκτονίας.

Τα επακόλουθα είναι σε όλους γνωστά. Ο Ιταλικός φασισμός και ο άξονας φασιστών-ναζιστών δέχτηκαν.....

Πλατεία Συντάγματος. Παραμένει ο κόσμος αυθόρμητα χωρίς κόμματα και οργανώσεις !



Παραμένει ο κόσμος στο Σύνταγμα - Φωνάζουν "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" και τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο..


Φυσικά δεν έλειψαν και παραδοσιακά σύμβολα όπως η μαγκούρα, ενώ ανά δέκα λεπτά όλος ο κόσμος τραγουδάει τον Εθνικό Ύμνο και καλούν τους πολιτικούς να βγουν έξω από τη Βουλή και να φύγουν από τη χώρα......

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ONLINE σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος. Σε απευθείας σύνδεση.




Απευθείας σύνδεση με την πλατεία Συντάγματος.

Συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα.

Συνδεθείτε να δείτε τι συμβαίνει τώρα στο Σύνταγμα....

Ντοκουμέντο: Το βίντεο με την sexy-sex τσόντα και τον Λοβέρδο στην κρατική τηλεόραση !



Σκληρό πορνό με φόντο Λοβέρδο και Στάη μετέδωσε η κρατική τηλεόραση κάνοντας πολλούς να απορούν ως που θα φτάσει η ασυδοσία στα ΜΜ”Ε”.

Το γεγονός αυτό εξόργισε πολλούς τηλεθεατές που έσπασαν τα τηλέφωνα ζητώντας να φύγει ο Λοβέρδος και η Στάη από το πλάνο θεωρώντας ότι προσέδιδαν μία άνευ προηγουμένου σκληρότητα που βρίσκεται μόνο σε παράνομες ταινίες Snuff που η διακίνηση τους είναι ποινικά κολάσιμη.

Δείτε το sex-sexy video ....

Περιμένοντας τις εξελίξεις και τον...Μεσσία !


Παρακολουθούμε θεατρική κακοπαιγμένη παράσταση. Οι αρχηγοί των κομμάτων εκτός του ΚΚΕ παρέλασαν σήμερα μπροστά απ’ τις τηλεοπτικές κάμερες εν είδει πασαρέλας για να επιτευχθεί η περιβόητη συναίνεση στο ξεπούλημα της χώρας.
Η κυβέρνηση χθες ανακοίνωσε τις «αποκρατικοποιήσεις-ξεπουλήματα» της δημόσιας περιουσίας σαν μεσιτικό γραφείο που διαλαλεί την πραμάτεια του.

Όπως δηλώνουν οι «εθνοσωτήρες» του ΠΑΣΟΚ περιμένουν ν’ ακούσουν τις θέσεις των άλλων κομμάτων για να βρεθεί κοινός τόπος που θα διευκολύνει την «μπιρ παρά» πώληση των δημόσιων οργανισμών, ΔΕΚΟ και φιλέτων του δημοσίου....

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Της Ελλάδας τα παιδιά ! Πού υπηρέτησαν οι πολιτικοί μας.




Θητεία Ελλήνων Πολιτικών
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Πρωθυπουργός, ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ. Το 1978 παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρόεδρος ΝΔ, ΝΑΥΤΗΣ. Τον Ιούλιο του 1976 παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, τον Οκτώβριο απολύθηκε, πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Πρώην Πρωθυπουργός, ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ. Το 1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το.....

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Κύριοι δημοσιογράφοι, η δημοσιογραφία σας τελείωσε !! Έμεινε η μπόχα !


 

Η δημοσιογραφία σας έχει ξοφλήσει. 

Η μπόχα.

Διάβασα τις προάλλες το άρθρο του Βαξεβάνη "Η μπόχα από το σβησμένο πούρο του lifestyle". Και τότε μου συνέβη κάτι φοβερό, κάτι σχεδόν μεταφυσικό. Διάβαζα μόνο ανάμεσα από τις γραμμές, η φάτσα μου είχε στραβώσει κι άρχισα να γελάω δυνατά, να ξύνομαι σαν μαϊμού και να χοροπηδάω μπροστά από την οθόνη μου
Μεταξύ μας, δεν ανησύχησα ιδιαίτερα, μου συμβαίνει καμιά φορά ειδικά αν διαβάσω στην ίδια σειρά τις λέξεις μπόχα και πούρο. Απλά δεν συμβαδίζουν.

Το θέμα είναι όμως πως πραγματικά ήθελα να διαβάσω τη συνέχεια, ειλικρινά ήθελα να ακολουθήσω την.....

Γιατί ; Γιατί ; Γιατί ; Διότι ! Διότι ! Διότι !

Γιατί ακόμα δεν έχουν ξεσηκωθεί οι Έλληνες; Γιατί ανέχονται να τους πατάνε οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους; Γιατί αποδέχονται 

τη μεγαλύτερη συρρίκνωση του βιοτικού τους επιπέδου μετά την Κατοχή; 

Γιατί σιωπούν μπρος τον απόλυτο εξευτελισμό στον οποίο μας υποβάλλουν οι απόγονοι των ναζί και ταυτόχρονα κάνουν τεμενάδες στους Τούρκους πασάδες και τους σιωνιστές;


Διότι ανέχτηκαν πάρα πολλά για τουλάχιστον τριανταπέντε χρόνια.
Διότι συναίνεσαν αδιαμαρτύρητα σε μια.....

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Προεδρική Δημοκρατία !!



Είναι διάχυτη η αίσθηση στους Ελληνες ότι είναι καιρός να αλλάξουμε το πολίτευμα της χώρας μας. Πράγματι, αυτή είναι και η μόνη λύση για να απεγκλωβιστούμε από την άθλια αντιπροσωπευτική ψευτοδημοκρατία η οποία μας έφερε εδώ που μας έφερε.

Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος. Με τη σημερινή κομματοκρατία, το σύστημα διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του αφού:


1. Για να ανελιχθεί κάποιος σε υψηλές πολιτικές θέσεις, πρέπει να περάσει από τη βάση του κόμματος, (οποιουδήποτε κόμματος συμπεριλαμβανομένων της ΝΔ, Πασοκ, Λαος, ΚΚΕ, Σύριζα, Μπακογιαννέϊκο κ.λ.π.), και να συναναστραφεί με άεργους τεμπέληδες λαμόγια και.....

Μερικές φορές, τα προβλήματά μας φαίνονται μεγάλα σαν τις σκιές....


Αυτή η φωτογραφία τραβήχθηκε ακριβώς από πάνω από αυτές τις καμήλες στην έρημο κατά τη δύση του ηλίου. 

Θεωρείται μία από τις καλύτερες φωτογραφίες. 

Όταν την κοιτάς προσεκτικά, μπορείς να διαπιστώσεις ότι οι γκαμήλες είναι οι μικρές άσπρες γραμμές στην φωτογραφία. Οι μαύρες εικόνες που διακρίνονται είναι απλά οι σκιές από τις γκαμήλες!

Μερικές φορές, τα "προβλήματά" μας φαίνονται μεγάλα σαν τις σκιές... Όμως, 
.....

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Στείλτε τους λαθρομετανάστες σε ξερονήσια !


Τους χάλασε το πανηγυράκι ο Διονύσης Σαββόπουλος. 
Οι μεγαλύτεροι σταθμοί της Αθήνας είχαν οργανώσει κοινή εκπομπή για το κέντρο, λέγοντας τις γνωστές νερόβραστες παπαριές, αφού όποιος δεν τα έχει “πιάσει” από τους νταβατζήδες των μεταναστών και την Εργενεκόν, φοβάται να μιλήσει. Κοινώς ουδείς μιλά για την ταμπακέρα. 

Μέχρι που τον λόγο τον πήρε ο Σαββόπουλος.

Ο γνωστος τραγουδοποιός πρότεινε να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, τον “καθαρισμό” των κτηρίων της Αθήνας από τοξικομανείς και μετανάστες και τη.....

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, γιατί ζητάτε συναίνεση αφού μπορείτε και ...τα κάνετε μόνοι σας !


ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΑ.

Είχαμε την εντύπωση ότι η Ελλάδα είχε μία πανίσχυρη κυβέρνηση με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, απόλυτο έλεγχο των ΜΜ”Ε”, των συνδικάτων κλπ κλπ.


Οι τελευταίες εξελίξεις όμως μας κάνουν να απορούμε. Γιατί οι ξένοι επιμένουν σε συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Κάτι τέτοιο θα είχε νόημα εάν η Νέα Δημοκρατία είχε ξεσηκώσει τα πλήθη και τα συνδικάτα δημιουργώντας αντάρτικο και προβλήματα στην λειτουργία του κράτους. Ότι έκανε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά δηλαδή. 
Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συμβαίνει.

Άρα η Τρόικα θα έπρεπε να .....

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"Εκβιασμός"- Ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας από Eurogroup. Video


Μήνυμα προς Αντώνη Σαμαρά από Eurogroup 
Όλι Ρεν και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ 

Απόψε στις Βρυξέλλες στο  Eurogroup, κατά την άποψή μας είχαμε την "Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου".
Είχαμε έναν άτυπο εκβιασμό και μια προσπάθεια ωμής παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας μας.
Δείτε τι είπαν, στην συνέντευξη τύπου οι κκ  Όλι Ρεν και Ζαν Κλοντ Γιούνκερ :

"Το κομμάτι της αποκρατικοποίησης είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πιστεύεται ότι το ποσό θα διορθωθεί από την κυβέρνηση προς τα πάνω. 
Οι  κύριες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα απαιτείται να εγκρίνουν και να στηρίξουν δημόσια το πρόγραμμα σταθερότητας !!!
Είναι απαραίτητο όλες οι ελληνικές πολιτικές δυνάμεις να παραμερίσουν τις εσωτερικές διαφορές τους σχετικά με......

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Stros Kan. Προφυλακίστηκε ο Στρος Καν . Στις 20 Μαίου η δίκη. Εισαγγελέας : Αν τον αφήσουμε θα το ξανακάνει !



Εισαγγελέας : Αν τον αφήσουμε θα το ξανακάνει !
Απορρίφθηκε τελικά η πρόταση του δικαστηρίου για εγγύση ενός εκατομμυρίου δολαρίων και ο Στρος Καν οδηγείται στη φυλακή. Η δίκη πρόκειται να συνεχισθεί στις 20 Μαίου.


Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, σεξουαλική πράξη και ομηρία.

Χρηματική εγγύηση προτείνει το δικαστήριο ύψους 1 εκ. δολαρίων ενώ οι κατήγοροι επιμένουν να μην οριστεί εγγύηση.  «Λεπτομερής και ισχυρή η κατάθεση του θύματος» τονίζει ο εισαγγελέας προσθέτοντας ωστόσο ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ «θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή» γιατί όπως επισημαίνει.....

Κάρολος Παπούλιας. «Λύση υπάρχει και είναι πολιτική». Συμφωνώ κύριε Πρόεδρε !



Karolos Papoulias Κάρολος Παπούλιας.
Μήνυμα προς τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας ότι μπορούν να συναντηθούν σε μια κοινή επιδίωξη, έστειλε από το Διδυμότειχο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

"Βρισκόμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής. Το πρόβλημα μας είναι η διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης και της κοινωνικής συνοχής.
Λύση υπάρχει και είναι πολιτική."

Κύριε Πρόεδρε, δυστυχώς ο αείμνηστος Α. Παπανδρέου με τις τροποποιήσεις που είχε ψηφίσει, αφαίρεσε όλα τις.....

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αντώνης Σαμαράς Antonis Samaras, θα είναι ο Έλληνας Πούτιν ;

  Αντώνης Σαμαράς ο Έλληνας Πούτιν ;


Όπως είναι γνωστό, ο Πούτιν ανέβηκε στην ηγεσία της Ρωσίας με την στήριξη των οικονομικών ολιγαρχών, ως εγγυητής των συμφερόντων τους και της απρόσκοπτης εκμετάλλευσης από μέρους τους του Ρωσικού λαού.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα είχε σχεδιάσει η ολιγαρχία. Μόλις ο Πούτιν ανέλαβε την εξουσία κτύπησε πρώτα τους ολιγάρχες και κατόρθωσε να απαλλαγεί από αυτούς.

Οι πρόσφατες προτάσεις Σαμαρά στο Ζάππειο, έδωσαν αφορμή για πολλά σχόλια και πολλές ερμηνείες. Η μείωση της φορολόγησης των επιχειρήσεων, η κατάργηση του «πόθεν έσχες» για τα χρήματα που επανεισάγονται στη χώρα μας, οι αποκρατικοποιήσεις, η συνέχιση της εγγυοδοσίας των τραπεζών κ.λ.π.,....
προβλημάτισαν τον πολύ κόσμο και κυρίως τους εργαζόμενους, δεδομένου ότι δεν αγγίζουν καθόλου το υπάρχον σύστημα εξουσίας και δεν φέρνουν καμία αλλαγή στο......

Επεισόδια στα Εξάρχεια με τραυματισμούς. Ο ένας στην εντατική



Προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί η επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου, μέρα μεσημέρι και ενώ λίγα μέτρα μακρύτερα υπήρχε λαϊκή αγορά και πλήθος κόσμου

Οι νεαροί πέταξαν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις άνθρωποι, μία γυναίκα και δύο άνδρες, και να καταστραφούν ένα περιπολικό, δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα. Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους τα κόμματα. 

όλο το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την επίθεση στο.....

Ζωηρούλης ο μεγάλος μας αδελφός Ντομινίκ Στρος Καν Dominique Strauss-Kahn. Συνελήφθη για απόπειρα βιασμού καμαριέρας !


Συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν Dominique Strauss-Kahn για απόπειρα βιασμού… (όχι της Ελλάδας!)

Αυτούς τους διεθνείς sexy πορνόγερους βάλαμε αφεντικά μας!!

NEW YORK POST:

Στη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της σοδομαζοχιστικής επίθεσης σε καμαριέρα ξενοδοχείου στο Μανχάταν. 

Τρεις αστυνομικοί, δύο λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το αεροδρόμιο Κένεντι, τον έθεσαν υπό κράτηση.
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, όπως επισημαίνει σε....

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Την μαλάκυνση του Έλληνα μόνο αναλυτές και ψυχολόγοι μπορούν να την διαλευκάνουν


Κι ενώ βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Αγίου Πέτρου, αφήνουμε τα λεπτά να κυλούν ως την ώρα που το δηλητήριο που βρίσκεται ήδη στις φλέβες μας επιφέρει το θάνατο.

Μια τέτοια ομαδική μαλάκυνση μόνο ένας συνδυασμός  κορυφαίων ιστορικών αναλυτών και ψυχολόγων μπορεί να διαλευκάνει.
Τι περιμένουν οι επιφανείς επιχειρηματίες της χώρας; Τι περιμένουν οι πνευματικοί ταγοί της; Τι περιμένουν τέλος πάντων οι ισχυροί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ;
Μήπως περιμένουν από τους 300 καλοαναθρεμμένους προνομιούχους προύχοντες της Βουλής να εγκαταλείψουν τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμιά τους-εν μέσω εξαθλιωμένων ζητιάνων πολιτών- και να προσφύγουν σε εκλογές;
Τι περιμένουμε ΟΛΟΙ μας και δεν.....

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Τέλος στα ψέματα Γραμματείς και Φαρισαίοι !


Πριν απο λίγες ημέρες είχαμε την αποκρουστική δολοφονία ενός συμπολίτη μας απο αλλοδαπούς. Στη συνέχεια είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό ενός συμπολίτη μας απο Έλληνες αστυνομικούς. 
Αύριο θα έχουμε πάλι ένα παρόμοιο περιστατικό γιατι η βία σαν να θεριεύει στις μέρες μας.
Η βία δεν κάνει διακρίσεις και δεν είναι ρατσίστρια. Βρίσκεται μέσα σε όλους και περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα αφεθείς για λίγο και απο το ασυνείδητο θα περάσει στο συνειδητό.
Η βία έγραψα πιο πάνω ότι δεν κάνει διακρίσεις. Είναι κομμάτι μας και άμα την εξωτερικεύσουμε παίρνει σβάρνα τους πάντες και τα πάντα ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, εθνικότητας ή φύλου.
Γιατι έτσι είναι. 
Η βία δεν έχει λογική και ως εκ τούτου δεν έχει στεγανά. Απευθύνεται παντού. Σε Έλληνες, σε αλλοδαπούς, στη.....

Και όμως, ο Αντώνης Σαμαράς-Antonis Samaras, έδωσε ελπίδα !


Όταν κάθε βράδυ, τα διαπλέκομενα ΜΜΕ, τρομάζουν, φοβίζουν, λοιδορούν, εκβιάζουν,  το Έλληνα με σκοπό να λουφάξει να αποδεχτεί τον σφαγιασμό του και μέχρι στιγμής να το έχουν πετύχει, ήλθε το χθεσινό ΖΑΠΠΕΙΟ 2, να δώσει  ελπίδα για το αύριο με τις εξαγγελίες
Ίσως έλειπαν και  άλλες αναφορές όπως το κοινωνικό κράτος κ.λ.π. , αλλά  γρήγορα θα ακουστούν.

Το πιο εύκολο ήταν να πάει εκεί να καταγγείλει τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για τα εγκλήματα του και να φύγει και το κοινό να μείνει ευχαριστημένο για τον άρτο και θέαμα. Δεν το έκανε αντίθετα παρουσίασε προτάσεις που δίνουν προοπτική.
Τοποθετήθηκε σε πολλά θέματα και ξεκαθάρισε αρκετά.

·         
Δήλωσε για αλλαγή όρων του μνημονίου. Τα επιχειρήματα είναι πολλά και τα όπλα το ίδιο. Αν τα χρησιμοποιήσει  μπορεί να πετύχει.
·        Αρνήθηκε για άλλη μία φορά την.....

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά Antonis Samaras 12-05-2011. Ζάππειο Zappeio 2




κ. Αντώνη Σαμαρά
«Πρόταση εξόδου από την κρίση – Ζάππειο-ΙΙ»
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά
            Φίλες και φίλοι,
            Βρίσκομαι στο χώρο όπου πριν 32 χρόνια ως νέος βουλευτής παρακολούθησα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει την «εκκίνηση» της Ευρωπαϊκής Πορείας της χώρας. Σας κοιτώ στα μάτια και σας μιλώ με τη γλώσσα της Αλήθειας, όπως τη νιώθω. Και του Χρέους, όπως το αντιλαμβάνομαι.
Ο λαός μας απαιτεί να δούμε την Ελλάδα από την αρχή. Απαιτεί τομές ριζοσπαστικές. Με νέο Σύνταγμα και νέους θεσμούς. Με νέο πολιτικό και δημόσιο ήθος. Απαιτεί να ξεκολλήσουμε, επιτέλους, απ’ αυτήν την εικόνα μιας τραυματισμένης Ελλάδας, μιας Ελλάδας της ανασφάλειας και του πανικού.
            Ποιός Έλληνας δεν ζητάει μηδενική πια ανοχή σε....

Ζάππειο ΙΙ. Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά Video



Δείτε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στο Ζαππειο 2 Βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στο Βίντεο που ακολουθεί. Ζάππειο ΙΙ. Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά.....

Παρέμβαση σοκ του Κώστα Σημίτη



Αναλυτικό σημείωμα για την υπόθεση με τη γερμανική εταιρία και τη διερεύνησή της από τη Βουλή έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην πρωθυπουργός. 

Σημειωτέον ότι το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, βάση του οποίους ζητείται η περαιτέρω διερεύνηση ευθυνών 12 πρώην υπουργών, συζητείται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Σώματος. 

Ο ΛΑΟΣ, όπως και βουλευτές της ΝΔ ζητούν τη διερεύνηση και τυχόν ευθυνών του κ. Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός αντιδρώντας για πρώτη φορά με τον τρόπο αυτό, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις για όλα, ξεκινώντας μάλιστα από το 1997. 

Ο κ. Σημίτης κάνει και μία παρέμβαση επί της γενικής πολιτικής κατάστασης, αφήνοντας αιχμές και για τη....

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Αντώνη Σαμαρά, Να δώσεις,στο «Ζάππειο ΙΙ» πειστικές απαντήσεις στις ανησυχίες του απλού πολίτη


Προς Αντώνη Σαμαρά-Antonis Samaras Νεα Δημοκρατία.
Τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο πλέον σημείο. Όσο θα βαθαίνει η κρίση τόσο και ο κόσμος θα αναζητεί όλο και πιο δυναμικές λύσεις. Η όλη κατάσταση θυμίζει επικείμενο σεισμό, όπου συσσωρεύεται διαρκώς ενέργεια η οποία στο τέλος απελευθερώνεται δημιουργώντας το φαινόμενο του σεισμού.

Θα πρέπει λοιπόν τα ηγετικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας να αντιληφθούν ότι όσο προχωράει η κρίση τόσο και η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να....

Σε “προθανάτιο” κατάσταση ο διαδηλωτής που τραυματίστηκε στα επεισόδια



Αυτό είναι το σοσιαλιστικό δημιούργημα(κράτος του Γιωργάκη).

Κάποτε ήταν τα περιβόητα ΜΑΤ του Αρκουδέα τώρα του Παπουτσή.

ΕΔΕ θα γίνει κε Παπουτσή;

Τουλάχιστον δώδεκα τραυματίες, ένας εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν κατά τη λήξη της κεντρικής απεργιακής πορείας στο Σύνταγμα.

Ένας 30χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαια με επισκληρίδιο αιμάτωμα στο κρανίο και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, καθώς κινδύνευε άμεσα η ζωή του.
Μετά το χειρουργείο ο τραυματίας μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου νοσηλεύεται σε διασωληνωμένος σε....

Αδαμάντιος Πεπελάσης Adamantios Pepelasis : Η Ελλάδα βαδίζει σε τραγωδία


Κριτική στην οικονομική πολιτική και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, αλλά και τη στάση της αντιπολίτευσης, στη δύσκολη συγκυρία, άσκησε ο οικονομολόγος-πανεπιστημιακός κ. Αδαμάντιος Πεπελάσης μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5. 

Στο πλαίσιο αυτό προειδοποίησε πως η χώρα βαδίζει σε τραγωδία και τόνισε πως τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση πρέπει να εκπονήσουν ένα αξιόπιστο σχέδιο με τη συναίνεση των δύο μεγάλων κομμάτων, ώστε να μην οδηγηθούμε σε μια οικονομική τραγωδία αντίστοιχη της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Ο επί σειρά ετών σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου και διατελέσας διοικητής της Αγροτικής και Εμπορικής Τραπέζης εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ελλάδα υπογραμμίζοντας τις.....

Απεργούν και τα ΜΜΕ. Τι ωραία, τι καλά !! Θα μας λείψουν και οι τηλεμαϊντανοί !



Σήμερα απεργούν και τα ΜΜΕ.
Σήμερα θα αναπνεύσουμε, έστω και για μία ημέρα, καθαρό αέρα, που δεν θα είναι μολυσμένος από  την δυσοσμία  που αναδύεται από  τα τηλεοπτικά κανάλια.
Σήμερα δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας κρατώντας κάποια εφημερίδα.



Σήμερα δεν θα θολώσει η όρασή μας από κατάπτυστες «ενημερωτικές»   ἤ «ψυχαγωγικές» εκπομπές.  

Σήμερα δεν θα ενοχληθεί η ακοή μας από τις.....

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Προς Αντώνη Σαμαρά-Antonis Samaras . Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα



Οι πιέσεις που ασκούνται από την τρόϊκα και κυρίως από τη Γερμανία προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να συναινέσει στην πολιτική που υποβάλουν στο ΠΑΣΟΚ και να μετατραπεί έτσι σε δεκανίκι και ορντινάντσα του ΠΑΣΟΚ, κάτι σαν τα γνωστά εξαπτέρυγα, είναι σαφέστατα ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά πολιτικά μας πράγματα.

Έτσι είναι όμως φίλοι μας. Όταν η ίδια η κυβέρνηση, αφού πρώτα εξευτέλισε τη χώρα διεθνώς ως διεφθαρμένη και στη συνέχεια έδειξε με το αντισυνταγματικό μνημόνιο, ότι η ίδια δεν σέβεται θεσμούς και Σύνταγμα, τότε πως περιμένεις να σε πάρει ο άλλος σοβαρά ως....
σοβαρό κράτος με οντότητα. Θα σε τσακίσει για να πάρει τα λεφτά του.


Έρχεται λοιπόν σήμερα η τρόϊκα και στην ουσία διατάζει το φιλελεύθερο κόμμα της χώρας να φορτωθεί το αποτυχημένο σοσιαλιστικό μοντέλο του ΠΑΣΟΚ. 

Θα πείτε, ναι αλλά εδώ κυβέρνησε και ο φιλελεύθερος....

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ετοιμάζεται για την…επόμενη μέρα !




Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, και αυτό το έχουν καταλάβει σχεδόν οι πάντες μέσα στην κυβέρνηση. Γνωρίζουν ότι έχουν αποτύχει παταγωδώς, παρά τον έντεχνο στρουθοκαμηλισμό στον οποίο επιδίδονται ορισμένοι. 

Ο πρωθυπουργός όσο κι αν ψεύδεται, όσο και αν υποκρίνεται, φοβάται τον τρόπο με τον οποίο θα εγκαταλείψει το “τρένο” της εξουσίας, καθώς συνεχίζει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα όλων των άλλων, πλην της χώρας του.
Για το λόγο αυτό, τα ισχυρά ονόματα αυτής της κυβέρνησης σχεδιάζουν από τώρα τη στρατηγική της επόμενης μέρας.

Ο κος Λοβέρδος, τώρα και ύστερα από ένα χρόνο υπογραφής του Μνημονίου, θυμήθηκε να επισημάνει την ανάγκη.....

Της .....κάλπης τα εννιάμερα...



Μετά τη συνάντηση μεταξύ της ομάδας Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών, των επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Eurogroup, καθώς και του επιτρόπου για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις της Ε.Ε. Όλι Ρεν, αλλά και του Γ. Παπακωνσταντίνου, το πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα κινείται μεταξύ σύγχυσης και τρομοκρατίας. 

Προφανώς γι’ αυτό δεν φταίει η συνάντηση. Επιπλέον δεν φταίει ούτε το περίφημο δημοσίευμα του Spiegel Online περί ελληνικών σκέψεων για έξοδο από το ευρώ.
Άλλωστε το γερμανικό περιοδικό δεν τα φαντάστηκε αυτά που έγραψε: κάποιοι του τα είπαν – και κάποιους λόγους θα είχαν. Πάντως καπνός βγήκε, άρα φωτιά υπάρχει και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτή περιορίζεται στις κερδοσκοπικές διαθέσεις όσων, με την ανάρτηση του δημοσιεύματος, επιδόθηκαν στα αγαπημένα τους – και εξαιρετικά προσοδοφόρα – κερδοσκοπικά παιχνίδια στις αγορές πέραν του Ατλαντικού.
Για την πραγματική αιτία του δημοσιεύματος του....

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό. Πάμε για εκλογές ;



Αποκλειστικές πληροφορίες  αναφέρουν ότι η Γερμανία πιέζει αφόρητα την ελληνική κυβέρνηση να πάει σε εκλογές!
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Η Γερμανία πιέζει αφόρητα την Ελλάδα να πάει σε εκλογές – Αύριο ο Παπανδρέου στον Παπούλια


Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο, Τρίτη στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είδε τον πρόεδρο της ΤτΕ Γιώργο Προβόπουλο, από τον οποίο ζήτησε....

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο ευνοημένος της Ιστορίας, αλλά δεν το αντιλαμβάνεται !



Tου Χρήστου Γιανναρά-Hristos Yannaras
Η ελλαδική κοινωνία ζει, για πρώτη φορά μετά τη γερμανική κατοχή, τον τρόμο και τον πανικό να βλέπει να καταρρέουν ή να αχρηστεύονται οι δομές που τη συγκροτούν.

Η προνομία χωρίς την αξιοσύνη

Ισως αυτός να είναι ένας άλλος ορισμός της παρακμής: Οι επίδοξοι ηγέτες που φτάνουν στην κρίσιμη στιγμή και δυνατότητα να αλλάξουν την πορεία της χώρας τους, δεν το τολμούν. Μένουν επίδοξοι – ποτέ ηγέτες.

Δεν θα χρειαζόταν ιδιοφυΐα για να αντιληφθούν την ευκαιρία, το προνόμιο που τους χαρίστηκε.
Το παρελθόν διδάσκει ότι σεμνές μετριότητες, σε κρίσιμες στιγμές, έκαναν τη μεγάλη έκπληξη. Δεν ήταν γεννημένοι μπροστάρηδες. Ομως κατάλαβαν σε ποια στιγμή ήταν οι.....

Τι έλεγε τηλεαστέρας σήμερα το πρωϊ ! Μας έρχεται να κάνουμε εμετό



Τηλεαστέρας, από τους προβεβλημένους, μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού (όχι του MEGA, για να μην πάει εκεί το μυαλό σας), δεν θέλουμε να του κάνουμε όμως περαιτέρω και διαφήμιση,  έλεγε περίπου ότι δεν πρέπει να κάνουμε δημοψηφίσματα για θέματα που ξέρουμε ότι ο λαός έχει αντίθετη άποψη. 
Είπε, για παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την πώληση της 
ΔΕΗ ή για το μνημόνιο ή για την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π., αφού ξέρουμε ότι ο λαός θα πει ΟΧΙ. Και συμπλήρωσε ότι αυτά τα θέματα είναι θέματα πολιτικής απόφασης και όχι θέματα για τα οποία....
θα πρέπει να γίνει κάποιο δημοψήφισμα. Δημοψηφίσματα είπε θα πρέπει να γίνονται για άλλα θέματα, άλλωστε, κατέληξε,.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat