Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ποιος Κώστας βάζει ..χέρι στη sexy Foureira Φουρέιρα ;


Μα δεν ντρέπεται ο… ακατονόμαστος να πιάνει το μπούτι της sexy αοιδού Ελένης Φουρέιρα και να τον βλέπει και όλος ο κόσμος; Όχι ότι είναι εύκολο να αντισταθεί κάποιος στον πειρασμό αλλά να κρατάμε και τους τύπους (και τους υπογραμμούς, θα προσέθετα). 

Όσο για τον αναιδή τύπο… του στιλ “χούφτωστη, χούφτωστη”, δεν πάει το μυαλό σας. Διότι είναι υπόδειγμα ευγένειας, διακριτικότητας και τακτ. Αλλά τι’ ναι ο άνθρωπος τι’ ναι το ζουμί του και μηδένα προ του τέλους… κακάριζε κλπ κλπ.

Για να μη σας κρατάω σε αγωνία- λες και δεν έχετε άλλα πιο σοβαρά θέματα να σας τριβελίζουν το......

Ένας αρχαιοελληνικός χρησμός έλεγε ότι η πόλις θα χαθεί, όταν θα την κυβερνήσει είτε ο σίδηρος είτε ο χαλκός



"ως χρησμού όντος τότε την πόλιν διαφθαρήναι, όταν αυτήν ο σιδηρούς φύλαξ ή ο χαλκός φυλάξη."
Εύκολα μπορεί να καταλάβει πλέον τον χρησμό:
Οι πολιτείες χάνονται, όταν δεν κυβερνιούνται πια απ’ τους Νόμους, όταν δεν πρυτανεύουν πλέον οι αξίες κι η υψηλοφροσύνη, αλλά τ’ αγοραία αλισβερίσια κι η θρησκεία του χρήματος.

Τι γίνεται, όμως, όταν την πόλιν φυλάσσουν τζερεμέδες, με την ανοχή, ασφαλώς, κατ’ όνομα πολιτών-ντενεκέδων;
Μόνον οι αθεράπευτα ηλίθιοι δεν έχουν αντιληφθεί πλέον τι παίζεται στο μπουλούκι της νεοελληνικής φάρσας. Αν θα μπορούσαμε να το συνοψίσουμε σε μια φράση, θα μπορούσε να ήταν η ακόλουθη:
"Τα 350 κουρεύονταν· τα 110 όχι!"
Το χρονικό της προαναγγελθείσης απάτης φαίνεται πως....

Οι κερδισμένοι από την ελληνική τραγωδία


Για τον τζόγο στις αγορές με στοίχημα την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αναφέρεται  δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των Financial Times με τίτλο "Οι κερδισμένοι από την ελληνική τραγωδία" .

Το άρθρο αναφέρεται στις αγορές και στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων, και προσπαθεί να απαντήσει στο ερώτημα, «εάν οι κερδοσκόποι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να αυξήσουν τα κέρδη τους, διότι τελικά γι’ αυτούς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο άσχημα».
Υπογραμμίζεται επίσης ότι πολλοί αναλυτές (από την LBBW και την Deutsche Bank) δεν αναμένουν νωρίτερα από το.....

Ευθύνονται τα κόμματα για αυτό το μπάχαλο της δημοκρατίας στην Ελλάδα;



Προ-Ανακριτική Επιτροπή για τα Υποβρύχια και τον κ Τσοχατζόπουλο!
      Ξεμπρόστιασε τον Υπουργό Οικονομικών ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ δείχνοντας φωτογραφίες του κ Παπακωνσταντίνου εισβάλλοντας ΔΥΝΑΜΙΚΑ στα γραφεία του Διευθυντού της ΔΕΗ μαζί με τους  Πράσινους Συνδικαλιστές…

      Φωτογραφίες που λένε πολλά αλλά και λεκτικές αναφορές για το πώς «βοηθήθηκε» στην ανέλιξή του ο κ Παπανδρέου!!!
      Ψηθήκαμε, την τελευταία δεκαετία με σκάνδαλα τύπου Χρηματιστήριο Αθηνών, Ομόλογα, ΖΗΜΕΝΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ…Και εδώ και ένα χρόνο ΤΡΟΙΚΑ, με ακρίβεια, κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεργία!
      Ζούμε πλέον σε μια περίοδο πολλών......

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Εγώ ο .......Ανώνυμος, γιατί θα πρέπει να συστηθώ ;



Στους πίνακες ανεργίας είμαι ένα ανώνυμο ποσοστό.
Στην περικοπή των μισθών είμαι ένας ανώνυμος πολίτης.
Στην ακρίβεια είμαι ένας ανώνυμος αποδέκτης.
Στις θυσίες που μου ζητάς να κάνω είμαι ένας ανώνυμος μάρτυρας.
Στην άνιση κατανομή του πλούτου είμαι η ανώνυμη μεριά που πάντα χάνει.
Στη καταπάτηση της ζωής μου από τα κοράκια της εξουσίας είμαι το ανώνυμο κεφάλι που πατάει η μπότα.
Στο παιχνίδι εξουσίας-κέρδους γενικότερα είμαι ο.....

Ρε που καταντήσαμε ! Μετά τη δύση του ήλιου στα...σπίτια σας !



Το υπουργείο προστασίας του πολίτη, αδύναμο να επιβάλει τάξη και ασφάλεια στις ελληνικές γειτονιές όπου οργιάζει η εγκληματικότητα, εξέδωσε ανακοίνωση με τραγελαφικές συμβουλές προς τις γυναίκες, έτσι ώστε να αποτραπούν ενδεχόμενες εγκληματικές ενέργειες εναντίων τους. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από αυτές:

   
1) “Στο σπίτι να έχετε κλειστές τις κουρτίνες, ώστε οι άνθρωποι να µην βλέπουν μέσα το σπίτι σας, ιδιαίτερα τη νύχτα .”

 2) “Μετά τη δύση του Ηλίου, εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε με τα πόδια σε σκοτεινές περιοχές, φροντίστε να....

Τίνα Μπιρμπίλη για την Κερατέα. Κουμάντο κάνω εγώ. Κανείς άλλος !



Κουμάντο κάνω εγώ. Κανείς άλλος ! Τίνα Μπιρμπίλη.
Αλλάζει ο εσωκομματικός χάρτης στο ΠΑΣΟΚ μετά από παρασκήνιο ημερών που ακολούθησε την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων με πρωτοβουλία Παπουτσή και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Λ. Οικονόμου.
 
Η εξέλιξη αυτή είχε προκαλέσει εσωκομματικούς τριγμούς αφού φαίνεται ότι κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ επέμεναν να διατηρούν την εμπόλεμη κατάσταση στην Κερατέα για χάρη ιδιωτικών συμφερόντων. Αυτοί δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους και άρχισαν τον πόλεμο στον Παπουτσή. 
Ο τελευταίος, βρήκε σύμμαχο τον Μιχάλη Καρχιμάκη που έσπευσε να αποτελέσει αντίβαρο στον πόλεμο φθοράς που ξεκινούσε.
Οι εξελίξεις όμως πήραν απρόσμενη τροπή μετά την.....

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ο Άκης στη Βουλή ! Ο Άκης στη Βουλή !


Με 226 ψήφους υπέρ και 9 κατά έγινε δεκτή από την ολομέλεια της Βουλής η πρόταση 112 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων


“Όλα στο φως”, είπε νωρίτερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τονίζοντας ότι “αποκαλύψεις δεν κάνω, γιατί δεν έχω να κάνω”.
Ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης δεσμεύθηκε ότι με πρόταση των βουλευτών της πλειοψηφίας, η Επιτροπή της Βουλής για τους Εξοπλισμούς θα διεξάγει έναν παράλληλο έλεγχο της περιόδου κατά την οποία εκδηλώθηκε το σκάνδαλο των υποβρυχίων, ώστε αν προκύψουν στοιχεία, να έρθουν στην Προκαταρκτική Επιτροπή.
«Αν δεν κάνουμε το «άρατε πύλας», τα γιαούρτια του κόσμου θα....

Έχουμε έλλειμμα εξουσίας. Ακυβέρνητο το καράβι και δεν υπάρχει άλλος αξιόπιστος καπετάνιος



Όλα πλέον δείχνουν ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει χάσει κάθε έλεγχο. Ανέβηκε στην εξουσία υποσχόμενη εντελώς άλλα πράγματα και από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε μια ισχυρή διάσταση και δυσαρμονία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και των ενεργειών της κυβέρνησης. 
Από εκεί και έπειτα αναγκάστηκε να κάνει ένα σωρό παραβιάσεις του Συντάγματος με σημαντικότερη την ψήφιση του μνημονίου με μειωμένη πλειοψηφία, την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας και την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, την μη επικύρωση από τη Βουλή των δανειακών συμβάσεων κ.λ.π.
Το ΠΑΣΟΚ καλομαθημένο σε έναν πελατειακό σοσιαλισμό με δανεικά, δεν διανοήθηκε ότι....

Έλληνες ξεσηκωθείτε και διώξτε τους απατεώνες ! Video



Εκπληκτική συνέντευξη -έξω από τα δόντια- του οικονομικού αναλυτή MAX KEISER στο KONTRA CHANNEL και στους Τέρενς Κουϊκ και Νίκη Λυμπεράκη.
 
Έδωσε το πραγματικό στίγμα της οικονομικής τρομοκρατικής επίθεσης που δέχεται η χώρα μας από τους οικονομικούς εγκληματίες της Goldman Sachs και της Wall street, οι οποίοι βουλιάζουν την Ελλάδα και τον λαό της σε συνεργασία με τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Είπε ορθά-κοφτά ότι η σημερινή κυβέρνηση “κοιμάται” με τους τοκογλύφους….
και ζήτησε από τον λαό μας να εξεγερθεί για να αλλάξει την κυβέρνηση και να φύγει η χώρα από το ΔΝΤ, διότι συντελείται έγκλημα σε βάρος μας με άχρηστα χαρτιά!
“Οι διεθνείς τοκογλύφοι θέλουν να....Δείτε το video

Σήμερα μιλά ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη Βουλή για τα υποβρύχια !



«Υποβρυχίως», με τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε γκρο πλαν και τις μίζες στη χώρα μας που κρατάνε χρόνια όπως η κολώνια, θα κινηθεί σήμερα η Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας για τις αμαρτωλές συμβάσεις των υποβρυχίων.

Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει στις έντεκα το πρωϊ και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια και αυτό που ουσιαστικά θα εκτυλιχθεί είναι μία επίθεση του νέου ΠΑΣΟΚ προς το παλιό από το οποίο γίνεται προσπαθεία να κρατηθούν αποστάσεις ασφαλείας στο όνομα της διαφάνειας.

Το λόγο θα πάρει βέβαια και ο πρωταγωνιστής της συζήτησης Άκης Τσοχατζόπουλος στον οποίο αποδίδονται κατηγορίες για.....

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

H sexy Sila Sahin μουσουλμάνα, πετάει τη μπούρκα της και φωτογραφίζεται γυμνή



H Sila Sahin πετάει τη μπούρκα και φωτογραφίζεται όπως τη γέννησε η μαμά της. Χαμός έχει προκληθεί στη μουσουλμανική κοινότητα της Γερμανίας, με την απόφαση ενός 25χρονου μοντέλου να φωτογραφηθεί γυμνό για το ανδρικό περιοδικό «Playboy».

Η sexy woman Sila Sahin, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα καθώς είναι πρωτάκουστο για τους αυστηρούς κανόνες της θρησκείας της να εμφανίζεται μία γυναίκα γυμνή και ειδικά σε ένα τόσο μεγάλο έντυπο.

«Το έκανα γιατί ήθελα να νιώσω ελεύθερη. Να απελευθερωθώ από αυτά που με καταπιέζουν» είπε η μελαχρινή καλλονή αδιαφορώντας για τα αυστηρά ήθη και έθιμα των μουσουλμάνων.

Η προκλητική φωτογράφιση της μουσουλμάνας της sexy Sila Sahin έχει προκαλέσει ακόμα και την.... Δείτε και το video

Ολα τα …Γιουσουφάκια σε θέση μάχης ! Θα μας αλλάξουν τα φώτα της ΔΕΗ



Ολα τα …γιουσουφάκια σε θέση μάχης! Προλειαίνουν μεθοδικά το έδαφος για την έφοδο των αρπαχτικών, πρωτίστως των Γερμανών, που ορέγονται κερδοφόρους οργανισμούς, στρατηγικής σημασίας για την οικονομία μας, όπως η ΔΕΗ. 
Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο ενεργοποίησης του διαβόητου κοινωνικού αυτοματισμού, που διαμορφώνει μια κοινωνία, που βλέπει δίπλα της όχι συνανθρώπους, αλλά αντιπάλους.
Τα λερωμένα της ΓΕΝΟΠ είναι τα άπλυτα του διεφθαρμένου και χρεοκοπημένου συστήματος εξουσίας, που πασχίζουν να διασώσουν οι ποικιλώνυμοι κολαούζοι. Οι κυβερνήσεις έδιναν απλόχερα στη ΓΕΝΟΠ αυτά που σήμερα ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ......

Θέμης Τζήμας : Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ δεν επαρκούμε έτσι όπως είμαστε. Να επαναστατήσουμε !


Θέμης Τζήμας  Themis Tzimas
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ οφείλουμε..
1. Να συζητήσουμε, με υπευθυνότητα. Να ξεπεράσουμε τον αριστερισμό και το σεχταρισμό, τα «αριστερόμετρα», τους διαγωνισμούς τσιτάτων, τις απαγορευμένες συζητήσεις. Να αντιληφθούμε ότι η συζήτηση με υπευθυνότητα δεν αφορά έναν κύκλο αναμάρτητων οσιομαρτύρων, κάποιους «απ’ έξω» που θα δικάσουν τους υπολοίπους. 

Η συζήτηση αντιστρατεύεται το δογματισμό. Να επιδιώξουμε τη σύνθεση, στη βάση της αλήθειας του καθενός, όλοι όσοι θεωρούμε ότι η έξοδος από την κρίση δε θα έρθει με ταχύτερη και βιαιότερη υλοποίηση του παρόντος οικονομικού και πολιτικού σχεδίου αλλά με ανατροπή του και οικοδόμηση άλλου, που θα κινείται σε αριστερή κατεύθυνση. 

Να συναισθανθούμε την κρισιμότητα της ιστορικής φάσης που διανύουμε και επομένως να υπηρετήσουμε το....

Άντε πάλι εκλογές ; Βαδίζουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια ;



Βαδίζουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν έχουν περάσει 2 εβδομάδες από τότε που ο πρωθυπουργός διεμήνυσε μέσω Ανδρέα Λοβέρδου ότι σκοπεύει να εξαντλήσει την τετραετία, παρά τον -τότε- ορυμαγδό δημοσιευμάτων για πρόωρες εκλογές, και τσουπ, νάτα πάλι τα δημοσιεύματα.
«Αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο ΓΑΠ» (ακόμα ρε παιδιά; 1,5 χρόνος πέρασε..), «όσοι (υπουργοί) δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου», «μνημονιακός ανασχηματισμός με όσους θα υπηρετούν πιστά το μνημόνιο» και διάφορα άλλα διαβάσαμε ότι θα κάνει ο ΓΑΠ μετά την επιστροφή με το κανό του από την Ύδρα.
Είναι σαφές πλέον ότι και αυτός ο πρωθυπουργός κινείται μόνο επικοινωνιακά, με τεχνάσματα, διαρροές και αντι-διαρροές. Μόνο που......

Η Ελλάδα αυτοκτονεί ! Δικάζει τα παιδιά του Λιμενικού Σώματος ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ.


Στις 20 Σεπτεμβρίου, παραπέμπονται σε δίκη οι 39 λιμενικοί της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. (μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών Λιμενικού Σώματος), λόγω των συνθημάτων που εκφώνησαν κατά την διάρκεια της περσινής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.
Η δίωξη αυτή ασκήθηκε, μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα, το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, του γνωστού για την δράση του ενάντια σε κάθε τι παραδοσιακά ελληνικό και οποιουδήποτε μάχεται υπέρ του Ελληνισμού, Παναγιώτη Δημητρά.

Στις 25 και 26 του Μαρτίου του 2011 μάλιστα, το ΕΠΣΕ είχε βγάλει και δελτία τύπου. Έγραφε τότε: “Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) θεωρεί πολύ σημαντική εξέλιξη την παραπομπή σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 39 λιμενικών που κατηγορούνται για παράβαση του.....

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Μπορούν να γίνουν αποκρατικοποιήσεις αν πρώτα δεν αποκρατικοποιηθεί το ΠΑΣΟΚ ;



Μπορούν να γίνουν αποκρατικοποιήσεις της προκοπής, χωρίς προηγούμενη αποκρατικοποίηση του ΠΑΣΟΚ;  Κατά την γνώμη μου όχι. Το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο των προηγουμένων κυμάτων αποκρατικοποίησης – με αποκορύφωμα τις «αγχωμένες» του 2003 – που οδήγησαν στην αύξηση του δημοσίου χρέους.

Ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης υποστηρίζουν πως το ΠΑΣΟΚ αποκρατικοποιείται – αναγκαστικά, λόγω Μνημονίου. Σε σημείο που να διερωτάται κανείς αν ο κ. Παπανδρέου μας οδήγησε όλους μαζί στην παγίδα του μνημονίου για να επιτύχει την αποκρατικοποίηση του κόμματός του.

Ναι, αλλά δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το κρατικοδίαιτο παρελθόν. Και κυρίως, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την.....

Τα ανάποδα στη χώρα μας. Μετά την Ανάσταση ο Γολγοθάς της Κυβέρνησης


Η Ανάσταση του Θεανθρώπου συμβολίζει την άνοιξη μιας νέας εποχής κάτι το οποίο επιχείρησε να σηματοδτήσει και ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με το Πασχαλινό μήνυμα του, γνωρίζοντας ωστόσο ότι τώρα αρχίζει ο Γολγοθάς για τον ίδιο και την κυβέρνηση με ζητούμενο της ανάσταση της χώρας.

Για την κυβερνηση Παπανδρέου οι επόμενοι κρίσιμοι σταθμοί στην πορεία εξόδου από τη κρίση είναι:

26 Απριλίου-Επίσημη ανακοίνωση από την EUROSTAT του τελικού ύψους του ελλείμματος για το 2010, το οποίο αναμένεται να φθάσει το 10,5% του ΑΕΠ

1-15 Μαϊου-Άφιξη στην Αθήνα των κλιμακίων της τρόικας, τεχνικού και επικεφαλής, για τον τριμηνίαιο έλεγχο ενόψει της πέμπτης δόσης του δανείου των 110 δς ευρώ, που καλώς.....

Kalimnos-Κάλυμνος. Έχασε το χέρι από δυναμίτη. Κινδυνεύει το μάτι του


Έχασε το χέρι του 29χρονος Καλύμνιος-Kalymnos από δυναμίτιδα
Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρεται ο 29χρονος Καλύμνιος που έχασε το χέρι του και κινδυνεύει σοβαρά να χάσει και το ένα του μάτι, από έκρηξη δυναμίτη.

Ο 29χρονος πυροδότησε το βράδυ της Λαμπρής Δευτέρας δυναμίτη, που όμως δεν πρόλαβε να τον ρίξει αφού αυτός εξερράγη στα χέρια του.  Αποτέλεσμα ήταν να ακρωτηριαστεί το ένα του χέρι και να κινδυνεύει σοβαρά να χάσει και το ένα του μάτι.

Ο 29χρονος Καλύμνιος που είναι στο επάγγελμα δύτης -εργάζεται σε σχολή δυτών- μεταφέρθηκε αμέσως μετά την.....

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Το υπέρ Θόδωρου Παγκάλου Ευαγγέλιον



Απάντηση στο Θόδωρο Πάγκαλο.
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στη «Καθημερινή της Κυριακής» καταδικάζει την ανωνυμία των blogs, τα οποία θεωρεί απειλή τόσο για τη Δημοκρατία, όσο και για τις εφημερίδες.

Ο ίδιος αναφέρεται στη «ζωτική σημασία να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος για ένα θέμα που απειλεί τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης».
Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι», παρότι δεν ανήκει στη κατηγορία των ανώνυμων ιστοσελίδων, συμβάλει στο διάλογο με τις παρακάτω επισημάνσεις:
 Ο λόγος του Αντιπροέδρου θα μπορούσε να είναι πειστικός, εάν διακατέχετο από ψήγματα αυτοκριτικής. 

Αντίθετα ο Θόδωρος, κάτοχος ενός φωτεινού μυαλού κατά τ άλλα, επιλέγει να δει από το Ναό του.....

Οι Ναύαρχοι ξύπνησαν ! Σιωπηλοί εν ενεργεία, λαλίστατοι εν αποστρατεία !



Τις περασμένες ημέρες επτά ναύαρχοι ε.α. απέστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως εκφράζοντας τις ανησυχίες τους αναφορικά με τις επιπτώσεις της παρούσης οικονομικής κρίσεως στο ετοιμοπόλεμο των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. 

Πρόκειται για επτά ανώτατους αξιωματικούς, άπαντες επίτιμους αρχηγούςΓΕΝ, οι οποίοι υπηρέτησαν στο Πολεμικό Ναυτικό σεεπιτελικές θέσεις κάτω από διάφορες κυβερνήσεις. 

Οι επισημάνσεις τους χρήσιμες: Στηλιτεύουν παράγοντες της ελληνικής κοινωνίας οι οποίοι αξιολογούν τις ένοπλες δυνάμεις με μόνο κριτήριο το οικονομικό στοιχείο παραβλέποντας την προάσπιση της ασφάλειας και εδαφικής ακεραιότητας. Επισημαίνουν ότι απώλειες στα .....

Θα αναστηθεί και η Ελλάδα ! Αφού εγώ το θέλω δε θα χαθεί το έθνος μου !


 
"...Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι σ'αυτόν έλαχε να σώσει το Έθνος του,
έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί και θα το σώσει όποιος μπορέσει... 
Δε με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι,
δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το Έθνος,
και το ξέρω επειδή γι'αυτό ίσα-ίσα πονώ. 

Για την κυβέρνηση μού έρχεται.....

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Οι εισπρακτικές εταιρείες δεν έχουν δικαίωμα να ενοχλούν τον δανειολήπτη στο χώρο εργασίας του



Eνας δανειολήπτης κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την τράπεζα, η οποία πλέον του οφείλει 6.000 ευρώ για ηθική βλάβη, επειδή παρέδωσε τα δεδομένα του σε εισπρακτική εταιρεία, χωρίς την έγκριση του.

Όπως γράφει σε ρεπορτάζ του ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε το δανειολήπτη, καθώς θεώρησε ότι όντως προσβάλλεται η προσωπικότητα του οφειλέτη, όταν οι τράπεζες παραδίδουν χωρίς δισταγμό τα στοιχεία του σε εταιρείες ρύθμισης οφειλών, χωρίς τη γραπτή άδεια του οφειλέτη.

Οι καταναλωτικές οργανώσεις κάνουν λόγο για μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση, καθώς ενδεχομένως να.....

Χριστός Ανέστη Xristos Anesti. Χρόνια Πολλά !


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ



Της ημέρες του Πάσχα από πολλούς ακούγεται "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ".

Άραγε στ' αλήθεια πιστεύουν οι άνθρωποι αυτό που λένε, ή το λένε από συνήθεια; Αναστήθηκε ο Χριστός ή δεν αναστήθηκε; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Χριστός είναι το πιο γνωστό πρόσωπο της ιστορίας. Γι' αυτό άλλωστε λέμε, προ Χριστού και μετά Χριστό. Άρα ο Χριστός υπήρξε και μάλιστα γι' αυτό το πρόσωπο έχουν γραφτεί τα πιο πολλά γραπτά, πρώτα από τους.....

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Περιμένοντας την Ανάσταση. Του Χρήστου Γιανναρά christos Giannaras


Περιμένοντας την Ανάσταση του Ιησού Χριστού video
 " Περιμένοντας την Ανάσταση ", Ο Χρήστος Γιανναράς Christos Giannaras αναφέρεται στη Μεγάλη Βδομάδα και στο Θείο Δράμα στη Μονή Δαφνίου.
 



Περιμένοντας την Ανάσταση from Αντίφωνο on Vimeo.

Ο Χρήστος Γιανναράς, 
Δίδαξε Φιλοσοφία, Πολιτιστική Διπλωματία και Συγκριτική Οντολογία σε πανεπιστήμια της Γαλλίας, της Ελβετίας, της Ελλάδας......

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Ο συμβολισμός των παθών του Ιησού-Χριστού και η Ανάσταση-Πάσχα



Η λεξη πασχα στην ουσια της σημαινει "περασμα". με λιγα λογια μπορουμε να την ερμηνευσουμε με μια αλλη φραση της αγ. γραφης "ουρανου καινου και γης καινης". ενας "νεος ουρανος" ειναι η αναδυση μιας μεταμορφωμενης καταστασης της ανθρωπινης συνειδητοτητας, και για μια "νεα γη" ειναι η αντανακλαση της στην υλικη σφαιρα οπως πολυ ομορφα μας το αποδιδει ο E.Tolle

 

Ο συμβολισμος της σταυρωσης.

Σε ορισμενες ακραιες καταστασεις , μπορει να είναι αδυνατο να δεχτεις το τωρα. Όμως θα εχεις παντα μια δευτερη ευκαιρια για παραδοση. Η πρωτη σου ευκαιρια είναι να παραδινεις την καθε στιγμη στην πραγματικοτητα εκεινης της στιγμης. Γνωριζοντας πως αυτό που υπαρχει δεν μπορει να.....

Η ζωή εν τάφω κατετέθης Χριστέ. Μεγάλη Παρασκευή video

Η ζωή εν τάφω κατετέθης Χριστέ 
και αγγέλων στρατιαί εξεπλήττοντο, συγκατάβασιν δοξάζουσαι την σήν.


Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας video






Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας. Video 

Σήμερον κρεμάται επί ξύλου, ο εν ύδασι την γην κρεμάσας.




Σήμερον κρεμάται επί ξύλου,
ο εν ύδασι την γην κρεμάσας.

Στέφανον εξ ακανθών περιτίθεται,

ο των αγγέλων βασιλεύς.

Ψευδή πορφύραν περιβάλλεται,

ο περιβάλλων τον ουρανόν εν νεφέλαις.

Ράπισμα κατεδέξατο,

ο εν Ιορδάνη ελευθερώσας τον Αδάμ.

Ήλοις προσηλώθη, ο νυμφίος της Εκκλησίας.

Λόγχη εκεντήθη, ο υιός της Παρθένου.

Προσκυνούμεν σου τα Πάθη, Χριστέ.

Δείξον ημίν και την ένδοξόν σου Ανάστασιν.

Σήμερα κρεμάται πάνω στο ξύλο (του Σταυρού) Εκείνος που πάνω στα νερά κρέμασε τη γη. Στεφάνι από αγκάθια φοράει στο κεφάλι ο Βασιλιάς των Αγγέλων, Ντύνεται με ψεύτικη βασιλική χλαμύδα, Αυτός που ντύνει με σύννεφα τον ουρανό, Δέχτηκε ράπισμα Εκείνος που......

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Στο παρουσιολόγιο της ιστορίας θα δηλώσεις απών;


Σήμανε η ώρα να γίνουμε ένα...Σήμερα η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Μέσα σε έναν πλανήτη που βιώνει τεράστιες γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις, η Ελλάδα έχει βρεθεί εγκλωβισμένη, με μία κυβέρνηση που μάλλον δεν έχει συναίσθηση ούτε των ευθυνών της, αλλά ούτε και της κρισιμότητας στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθει.

Το μεγάλο δυστύχημα, όμως, για την χώρα, δεν είναι η ανικανότητα (ή η δολιότητα κατ’ άλλους) της παρεούλας που (δια)κυβερνά την χώρα. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η δύσκολη οικονομική θέση της Ελλάδας, που απειλείται έως και με γεωγραφική συρρίκνωση. Εξάλλου, τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται, ακόμη και με την μέθοδο του Μ. Αλεξάνδρου όταν συνάντησε τον Γόρδιο Δεσμό...

Το ζητούμενο, αλλά μη ευρισκόμενο, το ποθούμενο είναι η συνειδητοποίηση του προβλήματος και η ενότητα των πολιτών. Αυτό μας λείπει… δυστυχώς.

Ιστορικά, είμαστε ένας λαός, ο οποίος είχε....

Εγώ "τον πάω" τον Πάγκαλο ! Blogger είμαι και τα λέω...



"Σας πάω" μας έλεγε  ο συχωρεμένος Χριστόδουλος όταν ήμουν μαθητής και διαβάζοντας κάπου ότι ήταν συμφοιτητής και φίλος του Πάγκαλου, το λέω ξεκάθαρα -κόντρα στους επικριτές του- ότι "τον πάω" τον αντιπρόεδρο... 

Και ξέρετε γιατί, διότι δεν περιτυλίγει σε χρυσόχαρτο  τα λόγια του, όπως  άλλοι πολιτικοί που πιπιλάνε γλειφιτσούρια, τσικολατάκια και μάντολες και μας λένε άρες μάρες κουκουνάρες για μνημόνια, αναδιαρθρώσεις, επιμικύνσεις, ανατοκισμούς και άλλα τέτοια ακαταλαβίστικα... Ακόμη, αποφεύγουν να πουν ότι κάποιοι τα "φάγανε", ενώ αυτός (αν και δεν έχει κατηγορηθεί για κανένα "ξάφρισμα") βάζει και την αφεντιά του και λέει ναι, «τα φάγαμε»...
 Εγώ όμως τον πάω  τον Πάγκαλο, γιατί....

Καλώς ήλθατε στο Αγαθονήσι- Agathonisi. Άνθρωποι και άνθρωποι ! video συγκλονιστικό



 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ 

 video

Λιακάδα, θάλασσα και ηρεμία. Οι άνθρωποι εκεί μιλάνε αγγλικά για να μπορούν να δώσουν την.....

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…


400 εκατ. ευρώ φθηνότερα πούλησε η ελληνική κυβέρνηση το 2003 τα μεταλλεία χρυσού  Κασσάνδρας Χαλκιδικής σε ιδιώτες.

11 εκατ. ευρώ πουλήσαμε τα χρυσορυχεία όταν η αρμόδια Επιτροπή της Ε.Ε. εκτιμάει σε τουλάχιστον 411 εκατ. ευρώ την αξία τους.   400 εκατ. ευρώ λιγότερα από την αξία τους (και γι’ αυτό κλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να δώσει εξηγήσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η κυβέρνηση Καραμανλή το 2008).

Ποια εταιρεία έγινε κάτοχος όλου αυτού του θησαυρού για ένα κομμάτι ψωμί;  Η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» που σήμερα η αξία των μετοχών στο.....

Τα μπλόκα έφυγαν από την Κερατέα ! Μόνο που «εγκαταστάθηκαν» στο υπουργικό συμβούλιο



Τα μπλόκα από την Κερατέα έφυγαν αλλά οι εντάσεις μένουν. Μόνο που έφυγαν από τη λεωφόρο Λαυρίου και «εγκαταστάθηκαν» στο υπουργικό συμβούλιο.

Η πρωτοβουλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Μεσόγαιας και Λαυρεωτικής και τον δήμαρχο της περιοχής και να κηρυχθεί... ανακωχή, φαίνεται πως ενόχλησε συγκεκριμένους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο.

Τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, που τάσσεται υπέρ της σκληρής γραμμής και της εφαρμογής του νόμου, και την υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, που θεωρούν ότι ο κ. Παπουτσής μπήκε στα...

Τα αδιέξοδα εξυπηρετούν συμφέροντα. Γνωρίζουν τη σημαδεμένη τράπουλα οι Κυβερνώντες ;



Πολλοί αναρωτιούνται για πιο λόγο η κυβέρνηση και η τρόικα, μεγάλη μερίδα των μέσων ενημέρωσης και αναλυτές επιμένουν σε μια πολιτική που εξαρχής, ως επίμονα αποδεικνύω, δεν βγάζει από την κρίση, αλλά αντίθετα τη βυθίζει ακόμα περισσότερο. 

Ανεξάρτητα από το αν καταλαβαίνουν, εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Το ερώτημα είναι αν αυτά είναι «μόνο» οι ισχυροί της ΕΕ και οι διεθνείς τοκογλύφοι ή μήπως, όπως υποστηρίζω, εξυπηρετούνται και εσωτερικές δυνάμεις; Και τι έχουν να κερδίσουν αυτές οι τελευταίες, όταν παραδίδουν όλα τα πιο πάνω στους ξένους εταίρους τους;

Όλες οι επιλογές της κυβέρνησης, όλες οι απαιτήσεις που διατυπώνονται μέσα από τα μέσα προπαγάνδας του μνημονίου δείχνουν ότι υπάρχουν δυνάμεις στην χώρα που.....

Ο Ακης ...η γάτα και τα πέταλα


Γιατί έχω την αίσθηση πως αυτό το έργο το έχω ξαναδεί! Έχω ξαναζήσει τάλε κουάλε κατάσταση στο παρελθόν, έχω δει μπροστά μου να εξελίσσεται μια παρόμοια φάση και έχω πια την εμπειρία να την κατανοήσω από νωρίς και να προβλέψω που θα καταλήξει. 

Ακριβώς όπως αν είχα δει ήδη ένα κινηματογραφικό έργο και ξέρω την πλοκή του και τον ρόλο που θα διαδραματίσει ο κάθε χαρακτήρας, χωρίς να μπορεί τίποτα να μου φανεί απρόοπτο.
Άμα θα βγει άκρη από αυτή την.....

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σικάγο γίναμε! Αχ, Στέλιο Καζαντζίδη , να’ ξερες που έχουν φτάσει, πλέον, τα πράγματα…


Του Λευτέρη Παπαδόπουλου. «Σικάγο γίναμε!» Το λέγαμε παλιά, κάθε φορά που κάποια συμμορία κακοποιών «άνοιγε» μια τράπεζα, διέπραττε δυο τρεις δολοφονίες, οργάνωνε και εκτελούσε «αποστολές», που άφηναν έκπληκτη την κοινή γνώμη. Αλλά, στην πραγματικότητα, Σικάγο δεν είχαμε γίνει ποτέ. 

Η Ελλάδα, σε όλα της μικρή -έκταση, παραγωγή, βιομηχανία, εμπόριο- ήταν μικρούλα και στο έγκλημα.
Η εγκληματικότητα ήταν περιορισμένη. Τα σπουδαία αστυνομικά μυθιστορήματα που είχαν ήρωες γκάνγκστερς, δυναμικούς αστυνομικούς, ιδιωτικούς ντετέκτιβς, στη Βρετανία και την Αμερική διαδραματίζονταν, Βρετανούς και Αμερικανούς συγγραφείς είχαν. Και με βάση αυτά τα μυθιστορήματα ήκμασε η αστυνομική λογοτεχνία που, εκτός από.....

VIDEO: Καυτή sexy γυναίκα χορεύει αισθησιακά στα σκοτεινά ! Απολαύστε την


VIDEO: Καυτή γυναίκα χορεύει αισθησιακά στα σκοτεινά!

http://www.pineza.gr/images/up/1/hot_russian_chick_640_01.jpg

Αν δεν είναι έτσι ο παράδεισος τότε πώς είναι;
Απολαύστε το βιντεάκι με την...
καυτή κοπέλα που χορεύει στα ...Δείτε το video

Δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο ! Το σκάνδαλο είμαστε εμείς που τους ανεχόμαστε.



Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί τα κοινά, από τον περασμένο αιώνα δηλαδή, μόνο σκάνδαλα θυμάμαι. Είμαστε η χώρα με τις περισσότερες εφημερίδες και κάθε εφημερίδα, κάθε μέρα αποκάλυπτε κι ένα σκάνδαλο.

Το ίδιο και κάθε δημοσιογραφική εκπομπή που υπήρχε στα κανάλια μας.
Αν τα βάλεις κάτω θα χάσεις την μπάλα απ το τι γινόταν και γίνεται απ τους 300 όχι του Λεωνίδα, αλλά του Εφιάλτη.
Έχει μεγάλη πλάκα να βλέπω δημοσιογράφους να μιλάνε έκπληκτοι για το νέο σκάνδαλο. Βρήκανε λέει και μίζες στα ελικόπτερα εκτός απ τα υποβρύχια. Έλα ρε μεγάλε, σοβαρά? Δεν το πιστεύω.
Ρε θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;
Το περίεργο θα ήταν να μην βρίσκαμε μίζες. Δεν υπάρχει τίποτα που να κάνουν τα 300 μπουμπούκια μας χωρίς μίζα. Αυτό είναι.....

Κυριάκο ή Ντόρα ψηφίζει ο πατέρας Κώστας Μητσοτάκης ; Υπάρχει απάντηση ;



Δεν της έφταναν τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά (διαβάστε εδώ)…Η Ντόρα φαίνεται πως δεν καταφέρνει να κερδίσει ούτε την εμπιστοσύνη του πατέρα της….

Ο Επίτιμος ψηφίζει στην Β’ Αθηνών και για αυτό θα ψηφίσει Ν.Δ και Κυριάκο και όχι ΔΗΣΥ και Ντόρα….

Διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα…..
«Εντελώς τυχαία συνάντησα έναν παλαιό πολύ στενό αλλά και έμπιστο συνεργάτη του Κώστα Μητσοτάκη. Δεν θα υποστηρίξω οτι όσα μου είπε για τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ήταν οτι καλύτερο άκουσα τα τελευταία χρόνια. Φυσικά ξεπέρασα το σοκ γρήγορα.

Όμως ο άνθρωπος αυτός  με πολύ έξυπνο τρόπο μου....

Εξετάζεται και η βελούδινη αναδιάρθρωση. Η επιμήκυνση όλου του χρέους



Αίτημα στην τρόικα για βελούδινη αναδιάρθρωση του συνόλου του χρέους έχει υποβάλει η ίδια η Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίσει, προς το παρόν τουλάχιστον, θετική απάντηση.

Οπως φαίνεται, τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης, που επανήλθαν στο προσκήνιο με ένταση το τελευταίο διάστημα, έχουν πυροδοτηθεί και από κινήσεις της ελληνικής πλευράς. Σύμφωνα με πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατά την πρόσφατη επίσκεψη των στελεχών της τρόικας, στις αρχές Απριλίου, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου έθεσε το ζήτημα της επιμήκυνσης του συνόλου του χρέους, και όχι μόνο του δανείου των 110 δισ. ευρώ, ώστε να διευκολυνθεί η Ελλάδα στην εξυπηρέτησή του και να αρθούν οι ανησυχίες της αγοράς για ένα ενδεχόμενο «κούρεμα» της αξίας των ελληνικών ομολόγων.
Αυτή η ανησυχία, που κατά την ελληνική πλευρά εντείνεται από την.....

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Η sexy οδοντίατρος που αναστατώνει τους ΄΄ασθενείς΄΄ πελάτες της . videosex




Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που τρέμουν στην σκέψη της επίσκεψης στον οδοντίατρο. 
Μήπως είσαι ένας από αυτούς φίλε αναγνώστη; 
Μην ανησυχείς πια, το Otherside.gr βρήκε την λύση, η οποία παρουσιάζεται στο παρακάτω βιντεάκι…viseosex
......

Ένα Κοτόπουλο Διασχίζει το Δρόμο. Ώρα να ξεφύγουμε για λίγο...



ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΌ ΕΡΩΤΗΜΑ
Ένα κοτόπουλο διασχίζει το δρόμο.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Γιατί διέσχισε το δρόμο;
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:

ΠΛΑΤΩΝ: Για το καλό του. Στην άλλη πλευρά του δρόμου βρίσκεται η αλήθεια.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους.
ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ: Κι όμως τον διέσχισε
ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ: Ο σκοπός, να περάσει το κοτόπουλο το δρόμο, αγιάζει τα μέσα -όποια κι αν είναι αυτά.
ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ: Ηταν ιστορικά αναπόφευκτο.
ΔΑΡΒΙΝΟΣ: Τα κοτόπουλα στο πέρασμα των αιώνων επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.
ΣΙΓΚΜΟΥΝΤ ΦΡΟΙΝΤ: Το γεγονός ότι.....

Σχέσεις sex. Τι θέλει ο άνδρας από εμάς και τι πρέπει να θέλουμε εμείς από αυτόν


Άραγε τι έχει στο μυαλό του; Τι θέλει από εμένα; Είναι οι άντρες από τον πλανήτη Άρη; Μήπως μία γυάλινη σφαίρα μας ξεκαθάριζε καλύτερα το τοπίο; Μην καταφεύγετε σε…extreme μέτρα.

Σκεφτείτε ψύχραιμα και αποκωδικοποιήστε τα «θέλω» του συντρόφου σας και απολαύστε τη σχέση σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές του myself και σύντομα μπορεί να…αλλάξετε relationship status στο facebook!

1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
Επανάσταση (και αποδέσμευση) τώρα! Αυτό που διαβάζαμε παλιά στα λευκώματα, δηλαδή ότι οι άντρες είναι σαν το γραμματόσημο και όσο πιο πολύ τους φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολλάνε, όσο …

Τούρκος δημοσιογράφος : Αν οι Έλληνες έκαναν αυτά..αυτά, θα μας άρεσε ; Τότε εμείς γιατί τα κάνουμε ;


Με ένα εντυπωσιακά ειλικρινές άρθρο, που δημοσιεύεται στην έγκυρη εφημερίδα SABAH, από τον Engin Ardiç, γνωστό συγγραφέα και δημοσιογράφο στην Τουρκία στηλιτεύεται ο Τουρκικός τρόπος εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαΐου...
 
Στο εν λόγω άρθρο ο συγγραφέας παρουσιάζει µία σειρά από αλήθειες για τις οποίες το Κεµαλικό καθεστώς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να καταπνίξει. Αξίζει να παρατεθεί μεταφρασμένο το πλήρες κείμενο, από την συγκεκριμένη διεύθυνση της Τουρκικής εφημερίδας Sabah το οποίο έχει ως εξής:
"Τούρκοι συμπατριώτες, σταματήστε πια τις φανφάρες και τις γιορτές για την Άλωση, αρκετή ßία έχουμε δώσει στην Ανατολή µε τις πράξεις µας..."
ΑΝ οργανωνόταν στην.....

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να μπορούσε να επιλέξει το τόπο γέννησης του



Γράμμα ενός Φιλανδού μαθητή προς ένα φίλο του Έλληνα...
Καλό θα ήταν να το διαβάσει και η Υπουργός Παιδείας κυρία  Αννα Διαμαντοπούλου. 


«Αγαπητέ Σωκράτη, μαθαίνω αρχαία ελληνικά και επειδή χθες διαβάζαμε μια επιστολή του Επίκουρου προς το φίλο του Μένοικο, μου άρεσε η προσφώνηση της επιστολής του και προσπάθησα να τη μιμηθώ.

Λοιπόν, όπως μου γράφεις, άκουσες ότι εμείς εδώ στη Φιλανδία βγήκαμε πρώτοι στον κόσμο στην Παιδεία, ενώ εσείς δεν τα πήγατε και τόσο καλά και θέλεις να μάθεις το γιατί. Θα προσπαθήσω, όσο γίνεται απλά, να σου περιγράψω το εκπαιδευτικό μας σύστημα και πως περνάω μια ολόκληρη μέρα.


Το σύστημά μας
Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να σου πω ότι εμείς εδώ στη Φινλανδία, από την 1η μέχρι και την 9η τάξη πηγαίνουμε στο......

Χρειάζεστε απόσυρση, όχι λόγο παλαιότητας, αλλά λόγο πνευματικής ανεπάρκειας




Σε στιγμές κρίσης, όπως είναι η στιγμές που τώρα ζούμε στην Ελλάδα, το να ψάχνεις να βρεις ποιός φταίει για να τον εκδικηθείς, η να τον τιμωρήσεις, δεν ωφελεί σε τίποτα. Αν όμως ψάχνεις τον φταίχτη θέλοντας να μάθεις που έγιναν λάθει, για να αποφύγεις την επανάληψη τους, αυτό είναι μια 100 % σώφρονα και υγιείς πράξη.

Θα σταθώ σε μια μόνο φράση ενός Έλληνα πολιτικού, τον οποίο σήμερα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, ως έγκυρο πρόσωπο, να βγάλει προς τα έξω αυτά που δεν μπορούν υποτίθεται να πουν κάποιοι άλλοι.  Είναι δηλαδή το ποιό, η ένα από τα ποιό αξιόλογα, αξιόπιστα πρόσωπα το οποίο έχει το......

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τι άλλο θέλετε να σας δώσω φίλοι λαθρομετανάστες ;



Το κτίριο του Λιμενικού περιπτέρου στο ιστορικό λιμάνι της πόλης των Χανίων  αποτελούσε μνημείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής και έργο του μεγάλου Έλληνα αρχιτέκτονα και πρωτεργάτη του Μοντέρνου Κινήματος, Πάτροκλου Καραντινού αλλά επί δεκαετίες είχε εγκαταλειφθεί χωρίς καμιά συντήρηση.   
Η  νέα Δημοτική Αρχή των Χανίων αποφάσισε πρόσφατα όπως είναι γνωστό  να το  κατεδαφίσει  προκειμένου να αναδειχθεί το τέμενος Γυαλί Τζαμί, χωρίς να υπάρχει: 

α) η κατάλληλη άδεια για τις εργασίες με βαριά μηχανήματα
β) χωρίς να τεθεί το θέμα προ ημερησίας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο των Χανίων και
γ) χωρίς ο συγκεκριμένος .....

Απόστολος Κακλαμάνης : «Το κόμμα το διαλύσαμε» Ηχηρή παρέμβαση Απόστολου Κακλαμάνη



Απόστολος Κακλαμάνης :  Αναντικατάστατοι είναι μονο αυτοί στα νεκροταφεία
Σκέψεις με έντονη δόση ευθύτητας και αυτοκριτικής διατύπωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, δήλωσε ευθαρσώς ότι «το κόμμα το διαλύσαμε» και υποστήριξε ότι είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους βουλευτές πως «κανένας δεν είναι αλάθητος και αναντικατάστατος. Αναντικατάστατοι είναι αυτοί στα νεκροταφεία».

Επεφύλασσε μάλιστα αιχμές για συγκεκριμένα μέλη της κυβέρνησης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «τιμώ αυτούς που έχουν.....

Αυγά και γιαούρτια. Για να τα αποφύγετε, τις ημέρες του Πάσχα, ψηφίστε νόμο πριν φύγετε !



Μετά τα πρόσφατα κρούσματα επιθέσεων σε αθώους κι ανυπεράσπιστους υπουργούς και πολιτικούς, με αυγά και γιαούρτια, η στήλη αυτή κάνει τις δικές της προτάσεις για της εξάλειψη τέτοιων βίαιων φαινομένων.
Μετά το πρόσφατο επεισόδιο με τον κ.Λοβέρδο τoν ευαίσθητο υπουργό- Μεσσία μας, η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και η Δημοκρατία υπό κατάλυση.
Πρότεινω λοιπόν να γίνει ιδιώνυμο αδίκημα η κατοχή ωών, γιαουρτιών καθώς κι επιδορπίων γιαουρτιών, με ή χωρίς λιπαρά.
Πρώτα πρέπει να γίνει εθνικός διάλογος με τη συμμετοχή των πολιτικών αρχηγών, αλλά και να τεθεί σε όλους του διεθνείς οργανισμούς WHO, UN και ΝΑΤΟ.
Μετά πρέπει να δοθεί το προσχέδιο νόμου σε.....

Κύριε Λοβέρδο, Εχθρό έχετε τον ελληνικό λαό που τον βιάζετε καθημερινά, ψυχικά και σωματικά…



Μουτζουρώθηκαν οι ηγετικές φιλοδοξίες, του Ανδρέα Λοβέρδου, απ’ τις μπογιές…
“ Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ” μοιάζει να είναι η “ επίσημη” γραμμή του ΠΑΣΟΚ αφού μετά τον κύριο αντιπρόεδρο που μέχρι και σενάρια για απόπειρες δολοφονίας του από ανθρώπους του Τσίπρα μας ξεφούρνισε, 

σήμερα ήταν η σειρά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου να δεχτεί αυγά και μπογιές (Πάσχα έρχεται γαρ!) καθώς και την έντονη διαμαρτυρία πολιτών, σε κομματική εκδήλωση παρακαλώ, στο ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων και να κατηγορήσει αμέσως ως υπαίτιους Δημοτικούς συμβούλους που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δυστυχώς κατά την διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκαν και δύο άνθρωποι. Πρόκειται για τον πρόεδρο του.....

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Για ποιόν χτυπά η καμπάνα ; Οι «νταβατζήδες» νομίζουν ότι θα είναι αιώνιοι



«Η περίσσεια του λόγου φανερώνει έλλειψη πνεύματος…»  
Χρήστος Πασαλάρης
1.       Εάν πιστεύουμε ότι η ελεύθερη οικονομία θα σωθεί από την χρεωκοπία, με επιδοτήσεις (ίσες με το χρέος) προς τις Τράπεζες, δύο πράγματα δεν θα διασωθούν. α: Η Ελεύθερη Οικονομία. β: οι Τράπεζες.

2.       Εάν πιστεύουν εκδότες και εκβιαστές-brokers δημοσιογράφοι ότι θα σωθεί η «δημοσιογραφία» ως μηχανισμός πίεσης για έργα, συμφωνίες, υπαγόρευση πολιτικών τότε καλό είναι να περπατήσουν στην οδό Μεσογείων-Μαραθώνος:οι βίλες των μεγιστάνων του παρελθόντος είναι ερείπια που χτυπούν ενέσεις τα αρρωστάκια.
3.       Εάν νομίζουν οι «νταβατζήδες» ότι θα είναι αιώνιοι, ας δουν πόσοι από τους ομοίους τους επιβίωσαν από τις Κρίσεις.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat