Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Καταστροφικές ζημιές στη Ρόδο από πλημμύρες, ειδικότερα στις περιοχές Αφάντου-Αρχαγγέλου



Καταστροφικές ζημιές στη Ρόδο, στις περιοχές  Αφάντου-Αρχαγγέλου

Ανυπολόγιστες είναι οι φυσικές και υλικές καταστροφές στη Ρόδο και ειδικότερα στις περιοχές Αφάντου και Αρχαγγέλου λόγου της πλημμύρας που σημειώθηκε από τις απρόβλεπτες- από τις ‘’ αρμόδιες υπηρεσίες -‘’ βροχοπτώσεις.......

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ο Harry Potter εξαφάνισε τις δωροδοκίες της Siemens. Αμετανόητο το πολιτικό μας σύστημα !



Αυτό που συμβαίνει με το φιάσκο του σκανδάλου της SIEMENS είναι πολύ χειρότερο και από το ίδιο το σκάνδαλο. 

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ίδιο το υπεύθυνο, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αρνείται να συνετιστεί, αρνείται να μετανοήσει και να αυτοκαθαρθεί. Αντίθετα, πλήρως ενωμένο στο θέμα αυτό, παρά τις δήθεν προπαγανδιστικές διαφοροποιήσεις, που θυμίζουν φοιτητικά αμφιθέατρα και αποτελέσματα φοιτητικών εκλογών, μας  πετάει κατάμουτρα «αυτοί είμαστε και σε όποιον αρέσουμε».  

Δηλαδή αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε εμείς οι πολίτες είναι ότι,.....

Κύριε Άκη Παυλόπουλε-δημοσιογράφε εσείς το μισθό σας τον παίρνετε κανονικά ;


Κύριε Ακη Παυλόπουλε-δημοσιογράφε, αντί  να στρέφεστε κατά των απεργών, στραφείτε κατά της εργοδοσίας σας και ελέγξετε γιατί δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της απέναντι στο Δημόσιο και κατ επέκταση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο για το οποίο κόπτεσθε, και μετά γίνετε κατήγορος εισαγγελέας στους άλλους.


Έχουμε συνηθίσει καθημερινά τις ώρες που τα διάφορα κανάλια μεταδίδουν τα (υποτιθέμενα) ενημερωτικά τους προγράμματα κοινώς δελτία ειδήσεων, να απολαμβάνουμε διάφορους τηλεαστέρες - παρουσιαστές να καταφέρονται κατά προσκεκλημένων τους σαν εισαγγελείς κατηγορίας προσπαθώντας με λαϊκίστικο τρόπο να τους επιβληθούν και να τους εκθέσουν, είτε γιατί απεργούν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, είτε γιατί είπαν κάτι που δεν το.....

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Προσοχή ! Οι αλληλέγγυοι των μεταναστών ''αντιρατσιστές'' θέλουν βία. Δεν επιτρέπονται λάθη της Αστυνομίας


Ακόμη υπάρχουν κάποιοι που έχουν αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο σκοπός της μεταφοράς των λαθρομεταναστὠν από την Κρήτη στο κέντρο της Αθήνας μέσα στο πανεπιστημιακό άσυλο; 

Αν οι προθέσεις τους ήταν αγνές και ανθρωπιστικές, προκειμένου να μην δημιουργηθεί ένταση και έκτροπα θα είχαν αποδεχτεί να εγκατασταθούν σε άλλο μέρος. Αλλά αρνήθηκαν και ρίχνουν λάδι στην φωτιά. Με την αιτιολόγηση ότι δεν είναι μόνιμη λύση!

Οι αλληλέγγυοι αντιρατσιστές θέλουν βία, ει δυνατόν νεκρούς. Τώρα το άσυλο έχει αρθεί, η αστυνομία έχει αποκλείσει τους......

'' Φιλικός'' μουσουλμανικός στρατός στα Ελληνικά μετόπισθεν. Πάρτε μέτρα πριν είναι αργά !


Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στέλνονται μέσω κυρίως της Τουρκίας εντός του ελληνικού εδάφους και συγκεντρώνονται πίσω από τις ελληνικές γραμμές των συνόρων στο εσωτερικό της χώρας. 

Η Τουρκία ως γνωστόν κατάργησε κάθε μορφή visas με μουσουλμανικά κράτη, μετατρέποντας τη χώρα σε κέντρο συγκέντρωσης όλων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και όχι μόνο.

Η ενέργεια αυτή της Τουρκίας δεν έγινε τυχαία. Η αποστολή....

Υπουργική απόφαση για 8 ευρώ ! Μήπως η πολύ διαφάνεια κάνει κακό στη λογική ;



Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν η πολιτική και νομοθετική πρωτοβουλία της κυβερνήσεως είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που ζούμε. 

Αναρωτιέμαι επίσης αν η «οριζοντοποίηση» στην λήψη αποφάσεων και στη θέσπιση νόμων οφείλεται σε απειρία, ανικανότητα, που με την συνέργεια του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης της γραφειοκρατίας, καταστρέφουν κάθε προσπάθεια, και δεν είναι πολλές αυτές, που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Αφορμή για τον προβληματισμό μου, έδωσε  η......

Από την επανάσταση του γιασεμιού στην επανάσταση της λεμονόκουπας


Οι απανταχού επιτήδειοι, που είχαν καταφέρει να καθίσουν στον σβέρκο του αδαούς πληθυσμού, χρησιμοποιώντας ως μέσο είτε τον αυταρχισμό (μουσουλμανικά κράτη) είτε την υπερκατανάλωση (τα μπιχλιμπίδια της δυτικής καπιταλιστικής κοινωνίας, αντίστοιχα με τις χάντρες και τα καθρεφτάκια των κονκισταδόρος, του Κορτέζ), έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Και δεν έχουν άδικο!

Ο «πολύς» Μπεν Αλί, της Υεμένης, μετά της πολυμήχανου συζύγου του (τυπικά το Νο 2 της χώρας, ως αντιπρόεδρος, αλλά ουσιαστικά “the bosh” που κινούσε όλα τα νήματα), δείχνει να έχουν σπάσει το νήμα και σύντομα θα .....

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τότε 2004 δεν μπορούσε να ελέγξει τις πτήσεις στο Αιγαίο. Σήμερα μπορεί ;



Διαβάστε τι γράφει σε σημερινό της άρθρο η Τουρκική Zaman, επικαλούμενη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τουρκικού γενικού επιτελείου.
Τουρκικά  F-16, αναχαιτίστηκαν λέει στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.

Αυτό που δεν μας λέει είναι, πως βρέθηκαν στον διεθνή εναέριο χώρο...
Δεν πέρασαν-παραβίασαν πρώτα τον εθνικό εναέριο χώρο ή και το FIR;

Κατά τα άλλα μας "φλομώνουν" στο παραμύθι ότι δήθεν, ο Ερντογάν δεν ελέγχει τις πτήσεις στο Αιγαίο.
Δείτε τι γράφει σήμερα η Ελευθεροτυπία: "Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε πει το 2004 στον τότε.....

Προπηλάκισαν και έβρισαν τον Κώστα Σημίτη στο κέντρο της Αθήνας



Ήταν δυόμιση η ώρα το μεσημέρι όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε και προπηλάκισε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στην οδό Ακαδημίας. 

Οι άγνωστοι έβριζαν και επιχείρησαν να χτυπήσουν τον πρώην πρωθυπουργό τον οποίον προστάτευσαν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας. 

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν σε....

Όλοι ανεύθυνοι, ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλο. Ανύμποροι να διαχειριστείτε μία κρίση



Στο μύλο πολιτικών και συνδικαλιστικών αντιπαραθέσεων έχει πέσει η υπόθεση της κατάληψης της Νομικής από τους περίπου 250 μετανάστες που ζητούν νομιμοποίηση και από χθες το πρωί πραγματοποιούν απεργία πείνας.

Εξω από την πόρτα του ιστορικού κτιρίου της Σόλωνος εκτυλίσσεται ένα ατέρμονο διπλό παιχνίδι πινγκ πονγκ α) με το μπαλάκι των ευθυνών για την κατάληξη της υπόθεσης και β) με την καυτή πατάτα της απεμπλοκής (βλ. έξοδο από τον χώρο του ασύλου) και την ίδια στιγμή:
**Τα περισσότερα κόμματα καταδικάζουν τη μετατροπή της σχολής σε καταυλισμό εγκαλώντας τον ΣΥΝ για καθοδήγηση και.....

Αν δεν ...μπορείτε, καλέστε την Αστυνομία ! Είναι κι αυτή μία λύση !



Η σύζυγος δεν μπορεί να αντισταθεί. Κάθε μέρα και κάθε ώρα ....θέλει αναγκάζοντας τον άνδρα της να φτάσει στα άκρα.....

Ένας Τούρκος που κατοικεί στη νοτιοδυτική Γερμανία κάλεσε την αστυνομία για να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον ακόρεστο ερωτικό πόθο της συζύγου του, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.


Ο άνδρας, "ιδιαίτερα... εξουθενωμένος", τηλεφώνησε χθες Τρίτη στην αστυνομία της πόλης Βάιμπλινγκεν ζητώντας από τα όργανα της τάξης να τον "βοηθήσουν να προασπίσει τη.....

Οι 10 δέκα εντολές για τον Αντιρατσιστή- τα καλά παιδιά- !



Έχουμε και λέμε λοιπόν, αλλά, όλα κι όλα, δεν κλαίμε!
Αν είσαι γνήσιος αντιρατσιστής που διακατέχεσαι από ειλικρινή αισθήματα αλληλεγγύης προς τους μετανάστες, λαθραίους και νόμιμους, πρέπει να προβείς επειγόντως στις εξής ενέργειες:

1. Να μοιραστείς το σπίτι σου και το ψωμί σου τουλάχιστον με μια οικογένεια λαθρομεταναστών. (Οι νόμιμοι έχουν βολευτεί).

2. Να απαιτήσεις από την κυβέρνηση να βάλει σε όλους όσους δηλώνουν αντιρατσιστές (οι άλλοι τι φταίνε;) πρόσθετο χαράτσι λαθρομετανάστευσης ώστε να καλυφθεί η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των....

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες καλεί τον πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη για εξεγήσεις


Εξελίξεις για το πρόβλημα των  μεταναστών στη νομική σχολή

Τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση. Πελεγρίνη καλεί για εξηγήσεις και διευκρινίσεις, σχετικά με την κατάληψη της Νομικής Σχολής από λαθρομετανάστες, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός θα ζητήσει εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο Αφγανοί λαθρομετανάστες κατέλαβαν τμήματα της νομικής σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και παραμένουν στο χώρο, αρνούμενοι να τον.....

Συνέντευξη-Δήλωση του Πρύτανη Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη για την κατάληψη της Νομικής



Σε κοινή σύσκεψη για το ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής, κάλεσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, την υφυπουργό Εργασίας, Αννα Νταλάρα, τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό και τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Μιλώντας πριν από λίγο στους εκπροσώπους του Τύπου ο κ. Πελεγρίνης επεσήμανε ότι το πρόβλημα δεν είναι η......

Φήμες για εκλογές στις 3 Απριλίου 2011 !




Αεροναυτική άσκηση μεταξύ των δυνάμεων της Ελλάδος, των ΗΠΑ και του Ισραήλ, προγραμματίστηκε για τις 4 έως 14 Απριλίου και φαίνεται ότι με την άσκηση αυτή αποτυπώνεται η νέα τριμερής συμμαχία στην περιοχή. 

Όπως γράφουν σήμερα και τα "ΝΕΑ" η περιοχή της άσκησης θα εκτείνεται από την Σούδα μέχρι την Χάϊφα. Θα έχει κωδικό «Noble Dina», και οποία µέχρι τώρα πραγµατοποιούνταν µεταξύ του Ισραήλ και των ΗΠΑ στην ίδια.... ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου. 

Το Πολεµικό Ναυτικό έχει κατ’ αρχήν προτείνει τη.....

Τώρα. Κατάληψη του ΠΑΜΕ στα διόδια και σε σταθμούς metro



Από τα μεσάνυχτα  ισχύουν οι νέες τιμές στους σταθμούς των διοδίων της Πατρών Κορίνθου.Η Ολύμπια Οδός από τις 25 Ιανουαρίου προχωρά σε αναπροσαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής, παρά τις αντιδράσεις για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Μάλιστα κίνημα των πολιτών που αρνουνται να καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο των διοδίων, που άρχισε από την Πάτρα, γιγαντώνεται. Αυτή την ώρα και για ολόκληρη την ημέρα, το ΠΑΜΕ προχωρά σε άνοιγμα των σταθμών στην Πελοπόννησο και στο Ριον, με σκοπό να μην......

'Εντονο προβληματισμό προκαλεί στη διεθνή κοινότητα ο ρόλος της Τουρκίας



ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ της Τουρκίας σε μεγάλη περιφερειακή δύναμη αλλά και τον έντονο προβληματισμό που προκαλεί στη διεθνή κοινότητα ο ρόλος της, αναδεικνύει μακροσκελές άρθρο του κυριακάτικου περιοδικού της «Nιου Γιορκ Τάιμς».

Έτσι, πέρα από τα στοιχεία που παρατίθενται για την Τουρκία, που πλέον κατατάσσεται ως η 17η οικονομία παγκοσμίως και με ανάπτυξη 8%, στο άρθρο επιχειρείται και μία πολιτική ανάλυση του ρόλου που παίζει για την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου. Ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο οραματιστής, που υλοποιεί την .......

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Τι θα συνέβαινε αν αποκαλυπτόταν ότι ανώτατοι αξιωματικοί της Ελλάδας είχαν οργανώσει εισβολή σε Τουρκικά εδάφη ;



Πρός τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα, επίκαιρη ερώτηση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Προσπαθώ να αναλογισθώ τι θα είχε συμβεί παγκοσμίως, και ιδίως στα φιλο-τουρκικά λόμπυ και τις δεξαμενές σκέψης των Η.Π.Α., αν αποκαλυπτόταν  ότι ανώτατοι αξιωματικοί της Ελλάδας είχαν οργανώσει εισβολή σε Τουρκικά εδάφη!
Η Ελλάς θα ήταν δακτυλοδεικτούμενη στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και το ΥΠΕΞ δεν θα προλάβαινε να απαντά στις κατηγορίες των διεθνών ΜΜΕ.
Τώρα γνωρίζουμε ότι το τουρκικό ναυτικό είχε τέτοια ακριβώς σχέδια και......

Άρπαζαν μωρά και τα πουλούσαν ! Συνελήφθησαν 7 άτομα στην Ελλάδα και 5 στη Βουλγαρία



Ένα από τα πιο απάνθρωπα κυκλώματα, το οποίο έφερνε από την Βουλγαρία έγκυες και εν συνεχεία αφού τους άρπαζε τα βρέφη τα πωλούσε για υιοθεσία, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Συνελήφθησαν 7 άτομα στην Ελλάδα και 5 στην Βουλγαρία , με την κατηγορία στης συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, και αρπαγή ανηλίκου.

Επειδή εκτιμάται ότι στο κύκλωμα συμμετέχουν και άλλα άτομα, οι έρευνες των αστυνομικών που έχουν αναλάβει τη σοβαρή αυτή υπόθεση συνεχίζονται.

Η σύλληψη των μελών του κυκλώματος έγινε σε.....

Η οργή του Λαού πρέπει να μετουσιωθεί σε κραυγή. Δεν υπάρχει άλλη λύση!



Δεν είμαστε εχθροί σας ούτε καν αντίπαλοι, κύριε πρωθυπουργέ, αλλά είναι λάθος ο δρόμος που επιλέξατε.

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ για το παρόν και το μέλλον της χώρας αποτέλεσε η ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στην εκδήλωση καλώντας τον ελληνικό λαό σε επαγρύπνηση και αντίσταση. 

Κατήγγειλε την πολιτική της κυβέρνησης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αθέτηση όλων των υποσχέσεων, προεκλογικών και μετεκλογικών, αλλά και τους χειρισμούς του στα εθνικά θέματα.
Παράλληλα στηλίτευσε την εξάρτηση της χώρας από τους Αμερικανούς, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε την ανάγκη να γίνει ένα.....

Μετανάστες της Νομικής : Δεν φεύγουμε άν δεν μας νομιμοποιήσετε όλους !



Για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα δήλωσαν ότι αγωνίζονται οι μετανάστες που έχουν βρει κατάλυμα στη Νομική στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα διαμηνύοντας ότι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν για να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα. 

«Δεν είμαστε εγκληματίες. Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν πάρουμε άδεια παραμονής. Είμαστε αποφασισμένοι να πεθάνουμε για να αποκτήσουμε ίσα δικαιώματα» δήλωσε ο απεργός πείνας Αμπντούλ, αποφεύγοντας, ωστόσο, να απαντήσει στο ερώτημα τι θα.....

Θα δοθούν 50 άδειες στοιχήματος και χιλιάδες μηχανάκια. Πάρτε τώρα που γυρίζει !



Πενήντα άδειες διαδικτυακού στοιχήματος και χιλιάδες μηχανήματα «βιντεολότο» θα δώσει στην αγορά η Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2011, σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατου κυβερνητικού στελέχους, τις οποίες επικαλείται το Reuters.

"To σχέδιο νόμου θα ψηφιστεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους" τόνισε η πηγή ενώ πρόσθεσε πως "στόχος μας είναι να έχουμε δώσει τις άδειες μέχρι το τέλος του έτους.
Υπενθυμίζεται ότι στον προϋπολογισμό του 2011 έχουν συνυπολογιστεί τα έσοδα από την απελευθέρωση του τζόγου, θέμα το οποίο θα....

Η φτώχεια δεν ειναι άλλοθι για να παραβιάζεις τους νόμους και να ζημιώνεις τους πολίτες άλλης χώρας



Να μου εξηγήσει κάποιος. Οι μετανάστες αυτοί (λαθρομετανάστες, από ο,τι οι ίδιοι λενε) ΔΕΝ προέρχονται από περιοχές σε εμπόλεμη κατάσταση. Φαίνεται ότι ειναι κυρίως Βορειοαφρικανοί (δηλ. Μαροκινοί, Αιγύπτιοι, κλπ).
 
Κατάληψη της Νομικής Σχολής από μετανάστες! Tι άλλο θα δούμε ;

Κατ αρχήν γιατί αποκρυπτουν την χώρα καταγωγής τους; Αφου λενε ψέματα, γιατί ζητουν δικαιώματα;
Κατ΄ουσίαν μας εκβιάζουν για να τους δώσουμε αδεια παραμονής με το έτσι θέλω, παρόλο που ΔΕΝ καταδιώκονται στην χώρα τους;

Και γιατί λενε ότι δουλεύουν μια χαρά στην Ελλάδα; Δουλεύουν παράνομα; Και ποιοι είναι οι......

Ομιλία του Δημήτρης Αντωνίου Dimitris Antoniou, μηνυτής της Κυβέρνησης για εσχάτη προδοσία video



Η μήνυση για εσχάτη προδοσία που κατέθεσε στην Χαλκίδα στις 11/1/2011 ο ιατρός Δημήτρης Αντωνίου, γέμισε τις Ελληνίδες Ψυχές με θάρρος και περηφάνια.

Όσοι δε μπόρεσαν να είναι μαζί μας στη Χαλκίδα, έσπευσαν να συγκεντρωθούν στις 22/1/2001 για να ακούσουν την ομιλία του Δημήτρη και να υποστηρίξουν τον αγώνα του. Η αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη, με πολύ κόσμο όρθιο και διάχυτη την αίσθηση της προσμονής για κάτι αγωνιστικότερο και μεγαλύτερο.

Η δυναμική των παρευρισκομένων ήταν πραγματικά πυρφόρα. Σημαντικό σημείο της βραδιάς ήταν οι.....

Σκάνδαλο Siemens. Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής



Μετά από έντεκα μήνες ερευνών, που περιελάμβαναν εκατοντάδες συνεδριάσεις και δεκάδες εξετάσεις μαρτύρων, παραδόθηκε αργά το βράδυ το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής που ερευνούσε το σκάνδαλο της Siemens. 

Το πόρισμα που περιλαμβάνει τις θέσεις της πλειοψηφίας η οποία εκφράζεται από τα μέλη – βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χωρίζεται σε οκτώ βασικά κεφάλαια όπου μεταξύ άλλων περιγράφεται η ροή του «μαύρου χρήματος», τα ταμεία των πολιτικών κομμάτων και η ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου.
Το ουσιώδες κεφάλαιο της αξιολόγησης όπου καταλογίζονται οι ευθύνες των πολιτικών και μη προσώπων και ζητείται η......

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Χέρι συνεργασίας Αντώνη Σαμαρά πρός Γιώργο Παπανδρέου



Σας καλώ να τα κάνουμε όλα αυτά μαζί.
Πρέπει να ξαναπάρουμε τη χώρα στα χέρια μας.
Αλλά αν δεν το δεχθείτε, αν επιμείνετε στα αδιέξοδά σας, με ή χωρίς εσάς, θα πάρουμε ξανά τη χώρα στα χέρια μας…

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας,  κ. Αντώνη Σαμαρά  στη Βουλή, στην Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για τα εθνικά θέματα
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Πριν ξεκινήσω. Ακούω ότι μεθαύριο στην Κοινοβουλευτική σας Ομάδα θα αναφερθείτε σε νέες θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη Διαφάνεια.
Σας προτείνω από σήμερα, εδώ στη Βουλή να συμφωνήσουμε:
Να ζητήσουμε από την Ελληνική Δικαιοσύνη έλεγχο του ....

Μία ευκαιρία για τις εγχώριες πολιτικές μούμιες


Η είδηση είναι συγκλονιστική άμα δε και προκλητική:
"Τα δύο τρίτα των Ρώσων θέλουν να απομακρυνθεί η σορός του Βλαντίμιρ Λένιν από το μαυσωλείο του στην Κόκκινη Πλατεία και να ενταφιαστεί, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση την οποία διεξήγαγε το κυβερνόν κόμμα Ενωμένη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν".

Ιδού στάδιον δόξης λαμπρόν για το εν Ελλάδι Απολίθωμα των Μπολσεβίκων! Ας σπεύσει η συντόφισσα Αλέκα να.....

Oι θολές φίρμες και οι άνεργοι δημοσιογράφοι


Έβλεπα για μια ακόμη φορά στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα, τη Χριστίνα Κοραή, τον Δημήτρη Μητρόπουλο, τον Γιάννη Λοβέρδο σαν προσκεκλημένους δημοσιογράφους, οι οποίοι σχολίαζαν την επικαιρότητα.
Δίχως ουδεμία πρόθεση να μειώσω την αξία τους, αναρωτιέμαι κάπως φωναχτά, προς τη μεριά των Καμπουράκηδων:

-Τόσες τηλεοπτικές σεζόν που είσαστε στον αέρα, απολαμβάνοντας τα προνόμια του τηλεστάρ- όπως  οι παχυλοί μισθοί που σας  επιτρέπουν να κυκλοφορείτε με Καγιέν και Χάρλευ, η  διασημότητα που σας επιτρέπει να βγάζετε καμιά γκόμινα απ αυτές  που ξεπεζεύουν με την ΚΤΕΛλάδα, με το όνειρο να γίνουν.....

Μικτές ομάδες Ελλήνων και Βουλγάρων αστυνομικών στο τουριστικό θέρετρο Μπάνσκο



Οι άριστες σχέσεις συνεργασίας Ελλάδας-Βουλγαρίας για την περιφρούρηση της δημόσιας τάξης επιβεβαιώνονται από τη συμφωνία για κοινές περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών, στο βουλγαρικό χειμερινό θέρετρο Μπάνσκο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η σχετική συμφωνία υπεγράφη σήμερα από τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, Ιωάννη Ραχοβίτσα και τον γενικό γραμματέα του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών, Καλίν Γκεοργκίεφ.
Σύμφωνα με τον κ. Γκεοργκίεφ, η πρωτοβουλία ίδρυσης μεικτών αστυνομικών περιπολιών στο Μπάνσκο, απορρέει από το γεγονός ότι ένας στους......

Πολύνεκρη έκρηξη στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας Moskva


Ισχυρή έκρηξη με τουλάχιστον 30 νεκρούς και περισσότερους από 100 τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ώρα Μόσχας (4.00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της ρωσικής πρωτεύουσας, στον τομέα των διεθνών πτήσεων. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η έκρηξη σημειώθηκε σε χώρο αναμονής στον τερματικό σταθμό.
Η αστυνομία της Μόσχας έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού και πραγματοποιεί ελέγχους στο δίκτυο μετρό της πρωτεύουσας, καθώς και σε άλλα σημεία με μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, καθώς φαίνεται να....

Οίκοι αξιολόγησης. Σημαδεμένα χαρτιά. Μηχανισμοί απάτης σε βάρος των Λαών !


Είναι σαν να πηγαίνεις στο δικαστήριο για να βρεις το δίκιο σου, αλλά ο μισθός του δικαστή πληρώνεται από τον αντίδικό σου.

Η κρίση χρέους της Ελλάδας αποτέλεσε αφορμή για τις επικείμενες εκτεταμένες αλλαγές στη λειτουργία της ΕΕ, οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσουν στην επόμενη φάση της ενοποίησης, αλλά και για παρεμβάσεις με τις οποίες θα επιχειρηθεί έλεγχος των αγορών και περιορισμός των κερδοσκοπικών παιχνιδιών εις βάρος κρατών.

Επειδή η πρώτη φάση της κρίσης ξεκίνησε από τις ΗΠΑ με τα ομόλογα επισφαλών ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων και η δεύτερη φάση της εκδηλώθηκε με το σπεκουλάρισμα στο χρέος της Ελλάδας προκειμένου να......

Όσοι πιστεύουν ότι «άντε λίγο ακόμη και χαλαρώνουμε» είναι μακριά νυχτωμένοι



Οι κυβερνητικές διαψεύσεις για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους έχουν τόση αξία όση οι διαψεύσεις που αφορούν τους ανασχηματισμούς και τις πρόωρες εκλογές.

Ουδείς αναμένει ότι θα επιβεβαιωθούν επισήμως οι πληροφορίες που έρχονται από πολλές πλευρές ότι οι κουβέντες έχουν προχωρήσει πολύ, ότι τη Δευτέρα οι υπουργοί Οικονομικών μίλησαν γι' αυτό το θέμα στις Βρυξέλλες και ότι η συμφωνία είναι θέμα χρόνου.
Η κυβέρνηση επιμένει ότι το 2012 θα βγούμε στις αγορές. Αλλά ποιος θα μας δανείσει όταν το χρέος μας θα φθάσει στο.....

Νέοι : Μας σκοτώνουν το όνειρο πρίν καν ανθίσει.


Καµιά πατρίδα για τους νέους.  
Το µέλλον για τους 20άρηδες δεν υπήρξε ποτέ τόσο ασαφές: ελάχιστες θέσεις εργασίας, σχεδόν ανύπαρκτα επαγγελµατικά δικαιώµατα και µια χώρα σε κρίση. Εξι νέοι µιλούν στα «ΝΕΑ» για τους φόβους και τα όνειρά τους 

Πώς νιώθεις που κληρονόµησες την οικονοµική κρίση χωρίς να έχεις συµβάλει σε αυτήν; Πόσο επηρεάζει τονπρογραµµατισµό σου για το µέλλον;  

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ: Βλέποντας ειδήσεις, νιώθω θλίψη. Η κατάσταση είναι δυσάρεστη και µου προκαλεί θυµό. Ωστόσο, ξέρω πως.....

"Κι εμείς.... μπανιστιρτζήδες της ζωής!"




   Είπα να πρωτοτυπήσω λιγάκι σήμερα και να ξεφύγουμε λιγάκι από τα σοβαρά που συμβαίνουν γύρω μας και να κοιτάξουμε και αυτά που συμβαίνουν μέσα μας.

   Από τα "καθ' όλου" στα "καθ' έκαστα" που έλεγε και ο Αριστοτέλης...
   Τριγυρνάμε στην πόλη λοιπόν όλοι μας, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων και ζητάμε μια ματιά, ένα άγγιγμα, ένα χαμόγελο για να φτιάξει η μέρα μας.
   Έστω και σαν ψευδαίσθηση!
   Κάνουμε όνειρα προσωπικά χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε άλλους ανθρώπους σ΄αυτά, λες και η ζωή μας δόθηκε για να τη .....

Καλημέρα και καλά ξυπνητούρια κύριε Αντώνη Σαμαρά ! Antonis Samaras


Την «εθνική κόκκινη γραμμή στα θέματα εξωτερικής πολιτικής» θέλει να βάλει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με την προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση στη Βουλή που έχει ζητήσει και η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Δευτέρα 24-01-2011 στη Βουλή.

Με την κίνησή του αυτή ο κ. Σαμαράς σπάει μία τακτική δεκαετίας, που είχε ακολουθήσει και ο Κώστας Καραμανλής, να μένουν εκτός της δημόσιας συζήτησης τα θέματα εξωτερικής πολιτικής με το επιχείρημα ότι «δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης».

Μέχρι τώρα ο κ. Σαμαράς είχε επικεντρώσει στα θέματα της Οικονομίας, με την κορυφαία αντιπαράθεση στα.....

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Δεν νομίζετε πως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε ; Πώς μπορείτε να ζείτε μέσα στο σκοτάδι της αδικίας!


Παπα - Ηλίας Υφαντής
Συνάδελφοι Μπλόκερς
Αυτή την Κυριακή-23 του Γενάρη-γιορτάζουμε!
Γιορτάζουμε
μαζί με το Βαρτίμαιο, τον τυφλό της Ιεριχώς.
Τον τυφλό,
που φώναζε για τη θεραπεία του. Γιατί δεν άντεχε άλλο τη φυλακή του σκοταδιού, μέσα στην οποία ζούσε.

Και βέβαια οι βολεμένοι ανοιχτομάτηδες τον επέπλητταν να σωπάσει…
Όπως συμβαίνει και σε τόσες άλλες, ανάλογες περιπτώσεις:
Όταν οι φυλακισμένοι στη Βαστίλη της αδικίας και πεινασμένοι για ψωμί, δικαιοσύνη και ελευθερία φωνάζουν και διαμαρτύρονται.
Και οι έχοντες και κατέχοντες τον πλούτο και την εξουσία συνιστούν ψυχραιμία και ησυχία:
Για να μπορούν να κλέβουν και να.....

Τρωκτικά παπαγαλάκια - Του Στάθη !



Αρίστευσε ο κ. Κώστας Τζαβάρας, 
βουλευτής της Ν.Δ.  
Μπινελίκωσε πατόκορφα και με ευπρέπεια δύο απ' τους εκπροσώπους της τηλεοπτικής τυραννίδας. 
Στον «αέρα» και προς απόλαυσιν του πανελληνίου (ως εκ των υστέρων φαίνεται) ο κ. Τζαβάρας, με τα βοτσαλάκια του Δημοσθένη στο στόμα, πετροβόλησε την οίηση του κ. Πρετεντέρη και τη μετριότητα της κυρίας Τρέμη, όντως τους «πήρε με τις πέτρες» (όπως όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρουν επίσης με τις πέτρες τον.......

Περί ορέξεως....... Τι θέλεις ; Χοντρό και μικρό ή λεπτό και μεγάλο ;



Τον Μάρτιο, στην πιο αισιόδοξη εκδοχή, θα «κλείσει» η λεγόµενη συνολική λύση για την αντιµετώπιση της κρίσης δηµοσίου χρέους που µαστίζει την ευρωζώνη. 

Αυτό κατέστη σαφές χθες στη συνεδρίαση του Eurogroup, το οποίο αποφάσισε επίσης να παραπέµψει και το ζήτηµα της επιµήκυνσης του ελληνικού δανείου των 110 δισ. ευρώ σε αυτό το πλαίσιο της συνολικής λύσης.

Αυτό διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες στα Νέα, σ’ όλες τις εφημερίδες και ακούσαμε στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και σήμερα…
Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για......

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ παραπέμπεται στο Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ)


ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ερωτήματα στο Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ), προκειμένου να αποφανθεί εάν σύμφωνα με το κοινοτικό δίκαιο μπορεί το ελληνικό Δημόσιο να παραχωρήσει σε μια επιχείρηση το μονοπώλιο των τυχερών παιχνιδιών, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα ο ΟΠΑΠ, θα απευθύνει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Οι δικαστές αποφάσισαν την παραπομπή της υπόθεσης στο ΔΕΚ, υιοθετώντας τις εισηγήσεις των συμβούλων Π. Κοτσώνη και Δ. Γρατσία.

Οι εισηγητές έχουν ταχθεί κατά του αποκλειστικού δικαιώματος του ΟΠΑΠ, υποστηρίζοντας ότι για τη θεσμοθέτησή του δεν αρκεί το....

Ταραχές και συγκρούσεις και στην Αλγερία. Μιμούνται τη γειτονική Τυνησία ;


Συγκρούσεις σημειώθηκαν το Σάββατο ανάμεσα σε αλγερινούς υποστηρικτές της αντιπολίτευσης που επιχείρησαν να διαδηλώσουν στο Αλγέρι και την αστυνομία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές της πορείας και τα επίσημα μέσα ενημέρωσης. 

Η διαδήλωση είχε απαγορευτεί από τις αρχές. Διοργανώθηκε περίπου μία εβδομάδα μετά από το κύμα διαδηλώσεων στη γειτονική Τυνησία που οδήγησε στην απομάκρυνση του προέδρου της χώρας Μπεν Άλι και προκάλεσε......

Λοβέρδος Loverdos πρός Φαρμακοποιούς : Φάρμακα από τα νοσοκομεία αν...........



Από τα δημόσια νοσοκομεία προτίθεται να καλύψει η κυβέρνηση τις ανάγκες των ασφαλισμένων στην περίπτωση που οι φαρμακοποιοί κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. 

«Αν πάνε να μας εκβιάσουν θα το αντιμετωπίσουμε μ' αυτόν τον τρόπο», είπε χθες στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, διευκρινίζοντας πάντως ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να επιτάξει τον κλάδο.
Απαντώντας  στην επερώτηση του ΚΚΕ για την κατάσταση στις δημόσιες υπηρεσίες, ο Αν. Λοβέρδος απηύθυνε έκκληση στους φαρμακοποιούς να ανοίξουν τα καταστήματά τους, προσκαλώντας τους ταυτόχρονα εκ νέου στον κοινοβουλευτικό διάλογο για το.....

Η «μετεωρολόγος» Πετρούλα Petroula θα ανεβάσει τη θερμοκρασία στην Κύπρο


Μια καυτή βραδιά υπόσχετε η «μετεωρολόγος» Πετρούλα Petroula Κωστίδου η οποία θα μας κάνει τολμηρές προβλέψεις καιρού στο μαγαζί Noce Cento 22 το οποίο ανήκει στον παρουσιαστή Ονούφριο Σωκράτους. 

Η Πετρούλα η οποία αποτελεί εθνικό Sex Symbol έρχεται στο νησί μας ειδικά για να αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό.
θυμίζουμε ότι σε περασμένη παρουσίαση της στο νησί μας, αναστάτωσε ακόμη και.....

Εισαγγελέας ζητά από τη Βουλή την άρση ασυλίας του Θεόδωρου Πάγκαλου



Δηλαδή δεν πρέπει να πάρει ένα μάθημα κάποτε αυτός ο άνθρωπος έστω και τώρα στα γεράματα, ότι μπορεί να ανοίγει το στόμα του και να τρώει ότι θέλει αλλά δεν μπορεί να ανοίγει το στόμα του και να χαρακτηρίζει όποιον θέλει  και όπως θέλει, χωρίς κανένα σεβασμό και καμία υπευθυνότητα. 

Γιατί αν ήταν υπεύθυνος θα ζήταγε από μόνος του να πάει στη δικαιοσύνη και να δούμε εκεί πως θα στήριζε τον γελοίο εαυτό του. Πάλι θα τον στηρίξουν οι συναδελφοί του και δεν θα ψηφίσουν τη άρση της ασυλίας του?

Το ερωτημα της άρσης ασυλιας του Θεοδωρου Παγκαλου, αφορά την εξυβριση και υποτιμηση που έκανε στο πρόσωπο του .....

Σώθηκε μαθητής από τους πεινασμένους λύκους με τη μουσική του κινητού τηλεφώνου του



Απίστευτο και όμως μουσικό …  Ένας 13χρονος Νορβηγός απέφυγε να γίνει "κολατσιό" λύκων  την ώρα που περπατούσε στο χιονισμένο χωριό του επειδή άκουγε ένα τραγούδι Χέβι Μέταλ από το κινητό του!

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο δήμο Ράκεσταντ. Εκεί τέσσερις λύκοι, εμφανίστηκαν την ώρα που το νεαρό παιδί επέστρεφε σπίτι από το σχολείο του.
Όπως αναφέρει το διαδικτυακό σάιτ  Zvuki.ru οι λύκοι θορυβήθηκαν όταν ο νεαρός.....

“ Η μοναξιά του Μίκη “ κύριοι, είναι σπίθα που ανάβει φλόγες σε όλη την Ελλάδα !



Έτσι δεν είναι κύριε  αρχισυντάκτη του Αγγελιοφόρου; Εσύ δεν έγραψες το κείμενο που ακολουθεί ; Απόφοιτος της μεγάλης του γένους σας δημοσιοκαφρικής σχολής κι εσείς ; Ως φαίνεται δεν διδαχθήκατε τίποτε απ το  σόου του Μεγκαλοτσάννελου !

“ Η μοναξιά του Μίκη “ γράψατε στον τίτλο σε μια προσπάθεια υποβιβασμού της μεγάλης Αλήθειας , που όπως ομολογείτε ειπώθηκε “με χειμαρρώδη τρόπο” σε ακροατές  πολλαπλάσιους της απλής αναφοράς σε “ένα” ραδιόφωνο. Κι αυτό στην ενταγμένη “υπηρεσία” σας υπάγεται…. “Ένα ραδιόφωνο”, “η μοναξιά  κάποιου”, χιλιάδες  όμως τα.....

Ζημιές εκατομμυρίων από τα σκάνδαλα προμηθειών στα νοσοκομεία το 2010



Ζημιά εκατομμυρίων ευρώ υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο μόνο το 2010 εξαιτίας παρατυπιών που έγιναν σε διαγωνισμούς αναλώσιμων υλικών από συνταγογραφήσεις γιατρών και χρήση οστικών και άλλων μοσχευμάτων. 

Οι επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) απέστειλαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές 80 πορίσματα και άλλα 24 στο Ελεγκτικό Συνέδριο, από τα οποία προκύπτει ότι η συνολική ζημιά του Δημοσίου ανέρχεται στο ποσό των 7.332.866 ευρώ.
Στις εν λόγω υποθέσεις δεν συμπεριλαμβάνονται 72 πορίσματα ελέγχου 302 συμβάσεων μεταξύ της Siemens και νοσοκομείων, τα οποία μετά την.....

Διαδηλώσεις στην Αλβανία Albania με τρείς νεκρούς και τραυματίες


Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις συμπλοκές που σημειώθηκαν χθες στη διαδήλωση της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης στα Τίρανα.

Η ειρηνική διαδήλωση που ξεκίνησε το μεσημέρι με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων κατέληξε σε τρίωρες συμπλοκές διαδηλωτών και αστυνομικών μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης στον κεντρικό δρόμο της αλβανικής πρωτεύουσας.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα διαδηλωτών άρχισε να πετάει πέτρες και μολότοφ κατά των αστυνομικών, που απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών.Τα τρία θύματα πυροβολήθηκαν από.....

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τα χρώματα των κομμάτων. Το δικό μου κόμμα, έχει χρώμα γαλανόλευκο !



Oι ενστάσεις ορισμένων, μερικώς σωστές και μερικώς άδικες.Βλέπετε υποστηρίξαμε ορισμένοι την - αυτονόητη για εμένα - στάση του Τζαβάρα.
Μας κατηγορούν για κομματόσκυλα-προφανώς δεξιά- γιατί υποστηρίξαμε τον συγκεκριμένο βουλευτή και λοιδωρήσαμε το αγλάϊσμα της αντικειμενικής δημοσιογραφίας, την Τρέμει...

Όταν υποστηρίξαμε την στάση της Σακοράφα, πάντα με ενστάσεις, είμαστε και εκεί κομματόσκυλα; 
Όταν υποστηρίξαμε την στάση της Λιάνας, πάντα με ενστάσεις, είμαστε και εκεί κομματόσκυλα; Αριστερά , του ΚΚΕ, τι στα κομμάτια κομματόσκυλα είμαστε εδώ μέσα τελικά.
Πετάει ο κάθε πικραμένος και με το δίκιο του πικραμένος από την.....

Η Casino Rodos- Ισλαηλινών συμφερόντων- απέκτησε το δικό της πολυτελέστατο αεροσκάφος



Για δεύτερη φορά η Καζίνο Ρόδου Α.Ε. Casino Rodos υποδέχτηκε το ιδιωτικό της αεροπλάνο τύπου BAe 146-200. 

Το αεροσκάφος της Καζίνο Ρόδου Α.Ε. Casino Rodos εκτέλεσε δυο πτήσεις- από Βουκουρέστι προς Ρόδο-Rodos και απευθείας από Λάρνακα προς Ρόδο, με TOP VIP πελάτες από την κεντρική Ευρώπη και την Κύπρο, οι οποίοι θα παραμείνουν στο νησί μας για τις επόμενες ημέρες.

Μετά από μια ολοκληρωτική μετατροπή της καμπίνας από εξειδικευμένη εταιρεία στο Λονδίνο, τα τυποποιημένα 106 καθίσματα έδωσαν τη θέση τους σε μια VIP καμπίνα 34 θέσεων με τα υψηλότερα.....

Αν δεν μας πληρώσουν οι Γερμανοί τα 162 δις ευρώ , που μας χρωστάνε, μη δίνετε δεκάρα πουθενά !



Πραματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Νηρέα στην Πάρο η συνάντηση-ενημέρωση με ομιλητή τον Μανώλη Γλέζο. 

Στην συνάντηση ο Μ.Γλέζος παρουσίασε τα γεγονότα της εποχής, τις επιπτώσεις που είχαν στην μετέπειτα εξέλιξη του Ελληνικού κράτους καθώς και πληθώρα στοιχείων,
 Σύμφωνα με αυτά η 1.100.000 Έλληνες έχασαν την ζωή τους την περίοδο της Γερμανικής κατοχής. 
Η Ελλάδα με έχασε δηλαδή το 13% του πληθυσμού της. Είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης σε απώλειες.
 

Σε σημερινές τιμές τα χρέη της Γερμανίας, ανέρχονται χωρίς......
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat