Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Συλλάβαμε τον bin-Harry Klynn-Laden και τον ανακρίναμε !



Το γιορτινό κλίμα επιτάσσει μια πιο διασκεδαστική διάθεση, όσο κι αν οι ιδιαίτερες φετινές οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες δεν επιτρέπουν στη διάχυτη αισιοδοξία και το χαμόγελο να κυριαρχήσουν. 
Τι καλύτερο λοιπόν, από μερικά πρόσφατα σχόλια του αστείρευτου Χάρρυ Κλυνν, που με ξεχωριστό τρόπο στηλιτεύει τις πολιτικές εξελίξεις και επισημαίνει κοινωνικά φαινόμενα των καιρών μας. 
Απολαύστε τον...

· Οξύ δημογραφικό πρόβλημα! Aπό τότε που έσκασε το ΔΝΤ, μειώθηκαν οι γεννήσεις στην Ελλάδα κατά 70%! Kανένα παιδί δε θέλει να 'ρθει στο κόσμο
· Λόντρα, Παρίσι, Νιου Γιορκ, Βρυξέλλες.. Και τώρα.....

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους !!



Οι Επιστημονικοί Φορείς, σας προσκαλούν την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 18.00 στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» με κεντρικό ομιλητή τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Πρόεδροι των Επιστημονικών Φορέων.
Παραιτηθήκαμε «ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ», από τις ασυλίες προστασίας της εθνικής κυριαρχίας

Η Εθνική Κυριαρχία ούτε μεταβιβάζεται ούτε .....

Spitha Rodos Dodekanisa- Σπίθα Ρόδου Δεδεκάνησα- Νότιο Αιγαίο: Spitha- Σπίθα. Ρόδος-Δωδεκάνησα. Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών. Ιδρυτική Διακήρυξη

Spitha Rodos Dodekanisa- Σπίθα Ρόδου Δεδεκάνησα- Νότιο Αιγαίο: Spitha- Σπίθα. Ρόδος-Δωδεκάνησα. Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών. Ιδρυτική Διακήρυξη: "– Απεστάλη με Google Toolbar"

Οι τράπεζες δείχνουν τα δόντια τους. Αγνοούν τους νόμους και προχωρούν σε πλειστηριασμούς



Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει προς την κυβέρνηση η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής, προειδοποιώντας για αύξηση των πλειστηριασμών και αυξημένη πιθανότητα εκατοντάδες πολίτες βρεθούν στο δρόμο.

Η ΕΚΠΟΙΖΩ ζητά την άμεση αναστολή όλων των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του χρόνου, στα πλαίσια του νόμου για εξωδικαστικό συμβιβασμό των πολιτών με τις τράπεζες.
Μέχρι στιγμής παρατηρούνται αδικαιολόγητες καθυστερήσεις από την πλευρά των τραπεζών, που με αυτή την τακτική, βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό στους πολίτες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν, αγνοώντας μάλιστα τον νόμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η ΕΚΠΟΙΖΩ σε συνέντευξη τύπου, ενώ θα έπρεπε να διακανονίζεται.....

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελλάδα δεν θα δικαιούται σε λίγο ούτε να .....αυτοκτονήσει



Ο χρόνος που κυλά είναι χρόνος προς όφελος των δανειστών της χώρας. Αντίθετα Ελλάδα βυθίζεται σε μια όλο και πιο βαθιά ύφεση και το εξωτερικό της χρέος αυξάνει. 

Στους μήνες που πέρασαν μετά την υπογραφή του δεύτερου μνημονίου, η Γερμανία και οι γερμανικές τράπεζες απαλλάχτηκαν από το 15% των ομολόγων και άλλων επενδύσεων χαρτοφυλακίου που είχαν από κράτη του Ευρωπαϊκού Νότου και της Ιρλανδίας Από αυτή τη σκοπιά, μπορεί κανείς να αναμένει ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2011, ένα χρόνο μετά την συμφωνία του φετινού Αυγούστου, η Γερμανία και οι γερμανικές τράπεζες θα έχουν τακτοποιήσει τα του οίκου τους και θα έχουν απαλλαγεί από τοξικά του νότου.

Ενώ, λοιπόν οι κίνδυνοι, οι εξαρτήσεις και τα αρνητικά μεγέθη της ελληνικής οικονομίας της Ελλάδας θα......

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η οργή του Λαού μπορεί να μετατραπεί σε μίσος και μετά ......


Ένα επακόλουθο της σημερινής δραματικής οικονομικής κατάστασης («επιτυχία» των πολιτικάντηδων), είναι η καταρράκωση του ηθικού των Ελλήνων. Αγέλαστοι, κατηφείς και διαρκώς εκνευρισμένοι οι Έλληνες, κυκλοφορούν στους δρόμους, αηδιασμένοι και θυμωμένοι με τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, συλλέγουν οργή που πιθανόν να μετατραπεί σε μίσος η εκδήλωση των οποίων μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Οι πολιτικάντηδες διαμαρτύρονται ότι είμαστε ισοπεδωτικοί και τους βάζουμε όλους στο ίδιο «τσουβάλι». Υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι δεν μετείχαν στις ρεμούλες, τις απατεωνιές και τις μίζες; Υποθέτουμε ότι υπάρχουν, τα ερωτήματα μας όμως είναι αμείλικτα.
1ο) Δεν ανήκουν στην ομάδα των ξεπουλημένων αρχιλησταρχών του....

Καστελόριζο- Kastelorizo Megisti Η '' τραγωδία '' με τα πετρέλαια



Ανοιχτή επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του τόπου απηύθυνε ο ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης και ο καθηγητής πανεπιστημίου του Maryland Θεόδωρος Καρυώτης αναφορικά με το νομικό καθεστώς που διέπει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και ιδιαίτερα αυτό της οριοθέτησης στο Καστελόριζο, Kastelorizo- Megisti. 

Το θέμα είναι κρισιμότατης σημασίας για τα εθνικά θέματα καθώς εμπίπτει και στην εκμετάλλευση των πετρελαιοφόρων κοιτασμάτων του Αιγαίου.

Η επιστολή των δύο ακαδημαϊκών ανδρών έχει ως εξής:
"Η δια μονομερούς δηλώσεως δημιουργία της κυπριακής (ΑΟΖ) το 2004 από τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο ήταν πραγματικά ηγετική κίνηση. Αν και η Τουρκία διεμαρτυρύθη, η απόφαση έγινε αμέσως αποδεκτή και από την ΕΕ και από τις ΗΠΑ.

Επανειλημμένες προσεγγίσεις του όμως προς την Ελληνική πλευρά, να οριοθετήσει μαζί με την.....

Συμβασιούχοι Δήμων. Μας ρωτάτε, απαντάμε…... Δικαστική μετατροπή εργασιακής σχέσης.



  • Πώς έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να αξιώνετε μονιμοποίηση αφού αυτό είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ με το άρθρο 103 παρ. 8 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;
Για να απαντήσουμε στην παραπάνω ερώτηση είναι αναγκαίο να αναφέρουμε τι ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα.

Αρχικά, ιδιαίτερη σημασία έχει η παρ. 2 του ίδιου άρθρου (103), η οποία ορίζει:
  • «Κανένας δεν μπορεί να διοριστεί υπάλληλος σε οργανική θέση που δεν είναι νομοθετημένη. Εξαιρέσεις μπορεί να προβλέπονται από ειδικό νόμο, για να καλυφθούν απρόβλεπτες και επείγουσες ανάγκες με προσωπικό που προσλαμβάνεται για ορισμένη διάρκεια με σχέση ιδιωτικού δικαίου».
Κατά την παρ. 8, στις ανάγκες για τις οποίες είναι δυνατή η......

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Διαβάστε και την άποψη ενός Αγιορείτη μοναχού για τη σημερινή κατάσταση



Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: "ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα". Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους.

Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: " Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες"...
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας η μονή έχει φτιάξει ήδη την "ομάδα κρίσης", υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι... Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που....

Η παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ή οι πρόωρες εκλογές; Ποιο είναι το χειρότερο;



Το ΔΝΤ στην τελευταία έκθεσή του, που εκδόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου με αφορμή την έγκριση της τρίτης δόσης του δανείου, προβλέπει ότι το χρέος της χώρας μπορεί να φτάσει ακόμη και το 194% του ΑΕΠ το 2013.

Το ακραία τρομολαγνικό σενάριο αυτό το συνδέει με την ανάληψη κρυφών χρεών ΔΕΚΟ από το Δημόσιο, οι οποίες στην πρόσφατη αναταξινόμηση από την Eurostat δεν περιελήφθησαν στη Γενική Κυβέρνηση.
Το σενάριο αυτό ενσωματώνει κατάπτωση εγγυήσεων περίπου 8 δισ. ευρώ που έχει χορηγήσει το Δημόσιο σε διάφορους φορείς, αλλά και τα 55 δισ. ευρώ που έχουν δοθεί στις.....

Εσωτερικοί κλυδωνισμοί στην Κυβέρνηση και πολιτικά αδιέξοδα


Η τρικυμία που κλυδωνίζει την κυβέρνηση, όπως εκδηλώθηκε το προηγούμενο διάστημα, συνιστά μια αναμενόμενη εξέλιξη, απότοκο της απόλυτα αποτυχημένης διαχείρισης της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης.

Οι σφοδρές λεκτικές αντιδράσεις βουλευτών της συμπολίτευσης, αλλά ακόμη και υπουργών, στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική και στον προϋπολογισμό του 2011, προκαλούνται από την ογκούμενη κοινωνική αγωνία και δυσαρέσκεια.
Το εξαιρετικά δυσμενές κλίμα έχει διαμορφωθεί από :
  • τις αλλεπάλληλες επικαιροποιήσεις του Μνημονίου, που επιβάλλουν νέα επώδυνα μέτρα ώστε να ....

Γιάννης Παρασκευάς πρώην νομάρχης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ : Τι ωφελεί Κύριε Πρωθυπουργέ, να κερδίσω τον κόσμο όλο και να χάσω την ψυχή μου ;



Προσωπική επίθεση κατά του Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε  ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Δωδ/σου Γιάννης Παρασκευάς , Giannis  Paraskevas κατηγορώντας τον για «μεσσιανικού τύπου διακυβέρνηση» και ότι « έχει στείλει τους πολίτες φοβισμένους και τρομαγμένους να κλειστούν στο καβούκι τους, άβουλοι και άφωνοι, χωρις ίχνος αισιοδοξίας και δύναμη αντίστασης»!
Με γενικό τίτλο «Δεύτε ίδωμεν πιστοί που εγεννήθη ο Χριστός», ο κ. Γ. Παρασκευάς, απευθύνει στον κ. Γ. Παπανδρέου, την ακόλουθη ανοικτή επιστολή:

Η γέννησή Του είναι η γέννηση της ελπίδας.
Στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς αυτό που έχει εξαφανισθεί είναι η.....

Ορισμένοι Δημοσιογράφοι. 'Οψιμοι και ανέξοδοι ''πατριώτες '' της δημοσιογραφίας



Αφού υπηρέτησαν με το αζημίωτο το βοθροποιημένο μεταπολιτευτικό συμμοριτικό σύστημα, αφού έκαναν "λαμπρή" καριέρα, αφού εξασφάλισαν τα παιδιά τους και αφού γέμισαν τα βιβλιάρια καταθέσεων, αρκετοί δημοσιογράφοι το έριξαν στο καλαματιανό! 
Ωρύονται κατά του ΔΝΤ και λοιδορούν τους δανειστές της χρεοκοπημένης Ελλάδας. 
'Οταν οι αρχηγοί και υπαρχηγοί και κάθε λογής λαμόγια των "παρατάξεων" τους τα έτρωγαν, τους υπηρετούσαν και τους.....

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Εσείς, οι «άρχοντες» της πόλης, πολιτικατζήδες της δεκάρας, «Μπάσταρδοι, κλέφτες, πόρνοι» (Κ. Παλαμάς)



«Κοράκοι, όλοι κοράκοι αληθινοί, χειρότεροι από τον κόρακα όπου βγήκε από την Κιβωτό και εθρέφοταν από τα λείψανα, όπου είχε αφήσει ο κατακλυσμός του κόσμου» (Σολωμός).

Και επειδή, «Ου μόνον αρχή άνδρα δείκνυσι, αλλά και αρχήν ανήρ» (Επαμεινώνδας), να τι κάνατε, σεις οι «άρχοντες», στην πόλη και τον δήμο. Στη Δημοκρατία μας. Στην Ελλάδα μας.

«Πολλά και αισχρά ένεκα κερδέων πεποιήκατε: πολλά και αισχρά για το κέρδος κάνατε» (Ξενοφών). Ο σκανδαλοποιός, «και με τα δυο χέρια σουφρώνει τα δημόσια έσοδα: Καμφοίν χέροιν μυστιλάται των δημοσίων». (Αριστοφάνης).

«Μια πατρίδα που ζημιώθη, διατιμήθη και όλο σ’ αυτό κατανταίνει» (Μακρυγιάννης), εξ αιτίας ανίκανων αρχόντων, των....

Και η Ντόρα Μπακογιάννη ‘’ως υποψήφια κατηγορούμενη ‘’ της κίνησης δίωξης για εσχάτη προδοσία, επειδή ψήφισε το μνημόνιο



Στην αρχική μηνυτήρια αναφορά δεν συμπεριλαμβανόταν, μεταξύ των
‘’ υποψηφίων κατηγορουμένων ‘’  και  το όνομα της  κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, ‘’ως υποψήφια κατηγορούμενη ‘’  της  κίνησης δίωξης , από τον εισαγγελέα, για εσχάτη προδοσία, επειδή ψήφισε το μνημόνιο

Διαπιστώθηκε η παράλειψη και συμπληρωματικά συμπεριελήφθη και το όνομα αυτής.
Έτσι  αναμένεται να .....

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ καίνε αλλά τσακίζουν και κόκκαλα



Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στον Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ που δεν φοβάται και εξέφρασε ελεύθερα τις αλήθειες που όλοι γνωρίζουν και ελάχιστοι τολμούν να ξεστομίσουν! 

Μπράβο όμως και στους Σιωνιστές Εβραίους, γιατί ενωμένοι αμύνθηκαν στον κοινό «εχθρό» τους.


Ντροπή στα παγκόσμια και τοπικά Ισραηλινά συμβούλια που διαστρέφοντας την ουσία κατηγόρησαν τον μητροπολίτη για δήθεν .....

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Ποιές γαλοπούλες ξέφυγαν από '' το θάνατο '' και απ αυτά τα Χριστούγεννα ;



Και βέβαια δεν εννοώ τα αξιαγάπητα πουλερικά με τα οποία προσπαθούν να εκτονώσουν τον λαό μας ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Γιατί αυτές οι γαλοπούλες δεν μας έχουν κάνει τίποτε πέρα από το να χορτάσουν την πείνα μας.
Γιατί αυτές οι γαλοπούλες δεν είναι τίποτε άλλο από τα εξιλαστήρια θύματα των γιορτών.
Όμως υπάρχουν και εκείνες οι γαλοπούλες ( ή μήπως είναι κότες; ) που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι ......

Και άλλο troktiko, από την ανάποδη Okitkort - Troktiko


Το συγκεκριμένο ιστιολόγιο δεν έχει την παραμικρή σχέση με το ΤΡΟΚΤΙΚΟ Troktiko και τους συνεργάτες του.

Δημιουργήθηκε με σκοπό την συνεχή ενημέρωση από κάποιους bloggers που δρουν στο χώρο πολλά χρόνια.
O πρωταρχικός σκοπός του ιστιολογίου είναι η καλύτερη ενημέρωση του αναγνώστη και να φέρει όλα τα blog στην επιφάνεια της Μπλογκόσφαιρας.

Οι κύριες αρχές του ιστιολογίου είναι:

1) Εδώ μέσα ότι και να γίνει όπου κι αν φτάσουμε, δεν θα δείτε ποτέ διαφημίσεις google και γενικά ίχνος διαφήμισης.

2) Η ιδέα και το όραμα του Σωκράτη ήταν κάτι.....

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Χρόνια Πολλά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!


 
Με τις Θερμότερες Χριστουγεννιάτικες Ευχές μου

Μακαριώτατος Ιερωνύμος: Τα φετινά Χριστούγεννα σκιάζονται από τη θλίψη, την ανησυχία, και την απογοήτευση



Το μήνυμα του Μακαριωτάτου Ιερωνύμου:
Αγαπητοί Αδελφοί, Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά
Τα φετινά Χριστούγεννα μοιάζουν να σκιάζονται από τη θλίψη, την ανησυχία, τον σκεπτικισμό και την απογοήτευση των ανθρώπων για το πού οδηγείται η πορεία της Πατρίδας μας και του κόσμου ολόκληρου. 

Οι μεγαλύτεροι στην ηλικία αγωνιούν και οι νεώτεροι αγανακτούν, νιώθοντας την αβεβαιότητα να απειλεί το μέλλον τους.

Όταν η φτώχεια επιτείνεται, όταν απαξιώνεται η ιερότητα του ανθρωπίνου προσώπου, καθώς αυτό νοείται ως......

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης



Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη ( στάδιο προκαταρτικής εξέτασης ) για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου. 

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. 

Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από .......

Επί τέλους !! Kατάλαβαν ότι έχουμε ανεκμετάλλευτο ορυκτό πλούτο !



Σας καλωσορίζω στον ηλεκτρονικό χώρο που φιλοξενεί τη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου «Σύσταση Φορέα για την Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων».

Με τη νομοθετική αυτή ρύθμιση στοχεύουμε στην υλοποίηση του Εθνικού Φορέα Υδρογονανθράκων, ο οποίος θα διαχειρίζεται τα αποκλειστικά δικαιώματα του Δημοσίου σε θέματα αναζήτησης, έρευνας και εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων της χώρας και θα εισηγείται την παραχώρηση αυτών των δικαιωμάτων σε ενδιαφερόμενες πετρελαϊκές εταιρείες.

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν διαθέτει ένα κρατικό φορέα για τη διαχείριση των δικαιωμάτων της σε ό,τι αφορά στον.....

Η προτεραιότητάς σας είναι η ψυχική και οικονομική εξαθλίωση του Λαού



«..Αλλά αντίθετα με αυτά που πολλοί σπεύδουν να πουν, δεν έχουμε πουλήσει την ψυχή μας. Η ψυχή μας είναι στην κοινωνία. Γιατί από την κοινωνία προερχόμαστε και στην κοινωνία και μόνο λογοδοτούμε».

Αυτά είπε ο υπουργός των Οικονομικών στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Κύριε Παπακωνσταντίνου, για να πουλήσει κάποιος κάτι, πρέπει πρώτα να το έχει. Ή αν δεν το πουλήσει μπορεί να το χαρίσει, ή να το παραδώσει.
Εσείς όπως φάνηκε από τα γεγονότα, δεν είχατε την ψυχή να ασχοληθείτε αποτελεσματικά με το πρόβλημα της Χώρας, αλλά ξεκινήσατε από λάθος βάση.
Σπεύσατε άμεσα να προτάξετε στις προτεραιότητές σας την.....

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Πρέπει να σηκωθούν να φύγουν από την χώρα !!



Όσοι οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό αφόρητο χάλι, στην κατάργηση της εθνικής της κυριαρχίας και στην ακύρωση κάθε κοινοβουλευτικής διαδικασίας, πρέπει να σηκωθούν να φύγουν από την χώρα.

Είναι πλέον εξοργιστικό να υποδύονται τους κυβερνήτες της χώρας, που αφού υποκλίνονται σε κάθε ξένη εξουσία, κάνουν επίδειξη της σιδηράς πυγμής τους σε κοινοβουλευτικούς που ξεφεύγουν από την κομματική πειθαρχία.

Σχετικά με την τελευταία διαγραφή, αυτήν του βουλευτή Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήστου μάλιστα, δεν είχε καν τεθεί θέμα.....

Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας-Athens- για τους μετανάστες



Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, το ερώτημα που τέθηκε για να συμπληρώσουν γραπτώς οι ερωτηθέντες ήταν:

«ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜEΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ;

21% AΠΑΝΤΗΣΕ : « NAI »

17% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : « OXI »
.....
.....

62% ΑΠΑΝΤΗΣΕ : 

Ντόρα την «πέφτει» δεξιά και αριστερά.


Από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, εξαπέλυσε (μεταξύ των άλλων) επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η ανεξάρτητη βουλευτής μιλούσε λες και ήρθε μόλις χθες στην Ελλάδα.

Για άλλη μια φορά αφού αποδέχθηκε τις προσωπικές της (πολιτικές) ευθύνες, άρχισε να την «πέφτει» δεξιά και αριστερά. Θα ήταν πειστική, αν υπήρχε στο αρχείο των εφημερίδων, έστω και η παραμικρή αιχμή της κυρίας Μπακογιάννη, πριν τον Νοέμβριο του 2009, για τους ισχυρούς των media. Δυστυχώς, όμως, για την ίδια την ανεξάρτητη βουλευτή, υπάρχουν μόνο θετικά σχόλια.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, επί χρόνια ήταν η......

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δημοσκόπηση. Απογοήτευση της κοινής γνώμης ( 69,4 % ) από την κυβερνητική πολιτική



Δημοσκόπηση της εταιρίας RASS για το “Παρόν” αποτυπώνει την απογοήτευση της κοινής γνώμης από την κυβερνητική πολιτική και την πεποίθηση της πλειοψηφίας των πολιτών ότι η κυβέρνηση βαδίζει τυφλά με εντολές της τρόικας καθώς επίσης και ότι η δεινή οικονομική κρίση μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες στα εθνικά θέματα. 

Συγκεκριμένα, περισσότερα από τα δύο τρίτα των Ελλήνων (69,4%) θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ και ο πρωθυπουργός δεν έχουν την απαιτούμενη αποφασιστικότητα και σοβαρότητα για να αντιμετωπίσουν την κατάστασηκαι να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

Περισσότεροι από 6 στους 10 Έλληνες (65,7%) θεωρούν ότι η.......

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Στη Βουλή ''Κότες '' Έξω κοκόρια χωρίς .........



Ένας-ένας οι πολιτικάντηδες, αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις απ’ την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, πολιτική του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγων.

Οι πολιτικάντηδες του τόπου, «ποντάρουν» στην κοντή μνήμη του λαού και είτε διαφοροποιούνται διαγραφόμενοι, είτε σιγοψυθιρίζουν τις «ενστάσεις» και τις «διαφωνίες» τους με την κυβερνητική πολιτική.


Αφού συμμετείχαν και υπερψήφισαν, όλα τα καταστροφικά για την οικονομία και τη χώρα, μέτρα, αντιλαμβανόμενοι τη γενική κατακραυγή της......

Πάρε Ότι θέλεις παλιατζή ! Στο σφυρί όλα, για να πληρώσουμε τους τοκογλύφους !


Πωλούνται αεροδρόμια, λιμάνια και όλα τα... σκεύη! Τελικά η Κυβέρνηση διαπιστώνοντας το ναυάγιο της εισπρακτικής της πολιτικής αποφάσισε μια σειρά αποκρατικοποιήσεων βγάζοντας στο σφυρί αεροδρόμια, λιμάνια και οτι θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά έσοδα.

Εν πολλοίς η κυβέρνηση Παπανδρέου βαδίζει στα βήματα και στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων που είχε καταρτίσει και η Νέα Δημοκρατία!

Συγκεκριμένα στην χθεσινή συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων (ΔΕΑΑ), σε διευρυμένη σύνθεση ελήφθησαν οι κρίσιμες αποφάσεις.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΑΑ συμμετείχαν τα μόνιμα μέλη της.....

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η Ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη να αποδεχτεί μια ΝΕΑ Πολιτική Κίνηση !


Η ταυτότητα μιάς κρίσης, που δεν είναι μόνο οικονομική.
Οι κυρίαρχοι στο πολιτικό παιχνίδι, ξέρουν καλά πως η ανατροπή τους μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ικανότητας των λίγων και αποφασισμένων να αφυπνίσουν την κοινωνία ολόκληρη. 

Αυτούς τους λίγους και αποφασισμένους, δεν μπορεί να τους αφανίσει. Γι αυτό και θα επιδιώξει να ευνουχίσει την στοχευμένη δράση τους, σε συνθηματολογικές μονομέρειες χωρίς διέξοδο και πολιτική προοπτική.   

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. 
Η οικονομική κρίση η οποία εν πολλοίς «θεσμοθετήθηκε» από τους ισχυρούς της γης, δεν κατάφερε να «αξιοποιήσει» τον.....

Η Λιάνα η κόκκινη από την Εκάλη Liana Kaneli


Η κυρία Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη, Liana Kanelli,  56 ετών, δεν είναι μια συνηθισμένη κομμουνίστρια, βουλευτής του ΚΚΕ. Διαθέτει σπίτι στην Εκάλη, 200 τ.μ. (το οποίο, όπως δηλώνει, μόλις τον Σεπτέμβριο ξεχρέωσε), πισίνα προκάτ 8Χ4 μ., βάρκα 5 μέτρων από πλαστικό, οδηγεί ένα Smart (το βουλευτικό Lexus το έχει μόνιμα παρκαρισμένο στο γκαράζ), καπνίζει αρειμανίως και είναι, κατά δήλωσή της επίσης, «συνειδητή χριστιανή ορθόδοξη»

Πάντοτε φοράει στο στήθος έναν σταυρό. Τη βουλευτική αποζημίωσή της δεν τη διαθέτει ολόκληρη στο ΚΚΕ, όπως οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος, και προσπαθεί, όπως σημειώνει, τόσα χρόνια «να βαδίσω σε κόκκινο δρόμο,αλλά δεν σημαίνει ότι έφτασα ακόμα».

Γεννημένη στην Καλλιθέα, σε μια κλινική του Γάλλου, όπως την ονομάζει, παλαιού μέλους του ΚΚΕ, άργησε στην πολυκύμαντη πορεία της να βρει τον δρόμο για τον κομμουνισμό και θα χρειαστεί ακόμη.....

Άρχισαν τα όργανα του ''Καλλικράτη '' από το Νότιο Αιγαίο ( Δωδεκάνησα-Κυκλάδες)



Οι 13 περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με την παράταξη "Νότιο Αιγαίο - Αρχιπέλαγος Δημιουργίας" (της  πλειοψηφίας) στην περιφερειακή ενότητα Ρόδου απεφάσισαν να μη προσέλθουν την 22η Δεκεμβρίου για ορκωμοσία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μορφή που προσέλαβαν ο Οργανισμός Λειτουργίας της Αιρετής Περιφέρειας και ο Οργανισμός Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, οπότε συντάχθηκε και υπεγράφη κοινή δήλωση. Δεν υπογράφουν οι κ.κ. Γ. Μαχαιρίδης και Φώτης Χατζηδιάκος για λόγους που δε δημοσιοποιήθηκαν.

Το ερώτημα τώρα είναι τι θα πράξουν οι υπόλοιποι περιφερειακοί σύμβουλοι που εκλέχθηκαν στα Δωδ/νησα, πως θα αντιδράσουν οι....

Ο Ιησούς Χριστός ως ιστορική προσωπικότητα


Ο Ιησούς Χριστός ως ιστορική προσωπικότητα. Ποιές άλλες μαρτυρίες ιστορικών και μάλιστα ειδωλολατρών υπάρχουν εκτός της Αγίας Γραφής που να μιλούν για τον Ιησού της Ναζαρέτ;

Αρκετά παραμύθια έχουμε ακούσει περί της δήθεν μη υπαρκτής προσωπικότητας του Ιησού Χριστού. Πολλά ιστορικά πρόσωπα έχουν πολύ λιγότερες πηγές (π.χ. Μ. Αλέξανδρος, Σωκράτης κ.α.) και όμως είναι εκτός αμφισβήτησης!


ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ; (Συνοπτικά)
- Ο Κορνήλιος Τάκιτος Ρωμαίος ιστορικός που έζησε στη διάρκεια του τελευταίου μέρους του πρώτου αιώνα μ.Χ.
- Ο Σουετώνιος, σύγχρονος του ιστορικού Τάκιτου, σπουδαίος......

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Συνέντευξη με το πιό sexy και hot κορίτσι ''του καιρού '' video Petroula s


Το Mafia Show στο kontra είναι γεγονός, με το Γιώργο Τράγκα να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο ρόλο του συντονιστή-παρουσιαστή!

Ο Αυτιάς και η Πετρούλα Petroula είπαν στον «Γιώργαρο» πράγματα από την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή που...δεν λέγονται!

ΔΕΙΤΕ: Τον απολαυστικό διάλογο video και πάρτε μια γεύση από το πιο "hot" κορίτσι του καιρού!!!

Απεργούν οι δημοσιογραφοι. Τα αφεντικά τους big brother δε δέχονται συζήτηση. Δίνουν μόνο γραμμή και οδηγίες !


Τελικά η πρόταση του εκδότη κ. Ψυχάρη δεν βρήκε σύμφωνο το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και η απεργία γίνεται κανονικά.

Τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, μετά την άρνηση των εργοδοτικών οργανώσεων να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή ΣΣΕ, καλεί τους δημοσιογράφους να συμμετάσχουν αποφασιστικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις  σήμερα 17  Δεκεμβρίου και αύριο 18 Δεκεμβρίου 2010.

Καλεί τις Ενώσεις των ιδιοκτητών ΜΜΕ να προσέλθουν επειγόντως στο τραπέζι των συλλογικών διαπραγματεύσεων για την υπογραφή ΣΣΕ.

Καλεί επίσης, κάθε επιχείρηση στο χώρο των.....

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η κοινωνική οργή έχει μεγαλώσει και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι


Η κοινωνική οργή έχει μεγαλώσει και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Τη δύσκολη αυτή ώρα είναι εύκολο να χαϊδεύει κανείς τα αυτιά των «οργισμένων». Το δύσκολο είναι να βρίσκεσαι κόντρα στο ρεύμα. 

Δεν αναφερόμαστε στο αυτονόητο, στο απαράδεκτο των χτεσινών επεισοδίων. Αλλά στο μεγάλο έλλειμμα φιλοπατρίας που μας οδηγεί σε σκοτεινές ατραπούς..
Χτες το βράδυ είχα την τύχη να βρεθώ με μία... ομάδα παιδιών. 

Προετοιμαζόντουσαν για μία προφορική έκθεση στο σχολείο τους που είχε ως θέμα της την φιλοπατρία. Μου άρεσε που με άφησαν να.....

Η οργή και ο θυμός του Λαού δεν καταδικάζονται. Ο ξυλοδαρμός και τα έκτροπα ΝΑΙ



Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν τη μεγάλη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας για την πανελλαδική απεργία της Τετάρτης. Μετά το τέλος της πορείας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΥ, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες εργαζόμενοι, η πλατεία Συντάγματος μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης», ενώ επίθεση από εξαγριωμένους διαδηλωτές δέχθηκε και ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Χατζηδάκης.

Ο Κ. Χατζηδάκης βρισκόταν στην Πανεπιστημίου όταν τον εντόπισαν διαδηλωτές και του επιτέθηκαν, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ο βουλευτής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ.
Την ίδια ώρα, κουκουλοφόροι και ΜΑΤ αντάλλασσαν μολότοφ και δακρυγόνα στην πλατεία Συντάγματος. Τα επεισόδια στιγμάτισαν μία από τις.....

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Οι Σταυροφόροι μπήκαν στην Πόλη. Αρχίζει η μάχη !



Η Χώρα του Φωτός (αυτό σημαίνει Ελλάς), η φιλτάτη πατρίδα μας, το αρχετυπικό οικοδόμημα-μήτρα της Ευρώπης κατεδαφίζεται και εκποιείται, ενώ κάποιοι ένοικοι υποσκάπτουν επ’ αμοιβή νυχθημερόν ακόμα και τα θεμέλια. 

Δεν θέλουν να μείνει τίποτα όρθιο, που να φωτίζει, να στεγάζει, να προστατεύει τους Έλληνες από την «πρωτοφανή εισβολή των νεοβαρβάρων», κατά την έκφραση του Μ. Θεοδωράκη. 

Δεν ξεκίνησαν τυχαία από την Ελλάδα οι Παγκοσμιοποιητικές δυνάμεις του Χάους την κατάρρευση της Ευρώπης. 

Διότι γνωρίζουν καλώς τα παιδιά την μητέρα τους. Αν χαθεί η μάνα, σε ποια αγκαλιά θα......

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είστε ...κότες και μάλιστα λυράτες



Τις τελευταίες μέρες ακούγαμε και διαβάζαμε για υποτιθέμενες διαφωνίες και επικρίσεις από μερίδα των κυβερνητικών βουλευτών στους αρμόδιους υπουργούς για το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χτες στην Βουλή.

Λεονταρισμοί που αποδείχτηκαν κακαρίσματα την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας. Πάλι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και υπερψήφισαν για άλλη μια φορά μέτρα ενάντια στα συμφέροντα και τα κεκτημένα των εργαζομένων.

Οι ΔουΝουΤο-δανειστές μας δήλωσαν ευθαρσώς ότι δεν απαίτησαν μέτρα εις βάρος των ιδιωτικών υπαλλήλων αλλά όπως λέει η γνωστή.....

Επειδή είμαστε για γέλια, Ας γελάσουμε κι εμείς λίγο σήμερα !



Ενας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, κι αυτός τού δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.


- Τι έγινε; Πού είναι το δείγμα;
- Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα.. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το...
δεξί τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα.
- Τίποτα;;;;
- Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου.
- Και την......

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα


Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις και τις ΔΕΚΟ.

Απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας σήμερα λόγω των δύο συλλαλητηρίων που θα πραγματοποιηθούν στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Αρεως (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) και στην Ομόνοια (ΠΑΜΕ), αλλά και των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία θα κυκλοφορήσουν μόνο ορισμένες ώρες τις......

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μνημόνιο. Στην αρχή ο φόβος για το μέλλον, ο εφησυχασμός. Μετά η απόγνωση . Και τώρα ο θυμός και ο ξεσηκωμός


Μεγάλη βδομάδα απεργιών και συλλαλητηρίων μέσα και έξω από την Ελλάδα
Ο κόσμος συνειδητοποιεί μέρα με τη μέρα το παιχνίδι που παίζεται πάνω στην πλάτη του και τη ζωή του και απαντά.

Τα κατευθυνόμενα ψέματα που προσπαθούν να κρύψουν τις πραγματικές αιτίες της κρίσης θαμπώνουν και όλοι βλέπουν τη σκληρή όψη της αλήθειας.
Δεν είναι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο τομέα η αιτία της κρίσης. Δεν είναι οι μισθοί στον ιδ.τομέα που στην Ελλάδα είναι οι χαμηλότεροι σχεδόν στην Ευρώπη(15οι στην παλιά Ε.Ε.!!) που προκαλούν το πρόβλημα. Δεν είναι φυσικά τα κοινωνικά δικαιώματα που αδειάζουν τα ταμεία.

Γιατί κρύβουν ότι όλα ξεκίνησαν από...

Πόλεμος στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Έλλειμμα Δημοκρατίας στη Βουλή



Τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός αποπειράται να αποσπάσει έστω και ψήγματα συναίνεσης από την αντιπολίτευση, ανοιχτό μέτωπο φαίνεται πως υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματός του. Η χθεσινή κοινή συνεδρίαση των ΚΤΕ Οικονομικών και Εργασίας του ΠαΣοΚ έγινε σε εκρηκτικό κλίμα.




Ολοι οι βουλευτές που μετείχαν στη συνεδρίαση, με προεξάρχουσα την κυρία Βάσω Παπανδρέου, επιτέθηκαν στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντί- νου αφενός για το γεγονός ότι άλλο ένα νομοσχέδιο με επαχθείς ρυθμίσεις έρχεται στη Βουλή με τη.......

Διοριστέοι Διορισμοί ΑΣΕΠ. Γιατί κυρία Άννα Διαμαντοπούλου ;



Ανήκω στους 426 εναπομείναντες διοριστέους του γραπτού διαγωνισμού των εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ. Έδωσα μαζί με όλους τους υπόλοιπους ήδη διορισμένους την ίδια μέρα, τα ίδια θέματα το 2009 και πριν κλείσει το έτος πανηγύρισα γιατί τα αποτελέσματα με διόριζαν. Δεν φανταζόμουν όμως πως η χαρά θα μετατραπεί σε οργή. 

Το 75% από εμάς διορίστηκε κανονικά και έμεινα εγώ με άλλους 425 συναδέλφους να περιμένουμε ακόμα το αυτονόητο, δηλαδή το διορισμό μας. 

Είμαστε οι τελευταίοι αλλά σίγουρα οι πιο δεμένοι, γιατί όλη αυτή η περιπέτεια που βιώνω με έκανε να .....

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η Βασούλα του PASOK Τσαμπουκάς ! Σηκώνει κεφάλι και προειδοποιεί τους εσωκομματικούς αντιπάλους της



«Στο θέμα της δικαιοσύνης των μέτρων είναι αλήθεια ότι πάσχουμε» παραδέχεται η κυρία Βάσω Παπανδρέου , η πρώην υπουργός και πρώην επίτροπος με το πιο πλούσιο βιογραφικό στην πολιτική από όλους τους βουλευτές του ΠαΣοΚ, αλλά μονίμως εκτός κυβερνήσεως. 

Είναι όμως πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής και «τσαμπουκάς» , όπως η ίδια συνηθίζει να προειδοποιεί εχθρούς (ανάμεσά τους και τους εσωκομματικούς αντιπάλους της) και φίλους και κυρίως τους νεοδημοκράτες συναδέλφους της. 
Με «τσαμπουκά», όπως λένε οι συνάδελφοί της στην Επιτροπή Οικονομικών, υποδέχθηκε την Τρίτη το απόγευμα στη Βουλή τον επικεφαλής του ΔΝΤ κ. Ντομινίκ Στρος-Καν

Αυτήν τη στιγμή, το τετ α τετ με τον κ. ΣτροςΚαν την περίμενε εδώ και έναν χρόνο, από τότε που μας επιβλήθηκε το......

Ξέρει ο πρωθυπουργός μας Giorgos Papandreou ελληνικά ;



Στην «Κ» της περασμένης Κυριακής, 5/12/2010, ο κ. Ευθ.-Φοίβος Παναγιωτίδης, επίκουρος καθηγητής Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, τόλμησε να θέσει το ερώτημα: «Ξέρει ο πρωθυπουργός (Γ. Α. Παπανδρέου) ελληνικά;». 

Αφορμή για το δημοσίευμά του αποτέλεσε κείμενο του Στάθη της «Ελευθεροτυπίας» και, συγκεκριμένα, η φράση: 

«Ο εντολοδόχος της τρόικας πρωθυπουργός Παπανδρέου άρχισε να κλίνει τη λέξη “πατριώτης” σε όλες τις πτώσεις – τις δύο που γνωρίζει».

Ο κ. Ε.-Φ.Π. δικαιολογεί το ενδιαφέρον του για το θέμα με το σκεπτικό ότι: «Αν η γλώσσα που παράγουμε είναι ενδεικτική της.....

Ο Πάγκαλος ...ξαναχτύπησε. Κανονικά έπρεπε να κλείσουμε τις ΔΕΚΟ, αλλά......



«Κανονικά, έπρεπε να τις κλείσουμε τις ΔΕΚΟ, αλλά πρέπει αναγκαστικά να τις εξορθολογίσουµε»... Για άλλη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, είπε στο υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης, ό,τι δεν τολμούν να πουν άλλοι συνάδελφοί του. 

Το σημαντικότερο όμως είναι πως ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνηθίζει με τις τοποθετήσεις του να προσδίδει άλλες διαστάσεις στη δημόσια συζήτηση που αποδεικνύεται πως είναι και οι πραγματικές διαστάσεις. Με απλά λόγια, αν ήταν κάποιος άλλος αυτός που θα έβαζε εμμέσως πλην σαφώς θέμα “κλεισίματος” των ΔΕΚΟ, ελάχιστη πολιτική σημασία θα είχε. Από τη στιγμή όμως που είναι ο Θέοδωρος Πάγκαλος που παρουσιάζει – έστω και με υπαινιγμό – ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η κατάσταση σοβαρεύει.

Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά σε ένα τέτοιο .....

Γυναίκα αστυνομικού έπιασε τον άνδρα της με τον ... sexy κουμπάρο της. Αυτό στην Πάτρα Patra



Η απίστευτη ιστορία που έχει προκαλέσει σάλο στην Πάτρα -Patra- ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η απατημένη σύζυγος, γνωστή κοσμική κυρία της πόλης, αφού συνειδητοποίησε τα όσα είδε να εκτυλίσσονται στο σπίτι της, μετέβη σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατηγορώντας τον ένστολο άνδρα της για μοιχεία και ομοφυλοφιλία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η άτυχη γυναίκα έπιασε στα πράσα τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. με τον κουμπάρο τους. Εδώ και καιρό η σύζυγoς είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τον άνδρα της, καθώς η συμπεριφορά του είχε αλλάξει τελείως, ενώ το ερωτικό του ενδιαφέρον για εκείνη είχε χαθεί εντελώς τον τελευταίο χρόνο.
Μάλιστα, ο ένστολος είχε αρχίσει να ......

Μπάζει νερά η βάρκα του δημοσιογράφου Ψαρρά. θέλουν βούλωμα .....οι τρύπες !


Και μετά τo νέο λίβελο της Eλευθεροτυπίας για το blog Ζητείται Ελπίδα, έγινε πλέον αντιληπτό ότι ο άνθρωπος κ. Ψαρράς μάλλον δεν έχει συναίσθηση των πράξεών του!!

Εξακολουθεί παράνομα και αντιβαίνοντας κάθε εσωτερικό και Κοινοτικό Δίκαιο, να επιτίθεται εναντίον ενός blog προσπαθώντας να το ταυτοποιήσει με κάποια δήθεν διαχειρίστρια που τον βολεύει, συλλέγοντας στοιχεία και... περικοπές από το ίδιο το ιστολόγιο, για να μας πείσει ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανήκει στη δικαστή με την οποία βρίσκεται σε αντιδικία η νομική σύμβουλος του Μέσου που εργάζεται, αποσιωπώντας ακόμα ότι ο ίδιος είχε δικαστικά προηγούμενα με τη λειτουργό της Θέμιδας.

Δεν ξέρουμε αν έχει συμβουλευτεί δικηγόρο αλλά είμαστε σίγουροι ότι ......

Τα αρπαχτικά του Μισθολογίου


Μην απογοητεύεστε! Υπάρχουν και χειρότερα. Να εργάζεστε και να μην... πληρώνεστε ή να απολύεστε και να... αποζημιώνετε τον εργοδότη σας! Αυτά προς το παρόν τα αποφύγαμε... Σωστά κ. Παπακωνσταντίνου-εκλεκτό «ξεσκονιστήρι» του Σημιτέικου;

Δεν οφείλεται στους μισθούς των εργαζομένων η έλλειψη ανταγωνιστικότητας. Το ελληνικό κόστος εργασίας αντιστοιχεί στο 40% του μέσου κόστους της ευρωζώνης.
Η «κουλτούρα» των μεγαλοεργοδοτών  είναι το πρόβλημα, σε συνδυασμό φυσικά με την παθογένεια της παραγωγικής βάσης της ελληνικής οικονομίας εξ αιτίας της κάκιστης λειτουργίας του κράτους.
Πόσοι επιχειρηματίες έχουν αντιληφθεί ότι, οι......
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat