Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Τράπεζες: Έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού στο.......όνομα του Ελληνικού Λαού


Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού εκδόθηκαν (και εξακολουθούν να εκδίδονται) εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των τραπεζών κατά των ελλήνων πολιτών. Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού οι τράπεζες έβγαλαν και εξακολουθούν να βγάζουν στο σφυρί εκατομμύρια ιδιοκτησίες

Στο όνομα του......Ελληνικού Λαού χάθηκαν εκατομμύρια ιδιοκτησίες ελλήνων πολιτών… Και όλα αυτά κατόπιν εκτέλεσης Διαταγών Πληρωμής που εκδόθηκαν από άκυρες συμβάσεις με προδιατυπωμενους από τις τράπεζες όρους!!! Με την πλήρη σύμπραξη -άμεση συνέργεια με όρους ποινικού δικαίου- μίας διεφθαρμένης πολιτείας… Ενός διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που σε πλήρη σύμπραξη με μια μαφιόζικου τύπου “τραπεζική επιχειρηματικότητα”, επί δυο τουλάχιστον δεκαετίες επέβαλε στον......

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Πτώχευση, χρεοκοπία Ελεγχόμενη πτώχευση, φυσιολογική. Ερμηνεία



Μετά τα spreads, τα CDS και τα haircuts, η νέα μόδα στην οικονομική ορολογία που χρησιμοποιούν όλοι οι τηλεδημοσιογράφοι λες και είναι κάτοχοι διδακτορικού του LSE είναι η "ελεγχόμενη πτώχευση" ή "ελεγχόμενη χρεοκοπία" (είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιώ τον όρο "πτώχευση").

Και, φυσικά, αναφέρονται σε αυτήν χωρίς ποτέ να εξηγούν τι πραγματικά είναι αυτή και σε τι διαφέρει από την "άλλη" πτώχευση -η οποία δεν είναι καθόλου ανεξέλεγκτη, όπως ίσως θα φαντάζεστε. Ο όρος "ελεγχόμενη" είναι εντελώς παραπλανητικός, μιας και το μόνο που διαφέρει μεταξύ των δύο περιπτώσεων είναι το ποιος ελέγχει την πτώχευση.

Πτώχευση

Η πτώχευση, κατ' αρχάς, ό,τι επίθετο κι αν της κοτσάρει κανείς από μπροστά, είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο: είναι «η αδυναμία πληρωμής των χρεών (ατόμου, εταιρείας ή κράτους), επειδή οι οφειλές προς τους πιστωτές υπερβαίνουν τα οικονομικά διαθέσιμα» (Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας).
Και στις δύο περιπτώσεις, λοιπόν, η χώρα δηλώνει .....

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα γιατί έτριζε το κρεββάτι τους την ώρα του sex


Η Stefanie Mueller, 24 ετών αντιμετώπισε την ποινή επιβολής προστίμου, μετά από μια νύχτα πάθους που είχε με τον Lucas Zetsch, 25 ετών, στη διάρκεια της οποίας...σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι!

Αξιωματούχοι της γερμανικής αστυνομίας, δήλωσαν πως δέχτηκαν δέκα καταγγελίες από γείτονες του ζευγαριού, στην προαστιακή πόλη του Lichtenberg.
Το ζευγάρι συνελήφθη για διατάραξη της κοινής ησυχίας αλλά αρνήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο.

Αυτό οδήγησε στην παραπομπή τους σε ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Βερολίνου, όπου η Mueller, η οποία εργάζεται σε....

Γυρίζουν την πλάτη στα κόμματα οι νέοι μας. Διάθεση και να μεταναστεύσουν



Δυσπιστία απέναντι στην ελληνική Βουλή και την αστυνομία, απροθυμία να ενταχθούν σε κάποιο πολιτικό κόμμα αλλά και διάθεση ακόμα και να μεταναστεύσουν, εκφράζουν μαθητές γυμνασίου που συμμετείχαν σε έρευνα για την "κοινωνική και πολιτική εκπαίδευση και εκπαίδευση του πολίτη".

Συγκρίνοντας τα ευρήματα της συγκεκριμένης έρευνας με τα αντίστοιχα παρόμοιας που είχε διεξαχθεί πριν από μία δεκαετία, καταγράφεται αύξηση της διάθεσης συμμετοχής των νέων σε κινητοποιήσεις και σε κοινωνικά κινήματα, καθώς το 48,7% δηλώνει πως θα συμμετείχε στη διακοπή κυκλοφορίας δρόμου, το 53,8% θα συμμετείχε σε κατάληψη δημόσιου κτιρίου, ενώ το 45,4% αναφέρει πως θα έγραφε με σπρέι συνθήματα σε τοίχους.

Ενδεικτικό του κλίματος που διαμορφώνεται είναι, επίσης, ότι ενώ....

Η Υποκρισία μεταμφιεσμένη σε '' ανθρωπισμό ''. Η απόλυση δαιμονοποίηση της Κοινωνίας



Η υποκρισία των προσωρινών διαχειριστών της "Νέας Τάξης Πραγμάτων",μεταμφιεσμένη σε ηγεμονικό ανθρωπισμό. 

Το State Derartment πριν απο λίγες ημέρες έβγαλε το συνηθισμένο του ανθελληνικό φιρμάνι, στο οποίο μεταξύ των άλλων μας κατηγορεί επειδή η Ορθόδοξη πίστη προστατεύεται απο το Ελληνικό Σύνταγμα και διότι είμαστε, όπως λέει, αντισημίτες και περιορίζουμε δήθεν τις θρησκευτικές ελευθερίες των μουσουλμάνων των Ιεχωβάδων κ.α.

Μιλούν αυτοί που παρέδωσαν την χώρα τους και τα εκατοντάδες εκατομμύρια Αμερικανών πολιτών στην απόλυτη κυριαρχία των εβραϊκών Lehman Brothers ,της Goldman Sachs, της City Bank και δεκάδων άλλων.....

Οι δέκα εντολές της Τρόικα



Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξη τύπου με θέμα τα αποτελέσματα της δεύτερης αξιολόγησης του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής από τα στελέχη της τρόικα, έθεσε 10 διαρθρωτικά κριτήρια-στόχους, από τα οποία θα εξερτηθεί η έγκριση της τέταρτης δόσης του δανείου της Ελλάδας, ενώ μίλησε και για τα σενάρια απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, τις συμβάσεις εργασίας, το ενδεχόμενο επιμήκυνσης αποπληρωμής του δανείου.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται αποκρατικοποιήσεις, ενιαίο μισθολόγιο, υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων, άνοιγμα επαγγελμάτων μεταξύ άλλων.
Συγκεκριμένα:
1. Διαχείριση και έλεγχος των δημοσίων δαπανών με την πιστή υλοποίηση του προϋπολογισμού του 2011 και την .....

Πολιτικός και Ηθοποιός. Σε τι διαφέρουν ;



Επικρατεί η εντύπωση, εσφαλμένα πιστεύω, ότι ηθοποιοί και πολιτικοί είναι… ένα και το αυτό. Υποκρίνονται οι μεν στη σκηνή, υποκρίνονται και οι δε στη Βουλή. 

Μπορεί να έχουν κοινά σημεία αλλά νομίζω ότι οι ρόλοι τους είναι… τελείως διαφορετικοί. Γι΄ αυτό και θα επιδιώξω να κάνω… μια προσέγγιση, σχετικά με το τι σημαίνει ηθοποιός και τι σημαίνει πολιτικός. Το πρώτο είναι γνωστό από τον Μάνο Χατζηδάκη και τον Δημήτρη Χορν. Ας το εμβαθύνω λοιπόν…
Τι έλεγε ο Δημήτρης Χορν τότε Και… τι θα έλεγε σήμερα:
Ηθοποιός Πολιτικός
σημαίνει φως σημαίνει τρως
είναι καημός είναι νονός
πολύ μικρός όχι μικρός
και στεναγμός και νταβατζής
πολύ πικρός.....
...

Πωλείται στην Τουρκία η τρίτη παλαιότερη στο κόσμο εκκλησία των Ταξιαρχών



Η τρίτη παλαιότερη εκκλησία στον κόσμο που βρίσκεται στα Μουδανιά της Τουρκίας πωλείται έναντι του ποσού των 200.000 ευρώ.


Την απόφαση πήρε ο ιδιοκτήτης της εκκλησίας των Ταξιαρχών η οποία έχει χτιστεί στο χωριό Κούμγιακα την περίοδο της αυτοκρατορίας του Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου, τον όγδοο αιώνα.

Στο άκουσμα της πώλησης, ο πρόεδρος του χωριού ξεκίνησε τα παζάρια ώστε να την αγοράσει καθώς η τιμή είναι ιδιαίτερα υψηλή. Μάλιστα, αφού επισκευαστεί θα την....

Zaha Hadid. Η διάσημη Ζάχα Χαντιντ θα σχεδιάσει το Τζαμί - Μουσουλμανικό τέμενος στη Αθήνα Athens


Δια χειρός και πνεύματος μιας εκ των πλέον διασήμων αρχιτεκτόνων ανά τον κόσμο, προετοιμάζεται το τζαμί στην Αθήνα. Η Ζάχα Χαντίντ έχει τιμηθεί με τα σημαντικότερα βραβεία αρχιτεκτονικής ενώ έχει σχεδιάσει το μουσείο μοντέρνας τέχνης στην Ρώμη.

Ακούει στο όνομα Ζάχα Χαντίντ και θεωρείται η πιο διάσημη γυναίκα αρχιτέκτων, ακόμα και η καλύτερη στον κόσμο. Έχει τιμηθεί με τα σημαντικότερα αρχιτεκτονικά βραβεία, όπως το Πρίτσκερ, το λεγόμενο και Νόμπελ της Αρχιτεκτονικής και πολύ πρόσφατα με το βρετανικό Στίρλινγκ για το σχεδιασμό του νέου μουσείου μοντέρνας τέχνης της Ρώμης.

Όπως λένε οι πληροφορίες η κ. Χαντίντ προθυμοποιήθηκε να σχεδιάσει το μουσουλμανικό τέμενος της Αθήνας και μάλιστα αφιλοκερδώς.

Η Ζάχα Χαντίντ γεννήθηκε στη Βαγδάτη το 1950 και έχει πτυχίο Μαθηματικών από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Κατόπιν σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Λονδίνου (Architectural Association School of Architecture), μια από τις παλαιότερες σχολές αρχιτεκτονικής της Βρετανίας.

Όπως εξηγεί η ίδια, "αυτό που προσπαθώ είναι να επινοήσω μια αρχιτεκτονική, καθώς και μορφές αστικού σχεδιασμού που να μπορούν να κάνουν το ίδιο με έναν σύγχρονο τρόπο. Στο ξεκίνημά μου επιχειρούσα να φτιάξω αστραφτερά κτίρια σαν πολύτιμα πετράδια. Τώρα αυτό που θέλω είναι να δημιουργώ ένα νέο είδος τοπίου, που να ρέει μαζί με τις σύγχρονες πόλεις και τις ζωές των κατοίκων τους".
Η Χαντίντ δούλεψε μαζί με τους πρώην δασκάλους της, τον Έλληνα Ηλία Ζέγγελη και τον Ολλανδό Ρεμ Κόλχας, στο Γραφείο Μητροπολιτικής Αρχιτεκτονικής, όπου έγινε και συνέταιρος το 1977. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του΄80 δίδαξε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Λονδίνου, ενώ έχει διδάξει σε πολλά Πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, σε κάποια από τα οποία διατηρεί και έδρα. Σήμερα στο αρχιτεκτονικό της γραφείο δουλεύουν τουλάχιστον 350 άνθρωποι. 

Το περιοδικό Φορμπς την κατέταξε το 2008 στην 69η θέση στη λίστα του με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, ενώ το New Statesman την συμπεριέλαβε στις 50 προσωπικότητες που άσκησαν τη μεγαλύτερη επιρροή μέσα στο 2010 και συγκεκριμένα στο νούμερο 42.
Έχει κερδίσει πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς, ενώ στα έργα της συγκαταλέγονται ο πυροσβεστικός σταθμός της Vitra στη Γερμανία (1994), το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ρόσενταλ στο Σινσινάτι των ΗΠΑ (2003), το Κεντρικό Κτίριο της BMW στη Γερμανία (2005), η ανάπλαση της Πλατείας Ελευθερίας στη Λευκωσία της Κύπρου (2007), το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Ρώμης ΜΑΧΧΙ (1998-2010), η Όπερα της πόλης Γκουανγτσού στην Κίνα (2010) και άλλα.

Η Χαντίντ και οι συνεργάτες της έχουν σχεδιάσει επίσης το κολυμβητικό κέντρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα στην επόμενη χρονιά.

Μέχρι στιγμής έχει κατασκευαστεί μόνον ο σκελετός της στέγης, ο οποίος θυμίζει σαλάχι και θεωρείται από τις πιο περίπλοκες κατασκευές των ολυμπιακών κτιρίων. Καμπυλωτός και φτιαγμένος από ατσάλι, ζυγίζει 2.800 τόνους και έχει μήκος 160 μ. και πλάτος 90 μ.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επιτέθηκαν 17χρονο γυναίκες με μαχαίρια για να κάνουν sex μαζί του.Τα κατάφεραν !


Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά δέκα γυναίκες έβαλαν στο στόχαστρο 17χρονο. Του επιτέθηκαν και τον βίασαν ομαδικά, απειλώντας τον με μαχαίρια. 

Προληπτικά στο νοσοκομείο ο νεαρός
Του επιτέθηκαν δέκα λυσσασμένες  γυναίκες με κουζινομάχαιρα… όχι για να τον ληστέψουν αλλά για να τον βιάσουν.
Το περιστατικό συνέβη στην Παπούα Νέα Γουινέα την περασμένη Παρασκευή έξω από το επαρχιακό κέντρο της Μένδης και ο άτυχος νεαρός ήταν μόλις 17 ετών αναφέρει η τοπική αστυνομία χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του.
Ο μικρός μπορεί να μην διατρέχει κίνδυνο αυτή τη στιγμή ωστόσο προληπτικά πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Ο Τέντι Τέι, αστυνομικός διοικητής της περιοχής ανέφερε στο....

Πετρέλαια στο Αιγάιο Aegean Sea. Συζητείται εντατικά η συνεκμετάλλευση με την Τουρκία



Καθώς η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην υπερχρέωση και την ύφεση, όλο και περισσότερο συζητείται στους υψηλούς πολιτικούς, διπλωματικούς, ακαδημαϊκούς και οικονομικούς κύκλους μια πιθανή διέξοδος από την κρίση: η εκμετάλλευση των αναξιοποίητων κοιτασμάτων πετρελαίου στο Αιγαίο!

Ο συνήθως καλά πληροφορημένος για τα τεκταινόμενα στα παρασκήνια της διπλωματίας, καθηγητής στο LSE, Βασίλης Μαρκεζίνης, ρίσκαρε σε πρόσφατη ομιλία του μια τολμηρή πρόβλεψη για θετική εξέλιξη στην επί δεκαετίες ανοικτή αντιπαράθεση με την Τουρκία για τον ενεργειακό πλούτο του Αιγαίου, η οποία προκαλεί αρκετές συζητήσεις και στους οικονομικούς κύκλους της χώρας.
Ο κ. Μαρκεζίνης εκτίμησε, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, επικαλούμενος δικές του πληροφορίες, ότι ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα να ανακοινωθεί από Αθήνα και Άγκυρα μια ιστορική συμφωνία για την .....

Τα δικά μας ....παπαγαλάκια και οι Δημοσιογράφοι της Ιρλανδίας



Αίσθηση προκάλεσε η αντιμετώπιση του πρωθυπουργού της Ιρλανδίας Μπράιαν Κόουεν, από συμπατριώτες του δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια press conference, με αφορμή τους χειρισμούς του στην κρίση και την υπαγωγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης ΔΝΤ-ΕΕ. 

«Είστε ψεύτης, είπατε ψέματα, δεν προδώσατε μόνο το κόμμα σας αλλά και ολόκληρο τον Ιρλανδικό λαό, πρέπει να παραιτηθείτε…»!
 
Αναπόφευκτοι οι συνειρμοί. Στην Ελλάδα, ο δημοσιογραφικός …πολιτισμός λειτουργεί αποτρεπτικά στη διατύπωση παρόμοιων …αγενών παρατηρήσεων ή ερωτήσεων σε οποιονδήποτε πρωθυπουργό, ακόμη και υπουργό.

Ο βαθμός αυτονομίας των δημοσιογράφων είναι αντιστρόφως ανάλογος του εύρους των σχέσεων διαπλοκής των βαρόνων των....

Σκύψε ευλογημένη ! Και μετά...βγάλτα και κάντα όλα !


Με βιβλίο, που εξέδωσε η Καθολική ιταλική εκκλησία, προτείνει στα ζευγάρια την προσευχή που θα έπρεπε να κάνουν πριν την ερωτική πράξη sex. 

Σύμφωνα με τους συγγραφείς – ιερείς αυτό στοχεύει στον εξαγνισμό των προθέσεών τους ώστε η ερωτική πράξη να μην χαρακτηρίζεται από την εγωιστική στάση των συντρόφων και να μην γίνεται χάριν της ηδονής. 

Με την προσευχή το ανδρόγυνο εκλιπαρεί το Θεό “να.....

Συμμαχική Κυβέρνηση ή εκλογές ; Προς τα πού πάμε ;



Θέλοντας να σχολιάσει κάποιος τα πολιτικά γεγονότα μετά την παρουσίαση του νέου κόμματος πρέπει να προσέξει τα παρακάτω.
Σήμερα έχουμε συνωστισμό στα δεξιά με ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗ.ΣΥ. Αυτά, πλην της ΝΔ που έχει διαφοροποιηθεί, είναι υπέρ του μνημονίου.

Η πολυδιασπασμένη ανανεωτική αριστερά διαφωνεί με το ΠΑΣΟΚ μόνο για να δηλώσει την παρουσία της. Το μόνο καθαρά αντιμνημονιακό κόμμα είναι το ΚΚΕ που αρνείται πεισματικά να προτείνει λύσεις για τα προβλήματα της χώρας ταμπουρωμένο πίσω απ’ το ιδεολόγημα «πρέπει να αλλάξουμε το καπιταλιστικό σύστημα» και ως δια μαγείας θα λυθούν όλα τα προβλήματα.
Η ίδρυση του κόμματος της Ντόρας θα αναγκάσει τους.....

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Η Τζούλα γυμνή ανάμεσα σε... ουσίες κι οινοπνεύματα (όπως λέει και το λαϊκό άσμα) Video



Γυμνή η Τζούλια μας σε ένα club, όπως φαίνεται στο βίντεο sex video, η εθνική μας πορνοστάρ και προφανώς ανάμεσα σε ουσίες κι οινοπνεύματα (όπως λέει και το λαϊκό άσμα) απαγγέλει Ελύτη σε μια ομήγυρη που τη χειροκροτά με ενθουσιασμό. 

Ολισθηρός ο κατήφορος και απ’ ότι φαίνεται έχουν… κοπεί και τα φρένα. Διότι μόνο σώας τας φρένας του δεν μπορεί να έχει κάποιος για να συμμετάσχει σ’ αυτό το decadence θέατρο του παραλόγου με τη Τζούλια του… τρικάβαλου να απαγγέλει.

Η Τζούλια με σοβαρό ύφος και προτεταμένο το στήθος, προφανώς για να δώσει… έμφαση στα λόγια του ποιητή, διαβάζει το.....(Δείτε το video)

Ο Ρωμιός δεν είναι μπροστά από τον μπερντέ… ...είναι μάλλον πίσω, σε ρόλο Καραγκιόζη πρωταγωνιστή!



Θα ήταν πιστεύω κάπως αφυπνιστικό, να ρίχναμε μια ματιά στο παρελθόν και να αναρωτιόμασταν ειλικρινά αν έχει αλλάξει τίποτα σ’ αυτόν τον τόπο. Πριν εκατό και πλέον χρόνια, ο λεγόμενος σύγχρονος Αριστοφάνης, ο Γιώργος Σουρής, έγραφε για τον Ρωμιό:

Στὸν καφενὲ ἀπ᾿ ἔξω σὰν μπέης ξαπλωμένος,
τοῦ ἥλιου τὶς ἀκτῖνες ἀχόρταγα ρουφῶ,

καὶ στῶν ἐφημερίδων τὰ νέα βυθισμένος,

κανέναν δὲν κοιτάζω, κανέναν δὲν ψηφῶ.
Σὲ μία καρέκλα τὅνα ποδάρι μου τεντώνω,
τὸ ἄλλο σὲ μίαν ἄλλη, κι ὀλίγο παρεκεῖ

ἀφήνω τὸ καπέλο, καὶ ἀρχινῶ μὲ τόνο.....

Τα τρωκτικά του Δημοσίου. Υπάλληλος με 28 μισθούς τον μήνα !!


Χιλιάδες τα "τρωκτικά" σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες, που έκλεβαν ασύστολα τα τελευταία χρόνια, χωρίς ποτέ να ελέγχονται (γιατί έτρωγαν και οι πιο πάνω τους) με αποτέλεσμα να "γονατίσουν" την Ελλάδα.

Κορυφαία των "τρωκτικών" του δημοσίου χρήματος, μια υπάλληλος του πρώην ΠΕΣΥΠ (Περιφερειακό Συμβούλιο Υγείας – Πρόνοιας) και νυν ΔΥΠΕ Δυτικής Ελλάδας, Μαριάνθη Κουφοπούλου, η οποία υπέγραφε η ίδια και έπαιρνε 28 μισθούς για υπαλλήλους που… δεν υπήρχαν.

Το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, έστειλε στη ΔΟΥ Πατρών το πόρισμά του για την περίπτωση Κουφοπούλου, στο οποίο αναγράφονται τα εξής:

"Η κ. Κουφοπούλου Μαριάνθη, κατά το διάστημα.....

Οι τράπεζες ασκούν πιέσεις για πλειστηριασμούς. Παράταση ζητούν οι δανειολήπτες




Παράταση της προθεσμίας αναστολής πλειστηριασμών ζητούν οι καταναλωτές καθώς διαπιστώνουν ότι οι τράπεζες ασκούν πιέσεις για προσημειώσεις ενώ ο νομός 3861/2010 δεν έχει αρχίσει ουσιαστικά να λειτουργεί.

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών των Χανίων έστειλαν επιστολή προβληματισμού - διαμαρτυρίας στον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνισμού. Μ. Χρυσοχοίδη. Η επιστολή κοινοποιείται ταυτόχροναι στον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ι. Ραγκούση.

Στην επιστολή σημειώνεται ότι ''οι ΄Ελληνες καταναλωτές είναι εγκλωβισμένοι σε τράπεζες, και δεν βρίσκουν αδιέξοδο.....

Κατάρρευση εσόδων, μαζικές απολύσεις και ίσως εκλογές την Άνοιξη



Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στα δημοσιονομικά και ακόμη και τα νούμερα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες, μόλις, μέρες στον προϋπολογισμό για το κλείσιμο της χρονιάς, είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα  επαληθευθούν! 

Το οικονομικό χάος και η αποδόμηση του κρατικού μηχανισμού με απολύσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων από συμβασιούχους μέχρι ΔΕΚΟ, η κατάρρευση της κατανάλωσης και των εσόδων, μάλλον φέρνει εκλογές την άνοιξη, πριν ή μετά την δ' δόση του δανείου.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία  εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2010, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στα 17.334 εκατ. ευρώ από 24.833 εκατ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2009 σημειώνοντας......

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Μουσουλμάνοι μετανάστες : Τι να μας κάνει ένα τζαμί; Θέλουμε δέκα ατην Αθήνα



Όχι ένα, αλλά τουλάχιστον... δέκα τζαμιά στην Αττική επιθυμούν να αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι μετανάστες. 

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στα γραφεία της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος, παρουσιάστηκαν 23 προτάσεις, που αφορούν στο σύνολό της τη μεταναστευτική πολιτική, με σκοπό τα ζητήματα αυτά να τεθούν υπόψη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωβουλής, υπουργείών και κομμάτων, ανεξάρτητων βουλευτών, καθώς και της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ειδικά για το ζήτημα του τζαμιού, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας - Πακιστάν, ο κ. Syed Mohammad Jamil, είπε ότι παλεύουν χρόνια για να χτιστεί τζαμί στην Αθήνα. Ήδη, από το κράτος έχει δοθεί και.....

Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για την κλιματική αλλαγή



Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία για την κλιματική αλλαγή, καθώς η οικονομική κρίση έφερε πτώση των ρύπων, αλλά όταν έρθει η ανάκαμψη, το περιβάλλον θα επιβαρυνθεί υπέρμετρα. Πρώτος ρυπαντής παραμένει η Κίνα

Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, του κατ' εξοχήν "αερίου του θερμοκηπίου", που ευθύνεται για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, μειώθηκαν κατά 1,3% το 2009, σε σχέση με το 2008, λόγω της οικονομικής κρίσης, σε βαθμό όμως πολύ μικρότερο του προβλεπομένου.

Αυτό δείχνει ότι η ταχεία επαναφορά των εκπομπών σε ανοδική τροχιά είναι ζήτημα χρόνου, ίσως και από το 2010, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα, που εκτιμά ότι οι εκπομπές πιθανότατα θα.....

Πού να σε κρύψω γιόκα μου. Νίκος Ξυλούρης του Κώστα Βάρναλη




Πού να σε κρύψω γιόκα μου
να μη σε φτάνουν οι κακοί
σε ποιο νησί του ωκεανού
σε πια κορφή ερημική.

Δε θα σε μάθω να μιλάς
και τ' άδικο φωνάξεις
ξέρω πως θα χεις την καρδιά
τόσο καλή τόσο γλυκή
που μες τα βρόχια της οργής
ταχειά, ταχειά θε να σπαράξεις....  video

Πολύ αργά για δάκρυα.....



Υπάρχει ένας γνωστός και απαράβατος κανόνας στην πολιτική που λέει ότι ένας πολιτικός δεν κρίνεται για αυτά που λέει αλλά γι’ αυτά που κάνει. 

Και η πραγματικότητα είναι ότι ανεξαρτήτως του τι λένε δεξιά και αριστερά είτε επισήμως με άρθρα τους και δημόσιες δηλώσεις είτε ανεπισήμως υπό μορφή διαρροών προς τους δημοσιογράφους, κάθε υπουργός της κυβέρνησης φέρει την ευθύνη τόσο της ψήφου του όσο και της υπογραφής του κάτω από ένα μνημόνιο που ο ίδιος ο πρωθυπουργός λίγους μήνες πριν μας το παρουσίαζε λίγο πολύ ως εθνική επιτυχία. Αντιθέτως, τώρα, Υπουργοί της δικής του κυβέρνησης προσπαθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να.....

Η Λούκα Κατσέλη άναψε φωτιές στην Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου


Μείζον πρόβληµα στις διαπραγµατεύσεις της κυβέρνησης µε την τρόικα προέκυψε χθες µετά το άρθρο της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη στο «Βήµατης Κυριακής», αλλά και την επιµονή της για αλλαγές σε δύο σηµεία του Μνηµονίου.
 

Το άρθρο της υπουργού προκάλεσε την έντονη ενόχληση του Μεγάρου Μαξίµου, κυρίως για το γεγονός ότι η κ. Κατσέληεπέλεξε να αρθρογραφήσει παίρνονταςαποστάσειςαπό όρουςτου Μνηµονίουλίγο προτού µπουνοι υπογραφές στο επικαιροποιηµένο κείµενο. Σύµφωνα όµως µε πληροφορίες, ενέτεινε και τη δυσφορία των εκπροσώπων της τρόικας για τη συνολική στάση της υπουργού, µε αποτέλεσµα χθες να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντι στην....

Πολιτική θύελλα από την απόκλιση των κλαδικών συμβάσεων των εργαζομένων


Πολιτική θύελλα και απειλές από την πλευρά της τρόικας προκαλεί η αντίδραση της υπουργού Εργασίας Λούκα Κατσέλη, που αντιδρά στη δυνατότητα γενικευμένης απόκλισης των επιχειρησιακών συμβάσεων από τις κλαδικές και μάλιστα με άρθρο της στο "Βήμα της Κυριακής" χαρακτήρισε λάθος το φάρμακο του ΔΝΤ.

Όπως αναφέρει η "Ελευθεροτυπία", στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθεί λύση, μέσω διαπραγματεύσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, χωρίς όμως δημόσιες τοποθετήσεις, όσο παραμένουν εδώ οι αξιωματούχοι της τρόικας.
Σε περίπτωση που υπερισχύσουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι αναμένεται να χάσουν από το 16% έως το 40% του μισθού τους και αυτό στην καλύτερη περίπτωση.

Έτσι τις επόμενες ημέρες, η υπουργός Εργασίας αναμένεται να....

Mikis Theodorakis Ο Μίκης Θεοδωράκης ανάβει τη φλόγα. Εμείς θα την κάνουμε Φωτιά !



Ο ΜΙΚΗΣ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ
Ομιλία

Τετάρτη  1  Δεκεμβρίου  2010
ώρα 12.00 το μεσημέρι

Ίδρυμα ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
(Πειραιώς 206, Ταύρος)

Είσοδος ελεύθερη
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ......

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Το Νησί Σπιναλόγκα Spinaloga island Kreta κλειστό κι αυτό λόγω ....λιτότητας !



Το νησί  Σπιναλόγκα Spinaloga είναι μικρό νησί κοντά στην Ελούντα στην Ανατολική Κρήτη. Η Σπιναλόγκα Spinaloga έχει γίνει γνωστή σαν το νησί των λεπρών, αφού εδώ απομονώνονταν οι λεπροί από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι το 1957.
Σήμερα έγινε περισσότερο γνωστό από την  τηλεοπτική σειρά του MEGA το Νησί.

Η τοπική κοινωνία διαμαρτύρεται, καθώς προσδοκά στην άφιξη επισκεπτών και τους χειμερινούς μήνες στο νησί Σπιναλόγκα spinaloga, εξαιτίας της προβολής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς  '' το Νησί '' του MEGA TV. 

Καλεί τις αρμόδιες αρχές να δώσουν λύση. Επισημαίνει, δε, ότι το νησί  η Σπιναλόγκα  spinalonga  είναι έτσι κι αλλιώς ο δεύτερος....

Δημοκρατική Συμμαχία η νέα κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη-Μητσοτάκη



Δημοκρατική Συμμαχία
Με χρώματα το μπλε και το πορτοκαλί και σύμβολο ένα δέντρο ελιάς η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματος "Δημοκρατική Συμμαχία". Προσδιόρισε ότι το νέο κόμμα κινείται ξεκάθαρα στο Κέντρο και πως πρόκειται για ανεξάρτητο συμμετοχικό δημοκρατικό κίνημα. 

Η εκδήλωση της παρουσίασης έγινε στο θέατρο Μπάτμιτον και παρόντες ήταν περίπου πέντε χιλιάδες πολίτες οι οποίοι κλήθηκαν από την κυρία Μπακογιάννη να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος.

Η κυρία Μπακογιάννη ανέπτυξε τις βασικές αρχές και αξίες της "Δημοκρατικής Συμμαχίας".

Είπε ότι τάσσεται κατά των νέων φόρων και την καθιέρωση ενιαίου φορολογικού συντελεστή στην " περιοχή" του 20%. Επεσήμανε ότι η....

Φάτε μάτια ψάρια και τι ψάρια ''Μπαρμπουνάκια ''





Κυριακή σήμερα- δεν έχω όρεξη- ας αφήσουμε τις στεναχώριες, τους προβληματισμούς μας και ας δούμε και  κάτι το ωραίο. Δείτε την Adree DeSantis


 Αν σας άρεσε προχωρήστε και λίγο παρακάτω…..

Η εισήγηση για την προσφυγή κατά του μνημονίου της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης ΣτΕ


Δημοσιεύτηκαν αποσπάσματα της εισήγησης στο ΣτΕ όσο αφορά προσφυγή κατά του μνημονίου. Χωρίς να είμαι νομικός αλλά σαν απλός πολίτης θα διατυπώσω κάποιες σκέψεις.
Απόσπασμα 1ο) "Το μειονέκτημα της μερικής απώλειας αποδοχών ή συνταξιοδοτικών παροχών, ως μέρος των μέτρων που επέτρεψαν στην Ελλάδα να ενταχθεί στο μηχανισμό στήριξης, αντισταθμίζεται από το πλεονέκτημα της αποφυγής της χρεοκοπίας της χώρας και της συνέχισης καταβολής μισθών και συντάξεων"

Η ανωτέρω κρίση είναι καθαρά πολιτική. Είναι γνωστό ότι τα ποσά που λαμβάνονται απ’ το μηχανισμό στήριξης χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων και όχι σε πληρωμές.....

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η Sexy woman Πορνοστάρ που αφιερώθηκε στο Θεό


Η Τερέζα Σκότ έκανε μια περιουσία ποζάροντας στο playboy και πρωταγωνιστώντας σε πορνό ταινίες. Μάλιστα οι ταινίες της είχαν φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η 32χρονη πλέον Τερέζα βαρέθηκε τα λεσβιακά παιχνίδια, τα τριολέ και τα βρόμικα λόγια και αποφάσισε πλέον να αφιερωθεί στο θεό.
Σύμφωνα με αποκλειστική της συνέντευξη στη Σαν η Τερέζα… προσεύχεται νυχθημερόν και γράφει χριστιανικά βιβλία.

Ίσως είναι η μοναδική πορνό σταρ που κάνει τέτοια στροφή 180 μοιρών καθώς εκεί που λατρευόταν από λεγεώνες οπαδών της που....

Μικρές, Προσέχετε όταν κάνετε έρωτα sex. Δείτε τι έπαθε μία μαθήτρια


Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο που φαίνεται καθαρά να κάνει έρωτα με το φίλο της μέσα από βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο του δεύτερου, το οποίο έχει «κυκλοφορήσει» χωρίς τη θέλησή της σε αρκετά άτομα του περιβάλλοντός της αλλά ακόμη και σε άτομα που η ίδια δε γνωρίζει!

Το συγκεκριμένο ροζ βίντεο έχει δοθεί, όπως γράφει η «Πατρίδα», σε άτομα νεαρής ηλικίας, θαμώνες καφετεριών στην πόλη του Ηρακλείου, όπου και η ίδια σύχναζε.

Η νεαρή κοπέλα από το Ηράκλειο μαζί με τους γονείς της πληροφορήθηκαν για την ύπαρξη του βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί από ένα τυχαίο γεγονός και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην....

Οι ''συγγενείς'' των βουλευτών νοσηλεύονται στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία. Γιατι ;;


Ο πεθερός του κ.(;)Πάγκαλου στο Νοσοκομείο της ''αντιπαραγωγικής'' Πολεμικής Αεροπορίας!!

Πως καταδέχεται να κάνει χρήση της διάταξης που οι ίδιοι οι βουλευτές περάσανε να έχουν δικαίωμα νοσηλείας στα στρατιωτικά νοσοκομεία οι συγγενείς των βουλευτών (προσέξτε! δεν ορίζεται βαθμός συγγένειας!) και συγχρόνως να κλείνουν στρατιωτικά νοσοκομεία στην Θράκη;

Είναι βέβαια προς τιμή της στρατιωτικής ηγεσίας που ο πεθερός Πάγκαλου νοσηλεύεται σε δωμάτιο VIP και προ τριμήνου επισκέφθηκα εν αποστρατεία Υποπτέραρχο (διετέλεσε εν ενεργεία Υποπτέραρχος όχι.....

Ξανθά οπίσθια ή μαντήλες το δίλημμα σε δημοψήφισμα για τους μετανάστες στην Ελβετία



Με δύο φωτογραφίες θέτει στους Ελβετούς το δίλημμα, το Λαϊκό Κόμμα της χώρας, σε δημοψήφισμα για τους  μετανάστες. Στη μία ξανθά κορίτσια στη λίμνη της Γενεύης, στην άλλη μεσήλικες Αλβανίδες ή Βόσνιες μέσα σε βρώμικα νερά με τα ρούχα και τα μαντήλια στο κεφάλι. 

Γυμνά εμφανίστηκαν νεαρά μοντέλα στην λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας ενός δεξιού πολιτικού κόμματος στην Ελβετία.
Η παραγωγή αυτής της προκλητικής εκστρατείας με τις γυμνές κοπέλες δημιουργήθηκε για να δείξει την αντίθεσή τους  απέναντι στους μουσουλμάνους. 

Για να το πετύχουν αυτό προβάλουν τις νεαρές ξανθές Ελβετίδες στα καθαρά νερά της λίμνης της Γενεύης, με μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζονται μουσουλμάνες - πιθανόν στην Αλβανία- να κολυμπούν φορώντας μαντίλες στο βρόμικο νερό μιας θάλασσας.

Η εκστρατεία έχει ως στόχο να προειδοποιήσει τους Ελβετούς το τι  θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα, εφόσον επιτραπεί.....

Kurban Bayramı Κουρμπάν Μπαιράμι. Τι ίσως να δούμε σύντομα στο κέντρο της Αθήνας από τους Μουσουλμάνους


Επειδή πολλά ειπωθήκαν από όλες τις πλευρές για την προχθεσινή προσευχή των μουσουλμάνων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας λόγω του εορτασμού του Κουρμπάν Μπαιράμ και επειδή αρκετοί «προοδευτικοί» πολίτες αυτής της χώρας παρουσιάστηκαν αυτόκλητα να υπερασπιστούν τα ήθη και τα έθιμα των ανθρώπων αυτών, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε σαν κοινωνία τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτή η γιορτή διότι πιθανόν να γίνουμε μάρτυρες του χρόνου καταστάσεων που δεν έχουμε φανταστεί. 

Ακολουθεί βίντεο από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Hurriyet σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο εορτάστηκε το Κουρμπάν Μπαιράμι στην Τουρκία.

Επισημαίνονται  στιγμιότυπα από το βίντεο. 

Το πρώτο είναι το κόκκινο χρώμα που έχουν τα νερά του Βοσπόρου, που για την ενημέρωση των αναγνωστών μας, δεν είναι μπογιά αλλά.....

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Αποκαλύψεις για τον «πόλεμο του πετρελαίου» στην Ελλάδα


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον «πόλεμο του πετρελαίου» στην Ελλάδα, συνεχίζεται σήμερα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κώστα Χαρδαβέλλα από σουηδικές πηγές με έδρα την Στοκχόλμη. 

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο (η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά .....

Η τελευταία πράξη της παρακμής πριν την ........εφιαλτική έκρηξη !!


 




Ένας ένας, οι υπηρέτες του Κρατισμού, παρελαύνουν από τα τηλεπαράθυρα για να υμνήσουν το τερατούργημα. Το πελατειακό κομματικό κράτος. Βρίσκονται παντού, σε άρθρα, σε παράθυρα, ο πρωθυπουργός στο ΒΒC. Βγάζει ο καθένας τη σειρά του. 

Σαν τα ανθρωπάκια στην ταινία "Ο Νονός", που σκυφτοί έρπονται να φιλήσουν το χέρι του αρχιμαφιόζου που τους συντηρούσε. Να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων; Αδύνατον! Μακριά κακό από μένα...


Το τερατογενές κρατικοκεντρικό μοντέλο διοικητικής οργάνωσης, στρατηγικού σχεδιασμού, οικονομικής ανάπτυξης, στελέχωσης αγοράς εργασίας, πολιτικοκοινωνικής θεώρησης και ιδεολογικής σοσιαλιστικής αποβλάκωσης που μονοπωλιακά προβάλλεται τα......

Δείτε κάτι... "συμπτώσεις" και πως κάηκε η Πελοπόννησος το 2007!


Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran

η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).



Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)

Hatice Kosaman Η μικρότερη γυναίκα στον κόσμο... 21 ετών, ύψος 0,71 κιλά 6


Έχει ύψος μόλις 71 εκατοστά και ζυγίζει 6 κιλά. Λίγο μεγαλύτερη και βαρύτερη από ένα νεογέννητο μωρό, η 21χρονη Hatice Kocaman είναι η μικρότερη γυναίκα στον κόσμο και με τη βούλα πλέον, αφού λόγω της ιδιομορφίας της αυτής κατέκτησε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Η Hatice kosaman γεννήθηκε και ζει μόνιμα με τους γονείς της σε μια φτωχική περιοχή της Τουρκίας. Αν και υποφέρει από δυσπλασία και σοβαρά προβλήματα στη μέση, οι οικογένεια της δεν μπορεί να την βοηθήσει καθώς δεν διαθέτει τα χρήματα για τις απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις.
Ωστόσο, η 21χρονη Hatice που με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα μικρό κοριτσάκι μιας και σταμάτησε να αναπτύσσεται στα τέσσερα, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον: «Πάντα πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόμουν διάσημη και ο κόσμος θα με αναγνώριζε». Παράλληλα, νιώθει πολύ ικανοποιημένη που κατέκτησε μια θέση στο Γκίνες μιας και όταν ήταν παιδί: «Όλοι οι συμμαθητές μου με....

Πατέρα τα κατάφερα : Σήκω να καμαρώσεις τα περίφημα γηρατειά τους συνταξιούχους και το καλάθι της νοικοκυράς !



Γράφει ο Χρυσόστομος
Πατέρα σήκω να δεις !
Οι γέροντες και ανήμποροι έχουν το δικό τους γιατρό στο σπίτι τους. Δεν στέκονται από τις 3 τη νύχτα ουρές στο ΙΚΑ για να  πάρουν το χαρτάκι της ελπίδας για να ζήσουν μέχρι να εξεταστούν. Φάρμακα με το καλάθι μέχρι και παπούτσια τους δίνουν για μη τους κόψουν τα πόδια τους.

Οι συνταξιούχοι στα παγκάκια  και στα καφενεία μιλούν για μένα. Νάνε καλά. Λιγοστεύω τα λεφτά τους Τι να τα κάνουν τα πολλά , όταν υπάρχουν τόσοι ληστές και κλέφτες.  Κινδυνεύουν να τα χάσουν όλα !   Ότι περισσεύει τα δίνω στις τράπεζες. Εκεί  υπάρχει ασφάλεια φύλαξης.

Η νοικοκυρά γεμίζει  με 50 ευρώ το  καλάθι της.  Με λίγα απ όλα. Μία ντομάτα ένα αγγουράκι, λίγο τυρί, μισό κοτόπουλο, λίγο.....

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δολοφονική επίθεση δέχτηκαν δύο καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Δολοφονική επίθεση δέχτηκαν δύο καθηγητές του τμήματος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, στη Θέρμη, από δύο αγνώστους που εισέβαλαν στο γραφείο τους με κράνη και τους χτύπησαν με σιδηρολοστούς.

Ο ένας εκ των δύο καθηγητών μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δεύτερος καθηγητής υπέστη ελαφρούς  τουτραυματισμούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, ενώ οι δύο δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα, η οποία φέρεται να εντοπίστηκε από τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, στην περιοχή της Καρδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι της επίθεσης.....

Αντίχριστοι είστε; Τι σας πειράζει ο αγιασμός στα Ελληνικά σχολειά;


Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης με εντολή Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποφάσισε πριν απο λίγες εβδομάδες να φορολογήσει ουσιαστικά πλέον και όχι τύποις, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, τα φιλόπτωχα ταμεία των ενοριών. 

Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε πολλούς απο τους Ιεράρχες πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου, όπως είχαμε παρουσιάσει κατ' αποκλειστικότητα πριν απο μερικές ημέρες. Κύκλοι προσκείμενοι στην Ιερά Σύνοδο επιμένουν οτι “το σχέδιο περιθωριοποίησης της εκκλησίας-όπως αποκαλούν τα νέα μέτρα- είναι έτοιμο και βρίσκεται στα χέρια κορυφαίου Υπουργού που χαίρει της.....

Κύριε Πρωθυπουργέ, έχεις γράμμα




Χαίρετε αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ.
Καλή συνέχεια στο έργο σας. Είμαι ένας απλός και άσημος πολίτης, οικογενειάρχης, τριάντα ετών του κράτους σας. Σας παρακαλώ να λάβετε υπ’όψιν σας τα κάτωθι σχόλια\ιδέες ή παρακαλώ τον μεσολαβητή-τρια γραμματέα να του τα μεταφέρει έστω και προφορικά ώστε να τα επεξεργαστεί διότι αντιστοιχούν στις ιδέες μεγάλου μέρους του λαού και έτσι δημοκρατικά είπα άτυπα να τους καταγράψω και να στείλω το μήνυμα τους, που βρίσκει και ‘μένα σύμφωνο.

Σας παρακαλούμε να προχωρήσετε. Απορούμε γιατί δεν συνεχίζετε ακάθεκτος το ψαλίδισμα των υπέρογκα δαπανούμενων ποσών στο δημόσιο. Μετά από πάρα πολλές συζητήσεις με ανθρώπους πολλών ειδών, από πολλά κόμματα και για πολλά χρόνια, σχεδόν όλοι μου είπανε ότι θα πρέπει να......

Στρατιωτικά Νοσοκομεία βάζουν λουκέτο ! Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης



Είδηση-σοκ για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στον Έβρο αλλά και για τους πολίτες της ακριτικής Θράκης, η απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για κλείσιμο των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αλεξανδρούπολης και της Ξάνθης.

Δύο στρατιωτικά νοσοκομεία βάζουν λουκέτο με απόφαση ΥΕΘΑ και το προσωπικό τους μετατίθεται λόγω κρίσης. Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και στο στράτευμα, καθώς βρίσκονται σε ακριτική περιοχή και προσφέρουν απασχόληση και υπηρεσίες υγείας
Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τις δραστικές περικοπές στα λειτουργικά έξοδα των ενόπλων δυνάμεων.

Πάντως, επισήμως γίνεται λόγος μόνο για.....

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Περιμένοντας το ''Μεσσία '' την...Ντόρα


Η συγκυρία είναι μοναδική για τη χώρα και τους κατοίκους της. Η ωρίμανση τηςκρίσης εξαντλεί κάθε περιθώριο αντίδρασης από τα κατεστημένα του παρελθόντος, τα κομματικά φέουδα, το κράτος που δεν επανιδρύθηκε και κατήντησε «λάφυρο», τους αργόμισθους, τους κρυφούς και φανερούς «εργαζόμενους», που, ελπίζουμε να αποκαλύψει η ψηφιακή απογραφή που έγινε πριν από λίγους μήνες .

Η συγκυρία είναι μοναδική για πολλούς λόγους. Ένας απλός, αλλά ερεθιστικός είναι ότι δίνει το δικαίωμα στον Στέφανο Μάνο να διατυπώσει δημοσίως την άποψη ότι θα έπρεπε να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, κι ας μην γίνει ποτέ (γιατί δεν θα χρειαστεί κιόλας).

Ένας καλύτερος λόγος είναι ότι τα δρώμενα σιγά σιγά θέτουν τις.....

Ιδιαίτερα μαθήματα πολλαπλής ηδονής Sex Sexy woman



Μπορεί τα άγχη της καθημερινότητας να σου κλέψουν τον ερωτισμό σου αλλά μην το βάζεις κάτω. Ο οργασμός βρίσκεται μερικά δευτερόλεπτα μακρυά. Φυσικά, στα παρακάτω μαθήματα πηγαίνουμε για τα πολλά και όχι για τα λίγα. Οπότε, φτιάξε ατμόσφαιρα, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και μπες στο μονοπάτι των πολλαπλών οργασμών.  

Μάθημα 1: Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι πολυοργασμική
Η αλήθεια είναι πως όσο μακρινό κι αν σου φαίνεται το όνειρο των πολλαπλών οργασμών, κάθε γυναίκα (κι εσύ) μπορεί να βιώσει τη χαρά των συνεχόμενων οργασμών σαν κανόνα και όχι ως εξαίρεση. Σίγουρα, ο βαθμός που σε ερεθίζει ο παρτενέρ σου έχει μεγάλη σχέση με την .....

Oli Rehn : Δε θα αναβληθεί η τρίτη δόση του δανείου πρός την Ελλάδα !



Δεν τίθεται με κανένα τρόπο θέμα αναβολής για τον Ιανουάριο της καταβολής της τρίτης δόσης ύψους 9 δισ.ευρώ των δανείων των χωρών μελών της ευρωζώνης προς την Ελλάδα, ξεκαθάρισε σήμερα στις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος του αρμόδιου για τις οικονομικές υποθέσεις επιτρόπου Όλι Ρεν.

Η τοποθέτηση αυτή του εκπροσώπου του Όλι Ρεν έγινε σε συνέχεια δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών της Αυστρίας Γιόζεφ Προλ σήμερα το πρωί στη βελγική πρωτεύουσα ο οποίος,.......

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση kallikratis


Σαν να μην άλλαξε τίποτε. Σαν να μη συνέβη το παραμικρό στην οικονομικοκοινωνική ζωή της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά, για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση. 

Υποσχέσεις, χειραψίες, χειροκροτήματα, έτοιμα σταυρωμένα ψηφοδέλτια, χαμόγελα και πανηγυρισμοί σε μια χώρα που «ξεγυμνώθηκε» παγκοσμίως ξευτελίζοντας αρχές και ιδανικά που σημάδεψαν ιστορικά τον τόπο.
 
Ανάμεσα στους χιλιάδες υποψήφιους συμβούλους, πολλοί γνωστοί και φίλοι μας επιχείρησαν να μας μεταπείσουν ότι τώρα κάτι θα αλλάξει, ότι θα φυσήξει νέος άνεμος.
Η παρουσία νέων ανθρώπων στα ψηφοδέλτια ήταν.....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat