Η Κοινωνία δε χτίζεται σε μία παλάμη που ζητιανεύει,
αλλά σε αυτή που σφίγγεται σε μία γροθιά

Πέστα Χρυσόστομε !

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Τα παρατσούκλια των κατοίκων σε κάθε ελληνική πόλη



Δεν ξέρουμε αν έχει τύχει ποτέ να τ’ ακούσετε αλλά οι άνθρωποι που ζουν σε κάθε πόλη δεν ονομάζονται μόνο από την πόλη (π.χ. Θεσσαλονίκη – Θεσσαλονικιός) αλλά έχουν και κάποιες ειδικές ονομασίες ανά πόλη οι οποίες έχουν βγει για διαφορετικό λόγο σε κάθε μία.
Ορίστε λοιπόν μερικές απ’ τις πόλεις.

 Για όποιες άλλες ξέρετε που δεν υπάρχουν, ή ξέρετε κάτι παραπάνω που δεν υπάρχει εδώ αφήστε σχόλιο.

+ Θεσσαλονίκη – Καρντασια:
Καρντασι είναι ο αδερφός στα τουρκικά. Παλιά επεφτε πολυ κοροϊδεμα από τους Αθηναίους επί του θέματος. Σαλονίκη δε, γνωστή και ως Καρντασούπολη!

+ Έβρος (κυρίως Κομοτηνή) – Γκάτζοι ή Γκάτζολοι:
Στο Σουφλί του νομού Έβρου παλαιότερα υπήρχαν πολλά γαϊδούρια, τα οποία....
τα έλεγαν αλλιώς και γκάτζους. Έτσι οι φαντάροι έβγαλαν κοροϊδευτικά την περιοχή Γκατζολία και έμεινε να φωνάζουν τους.....

Η συγχώνευση Olympic Air με Aegean Airlines εμποδίζει τον ανταγωνισμό ;



Για δημιουργία καρτελ στις αερομεταφορές ελέγχεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η σύμπραξη των εταιριών Aegean και Olympic Air, καθώς διατυπώνονται σοβαρές επιφυλάξεις για τη νομιμότητά της
Διαδικασίες έρευνας ξεκινά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με την προτεινόμενη συγχώνευση της Olympic Air με την Aegean Airlines.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βάσει του κοινοτικού κανονισμού για τις συγκεντρώσεις της ΕΕ, η αρχική έρευνα της Επιτροπής στην αγορά έδειξε ότι "η προτεινόμενη συγχώνευση μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα ως προς τον ανταγωνισμό, ιδίως εξαιτίας του ότι η νέα επιχείρηση που θα προκύψει θα έχει πολύ μεγάλα μερίδια αγοράς, αν όχι το.....

Τελευταία μέρα του μήνα......ας γελάσουμε! Το γράμμα



Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης  του.  Εκείνη λείπει, αλλά υπάρχει ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι της. Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και διαβάζει:

Λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πω πως έφυγα με το καινούριο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την αληθινή αγάπη! Αχ ...; να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες! Είναι τόσο όμορφος με τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια, και τόσο αγέρωχος πάνω στη μεγάλη και.....

Η οργή και η ορμή των φορτηγατζήδων αποτυπώνει τα ισχυρά ρεύματα της ελληνικής κοινωνίας



Οι πλέον βάρβαροι και αυθάδεις της ανηθικότητας, της ψευτιάς και της απάτης μας παραδίδουν μαθήματα για την «ανηθικότητα» κάποιων μεγαλο-φορτηγατζήδων…

Είναι σκανδαλώδης πρόκληση: Οι οικονομικές και πολιτικές μήτρες της διαφθοράς και της απάτης και οι προπαγανδιστικές, λακεδίστικες πόρνες αυτών των μητρών (ΜΜΕ) να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «κακά» της απεργίας των φορτηγατζήδων και ταυτόχρονα να επιστρατεύουν θεούς και δαίμονες να τους συκοφαντήσουν.

Εμείς θα δεχτούμε, έτσι για τη συζήτηση και για την ανάδειξη της υποκριτικής απάτης των πολιτικών και δημοσιογραφικών απατεώνων, όλα τα....

Ορισμένοι υπουργοί συμπεριφέρνονται σαν «ψαρωμένοι» τμηματάρχες στα υπαλληλάκια του ΔΝΤ


Η Ελλάδα έχει τεθεί σε καθεστώς κηδεμονίας, αλλά είναι αλήθεια ότι ορισμένοι υπουργοί το παρακάνουν. Συμπεριφέρνονται ενώπιον των υπαλλήλων του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης (κατά Πάγκαλο «φον Φούφουτοι») σαν «ψαρωμένοι» τμηματάρχες.

Η κυβέρνηση διολισθαίνει όλο και περισσότερο σε πολιτικές συμπεριφορές που απάδουν προς τη δημοκρατία. Και το πράττει χειροκροτούμενη από τα κανάλια και τους Μίχαλους, τους εκπροσώπους δηλαδή του κεφαλαίου, όχι όμως από τους πολίτες που συντριπτικά απορρίπτουν την πολιτική της.

Οι κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων αντιμετωπίζονται με τη λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (λέμε τώρα) Γ. Πεταλωτής ξεκαθάρισε ότι, η απόφαση για τα φορτηγά είναι πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Και προχώρησε σε επιστράτευση.

Δεν έδειξε όμως την ίδια ευαισθησία η κυβέρνηση όταν.....

Σάμος- Samos. Ο ένας από τους τρεις ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά στη Σάμο


Απέδωσαν οι έρευνες στη Σάμο καθώς συνελήφθησαν τρία άτομα για τον εμπρησμό που μετέτρεψε σε κόλαση φωτιάς το νησί. 
Ο ένας ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά και είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για παρόμοιο αδίκημα. Οδηγούνται το Σάββατο στον εισαγγελέα.

Η απίστευτη υπόθεση με τους τρεις εμπρηστές που εξελίσσεται στη Σάμο δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια και τους δράστες της μεγάλης πυρκαγιάς που κατέκαψε το νησί το 2000 σύμφωνα με πηγές από την πυροσβεστική, που διεξάγει τις έρευνες.

Οι τρεις άνδρες, που είναι βοσκοί και κατοικούν στο χωριό Κοκκάρι από όπου και ξεκίνησε η φωτιά κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση.

Ο ένας από τους τρεις, ομολόγησε την πράξη του και μάλιστα οδήγησε τους αξιωματικούς της πυροσβεστικής στο σημείο όπου.....

Μηχανική ή ανθρώπινη "αστοχία" η πτώση του Apache Helicopter ΑΗ-64DHA ;



Η πιθανότητα απώλειας ελέγχου του ελικόπτερου Apache  ΑΗ-64DHA από τους άτυχους χειριστές του κατά την διάρκεια άσκησης αυτοπεριστροφής, θεωρείται ως πιθανή αιτία της τραγωδίας στο 2ο ΤΕΕΠ στην Πάχη Μεγάρων.

Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι ο άτυχος χειριστής ζήτησε από τον πύργο ελέγχου την άδεια να εκτελέσει άσκηση αυτοπεριστροφής και η άδεια αυτή του δόθηκε. Τι είναι η άσκηση αυτοπεριστροφής: Είναι μία, ας πούμε, «πρόβα πτώσης», από «κράτημα» του κινητήρα ή των κινητήρων εν προκειμένω, από διάφορες αιτίες, όπως π.χ. καταστροφή τους από αντιαεροπορικά πυρά.

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του ελικοπτέρου είναι....

Ξέφραγο αμπέλι η Θράκη μας για τους Τούρκους πράκτορες


Είναι γνωστό ότι μία από τις υψηλές παρουσίες που είχαμε την… τεράστια τιμή να δούμε στα μέρη μας επ’ ευκαιρία του μνημοσύνου του αλήστου μνήμης φασιστοειδούς (πράκτορα της ΜΙΤ, μπλεγμένου με Γκρίζους Λύκους, κλπ) Αχμέτ Σαδήκ, ήταν ο υπουργός Επικρατείας (και αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης) Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος βέβαια εννοείται ότι δεν έχασε την ευκαιρία (απλή αφορμή ήτανε άλλωστε το μνημόσυνο) να επισκεφθεί και να επιθεωρήσει διάφορους… υπηκόους του εδώ στην ελληνική (ακόμη) Θράκη.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό τέτοιο συμβάν, που θα σας δώσει να καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε, ήταν ασφαλώς και η επίσκεψή του μαζί με τον τουρκοπρόξενο Κομοτηνής Μουσταφά Σάρνιτς και ετέρους κολαούζους στην διαβόητη ΤΕΞ, ήτοι την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» (25/7/2010). Σεσημασμένη φωλιά κεμαλισμού και τουρκισμού και φυσικά ο Αρίντς και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους διοικούντες της.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, υπήρξαν βεβαίως δηλώσεις στο…

Αρματαγωγά θα μεταφέρουν καύσιμα στα Νησιά. Στα άκρα η κόντρα απεργών-Κυβέρνησης



Με τη συμμετοχή του στρατού θα τροφοδοτήσει η κυβέρνηση με καύσιμα κρίσιμους τομείς της κρατικής μηχανής, όπως αεροδρόμια, μονάδες της ΔΕΗ, νοσοκομεία κ.α., όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής, η οποία συνήλθε μετά την απόφαση των ομοσπονδιών των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρων να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Επίσης, αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού θα συμβάλουν, εφ' όσον χρειαστεί, στην κάλυψη των αναγκών στις νησιωτικές περιοχές, μεταφέροντας βυτιοφόρα.

Παράλληλα, η κυβέρνηση δείχνει ότι δεν.....

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Μεταγραφές. Η Μαρία Χούκλη …..έφυγε από την ΕΡΤ


"Την παραίτησή της υπέβαλε στη Διοίκηση της ΕΡΤ η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη. 

Η Διοίκηση της ΕΡΤ, αφού εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρηση της
γνωστής δημοσιογράφου, την ευχαρίστησε για την πολύχρονη συνεργασία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους της στόχους."

Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 θα δούμε από την νέα τηλεοπτική σεζόν την Μαρία Χούκλη.
Η δημοσιογράφος υπέγραψε σήμερα στο.....

Ο Τάσος Δρούσης tasos Drousis ( του tromaktiko ;;) αποκαλεί ανώνυμα σκουλήκια τους bloggers.


Αναδημοσιεύω ( για να τους ‘’διαφημίσω’’ όπως ισχυρίζονται) τα παρακάτω
και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Μιλάει για το troktiko, αλλά μούγκα για την ταμπακέρα του tromaktiko-tro-ma-ktiko 
 
Από : fimotro.blogspot.com
ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ, ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ

Γράφει ο Τάσος Δούσης
Μου στέλνετε δεκάδες e-mails να απαντήσω στους συκοφάντες, τα καθάρματα, τους τυμβωρύχους και τους αλήτες της παραδημοσιογραφίας, σε αυτούς που εκμεταλλεύονται το όνομα και την ιστορία του troktikou.
Με συγχωρείτε, σε ανώνυμα σκουλήκια που δεν έχουν το θάρρος να καταγγείλουν με ονοματεπώνυμο δεν...

Βαρύ το χέρι του Νταλικέρη Mr Manolis Kapsis Μανώλης Καψής ;

ξ

Όταν ο Μανώλης Καψής ( Manolis Kapsis) -από την ασφάλεια του στούντιο του Mega- λειτουργεί σαν εκπρόσωπος-γιουσουφάκι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, είναι λογικό οι ρεπόρτερ και οι τεχνικοί του καναλιού που βγαίνουν στο δρόμο να αντιμετωπίζουν την οργή των απεργών.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών πλάκωσαν στο ξύλο τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών καναλιών. Μετά τη δολοφονία Γκιόλια, σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος απεφάνθη πως κινδυνεύουν μόνο οι ανώνυμοι. Τώρα διαπιστώνουν πως τρώνε τις μπούφλες τους και οι επώνυμοι.

Μέχρι τώρα, ξύλο στους δημοσιογράφους και στους τεχνικούς των καναλιών έριχναν οι.....

Ξεγυμνώθηκε ο διαχειριστής του tromaktiko tro-ma-ktiko . Καμία σχέση με το troktiko ;



Απο μία μικρή τρύπα που βρήκα (κοιτάζοντας τον HTML κώδικα) διαπίστωσα πως το
http://sarotiko.blogspot.com/
σχετίζεται με το http://dousisnews.blogspot.com/ .....
Οι πιθανότητες να έχω δίκιο είναι περίπου στο 99% .... η εκτός εάν είναι τυχαίο το στοιχείο που βρήκα και με παραπλάνησε καθότι τέτοια σύμπτωση...... λέτε να είναι τυχαία ;;;
Το στοιχείο
απο το Σαρωτικό
http://www.tcpds.com/contact/
απο το Δούσης News
http://www.iconstravellers.gr/contact/
περιττό να σας πω πως η φόρμα επικοινωνίας είναι ακριβώς ο ίδιος κώδικας....
μάλλον έβγαλα λαβράκι... με μια μικρή επιφύλαξη (στο 1%)....
και κλείνοντας....Τυχαίο ; Νομίζετε;
Παράλληλα "χαζεύοντας" (τον πηγαίο κώδικα) το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com ανακάλυψα και άλλη μία σύμπτωση..... το tro-ma-ktiko και το http://www.iconstravellers.gr/ έχουν ακριβώς τον ίδιο μετρητή επισκεψιμότητας, απο την σελίδα http://www.statcounter.com/ ( απο τους χιλιάδες που παρέχονται δωρεάν στο διαδίκτυο)....
**************
Υπάρχει πάντως και κάτι ευχάριστο. Αφαίρεσαν τη.......

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Troktiko Tromaktiko ( tro-ma-ktiko) Άρχισε ο μεταξύ τους πόλεμος Αποκαλύψεις



Μύλος στην blogoσφαιρα με το καινούργιο blog tromaktiko. Ποιο μήνυμα έστειλε το troktiko και ποιον «κύριο Δ.» απειλεί να αποκαλύψει η Σεμίνα Διγενή;

Μύνημα στο καινούργιο blog tromaktiko έστειλε η ομάδα του troktiko, μαζί με συγγενείς του Σωκράτη Γκιόλια, μέσω του mediasoup της Σεμίνας Διγενή. Το tromaktiko blog εμφανίστηκε στην διέυθυνση tro-ma-ktiko.blogspot.com λίγες ώρες μετά το κλείσιμο του troktiko με παρόμοιο layout και ρυθμό ανανέωσης με το blog του Σωκράτη Γκιόλια, κάνοντας πάνω από 1 εκ. επισκέψεις τις πρώτες τρεις μέρες.
Η Σεμίνα Διγενή, μετά από επαφές με το troktiko, κατηγορεί το tro-ma-ktiko οτι στοχοποιεί τον αδερφό του Σωκράτη Γκιόλια, καθώς «όλοι θα νομίζουν ότι αυτός κινεί τα νήματα της νέας κίνησης». Κάνει λόγο για «2ο φέρετρο» και φανερώνει τους φόβους και τους πραγματικούς λόγους γιατί έκλεισε το troktiko: «Για να τολμήσει κανείς, κάτι τέτοιο, στη ......

Ο Γιωργάκης μας χάθηκε στο δάσος γιατί ξέχασε το χάρτη της …Μπιρμπίλης


Κυρία Μπιρμπίλη, πως θα γίνουν οι δασικοί χάρτες που υποσχεθήκατε; αφου δεν έχετε αλλάξει τίποτα στην κρατική εταιρία Κτηματολόγιο Α.Ε.;

Παραγγείλατε πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και όταν αυτό βγήκε και ήταν καταπέλτης για τους αρμόδιους της εταιρίας, αναφέροντας πως σχεδόν όλες οι προσλήψεις ήταν παράνομες και πως ο Διευθυντής Διοικητικού Χαράλαμπος Κοσσυβάκης έδωσε πλαστά στοιχεία στον Επιθεωρητή, εσείς... το αγνοήσατε το πόρισμα.

Δεν κάνατε τίποτα. Έχετε αφήσει γιους και κόρες βουλευτών που ήρθαν παράνομα προεκλογικά να παίρνουν τα λεφτάκια τους σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Γιατί τόσο συγκάλυψη και κουκούλωμα των.....

Συμψηφισμούς αναζητά η Νέα Δημοκρατία για το Βατοπέδι ;



«Διερεύνηση ευθυνών» του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ζήτησε σε δηλώσεις της, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Κατά την κα Βόζενμπεργκ, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κος Ι. Τέντες, θα πρέπει «να προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες για τη διερεύνηση ευθυνών» του Σ. Ξυνίδη, «που με την ψήφο του το 2000, συνέβαλε στον πρώτο αποχαρακτηρισμό δημόσιας γης και παράδοσής της στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου», αλλά και του Γ. Πεταλωτή, «ο οποίος κατά παραβίαση της μυστικότητας της συνεδριάσεως του Πρωτοδικείου της Ροδόπης, γνώριζε την απόφαση πριν την έκδοσή της».
«Ίσως έτσι αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της σκευωρίας του ΠΑΣΟΚ» καταλήγει στη δήλωσή της η κα Βόζενμπεργκ.
Σημειώνεται πως ο Σ. Ξυνίδης, ως μέλος της .....

Sexy Νοσοκόμα παρείχε και …άλλες υπηρεσίες. Σεξ στο κρεβάτι του πόνου



Sex  Νοσοκόμα παρείχε και …άλλες υπηρεσίες. 
Εξομολογήθηκε τα πάντα, αλλά έχασε τη δουλειά της μία 29χρονη νοσοκόμα στο Μπέρμιγχαμ που επί τρεις μήνες έκανε σεξ στο κρεβάτι του πόνου, με ασθενή που είχε εισαχθεί για μεταμόσχευση καρδιάς. Έγραφε τις περιπέτειες στο Facebook

Τον ικανοποιούσε σεξουαλικά αλλά απολύθηκε. Πρόκειται για την 29χρονη νοσοκόμα Ρεμπέκα Μπάιλις η οποία είχε τρίμηνη παθιασμένη σχέση με ένα ασθενή της στο νοσοκομείο Χέρτλαντς στο Μπέρμιγχαμ.

Ο ασθενής είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο γιατί χρειαζόταν μεταμόσχευση καρδιάς και πνεύμονα.

Κατά τη διάρκεια της τρίμηνης παραμονής του  η σεξομανής....

Κύριε Σαμαρά ίσως κερδίσατε τους λίγους αλλά χάσατε τους πολλούς



Σχόλιο αναγνώστη σχετικά με το δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την επίταξη οχημάτων ΔΧ και επιστράτευση  οδηγών ή ιδιοκτητών

Δε ξέρω ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο. 

Δε ξέρω πότε δημιουργήθηκε αυτό το πρόβλημα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι αν συνεχιζόταν η ίδια κατάσταση έστω και για λίγες ημέρες η κατάσταση θα ήταν εκτός ελέγχου. Θα παρέλυε η οικονομία.
Δε ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για τη διακοπή του διαλόγου.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι δε μπορεί συνέχεια η πλειοψηφία  των πολιτών να πληρώνει τα λάθη και τις παραλείψεις των ολίγων

Σας ενημέρωσαν κύριε Σαμαρά ότι :
1.      Νησιά έμειναν χωρίς νερό και βασικά είδη διατροφής.
2.      Οι ακυρώσεις κρατήσεων παραθεριστών σε.....

Blogs bloggers internet Δημοσιογράφοι παραδοσιακά MME Σε τι διαφέρουν


Η διαφορά  μεταξύ δημοσιογράφου και blogger, δεν έχει να κάνει με διαφορά μεταξύ προσώπων, αλλά με τη διαφορετική φιλοσοφία λειτουργίας των παραδοσιακών ΜΜΕ και του διαδικτύου.

Πολλά έχουν γραφτεί και συνεχίζουν με μεγαλύτερη ένταση να γράφονται για τις διαφορές μεταξύ των δημοσιογράφων και των bloggers.
Οι μεν δημοσιογράφοι εξάρουν το δικό τους επάγγελμα (λειτούργημα θαρρούμε το λένε), οι δε bloggers επαινούν τη δική τους ανεξαρτησία και ελευθερία έκφρασης.
Όμως τα πράγματα δεν σταματούν στα αυτοπαινέματα αλλά προχωρούν και στις αλληλοκατηγορίες. Οι δημοσιογράφοι κατηγορούν τους bloggers
και συλλήβδην όλη την μπλογκόσφαιρα, ως βόθρο, ως υπόκοσμο, ως κακοποιά στοιχεία, ως εκβιαστές, ως......

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

SEXTA επαναστατών ή SEXY παραλιών ; Δείτε ότι σας αρέσει !





SEXTA επαναστατών ή SEXY παραλιών ; Διαλέγετε...

Σέχτα Επαναστατών. Ο μηδενισμός είναι το κύριο χαρακτηριστικό της προκήρυξης της



Σέχτα Επαναστατών:
«    Εμείς προτείνουμε τον ολοκληρωτικό εκμηδενισμό και την ισοπέδωση των εξουσιαστικών σχέσεων και του κυρίαρχου πολιτισμού. Μόνο μέσα από τα χαλάσματα και τα ερείπια των σύγχρονων αστικών κέντρων μπορεί να ανθίσει ένας νέος τρόπος ζωής….»

«…..Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει τη δημόσια εικόνα...»

« …….Μια ζωή νέων ανθρώπινων σχέσεων, χωρίς εξουσία,. χωρίς σύνορα, χωρίς θρησκεία, χωρίς διαχωρισμούς. Μια ζωή που δεν θα.....

Κινδυνεύει ο Τουρισμός. Κρίσιμο ραντεβού Κυβέρνησης απεργών σήμερα



Ραντεβού με τους απεργούς ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων έχει σήμερα η κυβέρνηση, που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης. 
Στο μεταξύ, οδηγοί, αγορά και τουρισμός «στενάζουν» από την έλλειψη καυσίμων, με τα περισσότερα πρατήρια να έχουν κατεβάσει ρολά.

Οι ελλείψεις σε καύσιμα είναι πια γενικευμένες και η βενζίνη είναι είδος προς εξαφάνιση. Στην Αττική, το 70% από τα 1.300 πρατήρια έχει «στεγνώσει», ενώ στη Θεσσαλονίκη 7 στα 10 πρατήρια είναι πλέον κλειστά.

Δραματική είναι η κατάσταση στη Χαλκιδική όπου από σήμερα δεν θα λειτουργεί ούτε η αστική συγκοινωνία λόγω έλλειψης καυσίμων, ενώ βενζίνη υπάρχει μόνο σε όσα νησιά η τροφοδοσία γίνεται με πλοία.

Στο μεταξύ, άρχισαν και οι πρώτες ελλείψεις στα.....

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και το ξαδελφάκι του. Έχουν σχέση με το Βατοπέδι ;



Οικογενειακές σχέσεις αποκαλύφθηκαν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Ο ιδρυτής της εταιρίας "Τορκάσο" είναι ξάδελφος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου

Ο ξάδελφος του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζίβρας, είναι ο ιδρυτής της οφ σορ εταιρίας "Τορκάσο", όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες ενέργειες, Γιώργος Γκρόζος.

Η εν λόγω εταιρία είναι η οφ σορ επιχείρηση στην οποία ανήκε στο παρελθόν η οικία του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, ενώ εμφανίζεται να έχει συναλλαγές με τη Μονή Βατοπεδίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Τορκάσο Investements Limited, όπως είναι το πλήρες της όνομα, θεωρείται σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα η οποία κατά την αξιωματική αντιπολίτευση συνδέει την αγορά του.....

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Γιατί «σκότωσαν» το troktiko- Σωκράτη Γκιόλια. Προκήρυξη της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ


Στις 2:30 το μεσημέρι η Σέχτα επαναστατών, έστειλε προκήρυξη στα ΝΕΑ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η προκήρυξη είναι 7σέλιδη είναι σε CD και από εκείνη την ώρα έχει σημάνει συναγερμός στην αντιτρομοκρατική.

Με αυτή την προκήρυξη η Σέχτα επανεμφανίζεται και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην προκήρυξη επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στον Σωκρ. Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για μία σειρά δημοσιογράφων και.....

Το Troktiko αναστήθηκε ! και βαπτίστηκε Tromaktiko




Το Troktiko αναστήθηκε !   και βαπτίστηκε Tromaktiko

Η ομάδα του τρωκτικού μετά από λίγες ημέρες σιγής και πένθους για το Σωκράτη και πάλι στον αέρα .
Από χθες είναι......

Ο ρόλος των Ελληνικών ΜΜΕ. Ελεγκτές και συνεργοί στη διαφθορά και τη διαπλοκή


«Ελληνικά Μίντια: Ελεγκτής και συνεργός», είναι ο τίτλος εκτενέστατης ανάλυσης της Süddeutsche Zeitung  για το ρόλο των ελληνικών ΜΜΕ στην διαφθορά και τη διαπλοκή. 
«Με μια πρώτη ματιά το ελληνικό μιντιακό τοπίο είναι ζωντανό και πλουραλιστικό: 22 ημερήσιες και κυριακάτικες εφημερίδες με έδρα την Αθήνα, 280 τοπικές εφημερίδες. 10 τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας και 135 τοπικοί. Και όλα αυτά σε μία χώρα 11 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η Ελλάδα διαθέτει τη μεγαλύτερη πυκνότητα σε ΜΜΕ ανά κάτοικο στην Ευρώπη.
Εάν παρατηρήσει κανείς όμως τα πράγματα από κοντά, τότε....
θα διαπιστώσει ότι σχεδόν κανένα ΜΜΕ δεν έχει κέρδη. Όλοι σχεδόν εργάζονται με ελλείμματα, λέει η Ρόη Παναγιωτοπούλου, κοινωνιολόγος και επικοινωνιολόγος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Και πως γίνεται αυτό;
Γίνεται όταν οι ιδιοκτήτες εξαργυρώνουν τα κέρδη σε άλλη μορφή. Δηλαδή εάν με.....

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Κυρία ‘’ΑΥΡΙΑΝΗ ‘’ μη τα βάζεις με τους Bloggers γιατί ο Γκιόλιας, ανεξάρτητος, αδέσμευτος και ανένταχτος blogger δεν ήταν. Μάλλον του συναφιού σας ήταν !



Κύριο θέμα σε όλες τις εφημερίδες ήταν το μπλογκ troktiko και ο δολοφονηθείς ιδρυτής και φερόμενος ως ιδιοκτήτης του Σωκράτης Γκιόλιας.
Με επικεφαλής την «Αυριανή», που κατά την προσφιλή τακτική της βλέπει «εκβιαστές και πράκτορες» πίσω και από τα μπλογκς. 

Όλα τα έντυπα του κρατικοδίαιτου εκδοτικού κατεστημένου βάλουν εναντίον των μπλογκς, προετοιμάζοντας προφανώς το έδαφος για τις κατάλληλες κυβερνητικές επεμβάσεις.

Τι παρατηρούμε όμως: Όλα σχεδόν τα δημοσιεύματα όταν αναφέρονται σε «μπλογκς» δεν παραπέμπουν στις χιλιάδες των ανώνυμων και ανιδιοτελών μπλόγκερς και στα εκατομμύρια των αναγνωστών τους που δημιούργησαν μια πραγματικά νέα κατάσταση στην πληροφόρηση του λαού. Αλλά εστιάζουν την προσοχή τους στα....

Με Ισλανδική σημαία κανένας κίνδυνος για τους bloggers και Blogs



Η Βουλή της Ισλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!

Τώρα κανένας “κίνδυνος” για τους bloggers και τα blogs.


ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ με Ισλανδική Σημαία !

Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται:
- δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν
- μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα
Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να.....

Oχι Γιώργου Παπανδρέου στο Σάλλα- Τράπεζα Πειραιώς για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ;


Πρόκειται για πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου σε μυστική σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα δουν πολύ σύντομα το φως της δημοσιότητας, η κυβέρνηση απέναντι στην πρόταση του κυρίου Σάλλα της Πειραιώς ετοιμάζει deal που θα ταράξει τα νερά του τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την......

Στην ....αυλή μας και πάλι το τουρκικό « ερευνητικό » σκάφος «Πίρι Ρέϊς»


Σε απόσταση 45 μίλια νότια από το Καστελλόριζο εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας επέστρεψε  το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέϊς» σημαίνοντας συναγερμό και πάλι στα ελληνικά Επιτελεία. 
Είναι μία περιοχή στην οποία επανέρχεται  και η οποία προφανώς κρύβει πετρελαϊκό ενδιαφέρουν. Την ίδια στιγμή, για την ακρίβεια τέσσερις ώρες ενωρίτερα, το «Τσεσμέ» επέστρεψε στον Ελλήσποντο. Και τα δύο σκάφη παρακολουθούνται από περιπολικά του Λιμενικού.

Τα σκάφη του Λιμενικού ανά μία ώρα εκπέμπουν μηνύματα στα οποία αναφέρουν ότι βρίσκονται εντός της ελληνικής υφαλοκηπίδας, ότι για να προχωρήσουν σε έρευνες πρέπει να λάβουν την άδεια της Ελλάδας και ότι θα πρέπει να αποχωψρήσουν άμεσα. 
 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι τουρκικές θέσεις που διατυπώνονται τόσο σε απάντηση του «κωδικοποιημένου» κειμένου, αλλά και των ελληνικών όσο και των κυπριακών διαβημάτων, αλλά και σε ότι αφορά την....

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Τις δύο ωραίες κυρίες Κατερίνα Παπακώστα και Εύα Καιλή τις χώρισε το σύμφωνο συμβίωσης ιδίου φύλου



Η αντιπαράθεση των δύο κυριών στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής κατά τη συζήτηση πρότασης νόμου του ΠαΣοΚ για τη θεσμοθέτηση συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα σε άτομα αντιθέτου ή του ιδίου φύλου

ΜΠΗΚΑΝ και οι δύο φουριόζες στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής κρατώντας φακέλους ανά χείρας.


Η βουλευτής του ΠαΣοΚ κυρία Εύα Καϊλή, ελαφρώς μακιγιαρισμένη, ντυμένη απλά, με μπεζ φαρδύ παντελόνι, καφέ μακό μπλουζάκι, μπεζ οκτάποντα πέδιλα, μπεζ Longchamp τσάντα, εισήλθε πρώτη στην αίθουσα και άρχισε να μελετά τις σημειώσεις της. Ηταν εισηγήτρια της πρότασης νόμου του ΠαΣοΚ για τη θεσμοθέτηση συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα σε άτομα αντιθέτου ή ιδίου φύλου. 

Η κυρία Κατερίνα Παπακώστα- η επονομαζόμενη και «σούπερ Κατερίνα» - εισήλθε λίγο αργότερα, φορώντας ένα......

H τύχη της χώρας βρίσκεται στα χέρια του κάθε «φον Φούφουτου» όπως είπε και ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος


Σχόλιο Χρυσόστομου για το Θ. Πάγκαλο :
Δε ξέρω αν τα ονειρεύτηκε κοιμώμενος   ή  τα είπε ξύπνιος και νηστικός !

Την ώρα που η χώρα καταβάλλει τη σημαντικότερη προσπάθειά της για να βγει από την οικονομική κρίση, τα κόμματα και τα στελέχη τους ενδιαφέρονται κυρίως για τα πολιτικά οφέλη τους.

Ακόμη και σε αυτήν τη συγκυρία, τα κόμματα βλέπουν ως κύριο αντίπαλο το πολιτικό κόστος. Τα δημοκοπικά ποσοστά καθορίζουν τη στάση τους.

Το ΠΑΣΟΚ, προεκλογικά ισχυριζόταν ότι υπάρχουν χρήματα, αλλά μετά τις εκλογές, άνοιξε την πόρτα στο.....

Βόμβα Ζορμπά « καίει » Γιώργο Αλογοσκούφη και Νέα Δημοκρατία


Nέες διαστάσεις για το σκάνδαλο των ομολόγων δίνει με συνέντευξη-βόμβα στο «Εθνος της Κυριακής» ο πρώην πρόεδρος της Αρχής κατά του μαύρου χρήματος, Γ. Ζορμπάς.
Λίγες ημέρες μετά τις αιχμές που άφησε στην εξεταστική επιτροπή περί πολιτικών και δικαστικών λειτουργών που εμπόδισαν το έργο της Αρχής, ο κ. Ζορμπάς προχωρά ένα βήμα παραπέρα και δείχνει το τότε υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και τον πρώην υπουργό Γιώργο Αλογοσκούφη, ως υπεύθυνο για τη μη ολοκλήρωση των ερευνών του.

Παράλληλα φωτογραφίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ως τον πολιτικό χώρο στον οποίο κατευθύνθηκαν χρηματικά ποσά από το παιχνίδι των ομολόγων υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η κατηγορία αυτή δεν....

Καλύμνιος : Φοβόμαστε και ανησυχούμε. Όλο το νησί έχει βουήξει από την αδιαφορία σας



Γεια σας. Ονομάζομαι Γιάννης Χουλλιάς και ζω με την οικογένειά μου στο Ντάργουιν της Αυστραλίας και κατάγομαι από την Κάλυμνο όπου και ήρθαμε για διακοπές.
Διάβασα για την ανοιχτή επιστολή των Καλυμνίων προς τον Υπουργό της Άμυνας και τον Αρχηγό του Ελληνικού Στρατού.

Εμείς οι Καλύμνιοι της Αυστραλίας και όλοι οι ομογενείς αισθανόμαστε ντροπή που αφήσατε το νησί μας παραμελημένο με στρατιωτικούς διοικητές που ξέρατε ότι είχαν παραιτηθεί πριν τους
στείλετε στο νησί μας.
Επίσης μαθαίνουμε ότι αντί για κανονικό συνταγματάρχη στείλατε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ανισυνταγματάρχη φέτος.

Μήπως πάτε να πάρετε το στρατό από το....

Η Δημοκρατία γιόρτασε χθες ...Κύριοι δημοκράτες ( ! ) πολιτικοί της γιορτής, αισθάνεστε επιτυχημένοι ;


Παραλάβατε από τη δικτατορία μία χώρα με σοβαρά Εθνικά προβλήματα και αμέσως χάσατε τη μισή Κύπρο!

Παραλάβατε από τη δικτατορία μία ισχυρή οικονομία ( η αλήθειες πρέπει να λέγονται) και την καταντήσατε, όπως την καταντήσατε μετά από 36 χρόνια "δημοκρατίας" !

Οι Απριλιανοί, κακώς κατέλυσαν το Σύνταγμα αλλά και εσείς, κακώς τους δώσατε το δικαίωμα να το κάνουν!....

Αντί της επαγγελθείσης Δημοκρατίας, εγκαταστήσατε μία φαυλοκρατία που ο ένας έκλεβε τον άλλο και όλοι (σχεδόν) μαζί το ταλαίπωρο Κράτος.
Και που καταντήσαμε σήμερα;
Οι Τούρκοι να μας σνομπάρουν κόβοντας βόλτες με τα πλοία και τα αεροπλάνα τους μέσα στα πόδια μας, να ενεργούν έρευνες σε Ελληνικό χώρο, να έχουν -με τη βοήθειά σας- εκτουρκίσει τη Δυτική Θράκη, να διεκδικούν το μισό Αιγαίο και εμείς (εσείς) να περιορίζεστε σε αστείες έως γελοίες ...
"διαμαρτυρίες" για εσωτερική κατανάλωση !

Οι Αλβανοί να τολμούν να διεκδικούν...Τσαμουριές και να παραχωρούν πολεμική ναυτική βάση στη Τουρκία,

Οι Σκοπιανοί να έχουν αποθρασυνθεί διεκδικώντας την Μακεδονία και όχι μόνο το όνομα αυτής !

Οι εισαγόμενοι κατά εκατοντάδας χιλιάδας έγχρωμοι "ψηφοφόροι" με τους οποίους ονειρεύεστε να...χτίσετε μια όχι νέα, αλλά μια.....

Συνεχίζουμε να κατεβαίνουμε σκαλιά σε ένα δρόμο που μας μεταβάλει σε καρικατούρα ευρωπαϊκής χώρας


Έχω μερικές φορές την αίσθηση πως κατεβαίνουμε, ως χώρα, ένα ακόμη σκαλί, αλλά για κάποιο λόγο δεν το καταλαβαίνουμε. Τον Μάιο τρεις άνθρωποι που δούλευαν σε μια τράπεζα, για να βγάλουν το μεροκάματο, δολοφονήθηκαν από τις μολότοφ που έριξαν κάποιοι.
Μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί οι ένοχοι, παρότι υπάρχουν ενδείξεις πως πρόκειται για κλασικές φιγούρες και όχι παντελώς άγνωστους.

Πριν από λίγο καιρό πάλι, κάποιος έστειλε μια βόμβα με αποδέκτη τον κ. Χρυσοχοΐδη και σκότωσε τον υπασπιστή του. Την περασμένη Δευτέρα ένας δημοσιογράφος εκτελέσθηκε με τρόπο που θυμίζει Κολομβία ή Μεξικό. Αυτά τα τρία περιστατικά, το ένα μετά το άλλο, κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στη χώρα, την υποβαθμίζουν με τρόπο που πονάει πολύ περισσότερο από τις ενέργειες της Moody's.

Το καταλαβαίνουμε όμως; Αντιλαμβανόμαστε πλήρως πώς μας.....

Τα τρωκτικά εγκαταλείπουν πρώτα το πλοίο που βουλιάζει...


Θα προσπαθήσω με λίγα λόγια να πω αυτά που σκέφτομαι για το περίφημο Τρωκτικό. Είναι καθαρά προσωπικές απόψεις και ίσως είναι λάθος .

Βλέπετε εγώ ποτέ μου δεν σπούδασα δημοσιογραφία, ούτε ήμουν ρεπόρτερ, ούτε ανήκω σε κάποιο μπλογκ που κατασκευάζει ειδήσεις , ούτε ζω από αυτό.

Απλά είναι ένα χόμπι το οποίο πολύ ευχαρίστως θα το έκανα και επάγγελμα. 

Τόσο καιρό αναρωτιόμουν πώς το Τρωκτικό έχει τόσους αναγνώστες , από που έχει πόρους και με ποιο τρόπο κάποιο μπλογκ καταφέρνει και είναι τόσο αναγνωρίσιμο.

Το Τρωκτικό για μένα είναι κάτι σαν το.....

Λιμάνι Πάτρας. Δεν έγινε καλή η μοιρασιά και κατήγγειλαν την κομπίνα στην οποία συμμετείχαν και οι ίδιοι



Σάλο έχει προκαλέσει στην Πάτρα η αποκάλυψη, ότι τα  «κληρονομικώ δικαιώματι» 30 μέλη του σωματείου φορτοεκφορτωτών λιμένος στην Πάτρα, επί χρόνια μοιραζόντουσαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ με το κόλπο της παραποίησης των  τιμολογίων που εξέδιδαν στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα τα τιμολόγια που εξέδιδαν στον πελάτη  ήταν πενταπλά.
Στην πρώτη σελίδα που  πηγαίνει στον πελάτη έγραφαν το πραγματικό ποσό με όλες τις κρατήσεις και τις εισφορές, τις οποίες και πλήρωνε ο πελάτης. Αυτό όμως φρόντιζαν να μην περνάει με το καρμπόν στα άλλα τέσσερα φύλλα που προορίζονταν ένα για το ΙΚΑ για το ΚΑΦ και για κάποια άλλη υπηρεσία. Πάνω από το δεύτερο φύλλο έβαζαν ένα......

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!


Share34
ΤΟ KSIPNISTERE ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ .

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ .....

«Λαθρεμπόριο επιρροής» μέσων ενημέρωσης για λογαριασμό συμφερόντων ;


Τρεις υπουργοί, οι Ε. Βενιζέλος, Χ. Καστανίδης και Χ. Παμπούκης, θα καταρτίσουν, σύμφωνα με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, κυβερνητική εισήγηση που θα αφορά τις σχέσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης και συμφερόντων που ενδεχομένως να κρύβονται πίσω από αυτά.

Το θέμα έθεσε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Εθν. Αμυνας με αφορμή την αντιπαράθεση που έχει εδώ και πολύ καιρο με την εφημερίδα «Veto» λόγω δημοσιευμάτων της εναντίον του ίδιου και της πολιτικής που...
εφαρμόζει στο υπουργείο.

Ο κ. Βενιζέλος κάνει λόγο για «λαθρεμπόριο επιρροής» μέσων ενημέρωσης για λογαριασμό συμφερόντων.

Το θέμα δεν συζητήθηκε λόγω έλλειψης......

Αν έρθει επίσημα στην Ελλάδα ο Νετανιάχου-Ισραήλ, θα φορέσει τσαρούχια μπροστά στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη ;



-Γιώργο το «κιπά» που φόρεσες, απλά καταπληκτικό. Διότι: Πρώτον σου καλύπτει την απώλεια του τριχωτού της κεφαλής και δεύτερον γιατί σε προφυλάσσει από κακοήθειες όπως αυτή της εκτοξεύσεως ωού και διαφόρων άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων. Για αυτό σου προτείνουμε να το φοράς και στην Ελλάδα.

-Αν έρθει επίσημα στην Ελλάδα ο Νετανιάχου, θα φορέσει τσαρούχια μπροστά στο μνημείο του «αγνώστου στρατιώτη»;

-Επειδή όμως εκτός από «σκατόψυχος» (που λένε στα Ιόνια) είμαι και δίκαιος, γεωπολιτικά η επίσκεψη Παπανδρέου ήταν σωστή. Το πώς θα αξιοποιηθεί γεωστρατηγικά αυτή η τακτική είναι άλλο θέμα…

-Κύριε Βουλγαράκη τώρα σας «πνίγει» το άδικο; Λίγο αργά για δάκρια Γιώργο...
Εχω όμως μια απορία: Τα λεφτά να αγοράσετε την εφημερίδα (ξέρετε εσείς) που τα βρήκατε;
Αν φανταστώ πως τα κληρονόμησες θα πεθάνω!

-Ο Αντώνης Σαμαράς, δέχεται έναν πρωτόγνωρο επικοινωνιακό πόλεμο, με πιο χαρακτηριστικό το εμπάργκο που υπάρχει-κυρίως στα τηλεοπτικά μέσα-αναφορικά με τις δηλώσεις του για το κυβερνητικό έργο αλλά και τις.....

« Μίλησε » …..το Παιδί. Αλλά όχι για μας, αλλά για κάποιον από την παρέα του



Ο επί πέντε χρόνια πρωθυπουργός της χώρας εννέα μήνες μετά την ήττα του αισθάνθηκε την ανάγκη να πει κάτι προς τους Έλληνες πολίτες.  Άλλωστε του το ζητούσαμε όλοι. Όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τη δική του εξήγηση για όσα περνάμε.

Γιατί παρέδωσε την οικονομία μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης σε τέτοια τραγική κατάσταση ώστε να χρειαστεί η υπαγωγή μας στο ΔΝΤ για να μη χρεωκοπήσουμε;

Γατί άφησε το έλλειμμα  να εκτραχυνθεί σε τέτοιό βαθμό; Γιατί έστελνε ψευδή στοιχεία στην Ε.Ε; Γιατί από το "σεμνά και ταπεινά", φτάσαμε στα σκάνδαλα, στο μεγάλο φαγοπότι των αποθεματικών των ταμειών, στο Βατοπέδι, στους χιλιάδες χαριστικούς και εν τέλη παράνομους διορισμούς και πολλά ακόμα; Γιατί τελοσπάντων γύρισε τη ζωή μας τόσα χρόνια πίσω και γιατί.....

Το troktiko έκλεισε !! Η τελευταία ανάρτηση. Τα σχόλια δικά σας.




Η τελευταία ανάρτηση του troktikou Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010 12:18 π.μ.

Καληνύχτα Ελλάδα, ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης.
Καλό ταξίδι Σωκράτη και να μας προσέχεις απο εκεί πάνω.

Έκλεισε το μεγαλύτερο blog της Ελλάδας.

Ανεξάρτητα αν πολλοί έχουν επιφυλάξεις για το περιεχόμενο ή το ύφος του το Troktiko υπήρξε το μεγαλύτερο blog της Ελλάδας.

Είχε τεράστια επισκεψιμότητα και μέσα από αυτό εκφράστηκε η άποψη πολλών ελλήνων πολιτών.
 

Δεν άντεξε να υποκρίνεται μάλλον πως δεν ήταν του.....

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Το πάρτυ τελείωσε ! ‘Οσοι το πρόλαβαν το απόλαυσαν ! Οι υπόλοιποι….. .γεννήθηκαν αργά.



Τη δεκαετία του `70 τη θυμάμαι σαν χθες. Κυκλοφορούσαν παντού τα Fiat 127, τα Zastava, και οι μηχανές Floretta. Οι σπορτίφ τύποι είχαν Autobianchi Abarth (με 53 άλογα παρακαλώ) και οι σώφρονες Austin Morris Allegro! 

Το σάντουιτς με γύρο κόστιζε 3 δραχμές, με σουτζουκάκι 2 και το λεωφορείο μία δραχμή (με πάσο 50 λεπτά). Αν έδινες εικοσάρικο, ο εισπράκτορας ή ο σουβλατζής σε μάλωνε, διότι δεν είχε να στο χαλάσει. Τόσο καλά.

Και μετά ήρθε η δεκαετία του 80. Και το ΠΑΣΟΚ. Και γέλασε το χείλι του κάθε πικραμένου. Το δημόσιο άνοιξε τις πόρτες του στον κάθε αναξιοπαθούντα που δήλωνε σοσιαλιστής, η Ελλάδα απέκτησε «ανεξάρτητη» διεθνή φωνή, μια νέα τάξη αναδύθηκε απ` το πουθενά, και οι ρεμούλες έγιναν κανόνας. Η χαρά του αφισοκολλητή. Το βασίλειο της συνδικαλιστικής αυθαιρεσίας. Όπως και της φτηνής ρητορικής. «Έξω οι βάσεις του θανάτου», «Ζήτω η Λιβύη», μελετήστε το «πράσινο βιβλίο» του Καντάφι, και άλλα πολλά παρόμοια. Ώσπου ήρθε το τέλος. Τα αναπόφευκτα σκάνδαλα οδήγησαν σε......

Οι Bloggers χωρίς αφεντικά στο κεφάλι τους και άλλοι, τα σαρκοβόρα αρπακτικά των media και του «συστήματος ».



Πολύς λόγος έγινε στη δημοσιογραφική μας οικογένεια για το αν ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν ένας από … εμάς. Αρκετοί τον υπερασπίστηκαν και του έπλεξαν το εγκώμιο γιατί το πίστευαν. 

Άλλοι το έκαναν γιατί ένας δολοφονημένος δημοσιογράφος ηρωποιείται και έτσι εξιλεώνει τους «αμαρτωλούς» , σε μία εποχή που η δημοσιογραφία βάλλεται τόσο. 

Άλλοι κράτησαν αποστάσεις και κάποιοι έβγαλαν δηλητήριο…

Δεν γνώριζα , παρά ελάχιστα, τον εκλιπόντα. Αρχισυντάκτης του Μ.Τριανταφυλλόπουλου τότε, μου φάνηκε βιαστικός, αγχωμένος και οξύς. Ένας νέος ρεπόρτερ , παρορμητικός, με ένα .....

Μηχάνημα καθαρισμού παραλίας…..πήρε μαζί του, ζευγάρι κοιμώμενο σε sleeping bag



Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Φλοίσβου.. Φορτηγό που καθάριζε την παραλία, παρέσυρε ζευγάρι που κοιμόταν σε sleeping bag..

Η γυναίκα δυστυχώς δεν τα κατάφερε ενώ ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται.

Στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν.....

Οι Τούρκοι ......ξεχνούν την ιστορία. Υποκρισία για Λήμνο και Σαμοθράκη



Το 1936, αμέσως μετά την υπογραφή της Σύμβασης του Montreux, η τουρκική κυβέρνηση αναγνώρισε το δικαίωμα της Ελλάδας να εξοπλίσει την Λήμνο και την Σαμοθράκη, όταν ο τότε υπουργός εξωτερικών Rüştü Aras, απευθυνόμενος προς την Τουρκική Εθνοσυνέλευση δήλωσε: 

«Οι διατάξεις που αφορούν τις νήσους Λήμνο και Σαμοθράκη, οι οποίες ανήκουν στη γειτονική μας και φιλική χώρα Ελλάδα και είχαν αποκρατικοποιηθεί κατ’ εφαρμογή της Σύμβασης της Λωζάνης του 1923, επίσης καταργήθηκαν με τη νέα Σύμβαση του Montreux και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα» (Εφημερίδα των πρακτικών της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, τεύχος 12, Ιούλιος 31/1936, σελίδα 309).

Ενώ υπάρχει αυτή η δήλωση και άλλες ανάλογες, όπως η επιστολή του Τούρκου Πρέσβη στην Αθήνα Roussen Esret, η Τουρκία επιμένει να ....
Related Posts with Thumbnails
Δυναμή μας στο νέο Blog Ρόδου, είναι η δική σας συμμετοχή, με τις προτάσεις και τα σχόλια σας.


Μη ψιθυρίζετε. Φωνάξετε δυνατά την άποψη σας.

greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,greek blog, blogs, greek blogger,bloggers, ksipnistere, rc-café, epirus-ellas, rodosblog-xrisostomos, xrisostomos, xrysostomos, χρυσόστομος blog, ktikio, kafeneio-gr, kafeneio, tro-ma-ktiko, akommatistoi-istologoi, taxalia, press-gr, rc-café, olympia.gr, troktiko, tro-kti-ko, fimotro, gazzetta.gr, gazzetta.gr, news24gr, totefteri, sarotiko, apneagr,troktiko73-10.blogspot Ακομματιστοι Ελληνες Ιστολογοι

πέστα Χρυσόστομε,Pesta Xrysostome,pesta Χρυσόστομε


Τι γράφουν οι bloggers σήμερα


Xrisostomos Rodos Blog

Xrisostomos Rodos Blog

The Secret Real Truth

The Secret Real Truth

oxaxanoulis

oxaxanoulis

Stat